2015
Vrlo dobro 7,9
na temelju 5242 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 5242recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 7,4
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Usluga 7,8
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema

Steven od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Make the right choice
Staffs are friendly and helpful. My stay was very satisfactory. Even the housekeeping staffs keep greeting me and friendly. The negative point Is the upgrading that is going on which make the lobby area very chaotic and hard to navigate. Location is excellent near MTR exit and easy to access to Ladies market. .
Recenzirano 24 rujna 2016

Caiqin od Singapur
Poslovni putnik
Economy
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
Single bed is too small!
The location of the hotel is good and there are plenty eateries nearby! You will never to eat breakfast in the hotel! We got the old rooms at the other sides of the wings. Less noise but it just upset us for the price we paid! The twin rooms were so near and we (2 small built ladies) hit each other when we sleep at night!
Recenzirano 24 rujna 2016

Caiqin od Singapur
Poslovni putnik
Economy
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Asked for the new renovated rooms!
The location of the hotel is good and there are plenty eateries nearby! You will never to eat breakfast in the hotel! We got the old rooms at the other sides of the wings. Less noise but it just upset us for the price we paid! I would rather pay lesser and stay in a smaller room!
Recenzirano 24 rujna 2016

ZANN od Singapur
Par
Premier
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Value for money
City view was in a good location with amenities all within reach, including MTR. Room was spacious, clean n neat, will definitely come back in future.
Recenzirano 24 rujna 2016

Aung od Singapur
Par
Economy
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
good location, clear but under renovation outside
good location, clear but under renovation outside
Recenzirano 23 rujna 2016

Jasmine od Singapur
Grupa
Premier Double Double
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2016
Great location, near to train station & main street
Great location, near to train station & main street, big room for 4 adults (2 queen beds) available with decent room space. Simple buffet Breakfast included too.
Recenzirano 23 rujna 2016

Irene od Singapur
Par
Premier
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
3rd time stay
The last time i stayed here was 8 yrs ago. The premier room is new , part of hotel is still undergoing reno and need to walk one round to ya ma tei exit 2A.
Recenzirano 22 rujna 2016

Wei od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska ( 1 bračni krevet i 1 kreveta za jednu osobu )
Boravili ste 4 noći u rujan, 2016
Good Location
Good Location
Recenzirano 22 rujna 2016

Chuthit od Tajland
Solo putnik
Economy
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
great place
good place , great location , friendly staff. definitely stay here again next time
Recenzirano 20 rujna 2016

Poh od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Economy Plus
Boravili ste 4 noći u rujan, 2016
Room and toilet too cramp comparing i uaed to stay in tsim sha tsui hotel.
Location great. Convenient. But room n toilet too small.
Recenzirano 20 rujna 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: