Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 4060recenzija
  • Čistoća: 7,8
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 7,7
  • Udobnost/standard sobe: 7,9
  • Uslužnost osoblja: 7,8
  • Vrijednost za novac 8,1
  • Hrana/objedi: 6,5
Sortirano prema

Geoffrey od Ujedinjeno Kraljevstvo
Obitelj sa starijom djecom
Superior Soba - Besplatan Prijevoz od/do Zračne Luke
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Convenient and okay
Good but not brilliant
Recenzirano 22 rujna 2016

Rujira od Sjedinjene Američke Države
Obitelj sa starijom djecom
Superior, Samo Soba - bez Prijevoza
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Ok hotel
This hotel used to be good but now it smells like bathroom cleaner when you first walked in. No iron, no hair dryer!
Recenzirano 22 rujna 2016

Natee od Tajland
Par
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
not bad.
not good not bad
Recenzirano 19 rujna 2016

Sirilak od Tajland
Solo putnik
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
close to the airport convenience with the van pick up and drop off , recommend to book it with the p
close to the air port about 7 mins drive to the airport and it is convenience with the van pick up and drop off , recommend to book it with the pick up and drop off service. . food is okay , the room is clean and the bed is comfy.
Recenzirano 12 rujna 2016

Hung od Australija
Par
Superior - povratni transfer Suvarnabhumi
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Poor Service
Our second stay was a bit of disappointing! There were no towels in the room. We called requesting for the towels, and explained that there were no towels, but they insisted that we check again. Obviously, the requested towels did not arrive. We called again, and they only brought 2 bath towels!. Will not come back there again!
Recenzirano 11 rujna 2016

Jila od Australija
Solo putnik
Superior, Samo Soba - bez Prijevoza
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
all good
all good
Recenzirano 06 rujna 2016

Dirk od Njemačka
Poslovni putnik
Superior Double or Twin Room - One Way Airport Transfer
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
OK and good for airport transit
The location is close to the airport and a free shuttle is included if you book the right package. Rooms are ok and sort of clean, but not immaculate and slightly outdated. Hotel manual states wifi costs extra but when you ask, you get a free voucher. Breakfast is a straight disappointment with few choices, little taste and giggling teens as employees instead of professional staff. I would come again for a transit stay which requires the location close to the airport, but wouldn't choose this as a vacation base. The pool area looks tempting on the sales pictures but seeing it in reality during daytime leaves a slightly more shabby impression.
Recenzirano 02 rujna 2016

Paul od Sjedinjene Američke Države
Obitelj sa malom djecom
Superior, Samo Soba - bez Prijevoza
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
?
Disgusting hotel
Recenzirano 30 kolovoza 2016

David od Novi Zeland
Solo putnik
Superior Soba - Besplatan Prijevoz od/do Zračne Luke
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
good
would stay again
Recenzirano 30 kolovoza 2016

hsu od Tajvan
Par
Superior, Samo Soba - bez Prijevoza
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
It's good and comfortable
Everything is good just located is a little unconvince.
Recenzirano 29 kolovoza 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: