Rezerviraj sada: Swiss Hotel

Dobro
Temeljeno na 832 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
6,8

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (832)Booking.com recenzije (2072)
6,8
Dobro
Temeljeno na 832 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:6,6
Objekti6,2
Lokacija7,9
Udobnost sobe i kvaliteta6,2
Usluga6,9
Vrijednost za novac7,2
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
Bahasa Malaysia
Bahasa Indonesia
简体中文
više
Vrsta sobe
Standard Twin
Superior Queen
Deluxe obiteljska
Executive Apartman
više
Sortirano prema
Prikazuje se 509 komentara potvrđenih gostiju
7,2
Vrlo dobro
Shafiq od Malezija
Par
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Good value for money but not clean”
Hotel is cheap ( value for money). Aircon cold. Comfy bed but room is dirty. There's a blood in our inside bedsheets. Overall is okay with that cheap price. Location is very good centre of the market and near amusement. Limited parking. Sometimes you need to pay. Room is also noisy from outside and there's a door in room that can be open to side room.
Recenzirano 16 travnja 2018
8,0
Odlično
Wind od Malezija
Poslovni putnik
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Good”
Good..clean
Recenzirano 14 travnja 2018
2,4
Sara od Malezija
Poslovni putnik
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Terrible hotel”
No parking. Park beside hotel have to pay Rm 15 one night. Plus hotel room is very dirty. Including the room walls. But price expensive. Terrible place.
Recenzirano 12 travnja 2018
9,2
Izvanredno
MOHD od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Queen
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
Good”
For me...good to all runners scklm to stay in
Recenzirano 09 travnja 2018
8,4
Odlično
MARDHIYAH od Malezija
Par
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Super convenient for KL Marathon runners”
Very close to SCKLM flag-off area, walking distance to Masjid Jamek LRT station, restaurants.
Recenzirano 09 travnja 2018
6,4
Dobro
Juliana od Malezija
Grupa
Executive Apartman
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Chosen for the location ”
Room 609 could do with an upgrade, the tap in the bathroom is in dire need of a change as well as the toilet cover.
Recenzirano 09 travnja 2018
8,4
Odlično
Wai od Malezija
Par
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Stay here for SCKLM 2018”
Value for money. Quite near to Masjid Jamek Train Station, Dataran Merdeka and Sogo. Please can repair / maintenance the lift? Been coming back for the past 3 years and the lift seem abit scary. Definitely will come back. Thank you.
Recenzirano 09 travnja 2018
8,0
Odlično
Sharmila od Malezija
Solo putnik
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Good”
Overall ok
Recenzirano 07 travnja 2018
7,2
Vrlo dobro
FUAD od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe obiteljska
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
BERBALOI DAN FASILITI CUKUP”
Rasanya menginap disini sudah 10 kali haha so far so good
Recenzirano 06 travnja 2018
6,0
mohamad od Malezija
Par
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
fe”
fef
Recenzirano 06 travnja 2018
6,0
emebo od Nigerija
Obitelj sa malom djecom
Premium Obiteljski
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
the stafe steal from me ”
they charge me extra one day upon my arrival while i make a special time booking on agoda to arrive by 3am and it was accepted to my grates surprised that another they charge me extra one day as walk in and also cheat me on government tax they took 20rm instead 10rm the Chinese i mate there is a racist she is not suppose to work in such place where a lot of foreigners stay i am totally disappointing i have been using hotel in Malaysia over 10years i never experience such scam i want the management of Swiss hotel to call the Chinese lady to Oder officially government tax is 10rm for a check in not on daily but the lady charge on daily which such never happen since i am using hotel in Malaysia i am not happy
Recenzirano 05 travnja 2018
7,2
Vrlo dobro
DEE od Malezija
Solo putnik
Standard Queen
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
Middle of the city”
Nice place to stay. got parking at the side(paid) room quite clean. maybe can further more drop the price.. maybe. overall is good.
Recenzirano 03 travnja 2018
5,6
Saberina od Malezija
Solo putnik
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Cleanliness”
Improve the room cleanliness
Recenzirano 02 travnja 2018
5,6
HIO od Malezija
Par
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Iznadprosječno”
Very disappointed with the parking arrangement. We parked at ard 7pm and paid for parking fees RM9, and next day early morning 7am we came out from the parking area still have to pay another RM9 as the facilitator said this is their rules. Hotel should liase with them for this parking issue as we have to pay extra money for the parking within 24 hours. Hotel staffs didn't helping at all in convincing the parking fees collector.
Recenzirano 30 ožujka 2018
7,6
Vrlo dobro
Taufiiq od Malezija
Poslovni putnik
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
N1”
N1
Recenzirano 28 ožujka 2018
6,4
Dobro
rohaidah od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe obiteljska
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
unexpected no view room”
Very good location, affordable unfortunately we checked in room with no view
Recenzirano 27 ožujka 2018
8,0
Odlično
zaid od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Executive Apartman
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
value for money ”
good location...
Recenzirano 26 ožujka 2018
6,0
Wan od Malezija
Par
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Car park”
Such a huge building but just able to park three car on their own car park ....
Recenzirano 23 ožujka 2018
8,0
Odlično
Ikhwan od Bruneji Darussalam
Solo putnik
Standard Queen
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
So so”
Small room
Recenzirano 22 ožujka 2018
6,0
MUNIRA od Malezija
Solo putnik
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Iznadprosječno”
affordable and near to LRT..
Recenzirano 22 ožujka 2018
7,2
Vrlo dobro
Rebee od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Twin
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
Middle service”
We book two days of room, however the card only able to access one day, we were unable to access the room in the second day after came from outside. A lot of Mosquitoes to bite us at the midnight.
Recenzirano 19 ožujka 2018
7,6
Vrlo dobro
RENGARAJAN od Singapur
Par
Deluxe obiteljska
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Vrlo dobro”
Na
Recenzirano 15 ožujka 2018
5,6
KOK od Malezija
Poslovni putnik
Standard Queen
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2018
second-hand smoke indoor, very disturbing”
I was disturbed and couldn't sleep well because second-hand smoke kept coming to my room. The smoke continued the whole day. Suggest the hotel have staff to check each floor regularly to ensure and ask smokers to smoke outside. Also, shall prepare "Don't Disturb" cards for residents to display, in case they need rest and no need for room service. The twin room is small and cozy, have toilet, but no window.
Recenzirano 15 ožujka 2018
3,6
Tshi od Malezija
Poslovni putnik
Executive Apartman
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Very noisy at midnight”
Old building
Recenzirano 14 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
Nor od Malezija
Poslovni putnik
Standard Twin
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2018
Best!”
Fully good !
Recenzirano 11 ožujka 2018
6,8
Dobro
Nor od Malezija
Par
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Good”
So so
Recenzirano 09 ožujka 2018
7,2
Vrlo dobro
SHAHRUL od Malezija
Poslovni putnik
Standard Twin
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2018
limited car parking”
toilet floor slightly slippery
Recenzirano 08 ožujka 2018
7,2
Vrlo dobro
TRAN od Vijetnam
Solo putnik
Superior Queen
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2018
Vrlo dobro”
Nearly Medeka Square -Kualalumpur
Recenzirano 06 ožujka 2018
6,0
Mohamad od Malezija
Solo putnik
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Great Location”
Room were small
Recenzirano 05 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
suhaib od Malezija
Poslovni putnik
Standard Queen
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
Great”
Nice to stay
Recenzirano 04 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
Mohamad od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe obiteljska
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Izvanredno”
Superb location but the free hotel car park limited
Recenzirano 03 ožujka 2018
9,2
Izvanredno
Siti od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Nice accommodation n value for money”
Having gud experince when i sit in the hotel..everythin is nice
Recenzirano 27 veljače 2018
7,2
Vrlo dobro
NURAZILA od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Executive Apartman
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Good without vehicles”
There are actually a parking lot beside this hotel but not manage by them. It is a bummer since we want to park our cars nearby because we want to do shopping at jalan TAR. we end up going to another hotel after checking in for few hours. Location is good if you are backpackers or you don't mind parking somewhere else.
Recenzirano 27 veljače 2018
6,0
Low od Malezija
Par
Deluxe obiteljska
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
-”
-
Recenzirano 25 veljače 2018
5,6
Low od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
-”
-
Recenzirano 25 veljače 2018
10,0
Izvanredno
mohammad od Malezija
Poslovni putnik
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
good for value”
affordable cleanest and near to LRT mesjid jamek and jalan TAR
Recenzirano 24 veljače 2018
2,0
Dk od Bruneji Darussalam
Obitelj sa starijom djecom
Standard Queen
Boravili ste 2 noći u veljača, 2018
Prihvatljivo”
Very Small room like there's no space aircon not really working(not cold) no lobby to drop off.. No bell boy or porter 2 briNg our stuff to the room.. After enter the room we feel limp.. Not even Few minutes enter the room. Not confortable at all!
