Dobro 7,5
na temelju 3683 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 3683recenzija
  • Čistoća: 7,6
  • Objekti 7,3
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,7
  • Usluga 7,5
  • Vrijednost za novac 7,2
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema

Sam od Novi Zeland
Parovi
Superior
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Agoda were offering a special price and we snapped it up. What a great hotel for the price.
We upgraded paying for the premium pack which included a late 4pm check out, two items of laundry per day and access to a snack bar that included cold drinks, buscuits, noodles, fruit and loads more.
Recenzirano 08 rujna 2016

Ronald od Indonezija
Parovi
Superior
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2015
a decent hotel
We'll stay here if we have a busy schedule when we are in Singapore. The hotel is only for sleeping at night.
Recenzirano 05 rujna 2016

EDGAR od Filipini
Parovi
Superior
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Near Orchard Road
Although we stayed only one night, we had a great stay. The hotel is remarkable. It has even a mobile internet, free of use.
Recenzirano 05 rujna 2016

Mellita od Indonezija
Parovi
Premier
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
Good
Good
Recenzirano 04 rujna 2016

Bahari od Singapur
Grupe
Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Nil
Good
Recenzirano 01 rujna 2016

Than od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Currency exchange rates should have been more favorable compared to banks and authorized money changers.
Recenzirano 31 kolovoza 2016

Andri od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
service was good while furnitures are old
especially the curtain was terribly old. light bulps were gone several pcs but then being replaced.
Recenzirano 30 kolovoza 2016

piboon od Tajland
Poslovni putnici
Premier Soba s Bračnim Krevetom ili Dva Odvojena Kreveta
Boravili ste 5 noći u kolovoz, 2016
New renovate room
Hotel locate not far from shopping center (Orchard, 20 min walk). Building look old but room was renovated look nice, new facility. Breakfast not verity. Staff friendly
Recenzirano 27 kolovoza 2016

muyhak od Kambodža
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Premier room is acceptable
Premier room s acceptable
Recenzirano 26 kolovoza 2016

PHILIPPE od Francuska
Poslovni putnici
Superior
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
nice hotel and quiet
Excellent hotel, but room service closes at 10 pm and far from center. Think about it if you check late.
Recenzirano 25 kolovoza 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: