The Cityview Hotel
The Cityview Hotel
Vidi sve 38 fotografije
Economy - Plan sobe The Cityview Hotel
Economy - Plan sobe
Vidi sve 38 fotografije
Predvorje The Cityview Hotel
Predvorje
Vidi sve 38 fotografije
Interijer hotela The Cityview Hotel
Interijer hotela
Vidi sve 38 fotografije
Restoran The Cityview Hotel
Restoran
Vidi sve 38 fotografije
NA KARTI The Cityview Hotel
NA KARTI
Izvanredno
Lokacija
9,1
Vidi sve 38 fotografije The Cityview Hotel
Vidi sve 38 fotografije
Uklonjeno iz Omiljenog
2017

The Cityview Hotel

Izvanredna lokacija
- 480 metara od centra grada
- Pogledajte čega ima u blizini
Odlično
Temeljeno na 8717 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
8,1
/
10
Odlično čistoća:
8,2
94% korisnika bi preporučilo prijateljima
Vrijednost za novac7,9
Udaljenost do centra grada0 km
Ocjena lokacije9,1
Najbliža zračna lukaHong Kong Internacionalna zračna luka (HKG) - Hong Kong
Udaljenost od zračne luke25,0 km
  • 100 m do javnog prijevoza

  • Transfer iz/do zračne luke

  • Mjenjačnica

  • Besplatan Wi-Fi u svim sobama

Izbor soba
7,8
Vrlo dobra
Udobnost i kvaliteta soba
Ovaj je objekt vrlo tražen!Rezervirano 26 puta u posljednjih 48 sati | 27 osoba upravo gleda ovaj smještajni objekt
Premier Apartman (Premier Suite)
Premier Apartman (Premier Suite)
...
  • Površina sobe: 45 m²/484 ft...
  • Pogled na Grad
  • 1 King krevet
Unesite datume za pregled cijena
Premier
Premier
...
  • Površina sobe: 21 m²/226 ft...
  • Pogled na Grad
  • 2 Single kreveta ili 1 Doub...
Unesite datume za pregled cijena
Premier Double Double
Premier Double Double
...
  • Površina sobe: 26 m²/280 ft...
  • Pogled na Grad
  • 2 Semi Double kreveta
Unesite datume za pregled cijena
Deluxe Apartman (Deluxe Suite)
Deluxe Apartman (Deluxe Suite)
...
  • Površina sobe: 35 m²/377 ft...
  • Pogled na Grad
  • 2 Single kreveta ili 1 Doub...
Unesite datume za pregled cijena
Deluxe Obiteljska Četverokrevetna Soba (Deluxe Family Quad)
Deluxe Obiteljska Četverokrevetna Soba (Deluxe Family Quad)
...
  • Površina sobe: 35 m²/377 ft...
  • Pogled na Grad
  • 2 Single kreveta
Unesite datume za pregled cijena
Obiteljska ( 1 bračni krevet i 1 kreveta za jednu osobu ) (Family (1 Double Bed + 2 Single Beds))
Obiteljska ( 1 bračni krevet i 1 kreveta za jednu osobu ) (Family (1 Double Bed + 2 Single Beds))
...
  • Površina sobe: 32 m²/344 ft...
  • Pogled na Grad
  • 2 Single kreveta i 1 Double...
Unesite datume za pregled cijena
Penthouse
Penthouse
...
  • Površina sobe: 64.5 m²/694 ...
  • Pogled na Grad
  • 2 Single kreveta i 1 Double...
Unesite datume za pregled cijena
Economy
Economy
...
  • Površina sobe: 15 m²/161 ft...
  • Pogled na Grad
  • 2 Single kreveta ili 1 Doub...
Unesite datume za pregled cijena
Deluxe
Deluxe
...
  • Površina sobe: 16 m²/172 ft...
  • Pogled na Grad
  • 2 Single kreveta ili 1 Doub...
Unesite datume za pregled cijena
Obiteljska Četverokrevetna (Family Quad)
Obiteljska Četverokrevetna (Family Quad)
...
  • Površina sobe: 28 m²/301 ft...
  • Pogled na Grad
  • 4 Single kreveta
Unesite datume za pregled cijena
Do 30% popusta sa Agoda internim ponudama!

Cijene padaju od trenutka vaše prijave!

Prijavi se sada
Više o smještajnom objektu The Cityview Hotel

Više o smještajnom objektu The Cityview Hotel

Opis

Pokaži više

Udaljenosti i osnovno

Udaljenosti se temelje na zračnoj liniji. Stvarne putne udaljenosti mogu biti različite.
Prikaži manje

Postavke

Prikaži manje

Što je u blizini

Udaljenosti se temelje na zračnoj liniji. Stvarne putne udaljenosti mogu biti različite.
Pokaži više

Uvjeti boravka gostiju u objektu

Prikaži manje

Korisne informacije

Pokaži više

Važna obavijest

All the income derived from the operations of The Cityview will be applied to the charitable activities of the Chinese YMCA of Hong Kong.

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (8717)Booking.com recenzije (2102)
Čistoća:8,2
Objekti7,7
Lokacija9,1
Udobnost sobe i kvaliteta7,8
Usluga8,0
Vrijednost za novac7,9
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
ภาษาไทย
繁體中文 (台灣)
繁體中文 (香港)
više
Vrsta sobe
Obiteljska ( 1 bračni krevet i 1 kreveta za jednu osobu )
Economy
Deluxe
Deluxe Apartman
više
Prikazuje se 6670 komentara potvrđenih gostiju
12345
9,6
Izvanredno
Jane od Singapur
Poslovni putnik
Economy
Boravili ste jednu noć u listopad, 2018
Great location, clean.”
Hotel is at a great location just walking distance to train - 2-3 mins walk. Clean and staff speaks good English.
Recenzirano 20 listopada 2018
10,0
Izvanredno
C od Australija
Poslovni putnik
Economy
Boravili ste 4 noći u listopad, 2018
Excellent service & very friendly staff”
Location-cleanliness- hotel room great
Recenzirano 19 listopada 2018
8,0
Odlično
Teerawat od Tajland
Par
Deluxe
Boravili ste 2 noći u listopad, 2018
Sunday”
Great location for street shopping. However it might not be a place to get a long sleep from tired Saturday night, as the bell from the church (right across) from the hotel can wake you up easily on Sunday early morning. Otherwise this is a great place to stay and great service from staff.
Recenzirano 16 listopada 2018
Dear Teerawat, Thank you for taking the time to share your experience with us. We are glad that you enjoyed our location and easily for shopping and also our service are suitable on your needs . Besides, we also noted your comment on the bell sound. We hope, despite of this point, your stayed with us was enjoyable and we hope to have another opportunity to welcome you again in the near future.
Odgovoreno 18 listopada 2018
The Cityview Hotel
9,2
Izvanredno
Asma od Australija
Par
Economy
Boravili ste jednu noć u listopad, 2018
Peaceful haven near busy centre”
Good location for bargain shopping, and close to MTR. However despite the busyness of this area, had view of an old church and greenery that made it feel like I was a whole world away from all that. Hotel doesn't have its own pool though - you have to go to the YMCA next door.
Recenzirano 15 listopada 2018
Dear Asma, Thank you for taking the time to share your experience with us. We are glad that you had an enjoyable stay with us and felt like a peaceful area in here. Once again, thank you for your nice words. We all look forward to welcoming you again in the near future.
Odgovoreno 16 listopada 2018
The Cityview Hotel
4,8
Alice od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska Četverokrevetna
Boravili ste 4 noći u listopad, 2018
Unfriendly staff ”
Unfriendly staff and the room furniture look old.
Recenzirano 14 listopada 2018
Dear Alice, Thank you for taking the time to share your experience with us. We regret to hear that you are not satisfied with our staff performance and our in-room furniture. We take your comment seriously and therefore have reminded the team for the importance of professional service and attitude. We apologize for the inconvenience and disappointed caused to you. We look forward to welcoming you back again in the near future.
Odgovoreno 15 listopada 2018
The Cityview Hotel
10,0
Izvanredno
Kayla od Tajland
Solo putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Izvanredno”
Great location.
Recenzirano 13 listopada 2018
Dear Kayla, Thank you for sharing your experience with us. We are glad that you enjoyed our location and gave us high score. We appreciate your nice feedback and we hope to have another opportunity to welcome you again in the near future and provide you another enjoyable stay.
Odgovoreno 15 listopada 2018
The Cityview Hotel
7,2
Vrlo dobro
Steven od Tajvan
Poslovni putnik
Economy
Boravili ste jednu noć u listopad, 2018
good location”
price for value
Recenzirano 11 listopada 2018
Dear Steven, Thank you for taking the time to share your experience with us. We are glad that you enjoyed our location and value for money. We all hope to have another opportunity to welcome you again and provide you another pleasant stay.
Odgovoreno 11 listopada 2018
The Cityview Hotel
8,8
Odlično
Jaclyn od Singapur
Grupa
Economy
Boravili ste 3 noći u listopad, 2018
Great location and clean hotel”
The location of the hotel is very convenient! It's just next to Yau Ma Tei MTR Station, and just 3 minutes walk to Mongkok shopping district! The hotel is beautiful and very clean. We got a free upgrade to a bigger room because we have 3 pax and there is alot of space left after adding the pull-out bed. Will definitely book the same hotel again for my next visit to HK.
Recenzirano 09 listopada 2018
Dear Jaclyn, Thank you for taking the time to share your experience with us. We are appreciate your nice compliments of our location, surrounding area, room size, cleanness and comfortable. We all look forward to extend our warmest welcome to you on your next return and provide you another pleasant stay in the near future.
Odgovoreno 09 listopada 2018
The Cityview Hotel
8,8
Odlično
GEK od Singapur
Grupa
Economy
Boravili ste 4 noći u rujan, 2018
good location and staffs are friendly.”
hotel room very clean. good location to travel around. walking distance to many places of interest. nearby many nice foods to eat. staffs are very friendly. value for the monies.
Recenzirano 08 listopada 2018
Dear GEK, Thank you for taking the time to share your experience with us. We are appreciate your nice compliments and had an enjoyable stay with us. We all look forward to extend our warmest welcome to you on your next return and provide you another pleasant stay.
Odgovoreno 09 listopada 2018
The Cityview Hotel
8,4
Odlično
Kiam od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Economy
Boravili ste 3 noći u listopad, 2018
Good Hotel”
although room is relatively small, but is convenient and easy access to all favilities e.g. MTR, night market etc..Staffs are friendly and attentive.
Recenzirano 07 listopada 2018
Dear Kiam, Thank you for taking the time to share your experience with us. We are glad that you enjoyed our friendly and attentive service, location and easily to access everywhere for tourist. We hope to have another opportunity to welcome you again in the near future and provide you another enjoyable stay.
Odgovoreno 08 listopada 2018
The Cityview Hotel
10,0
Izvanredno
Michael od Kanada
Par
Economy
Boravili ste 4 noći u rujan, 2018
Izvanredno”
This hotel is reasonable in price. Location is right for people first time in HK, Temple street and night markets are close by, Clothings for high ends and low ends are along Nathan Road. To me, I found this hotel is very good for walking around Temple Street and night markets, buses and underground transits are easy to catch.
Recenzirano 05 listopada 2018
Dear Michael, Thank you for taking your time to share your experience with us. Nothing pleases us more than hearing your nice compliments and enjoyed the stay with us. We appreciate your nice words. We all look forward to extend our warmest welcome to you again on your next return.
Odgovoreno 05 listopada 2018
The Cityview Hotel
10,0
Izvanredno
Shuying od Singapur
Grupa
Economy
Boravili ste 3 noći u rujan, 2018
Annual Trip to HKG w Sista”
Every year, My sis and I will visit HKG and we will always choose to stay at Cityview. Its close to MTR entrance and only 2 streets away from Ladies market and our frav snacks place. Supermarket is also just a street away. This trip i booked a standard twin room and the reception informed that last year I booked a Premier room. After viewing the room, we immediately change back to the premier room and its only a small difference for a big difference in comfort!
Recenzirano 04 listopada 2018
Dear Shuying, Thank you for taking the time to share your experience with us. We are glad that you visited HK again and stayed with us. We are glad that you enjoyed the stay and our neighborhood areas. We hope to have another opportunity to welcome you again and provide you another enjoyable stay.
Odgovoreno 05 listopada 2018
The Cityview Hotel
9,6
Izvanredno
Bernardito od Filipini
Poslovni putnik
Economy
Boravili ste 2 noći u rujan, 2018
Very accesable ”
Friendly staff
Recenzirano 02 listopada 2018
Dear Bernardito, Thank you for taking the time to share your experience with us. We are glad that you enjoyed our friendly staff service and had an enjoyable stayed with us during your recent visit. We hope to have another opportunity to welcome you again in the near future and provide you another pleasant stay.
Odgovoreno 04 listopada 2018
The Cityview Hotel
8,0
Odlično
TAN od Malezija
Par
Economy
Boravili ste jednu noć u rujan, 2018
Great location”
Clean room, convenient place & nice staff
Recenzirano 01 listopada 2018
Dear Tan, Thank you for taking the time to share your experience with us. We are glad that you enjoyed our cleanness service, nice staff attitude and convenient location to experience our neighborhood and easily to travel everywhere for site visit. Once again, thank you for your nice words. We hope to have another opportunity to welcome you again in the near future.
Odgovoreno 04 listopada 2018
The Cityview Hotel
8,8
Odlično
Bee od Singapur
Grupa
Economy
Boravili ste 4 noći u rujan, 2018
Great Hotel, Worth The Stay!”
Except for flat pillow, all other aspects of the hotel were great! Staff were friendly and helpful. Hotel is located within 5 minutes walk to MTR. There is 7-11 and small eateries within walking distance from hotel. Very convenient location. Highly recommended.
Recenzirano 30 rujna 2018
2,0
THIAM od Singapur
Solo putnik
Premier
Boravili ste 4 noći u rujan, 2018
Clean & Friendly Staff”
Chosen a premium room this time round, compared to a smaller one last visit. And I’m impressed with the layout , view & clean room. Of cos staffs are friendly & approachable.
Recenzirano 26 rujna 2018
Dear THIAM, Thank you for taking the time to share your experience with us. We are glad that you enjoyed our staff service and attitude. We hope to have another opportunity to welcome you again in the near future and offer you a most pleasant stay.
Odgovoreno 26 rujna 2018
The Cityview Hotel
6,4
Dobro
Saranyya od Singapur
Par
Economy
Boravili ste 3 noći u rujan, 2018
Good Location and Easy .”
Near Yau Ma Tei MTR (many exits), very easily connected to many other MTRs. Central area, around 35mins to Disneyland/ Airport/Big Buddha. Lot of food available near by (not many Indian or Vegetarian , mostly Chinese and western). Hotel was okay, room might have had bed bugs it was a bit itching. Fridge was not working. Aircon temperature was not able to adjust. Overall Will go for location and convenience purposes.
Recenzirano 26 rujna 2018
8,8
Odlično
TAN od Malezija
Par
Economy
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2018
Affordable and Good location ”
Good hotel , easy to go anywhere . Nice porridge just in front hotel . Famous Toy town just 2 min walk . I will stay here if visit HK .
Recenzirano 25 rujna 2018
Dear Tan, Thank you for taking the time to share your experience with us. We are glad that you enjoyed our location and surround area for visit. We hope to have another opportunity to welcome you again and provide you another pleasant stay in the near future.
Odgovoreno 26 rujna 2018
The Cityview Hotel
8,0
Odlično
HIROSHI od Japan
Poslovni putnik
Economy
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2018
Reasonable”
Good
Recenzirano 21 rujna 2018
9,2
Izvanredno
Robin od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Economy
Boravili ste 6 noći u rujan, 2018
Izvanredno”
Overall very pleased with my stay here. Staff is very friendly and helpful. Location is ideal! Meals are a bit pricey but selection for breakfast is good.
Recenzirano 20 rujna 2018
Dear Robin, Thank you for taking the time to share your experience with us. We are appreciate your nice compliments on our service and breakfast choice. Once again, thank you for your nice feedback and we hope to have another opportunity to welcome you again in the near future and provide you another pleasant stay.
Odgovoreno 21 rujna 2018
The Cityview Hotel
12345
Ovo je popularan smještajni objekt. Ne propustite!

Natrag na rezultate pretrage

Natrag na izbor soba

|

Odbaci