Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 295recenzija
  • Čistoća: 6,7
  • Objekti 6,6
  • Lokacija 8,5
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Usluga 7,8
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema

XIAOYUE od Kina
Solo putnik
Pogled na vrt
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
staff are unfriendly and threat against me to call police
threat against me to call police
Recenzirano 27 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

AMANDA od Australija
Obitelj sa starijom djecom
Pogled na vrt
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Brilliant little Homestay
Brilliant little homestay - lovely gardens, decent pool and excellent room - even came with a small kitchen - large sitting area and breakfast brought to the room - excellent staff - will definately stay here again
Recenzirano 20 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Julio od Portugal
Poslovni putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Pretty bad overall
Room without AC and open to mosquitos. The door wouldn't close properly, there was a huge gap where anyone could see into the room. Probably the dirtiest tub I've seen in my life.
Recenzirano 17 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Alexandra od Malezija
Solo putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Very basic
In the middle of the tourist area but a bit old.
Recenzirano 13 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Somvanh od Tajland
Solo putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
4 days in april.
Too noisy with family and kids living nearby. Not as clean as expected. Good location with swimming pool. Breakfast ok. Scooter rental available.
Recenzirano 12 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Rita od Indonezija
Par
Bungalov
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
nice villa
Nice villa witholidays friendly staffs.
Recenzirano 09 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Rizalina od Filipini
Solo putnik
Standard
Boravili ste 7 noći u ožujak, 2016
bed with bed bugs.
the hotel was really affordable specially for solo traveller like me. the room look great coz it like a temple design. but the inside was not so clean. the room i rented was with bed bugs. i told to the owner and they transfer me to the different room. But still i think all of the room were already infested by the bugs. staff was kind but dont know how to speack english. if you need service or assistance it will take a bit long to wait coz their was no staff at the reception or front desk table.
Recenzirano 08 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jakub od Češka Republika
Par
Pogled na vrt
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2016
Ok
Easy but clean. Fine stuff. Good pool. Perfect restaurant next Swann inn. In a centre of Ubud, but in silent place. Good choice for that price. Wifi is very low.
Recenzirano 02 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kathrine od Danska
Par
Standard
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2016
Lot of ants and small lizards
The hotel is very nice located and the pool is very clean and nice. When we first got there they told us that there was no room for us, so they upgraded us, witch was nice. The room we stayed in was awful! First of all, right above the windows the wall is open so a lot of small lizards and ofter insects came in. Under the door and through small cracks ind the wall came a lot of ants. We stayed there for 5 nights and they did not give us new towels or any toilet paper, we had to ask. The staff is very friendly, but not very good at cleaning
Recenzirano 29 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Marvilano od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Standard double soba
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
great value hotel
The hotel is near monkey forest but it is in really bad alleys that not accessible by car. The facilities are basic, but the room is big and clean. The staff is helpful and they have I house driver and laundry service.
Recenzirano 25 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: