Rezerviraj sada: Tang Dynasty Park Hotel

Dobro
Temeljeno na 868 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
6,4

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (868)Booking.com recenzije (200)
6,4
Dobro
Temeljeno na 868 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:5,9
Objekti5,7
Lokacija6,5
Udobnost sobe i kvaliteta6,8
Usluga6,5
Vrijednost za novac7,0
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
Bahasa Malaysia
简体中文
Bahasa Indonesia
više
Vrsta sobe
Superior Twin
Superior King
Superior 3-krevetna
Deluxe Twin
više
Sortirano prema
Prikazuje se 542 komentara potvrđenih gostiju
7,6
Vrlo dobro
Sitah od Malezija
Par
Deluxe King
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2017
good”
location far from city center. but overall still good for money
Recenzirano 15 siječnja 2018
5,6
Tan od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe 3-krevetna
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
so so”
old hotel,but spacious
Recenzirano 14 siječnja 2018
8,0
Odlično
romelia od Malezija
Solo putnik
Superior King
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2017
just walk to UTC KK”
I choose this place because it is just next to UTC.. so I don't have to drive there
Recenzirano 14 siječnja 2018
8,0
Odlično
GEK od Malezija
Solo putnik
Superior King
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Room card only give one, soup holder at shower area nothing”
Car park lot are limited,? Please park early
Recenzirano 25 prosinca 2017
2,8
Elin od Malezija
Grupa
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Prihvatljivo”
The room is quite big unfortunately the room smells really bad until we have to changed to another room. The hot water in the bathroom is like not function at all
Recenzirano 22 prosinca 2017
2,8
Elin od Malezija
Grupa
Superior 3-krevetna
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Prihvatljivo”
The room is quite big unfortunately the room smells really bad. The hot water in the bathroom is like not function at all
Recenzirano 22 prosinca 2017
4,4
Elin od Malezija
Grupa
Superior Obiteljska
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Prihvatljivo”
The room smells bad, we requested to change to another room. There's no hot water in the shower.
Recenzirano 22 prosinca 2017
4,0
Taib od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe obiteljska
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Limited parking & Smelly room”
Parking space limited & small entrance . Towels, bed sheets & rooms are smelly. Need to upgrade on cleanliness 7 time for renovation.
Recenzirano 19 prosinca 2017
7,2
Vrlo dobro
Mohd od Malezija
Grupa
Superior Twin
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2017
Hotel is superbbbb..but staf SO SAD...”
Staff not friendly...i call room services 100000000000 times...no one answer my call...SO BAD
Recenzirano 16 prosinca 2017
3,6
Dinesh od Malezija
Par
Superior King
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
DO NOT STAY HERE”
Rooms old, smelly, dusty, hot... just the absolute WORST
Recenzirano 15 prosinca 2017
4,8
ABDUL od Bruneji Darussalam
Grupa
Superior Obiteljska
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Even though your price offers attractively but in terms of rooms facilities are backwards. ”
Your room toilet is dirty and the entrance to your parking lots is very scary and very dark too.
Recenzirano 09 prosinca 2017
6,0
MUHAMMAD od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe obiteljska
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
There still have room for improvement...”
I got room with clog sink and no hot water for shower.Maybe its faulty so better check if you really want the better room.Overall its satisfying and value for money if you have medium budget.
Recenzirano 03 prosinca 2017
4,0
Mat od Malezija
Par
Deluxe Twin
Boravili ste 2 noći u studeni, 2017
Sevice is very bad”
Room and facilities is darty and bad smell , not comfortable. May my last stay .
Recenzirano 18 studenog 2017
6,0
Juliana od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe Twin
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2017
good for rest”
easy going and good staff
Recenzirano 16 studenog 2017
5,2
ROSHALIZAH od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Obiteljska
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Water heater needed”
Overall was good n ok.. but i suggest for next time visit.. plz upgrade yr water heater.. tq
Recenzirano 16 studenog 2017
2,4
weilung od Malezija
Poslovni putnik
Superior 3-krevetna
Boravili ste 4 noći u studeni, 2017
one of the worse hotel i ever stay.”
1. no hot water and it can't be fix even after almost a week. 2. Book the breakfast and staff din take our order, luckily remind them again and they only make our reservation on our second reminder. 3. the wall paper tear down in the room. 4. window can't fully close. 5. no place to put the bath amenities. 6. the breakfast is totally a shame.
