Rezerviraj sada: The 16 Hotel

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (81)
6,7
Dobro
Temeljeno na 81 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:6,8
Objekti6,4
Lokacija7,0
Udobnost sobe i kvaliteta6,8
Usluga6,0
Vrijednost za novac7,5
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
Bahasa Malaysia
简体中文
Bahasa Indonesia
Vrsta sobe
Budget
Standard
Deluxe
Obiteljska
Sortirano prema
Prikazuje se 29 komentara potvrđenih gostiju
6,0
Tow od Malezija
Par
Budget
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
no bad”
cheap
n/a
Recenzirano 18 veljače 2016
7,0
Vrlo dobro
TAN od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Not bad overall”
Budget, clean, new
The hotel is kinda new. It is very clean and with reasonable price. Location is the only problem concerned because nearby is kinda hard to get food. The stay overall was nice. Will come back again.
Recenzirano 20 prosinca 2015
7,0
Vrlo dobro
Li od Malezija
Poslovni putnik
Budget
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
The room is quite small, is ok to stay”
Very small room,
Recenzirano 08 prosinca 2015
4,3
Martin od Malezija
Poslovni putnik
Budget
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
uncomfortable stay ”
low storey with lift
Once stepping in d hotel, the mynmar receptionist speaking of poor English couldn't understand my request & couldn't find my online booking & therfore I need to wait abt 20mins for me to get my room. So personal advice, do not stay in this hotel if u need a peaceful night
Recenzirano 15 studenog 2015
5,2
chin od Malezija
Poslovni putnik
Budget
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
没有下次”
肮脏,臭烟味。。。
Recenzirano 13 kolovoza 2017
10,0
Izvanredno
Jailani od Malezija
Solo putnik
Budget
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Izvanredno”
harga murah dan selesa
Recenzirano 03 listopada 2017
4,4
mohd od Malezija
Poslovni putnik
Budget
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
sangat lemah”
saya telah booking melalui agoda seminggu lebih sebelum check in pada 9 sept 2017. semasa sampai di hotel pada pukul 1pm reception di kaunter mengatakan tiada booking melalui agoda. mereka tidak dapat membantu saya menyelesaikan perkara itu. pelbagai alasan lain juga diberi seperti bilik belum dibersihkan. saya telah menunggu dalam tempoh yang lama dan dapat masuk bilik pada pukul 4.20pm. cadar tidak ditukar dan ada rambut. secara keseluruhannya mereka tidak menepati booking seperti dibuat di agoda walaupun full payment telah dibuat. Pengurusan sangat teruk. banyak customer yang datang pada hari yang sama mengalami keadaan yang serupa.
Recenzirano 13 rujna 2017
6,4
Dobro
FAUZIAH od Malezija
Par
Budget
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
ok ok lah”
setakat untuk bermalam je ok r..bilik agak kecik tapi still ok, yang x bestnye tv dgn meja solek pye cermin tu terlalu dekat atas bawh ssh utk tgk cermin. dpt harga semlm hanya rm45++ je sgt r ok..
Recenzirano 12 svibnja 2017
5,6
Mohd od Malezija
Solo putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Dirty room.”
Ada kotak rokok dalam bakul sampah masa check in bilik.. paip air leaking.. lain just ok, berpatutan dgn harga.
Recenzirano 25 lipnja 2017