Recenzirano 24 veljače 2018
7,6
Vrlo dobro
Mazlimi od Malezija
Solo putnik
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Vrlo dobro”
Limited car park
Recenzirano 23 veljače 2018
8,4
Odlično
sakinah od Malezija
Par
Standard Queen
Boravili ste 2 noći u veljača, 2018
very good location”
in city center and near to all things in city and can reach with grab but the room is quite old and little noise in nite,other than that is ok,the staff is very kind and helpfull,nice place to stay if u plan to visit to kl city center,walk distance to dataran merdeka and sogo mall,
Recenzirano 22 veljače 2018
8,4
Odlično
Jack od Kina
Par
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
No better place in the Golden Triangle”
Location couldnt be better. Food? Cheap and authentic, yummy stalls of all cousines within 200m. Transport? Masjid Jamek 200m away. Free Red Line bus stops (in both ways), making whole central KL within easy reach. Vast own parking while spaces in the area are charged up to 7MYR/h. Helpful staff in whatever issues or requests you might have. And at the same time much cheaper than any other hotel in the area. Truly highly recommended. Watch out for rooms without windows though. They have only a few of those.
Recenzirano 19 veljače 2018
6,0
Muhammad od Malezija
Grupa
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Ok”
Ok
Recenzirano 15 veljače 2018
7,6
Vrlo dobro
HAIRULAMMAR od Malezija
Par
Superior Queen
Boravili ste 2 noći u veljača, 2017
Recomended”
centre town..easy to find
Recenzirano 14 veljače 2018
8,0
Odlično
Mohamad od Malezija
Par
Executive Apartman
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Not Bad but...”
Hotel is ok. But the window not sound proof. At night many car and morcycle racing (merempit). Cannot sleep. very big problem for me.
Recenzirano 13 veljače 2018
4,8
Herlina od Indonezija
Par
Superior Queen
Boravili ste 8 noći u siječanj, 2018
Room was to small and dirty”
First we got a room that was really too narrow for two people especially with 2 luggages we couldn't move around freely and the room was dirty and smelled mouldy. The front office guy changed us to another room. This time the room is larger but also dirty. Stain all over the wall. Dust on the wardrobe and dirt under the bed. A lot of cigarettes butts on the window shield. Unfortunately we have booked at this hotel for 8 nights. We did see around for three rooms but we could say all were in the same conditions (dirty and stained). We knew that it would just really useless and wasted of time if we keep asking for changing room but it would end up with the same condition. So, at the end we decided to do big general cleaning to the room by ourselves (my husband and I did this together) before we started our 8 nights stay or else we wouldn't feel convenient during our stay there.
Recenzirano 13 veljače 2018
7,6
Vrlo dobro
Mahzan od Malezija
Solo putnik
Superior Queen
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2017
Location”
Location superb, near to train station
Recenzirano 11 veljače 2018
10,0
Izvanredno
Roslan od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe obiteljska
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Izvanredno”
nice and clean place to stay and relax. staff very helpful
Recenzirano 10 veljače 2018
8,4
Odlično
Jamal od Malezija
Poslovni putnik
Superior Queen
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2018
Odlično”
satisfy on budget rate
Recenzirano 07 veljače 2018
8,0
Odlično
DEE od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Queen
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2018
At the kiddle of the city.”
Very near to landmark. Easy access. Got parking. Strategic place n valued for money.
Recenzirano 31 siječnja 2018
8,4
Odlično
Ahmad od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard Queen
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2018
Family trip”
Check in too long.
Recenzirano 31 siječnja 2018
6,8
Dobro
Jamal od Malezija
Poslovni putnik
Standard Queen
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2018
Generally a good badget hotel”
There is one day maintenance works been carried out till 2400hrs midight hammering and concrete drilled/hacked. Reported after 2000hrs to hotel and no action by management to stop the works (at least do that during daylight letus/cust get the rest and good sleep).
Recenzirano 30 siječnja 2018