Recenzirano 10 studenog 2017
6,4
Dobro
amory od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe Twin
Boravili ste 3 noći u studeni, 2017
nice”
sexond time staying. not as nice as the first. room is spacious and clean. the bad this time, room had a weird stinky smell. there was no hot water and the airconditioning in the room was not getting cold enough.
Recenzirano 07 studenog 2017
6,4
Dobro
amory od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
room clean and spaces. ”
pros: room spacious clean toilet clean cons: need car to get into town
Recenzirano 03 studenog 2017
6,4
Dobro
Dayang od Malezija
Par
Superior King
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
Dobro”
Room a bit smelly
Recenzirano 26 listopada 2017
5,2
Azizah od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Obiteljska
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Pls improve the cleanliness”
Pls remove old carpets as it brought very bad smells, even outside the hotel room walkway. Wooden tile flooring is highly recommended to your hotel.
Recenzirano 23 listopada 2017
6,0
Lay od Malezija
Par
Deluxe 3-krevetna
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
Good location but very old hotel”
The location is good, but is very old hotel, need renovation.
Recenzirano 17 listopada 2017
4,4
Chuan od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Obiteljska
Boravili ste 3 noći u listopad, 2017
very run down hotel”
this hotel really needs renovation
Recenzirano 12 listopada 2017
8,8
Odlično
Kaszilawati od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Obiteljska
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Odlično”
overall satisfied
Recenzirano 11 listopada 2017
10,0
Izvanredno
asni od Malezija
Poslovni putnik
Superior Twin
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2017
ok”
ok
Recenzirano 10 listopada 2017
3,2
MOHAMAD od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe obiteljska
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
Dirty..facilities very old and cannot used.”
My booking also not ready when i check in. The staff told me their reservation staff not prepared my booking. Im very luck because still have the room but what happened if no room like i request in agoda? Very bad n never stay again over there.
Recenzirano 09 listopada 2017
10,0
Izvanredno
Haji od Bruneji Darussalam
Poslovni putnik
Superior Twin
Boravili ste 2 noći u travanj, 2017
Ok Hotel”
Highly Recommended to be here.
Recenzirano 08 listopada 2017
6,0
maryllin od Malezija
Solo putnik
Superior King
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Iznadprosječno”
just fine
Recenzirano 05 listopada 2017
6,4
Dobro
Nor od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Obiteljska
Boravili ste 2 noći u rujan, 2017
Very responsive staff.”
On my second day of stay, they change my room due to the room key problem. Very responsive hotel staff. Thank you so much.
Recenzirano 04 listopada 2017
9,6
Izvanredno
LAW od Malezija
Poslovni putnik
Superior 3-krevetna
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
More to oriental style hotel”
I like the roof top bar with delicious satay and Indonesian cruises and the room was big and comfortable and I like the strong water pressure to have a good shower.
Recenzirano 25 rujna 2017
4,8
SUHAILI od Malezija
Par
Superior King
Boravili ste 2 noći u rujan, 2017
Room space, Location & price is reasonable”
Room , bedsheet, pillow, towel smelly. Housekeeping very poor. Worst thing is toilet bowl blocked, can't flushed down the shits.
Recenzirano 22 rujna 2017
3,2
herman od Malezija
Par
Deluxe obiteljska
Boravili ste 2 noći u rujan, 2017
Smelly Room & Broken Bed”
The room is smelly, bedsheet is too old..the bed is broken..i booked it for 3days 2nights..i cek out the 2nd days..i cek out, have to wait almost 30mins..because the FDO only one & have to handle 4 guest on that time..poor services..
Recenzirano 21 rujna 2017
7,2
Vrlo dobro
SUHAILI od Malezija
Par
Deluxe King
Boravili ste 2 noći u rujan, 2017
Vrlo dobro”
Housekeeping to be done on time with door tags displayed
Recenzirano 15 rujna 2017
6,0
Honeylet od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Obiteljska
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Great Stay”
Its a great stay here. Suitable for family.
Recenzirano 05 rujna 2017
2,0
joyliza od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior Obiteljska
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2017
Hotel.need lots of improvement”
Carpets dirty ... overall need to improve cleanliness.
Recenzirano 03 rujna 2017
6,0
Peng od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe 3-krevetna
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Improvement needed”
Hot water is not really hot during night time. The operator claimed that the central water heater cannot cope with the large number of users using hot water at the same time. The toilet bowl also cannot be flushed properly! There is a smell of poo in the room i am staying.
Recenzirano 21 kolovoza 2017
2,8
Evelyn od Malezija
Solo putnik
Superior King
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2017
Dissapointed”
The shower leveling so poor - I have mini pool in the shower after I'm done with my shower. Without bidet at the toilet. Poor maintenance in the room specially the bathroom. Carpet old with smell
Recenzirano 25 srpnja 2017
4,4
phang od Malezija
Par
Deluxe King
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2017
Prihvatljivo”
the place needed urgent upgrade. everything are old and really rundown. dirty bedsheet with blood stain , bad toilet , cracking floor tiles, dirty floor carpet, torn up wallpapers etc.... but if u just gonna need a place to sleep its ok, location wise abit out of town use grabcar.
Recenzirano 25 srpnja 2017
6,0
Jucia od Malezija
Par
Superior King
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
room service department and service center department. the staff was very2 rude😡”
the room service department did not pickup call within 5rings, ive called many time but still no pickup and i called for 1hr duration. the service center department, pickup call with a very rude manners. i inform them about the room service and they just hangup on me and no follow up. i am hotelier myself, but i never been this rude to my guest. if u dont have your heart to work as hotelier and to treat you guest nicely, dont be hotelier.
Recenzirano 10 srpnja 2017
8,8
Odlično
Jaspret od Malezija
Grupa
Deluxe 3-krevetna
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
car park”
car part was so tight, a bit hard for 4 wheel drive. the rest was ok.
Recenzirano 08 srpnja 2017
4,8
Miss od Malezija
Grupa
Superior 3-krevetna
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2017
Disappointed”
The building are old, need to renovation. The shower bath room without door, the floor getting wet and the towel really smelly by using bleach to wash those towel. The room without provide slippers to used. And the WiFi totally cannot used, even I request the password X 2 times at the Reception table.
Recenzirano 01 srpnja 2017
4,0
Amir od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe obiteljska
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2017
Bad”
Unfriendly staff, parking is too small for an MPV or 4x4 cars, toilet has no bidet (too bad for Muslims traveller) and location is inconvenient. Overall its worth 1 star only.
Recenzirano 28 lipnja 2017
5,2
FRANCIS od Malezija
Poslovni putnik
Superior King
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
good location”
good location
Recenzirano 28 lipnja 2017
8,0
Odlično
KHUZAIMAH od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Obiteljska
Boravili ste 2 noći u travanj, 2017
Isteady ba ni hotel”
Next time tinggal sini saja, murah n bagus brahh
Recenzirano 28 lipnja 2017
5,6
Vivian od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe 3-krevetna
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Room is not like how we see in photo”
Stayed a night in Family Room. The bed is not comfortable and bedsheet made me feel itchy. Shower room is clogged, when we take shower have to beware with the water level, if getting higher, we have to turn off the water to wait for it to run in order to avoid it goes to outside. Floor carpet is dirty and weird smell in the room. Other than that, provided old TV box with fuzzy resolution. Basically what we can do in the room is only sit on the bed. This is worst hotel room i ever stay for the star rated and room rate i've paid. Will not coming back anymore.
Recenzirano 09 lipnja 2017
4,8
Leong od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe obiteljska
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2017
Prihvatljivo”
floor dirty, washroom no clean when we check in, room smell & receptionist no helpful.
Recenzirano 02 lipnja 2017
8,4
Odlično
Mohd od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Obiteljska
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
OK!”
Not bad..
Recenzirano 31 svibnja 2017
6,4
Dobro
Julie od Malezija
Grupa
Superior 3-krevetna
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2017
👍🏼”
Great place
Recenzirano 28 svibnja 2017
6,0
Irman od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe obiteljska
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
The room condition was not good with wallpaper torn here and there.”
Not recommended to stay long in the room. Only suitable if you're looking for place to sleep only.
Recenzirano 15 svibnja 2017
5,6
NUSRI od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe obiteljska
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Iznadprosječno”
smell need to improve.
Recenzirano 13 svibnja 2017
3,6
Zain od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Poorly kept ”
Too rundown. Sink block. Bath flooded. Curtain torn
Recenzirano 12 svibnja 2017