2015
Vrlo dobro 7,9
na temelju 5261 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 5261recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 7,4
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Usluga 7,8
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema

KIM od Singapur
Solo putnici
Economy
Boravili ste 7 noći u rujan, 2016
Good for location n money.
Economy room's fridge not cold enough. The rest are ok.
Recenzirano 27 rujna 2016

LIAN od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Premier
Boravili ste 4 noći u rujan, 2016
Good location and nice place to stay
It's located very near to Yau Ma tei Mtr A2 exit. Without the ongoing renovation on the lobby where an exit was closed, it's would have been nearer. The premier room is clean and the cleaner is so Friendly and helpful even when my parent talk to them in a "broken" Cantonese. The assistant manager Rex Tang is very friendly and he explain very patiently on the status of our check in and status of the closed exit. Overall a very good stay.
Recenzirano 27 rujna 2016

Chartchai od Tajland
Obitelji sa malom djecom
Economy
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Value for money
Under renovation this time.
Recenzirano 27 rujna 2016

Rong od Malezija
Parovi
Premier
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Great location & pleasant stay
+ Great location, < 5min walking distance to MTR station. + Friendly & helpful staff. + Walking distance to Mongkok (i.e. food street, Ladies market etc.) + Lobby was under renovation BUT it did NOT affect my stay at all, room remains quiet and bed is super comfortable. + Pillows are a bit too flat to my liking but extra pillows are provided! + Smart phone with unlimited data provided during my stay, AMAZING!!
Recenzirano 27 rujna 2016

Lin od Hong Kong
Grupe
Premier
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
good
good
Recenzirano 26 rujna 2016

Rolando od Meksiko
Parovi
Economy
Boravili ste 4 noći u rujan, 2016
Everything was Right, thank you
thanks
Recenzirano 26 rujna 2016

CHIA od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Premier
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Ok stay
Good
Recenzirano 25 rujna 2016

Rattikorn od Tajland
Poslovni putnici
Premier
Boravili ste 4 noći u rujan, 2016
Great location
The location is great as next to the MTR station. Staffs are always helpful and friendly. There is some renovation going on so it is a bit dusty on the elevator waiting area.
Recenzirano 25 rujna 2016

Laura od Kanada
Solo putnici
Economy
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Hotel disapointing
Good location
Recenzirano 25 rujna 2016

Steven od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Make the right choice
Staffs are friendly and helpful. My stay was very satisfactory. Even the housekeeping staffs keep greeting me and friendly. The negative point Is the upgrading that is going on which make the lobby area very chaotic and hard to navigate. Location is excellent near MTR exit and easy to access to Ladies market. .
Recenzirano 24 rujna 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: