Dobro 7,5
na temelju 3687 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 3687recenzija
  • Čistoća: 7,6
  • Objekti 7,3
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,7
  • Uslužnost osoblja: 7,5
  • Vrijednost za novac 7,2
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema

Christophe od Švicarska
Solo putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Superior Room (Partner Promotion) needs some Refresh/Renovation
Stayed just one Night in Superior Room. Overall the Hotel Location as well as Staff are excellent. The Rooms on the other hand would benefit from some Refresh/Renovation, mainly the technical and electric features. Bulbs, switches and outlets are not all functional. One highlight is the local and personalized Smartphone provided for free to discover the City and with free Wifi.
Recenzirano 10 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

shirley od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Good hotel
The hotel is good and enjoyable. It's just a bit far walking with toddlers, but still ok. Phone facility is nice. Thanks!
Recenzirano 08 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

anthony od Ujedinjeno Kraljevstvo
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Room cleaning
Room cleaning was very superficial and areas were found to be uncleared throughout the stay
Recenzirano 08 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sam od Novi Zeland
Par
Superior
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Agoda were offering a special price and we snapped it up. What a great hotel for the price.
We upgraded paying for the premium pack which included a late 4pm check out, two items of laundry per day and access to a snack bar that included cold drinks, buscuits, noodles, fruit and loads more.
Recenzirano 08 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ronald od Indonezija
Par
Superior
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2015
a decent hotel
We'll stay here if we have a busy schedule when we are in Singapore. The hotel is only for sleeping at night.
Recenzirano 05 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

EDGAR od Filipini
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Near Orchard Road
Although we stayed only one night, we had a great stay. The hotel is remarkable. It has even a mobile internet, free of use.
Recenzirano 05 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mellita od Indonezija
Par
Premier
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
Good
Good
Recenzirano 04 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Bahari od Singapur
Grupa
Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Nil
Good
Recenzirano 01 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Than od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Currency exchange rates should have been more favorable compared to banks and authorized money changers.
Recenzirano 31 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Andri od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
service was good while furnitures are old
especially the curtain was terribly old. light bulps were gone several pcs but then being replaced.
Recenzirano 30 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: