Rezerviraj sada: The Grand Jade Hotel

Vrlo dobro
Temeljeno na 668 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,3
81% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (668)Booking.com recenzije (312)
7,3
Vrlo dobro
Temeljeno na 668 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:7,9
Objekti6,4
Lokacija7,5
Udobnost sobe i kvaliteta7,9
Usluga7,5
Vrijednost za novac7,6
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
简体中文
Bahasa Malaysia
Bahasa Indonesia
više
Vrsta sobe
Apartman
Deluxe Queen
Super Deluxe s Krevetom Tipa "Queen" - Pogled na Grad
Obiteljska Soba - ( 1 bračni krevet + 1 krevet )
više
Sortirano prema
Prikazuje se 503 komentara potvrđenih gostiju
8,0
Odlično
Suhaili od Singapur
Par
Deluxe Twin
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Clean room!”
Nice, clean hotel. Upon check in, the front desk guy was superbly friendly and help with suggestions of places to visit. Not really a walking distance from JB custom esp if there's an elderly tagging along but if book uber, its cheap! Overall, great and awesome stay except need to improve on breakfast choices.
Recenzirano 28 prosinca 2017
9,6
Izvanredno
Wong od Singapur
Grupa
Obiteljska Soba - ( 1 bračni krevet + 1 krevet )
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Good and Nice Hotel”
Loved the stay there, it was near to City Square and the CIQ. And the room looks nice and grand. Also, the towels are lovely and nice!!
Recenzirano 25 prosinca 2017
9,2
Izvanredno
SITI od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska Soba - ( 1 bračni krevet + 1 krevet )
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2017
Jade”
Top Cleanliness
Recenzirano 18 prosinca 2017
8,8
Odlično
Yin od Singapur
Par
Superior s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" ( bez Prozora )
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Great Location ”
The location of the hotel is excellent. It is just walking distance from the malls and CIQ. Good choice for people who like to spend their weekends in JB for the food and sleep and food again !
Recenzirano 06 prosinca 2017
2,4
SEE od Malezija
Par
Deluxe Queen
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Definitely not value for money ”
It's very noisy at night.. Many motorist and rempit pass by throughout the night. Very plain and simple breakfast provided. Room at ground floor is definitely thumbs down. Can get better hotel at this price.
Recenzirano 03 prosinca 2017
4,0
Pang od Malezija
Poslovni putnik
Superior s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" ( bez Prozora )
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Prihvatljivo”
Parking area is little far and night time is very dangerous
Recenzirano 22 studenog 2017
7,2
Vrlo dobro
Joanne od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe Queen
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Vrlo dobro”
Hope the road construction nearby hotel complete as soon as possible.
Recenzirano 03 studenog 2017
8,8
Odlično
Jennifer od Singapur
Grupa
Obiteljska Soba - ( 1 bračni krevet + 1 krevet )
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Prime location and Value for Money”
Super near the checkpoint (just opposite side of the road) and near the cafes. Clean and comfortable room. Would definitely recommend to stay :)
Recenzirano 30 listopada 2017
5,2
Rinesh od Malezija
Grupa
Klasična dvokrevetna soba s bračnim krevetom s pogledom na grad
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
Iznadprosječno”
Pretty nicely done hotel room, should provide more soap. Other than that, quite a nicely furnished compact hotel.
Recenzirano 17 listopada 2017
4,4
seri od Singapur
Solo putnik
Apartman
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Last resort type of place ”
Near jb city square,hotel need to upkeep and maintain cleanliness,I booked becos I wanted a toilet with a tub but I got an upgrade to a room that doesn't come with a tub but big enough to put one.room was dirty,bedlinen never change,toilet also v dirty,the moment I step in hotel till my room,I noticed a couple of flies here and there.the tv channels sucks big time.hotel mentioned has satellite cable channels but actually all singapore channels.
Recenzirano 09 listopada 2017
8,0
Odlično
Nazimah od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska Soba - ( 1 bračni krevet + 1 krevet )
Boravili ste 2 noći u rujan, 2017
Pleasant stay”
Recommended for families with young children. The rooms are neat, clean and the facilities are in working condition. I was pleasantly surprised to see the hot water kettle so clean! Even 5-star hotels don't clean their hot water kettles! Keep it up Grand Jade.
Recenzirano 26 rujna 2017
10,0
Izvanredno
PRAVIN od Malezija
Par
Klasična dvokrevetna soba s bračnim krevetom s pogledom na grad
Boravili ste 2 noći u rujan, 2017
GOOD VALUE FOR MONEY”
Placed in a strategic location. There is bar next door with good food and great environment. No noise from the bar or whatsoever. The breakfast tasted really delicious with superb view of Singapore and the straits. Happy stay for me.
Recenzirano 25 rujna 2017
7,6
Vrlo dobro
Qing od Singapur
Par
Klasična dvokrevetna soba s bračnim krevetom s pogledom na grad
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Vrlo dobro”
Air-con light is bright. By the road so it will be a little noisy.
Recenzirano 25 rujna 2017
8,8
Odlično
Nur od Malezija
Par
Deluxe Queen
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
nice the interior”
the staff very friendly , worth it for travel few days
Recenzirano 12 rujna 2017
5,2
chieng od Malezija
Par
Deluxe Queen
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Not Value for the money”
This was the second time i stayed in this hotel. the 1st time was excellent and value for money but it increased price after two months and with poor quality this time. the bathroom wall tiles are full of black alga and bedsheet is dirty and the tv remote control also full of sticky liquid. that is really quite awful for me. and the breakfast became not fresh and cold.
Recenzirano 11 rujna 2017
8,0
Odlično
Kelmond od Singapur
Par
Superior s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" ( bez Prozora )
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Great hotel, just a little bit inaccessible. ”
The hotel was great but it was hard to get to even though it is near JB city square. Also hard to get a taxi there because the hotel is not a location available on Grab Taxi
Recenzirano 11 rujna 2017
7,6
Vrlo dobro
Alvin od Malezija
Poslovni putnik
Superior s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" ( bez Prozora )
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Not bad after all. ”
Stay for a night at the hotel. Overall good stay over here. Value for money, room is clean and location is good.
Recenzirano 07 rujna 2017
7,2
Vrlo dobro
Tan od Singapur
Grupa
Superior Dvokrevetna s Odvojenim Krevetima - bez Prozora
Boravili ste 2 noći u rujan, 2017
Valuable for its price ”
The hotel is located near the custom to Singapore. Room size is pretty resonable however the cleanliness is not ideal as you're paying for what you get. There's a bar beside the hotel which serve great food.
Recenzirano 04 rujna 2017
6,4
Dobro
Laurent od Francuska
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Twin Soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
good location but cleanliness must be improved”
Wipe the floor please and they should not allow smoking in the rooms. everywhere you go it smells the smoke which is very bad. Staff is okay.
Recenzirano 03 rujna 2017
6,4
Dobro
Laurent od Francuska
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Twin
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Short stay near JB central”
All in all was ok but the room was not super clean. Hairs on floor and its not difficult to wipe the floor it takes 5 minutes....breakfast was okay. carefull if you dont want stay near a smoking room because communication door is bad and let the smoke go in your room a bit weird
Recenzirano 03 rujna 2017
5,2
Louis od Malezija
Solo putnik
Deluxe Queen
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2017
Iznadprosječno”
They dont make up the room until u request to them. There is no local tv station.
Recenzirano 02 rujna 2017
9,6
Izvanredno
john od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska Soba - ( 1 bračni krevet + 1 krevet )
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
nice place to stay if travel for sleep only. because near singapore and really nice place and very nice staff around”
very recommended for people who need a place to sleep and really clean. me and family happy to stay at this hotel
Recenzirano 30 kolovoza 2017
6,4
Dobro
Anna od Filipini
Par
Deluxe Twin Soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Great job for the Staff. Other hotels should hire some staff like this hotel has”
So this website Agoda.com/Booking.com, unfortunately, cannot handle their customers well. I only booked for a day in a Double Deluxe Room advertisement in this hotel, Agoda.com/Booking.com gave us a Twin Bedroom which is ridiculous because it clearly shows in the advertisement that we booked a double deluxe room. Luckily!, the Hotel itself employed a nice staff to do the fixing for us and find his way to accommodate us properly. He provided us a Japanese themed room which is nice and cool. It's good for what we paid for. Air conditioning is cool Wall soundproofing is a little bit poor. TV channel - No Astro. Wifi is weak.
Recenzirano 29 kolovoza 2017
2,0
Jeffrey od Malezija
Par
Apartman
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Rude staff.”
Was our no.1 choice of hotel but now is our last choice. Front desk staff was really rude unprofessional.
Recenzirano 29 kolovoza 2017
6,0
Damelina od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska Soba - ( 1 bračni krevet + 1 krevet )
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
I forget to withdraw my deposit and they said nothing”
Been there in early June 2017. It was road construction there so difficult for me to enter the hotel. My flight early morning at 6 am local time and I ask the staff what time the best time for me to depart to the airport and he said at 5. I was worried and I thought it doesn't make any sense. I depart at 4 and lucky I arrived an hour before my departure. I forget to withdraw my deposit RM 50, and they said nothing in that morning.
Recenzirano 28 kolovoza 2017
5,6
SHARON od Malezija
Par
Superior s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" ( bez Prozora )
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Wifi very low”
stay at level 1 also cannot connect the wifi very disappointed.
Recenzirano 26 kolovoza 2017
6,4
Dobro
Nur od Malezija
Grupa
Obiteljska Soba - ( 1 bračni krevet + 1 krevet )
Boravili ste 2 noći u travanj, 2017
Parking Horror”
We were there when there was a big construction going on in front of the hotel and parking was a nightmare. However, the room was cosy and the bathtub calmed my nerves.
Recenzirano 14 kolovoza 2017
5,2
Keen od Singapur
Par
Deluxe Twin Soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Clean room and staff are nice.”
- Room is not sound proof. Still can hear people walking and talking along the hallway. - No fridge in the room. - The location is near to JB sentral but couldn't walk.
Recenzirano 07 kolovoza 2017
6,4
Dobro
joshua od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe Queen
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
big room but old room”
good bed but old. not quiet as u can hear outside people walking. breakfast is so so.
Recenzirano 01 kolovoza 2017
8,0
Odlično
Kamilia od Singapur
Grupa
Deluxe Queen
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2017
Vrlo dobro”
All time favourite hotel @ JB!
Recenzirano 01 kolovoza 2017
6,0
Shen od Singapur
Grupa
Obiteljska Soba - ( 1 bračni krevet + 1 krevet )
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Simple and clean hotel”
Short distance from custom nd citysquare mall, 15mins by foot, 5mins by car. Clean hotel with strong shower and even come with bathtub! Room was clean but rather hot. Air con takes quite long to cool the room.
Recenzirano 24 srpnja 2017
8,8
Odlično
Danielle od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Superior s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" ( bez Prozora )
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Odlično”
Very comfortable, clean, and well presented hotel. Rooms are well equipped with soft linen, tea/coffee and toiletries. Breakfast is on the 4th floor, offers a variety , ands a lovely view across to Singapore. Location is the wrong side of the road & railway for City Square and the hawkers and night markets but doesn't take too long to walk over. Though it means it's close to the bus/train station to Singapore. There's some major construction right outside the hotel which didn't cause any problems in a room without a window but was annoying to walk through/around when we wanted to go out. Overall lovely place to stay before heading to Singapore!
Recenzirano 12 srpnja 2017
8,8
Odlično
Mariana od Malezija
Par
Deluxe Queen
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2017
Good n best place to stay”
good location n easy to connect with transportation, only 5 minit walkking to town, near to ciq n hotel value for money n the staff services are good...recommed to others..bugjet hotel
Recenzirano 12 srpnja 2017
2,0
Nicholas od Singapur
Solo putnik
Deluxe Queen
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Non-Return to Hotel”
Hotel lounge, stairs, corridors, room are all not clean. Wifi is not good.
Recenzirano 08 srpnja 2017
8,0
Odlično
SUHASHAN od Šri Lanka
Par
Superior s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" ( bez Prozora )
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2017
Value For Money”
Nice & clean room with easy access to public transport.
Recenzirano 06 srpnja 2017
6,8
Dobro
nik od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska Soba - ( 1 bračni krevet + 1 krevet )
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Dobro”
we could see the view of Tambak Johor from the top of the hotel.The deco was simple and nice.Would recommend to all travellers out there
Recenzirano 22 lipnja 2017
5,6
jasmine od Singapur
Par
Klasična dvokrevetna soba s bračnim krevetom s pogledom na grad
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Not recommend for long stay”
TV have HDMI port but no input of HDMI. WIFI having problem. Lift faulty.
Recenzirano 14 lipnja 2017
5,6
Samuel od Singapur
Par
Klasična dvokrevetna soba s bračnim krevetom s pogledom na grad
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Iznadprosječno”
waited about 20 mins to find the reservation
Recenzirano 07 lipnja 2017
9,2
Izvanredno
chieng od Malezija
Par
Apartman
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Clean, Polite Staffs and Near to JB central !!!”
I m really like it here coz the building is quite new and the staffs re very nice and helpful. even though the choices of breakfast don't have that much but still delicious. and there is 5 minutes walking distance from this hotel to jb central. i would definitely recommended this hotel.
Recenzirano 05 lipnja 2017
8,0
Odlično
Saziliana od Malezija
Solo putnik
Deluxe Queen
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
Vrlo dobro”
wifi very slow room very clean
Recenzirano 30 svibnja 2017
5,2
CHAI od Malezija
Par
Apartman
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
The shower is bad and can not be used.”
Toilet water is yellow color, feeling very dirty,dare not use.
Recenzirano 22 svibnja 2017
6,4
Dobro
Yap od Singapur
Grupa
Deluxe Twin
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Good service!”
Location is easy to find, staff is helpful. The only thing that need to improve is the air condition. Not very cooling!
Recenzirano 11 svibnja 2017
6,4
Dobro
Alfred od Malezija
Poslovni putnik
Super Deluxe s Krevetom Tipa "Queen" - Pogled na Grad
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Dobro”
Excellent for this Hotel, but I've some comments: 1) There is no body to ushering to bfast 2) There is no body standing in Bfast buffet. for instance milk finished, but there is nobody refill until we need to go down at receptionist ( WTF) 3) Whenever extend another day, the access card for room will not work, need to come back to receptionist to re-do again. 4) Check-out 12, but 11:30am, the card have been barred, when ask the receptionist, he said the system design such. (WTF) 5) Mosquito a lot in room and Lobby 6) Request to do Housekeeping bcoz didn't come to cleanup, the receptionist reply will charge if do make-up after noon (WTF) Strongly I wont recommend to anyone
Recenzirano 08 svibnja 2017
8,0
Odlično
Nur od Malezija
Par
Super Deluxe s Krevetom Tipa "Queen" - Pogled na Grad
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Value For Money & Nice Hotel ”
I like this hotel, uolls should try this hotel. . Near with town and restaurant and easy to get cab
Recenzirano 02 svibnja 2017
Dear valued guest, Thank you so much for your review! Please come again. Best regards, Anton Cheng, GM
Odgovoreno 04 svibnja 2017
The Grand Jade Hotel
9,2
Izvanredno
Ray od Singapur
Solo putnik
Deluxe Twin
Boravili ste 6 noći u travanj, 2017
Shower tower is not clean, WiFi connection is poor and too noisy.”
Staff are really nice, it is convenient and it is really cheap.
Recenzirano 01 svibnja 2017
Dear valued guest, Thank you for your comments, we will try our best to improve on your next visit. Please come again. Best regards, Anton Cheng, GM
Odgovoreno 04 svibnja 2017
The Grand Jade Hotel
7,6
Vrlo dobro
Hamidah od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe Twin
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Vrlo dobro”
Breakfast should be available for guest during the time allocated. Should replenish.
Recenzirano 29 travnja 2017
Dear valued guest, Thank you for your review. Please come again. Best regards, Anton Cheng, GM
Odgovoreno 04 svibnja 2017
The Grand Jade Hotel
8,0
Odlično
Yun od Singapur
Grupa
Obiteljska Soba - ( 1 bračni krevet + 1 krevet )
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Decent hotel for cheap price.”
Hotel look pretty new. Room looks nice. Pretty clean and comfortable with free toothbrush and shampoo which some budget hotel dont provide. However the rooms on second floor has window connected to the back alley so there is little lack of privacy even though the curtains can be closed. No safe available as well. Location wise is close to ciq within walking distance 5 to 10min. But area gets dark at night so feels abit unsafe if small group.
Recenzirano 29 travnja 2017
Dear valued guest, Thank you so much for your feedback, please come again. Best regards, Anton Cheng, GM
Odgovoreno 04 svibnja 2017
The Grand Jade Hotel
8,0
Odlično
SAIFUL od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska Soba - ( 1 bračni krevet + 1 krevet )
Boravili ste 2 noći u travanj, 2017
The best budget hotel i'm stayed”
very clean, friendliness staff, nearby hotspot, unexpected had breakfast... sure will come again.
Recenzirano 25 travnja 2017
Dear valued guest, Thank you for your kind comments, hope to see you again soon in the near future. Best regards, Anton Cheng, GM
Odgovoreno 04 svibnja 2017
The Grand Jade Hotel
4,8
Valentine od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Twin
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Prihvatljivo”
Noisy, No internet, No hot shower, Good breakfast,
Recenzirano 22 travnja 2017
Dear valued guest, Thank you for your review. We will improve to make your needs. Best regards, Anton Cheng, GM
Odgovoreno 04 svibnja 2017
The Grand Jade Hotel
7,6
Vrlo dobro
Adi od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Superior s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" ( bez Prozora )
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Location very near with JBCC.”
Their staff so nice.My room clean enough.
Recenzirano 20 travnja 2017
Dear valued guest, Thank you for your kind feedback. Have a nice day. Best regards, Anton Cheng, GM
Odgovoreno 04 svibnja 2017
The Grand Jade Hotel