Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 323recenzija
  • Čistoća: 7,1
  • Objekti 6,9
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,1
  • Usluga 7,3
  • Vrijednost za novac 7,6
  • Hrana/objedi: 6,0
Sortirano prema

Heather od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Standardna Soba s Ventilatorom
Boravili ste 5 noći u siječanj, 2016
This is a great place to stay
Quiet and clean, good wifi, friendly staff
This was a great place to stay. Very close to the old city but just outside of it made the location quiet. Staff was very helpful and friendly. Wifi was great. Room was simple and sweet. Would go back if I were to go to Chiang Mai again.
Recenzirano 05 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chong od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2016
Just value for money
Quiet
Overall is acceptable, not too far to the old city. Disadvantage is there are many mosquito. shampoo, soap and drinking water only provided for first day where we stay 3 days there.
Recenzirano 20 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tracie od Sjedinjene Američke Države
Grupa
Trokrevetna soba s klima-uređajem
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Just ok
The location is near tha phae, the desk is helpful booking tours, they have luggage storage
The rooms aren't very clean, the bed spreads Really need to be washed. The bathroom doesn't have sprayers but they want tissue in the trash bin (yuck!). A cup of hot water is the same charge as a cappuccino. We booked a room with 3 singles and were given a single and a queen but charges the higher rate. I've visited Chiang Mai many times and this is my least favorite place to date. I won't return.
Recenzirano 20 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jim od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Standardna Soba s Ventilatorom
Boravili ste 7 noći u prosinac, 2015
Super helpful staff
Location near the night market was good, staff was super helpful.
The staff were super helpful. Here's the truth. I stupidly left a lot of USDs in the drawer of my night stand. They found it, kept it for me when I came back.
Recenzirano 17 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

OMER od Turska
Grupa
Trokrevetna Soba s Ventilatorom
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Thaphae Garden Review
Location,Neighbourhood,The restourant in the near street
Not good. Staff was rude, and deposits were overpriced. Hotel was below average.
Recenzirano 15 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Andri od Indonezija
Par
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste 5 noći u studeni, 2015
i would recommend this guest house to my friends
location, staff, price
i really like its location, it's located in the middle between thapae gate and night market so it's easy to travel from place to place.
Recenzirano 13 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Katarzyna od Poljska
Par
Standardna Soba s Ventilatorom
Boravili ste 3 noći u studeni, 2015
Great location but not too clean
good wifi, location, quiet area
It was ok but bathroom was not too clean and water in swimming pool was very very cold. We was sick after swimming
Recenzirano 30 studenog 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

natjathip od Tajland
Grupa
Trokrevetna Soba s Ventilatorom
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
smallest ways to come inside hotel
clean
Recenzirano 12 studenog 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lolin od Malezija
Solo putnik
Standardna Soba s Ventilatorom
Boravili ste 3 noći u listopad, 2015
Good value, Staff helpful, Location good.
Friendly and helpful staff that speaks English. Good location in the city. Reasonably clean bed and toilet..
Enjoyed my stay and will not hesitate to recommend to budget travellers. Great value for money. Small cute swimming pool is an added facility to the guest house. Although I did not have time to use it, I think some other guests did enjoy the swim. I wish the room lighting to be brighter. Fan room is okay for me. I like the Location that is away from the main road and quiet at night, rest and sleep peacefully. Walking distance from night bazaar, food stall, massage shop, and hair salon. Street food also available. Overall I am happy to stay again next time. Glad I make the right choice of hotel as a first time visitor to Chiangmai. The experience is great
Recenzirano 09 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

SHAN od Kina
Solo putnik
Standardna Soba s Ventilatorom
Boravili ste 2 noći u travanj, 2014
Small Lanna garden
Chean.Quiet.
The graden was clean but small,I like the Lanna style,owner was kind and helpful,try the sandwich,near the Tha Phac Gate into the old town,everything was good just no AC
Recenzirano 19 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: