Rezerviraj sada: TH Hotel and Convention Centre Terengganu

Odlično
Temeljeno na 2082 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
8,0
/
10
92% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (2082)Booking.com recenzije (1032)
8,0
/
10
Odlično
Temeljeno na 2082 recenzijama
Čistoća:8,2
Objekti7,6
Lokacija8,0
Udobnost sobe i kvaliteta8,6
Usluga8,1
Vrijednost za novac8,1
Omogućili provjereni gosti Agoda
Svi jezici
Sve vrste putnika (2082)
Svi tipovi soba
Prikazuje se 1239 komentara potvrđenih gostiju
8,4
Odlično
Priamalar od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u rujan, 2018
Odlično”
Great environment for family to stay. Pro's 1. Clean 2. Fast service 3. People friendly Con's 1. Buffet for Breakfast need to improve in providing variety of dishes 2. Heater in bath tub had inconsistent of water heatness
Recenzirano 21 rujna 2018
8,0
Odlično
Natrah od Malezija
Poslovni putnik
Superior King
Boravili ste jednu noć u rujan, 2018
Nice hotel”
Spacious room Complete amenities Near airport Delicious breakfast
Recenzirano 19 rujna 2018
5,6
Pang od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe 3-krevetna
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2018
Restriction to Bring Liquor”
I think the rules is a bit ridiculous.
Recenzirano 18 rujna 2018
8,0
Odlično
nurul od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior King
Boravili ste jednu noć u rujan, 2018
Just nice”
easy check in & check out. nice pool for kids & adult but during our stay cannot be used as close for pool cleaning. quite dissapointed as our main reason to stay is a pool for my kids. the room is spacious but I dont like the toilet. slippery when wet, quite dangerous for small kids. food is good, they serve nasi dagang for breakfast
Recenzirano 17 rujna 2018
9,6
Izvanredno
SITI od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior King
Boravili ste 2 noći u rujan, 2018
Izvanredno”
The room is spacious, the location is nice not to crowded with people compared to the city, the staff is friendly, the breakfast tho is lack of choices. We often need to ask for refill just imagine how long we have to wait just to get for a plain porridge for my 9 months baby. other the place is good. we will surely come again :)
Recenzirano 14 rujna 2018
8,4
Odlično
Mohammad od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe 3-krevetna
Boravili ste jednu noć u rujan, 2018
Good but no kids pool”
We picked this hotel because it was stated in the website as got pool for kids,however after we checked in found out kids pool was not properly maintained (got algae) and closed for maintenance. Apart from that, other services was good.
Recenzirano 11 rujna 2018
8,4
Odlično
Fatin od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Executive Apartman
Boravili ste 2 noći u rujan, 2018
comfort”
nice..even the room is just two..but the toilet is three..overall is ok.
Recenzirano 11 rujna 2018
8,4
Odlično
Fatin od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior King
Boravili ste 2 noći u rujan, 2018
Best!!”
everything was good and nice..just one thing that have to improve..the swimming pool..soo dirtym.so please improve that..then everything gonna be the best ever
Recenzirano 11 rujna 2018
8,4
Odlično
Fatin od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Četverokrevetna Soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2018
nice and good”
everything was good and nice..just one thing make us dissapointed..the swimming pool...so dirty..just that..overall is ok..and i love the room soo much
Recenzirano 11 rujna 2018
9,6
Izvanredno
Kamaruzzaman od Malezija
Par
Deluxe Četverokrevetna Soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2018
Affordable and close to airport.”
Very satisfied with facilities and services given.
Recenzirano 10 rujna 2018
8,0
Odlično
Nur od Malezija
Solo putnik
Superior King
Boravili ste 3 noći u rujan, 2018
Vrlo dobro”
hotel room are clean and comfortable, variety of breakfast provided, toiletries not provide unless request
Recenzirano 07 rujna 2018
4,4
Ismaily od Malezija
Poslovni putnik
Superior Twin
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2018
Poor maintenance”
Staff not friendly
Recenzirano 04 rujna 2018
2,8
Zulkifli od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u rujan, 2018
Over rated 4 star hotel”
If u hv no choice..then u can stay at the hotel..its more of a government building or a convention centre or even look like a shopping mall...services are bad..from the accommodation side...it looks more like a hostel then a hotel.... Only pro side...its near the airport...tats all....
Recenzirano 04 rujna 2018
9,2
Izvanredno
NOORKIAH od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe 3-krevetna
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2018
A bit pricey, but very comfortable ”
The room is a bit pricey but the room is very spacious and comfortable. Suitable for big families. The breakfast is fine, just need a variety... I’d choose this hotel again.
Recenzirano 04 rujna 2018
9,6
Izvanredno
Sarah od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Četverokrevetna Soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2018
Large, clean room and beds, friendly staff and delicious breakfast”
Everything was great except the pool for kids that are not repaired after few years. My children were very upset because they are not able to use the attractive pools. TH Management, please take immediate action, tqsm.
Recenzirano 03 rujna 2018
9,6
Izvanredno
MOHD od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Četverokrevetna Soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2018
good”
hope children pool will be ready ,, my sons regret the pool was under maintainance
Recenzirano 01 rujna 2018
6,0
Ayu od Malezija
Par
Superior King
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2018
Slow service, low quality of food”
If you want to stay near the airport, then you can consider this hotel. Check-in service was really slow. Breakfast was not that good. Nasi dagang was not delicious at all. They really need to improve on that. However room is spacious and clean.
Recenzirano 30 kolovoza 2018
7,2
Vrlo dobro
Hasif od Malezija
Solo putnik
Superior King
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Nice room and bathroom”
The room was nice, all the basic amenities such as towels, shampoo and bodywash are provided. Ordered food from the room service, it was okay. The lobby ceiling got a hole, i dont know why. The breakfast can be improved way more because the choices are limited, you can get more food choices at other hotel in the middle of Kuala Terengganu. The staff at the lobby are not welcoming, they should improve.
Recenzirano 30 kolovoza 2018
8,8
Odlično
MUHAMMAD od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior King
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2018
parking”
Hai, saya stay di hotel th ni 4 hari 3 mlm pada bln Ogos 2018.. Jadi saya berharap pihak hotel boleh sediakan parking lebih selesa kepada penginap di hotel... Kerana waktu saya datang tu ada majlis perkahwinan jadi org yg dtg majlis perkahwinan semua parking dpn2 hotel, dan kami yg menginap kena parking jauh dibelakang dan perlu jln kaki ke reception dlm 4/5 minit.. Saya harap pihak pengurusan dapat pertimbangkanya...
Recenzirano 30 kolovoza 2018
7,6
Vrlo dobro
Nor od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior King
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2018
Best”
Location not near to Ganu town..surroundings quite and peaceful..room is big..the best part of this hotel, always play al quran recite and make me feel relax.
Recenzirano 27 kolovoza 2018
5,2
Pang od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe Četverokrevetna Soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2018
Far from town”
Is new hotel but chargeable for extra towel or slipper
Recenzirano 27 kolovoza 2018
6,0
Muhammad od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe 3-krevetna
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2018
my opinion about this hotel overall delivering service is ok but they should increase profesionalism”
should build many stall food around this hotel to sell food n promotion traditional food terengganu to attract more tourist visits terengganu. in other hand hotel management especially food department should check detail about serving food especially breakfeast time because when we eat breakfeast the food very not delicious at all n staff just serve the food like normal food. they sould give maximun quality about the food for example the traditional food nasi dagang..we so disspointed about breakfeast at this hotel because what we paying not valuable what we get it...
Recenzirano 26 kolovoza 2018
4,8
Aimi od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe Četverokrevetna Soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2018
Prihvatljivo”
I book and pay a room about a week before time arrival.. However, when my family arrive, the room that i booking is not prepare and we need to do it by our own
Recenzirano 23 kolovoza 2018
4,4
siti od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior King
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
Not worth the money”
Unfriendly staff. Swimming pool was dirty. Location a bit isolated from other..
Recenzirano 21 kolovoza 2018
8,0
Odlično
Hanisah od Malezija
Par
Superior King
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2018
Good”
Need to put some flower
Recenzirano 21 kolovoza 2018
8,0
Odlično
nurul od Malezija
Par
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2018
The location is very good. The hotel is nice and spacious”
Wifi connection very poor. The pools quite crowded since the kids pool is closed. We have to wait long time for check in bcoz the room was not prepared. Nothing special about breakfast except ns dagang.
Recenzirano 21 kolovoza 2018
9,6
Izvanredno
ABDUL od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior King
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2018
6 STAR HOTEL”
VERY VALUE FOR MONEY. HIGHLY RECOMMENDED
Recenzirano 20 kolovoza 2018
6,4
Dobro
JUMADI od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe Četverokrevetna Soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2018
Dobro”
Very cheap oriented, wifi connection limited
Recenzirano 19 kolovoza 2018
9,2
Izvanredno
Syamira od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Studio Apartman Soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Izvanredno”
great ambience, clean and there's a separate swimming pool for female visitors. breakfast quite nice
Recenzirano 16 kolovoza 2018
8,0
Odlično
Ravendran od Malezija
Poslovni putnik
Superior King
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Vrlo dobro”
No complaints.
Recenzirano 15 kolovoza 2018
10,0
Izvanredno
Cherry od Kina
Obitelj sa starijom djecom
Superior King
Boravili ste 5 noći u kolovoz, 2018
best hotel near airport”
it is big clean and should be the best hotel near airport
Recenzirano 14 kolovoza 2018
6,8
Dobro
Azlinda od Malezija
Poslovni putnik
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2018
Dobro”
The room is spacious. The food is great with Nasi Dagang in the house. And friendly staff.
Recenzirano 09 kolovoza 2018
3,6
Kali od Malezija
Poslovni putnik
Studio Apartman Soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2018
Overall stay is just moderate ”
I choose to stay here because of the gym facility. But when I entered the gym none of their machines are functioning . They have not done maintenance to the equipments at all. I paid a whopping amount of RM 330 for their room with breakfast. If I knew this I would have stayed at the usual place I use to stay. Really feel annoying. The walkway to the rooms are poorly lit and the carpets are all stained . The breakfast was horrible too. Definitely will never come back here again
Recenzirano 07 kolovoza 2018
9,2
Izvanredno
Saiful od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Twin
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2018
Great family hotel”
Pro : Large room. Separate doors for toilet and shower with common sink. Convenient location. Easy to get Grab taxi. Lots of restaurants and eateries nearby. Breakfast buffet is also good. Tasty and localised with some western options. Friendly staff especially the concierge. They play the Al-Quran over the internal and external speakers at night makes your family feel calm and at ease. Con : Parking at the back. Kids swimming pool closed. Seems that it was the cash cow for the hotel.
Recenzirano 05 kolovoza 2018
7,2
Vrlo dobro
Muhamad od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe 3-krevetna
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2018
Nice facilities and nice room”
I check in TH hotel on 00:00.. when i enter room had have no brush teeth in my room.. then i try called reciption use my room phones but no one answer at reciption, i try called all the services department also no body answer .. so i decides going down to reception for request brush teeth.. when i coming down reception staff standing inside office but why she cant answer the phone.. i know she lies me cant answer the phone becouse she going toilet.. she dont know i already make a call for the 1 hour before i decide coming down. And after 1 hour my brush teeth still not arrive .. so call and no answer again.. i coming down again to tell her about my brush teeth request. After 2am my brush teeth arrive.. so can u solved this happen?
Recenzirano 02 kolovoza 2018
8,0
Odlično
Muhammad od Malezija
Poslovni putnik
Superior Twin
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2018
clean and spacious”
Spacious and clean, only I'm an active person that needs a trip to the gym everyday, but they open late, I would prefer a 24hour gym
Recenzirano 01 kolovoza 2018
10,0
Izvanredno
norein od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior King
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2018
Excellent ”
Near to beach... pantai telok ketapang
Recenzirano 30 srpnja 2018
7,2
Vrlo dobro
nurnadiah od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior King
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2018
Kids is happy ”
Overall good with nice swimming pool for kids.
Recenzirano 30 srpnja 2018
9,6
Izvanredno
Yaseer od Malezija
Solo putnik
Superior King
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2018
Nice place to stay. Near airport. Good breakfast food. Very delicous.”
Recommended to stay.
Recenzirano 28 srpnja 2018
10,0
Izvanredno
syamimi od Malezija
Poslovni putnik
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2018
Booking with breakfast.”
Variety of foods selection for breakfast.
Recenzirano 23 srpnja 2018
9,6
Izvanredno
siti od Malezija
Par
Superior King
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2018
Good”
Nice stay
Recenzirano 23 srpnja 2018
8,0
Odlično
Nurfarahin od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior King
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
NO VIEW”
Sadly our room have no view even after with request it earlier
Recenzirano 18 srpnja 2018
10,0
Izvanredno
Mohd od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior King
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2018
Good”
Good and brand new facilities.However kid swimming pool was closed due to maintenance
Recenzirano 11 srpnja 2018
7,6
Vrlo dobro
ZURITA od Malezija
Poslovni putnik
Superior King
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Vrlo dobro”
nearby airport
Recenzirano 10 srpnja 2018
8,4
Odlično
ZURITA od Malezija
Poslovni putnik
Superior King
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Odlično”
nearby airport
Recenzirano 10 srpnja 2018
6,8
Dobro
ZURITA od Malezija
Poslovni putnik
Superior Twin
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2018
Dobro”
Near to Airport
Recenzirano 10 srpnja 2018
6,0
Mohd od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior King
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Satisfactory”
Suitable for family with young children. Spacious room, nice breakfast
Recenzirano 05 srpnja 2018
8,4
Odlično
saidah od Malezija
Solo putnik
Superior King
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2018
comfortable”
Large & clean room with nice pool.
Recenzirano 03 srpnja 2018
10,0
Izvanredno
YASMIN od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Twin
Boravili ste 2 noći u studeni, 2017
Izvanredno”
When we stayed here, Terengganu was raining almost everyday. Thankfully the hotel had enough facilities and served lovely food of course, to keep us entertained as were stuck indoors.
Recenzirano 27 lipnja 2018
5,2
Fatimatul od Malezija
Par
Superior King
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2018
Greet Hotel with poor hospitality ”
Overview this is a nice hotel and comfortable but the staff attitude are not professional, they need to improve their attitude by greetings with smile and not talking nonsense infront of guest , they should be more professional in the front desk counter; put make up and dress presentable. The housekeeping also need to be improve; a lot of cockroach outside (from back side car park area to the coffee house entrance), the housekeeper should clean the room nicely and wash the cup (imagine on my first day check in I found out that the cup are having a dirt lipstick !), also the carpark area need to have more light coz it's look dark and this cause all the guest prefer to park at the lobby area and look very crowded and ruin the hotel image; coz it's look like a cheep hotel which the guest don't have enough parking and once the limo want to drop the guest it very hard for them to get in due to double park. Need more improvement ! Thank you EMa
Recenzirano 25 lipnja 2018