Rezerviraj sada: The Leverage Business Hotel (Bandar Baru Mergong)

Vrlo dobro
Temeljeno na 2843 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,5
93% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (2843)Booking.com recenzije (325)
7,5
Vrlo dobro
Temeljeno na 2843 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:7,6
Objekti7,2
Lokacija7,9
Udobnost sobe i kvaliteta7,4
Usluga7,5
Vrijednost za novac8,1
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
Bahasa Malaysia
简体中文
Bahasa Indonesia
više
Vrsta sobe
Executive King
Standard Queen
Standard Single
Apartman
više
Sortirano prema
Prikazuje se 2117 komentara potvrđenih gostiju
6,8
Dobro
Afzar od Malezija
Grupa
Superior King
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Excellent Hotel”
My preferred hotel. Excellent location. Bed is excellent like 5-star hotel. Have connecting rooms which is ideal for family. Have hawker stalls and 24 hours convenience shop nearby hotel. Will stay again next time.
Recenzirano 08 svibnja 2018
6,8
Dobro
Afzar od Malezija
Grupa
Superior Twin
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
Best Hotel in Alor Setar with Value for Money”
My preferred hotel. Excellent location. Bed is excellent like 5-star hotel. Have connecting rooms which is ideal for family. Have hawker stalls and 24 hours convenience shop nearby hotel. Will stay again next time.
Recenzirano 08 svibnja 2018
6,0
hairozie od Malezija
Poslovni putnik
Superior King
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Value for money”
Easy to get foods
Recenzirano 06 svibnja 2018
4,0
Chin od Malezija
Poslovni putnik
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Hotel floor is dirty”
Hotel floor is dirty! Rubbish under the bed.
Recenzirano 04 svibnja 2018
8,8
Odlično
DHINESHWARAN od Malezija
Par
Superior King
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
Odlično”
classy n cheap.. friendly staff. will recommend strongly.. did not ask for deposit money.. they trust u ❤
Recenzirano 04 svibnja 2018
8,8
Odlično
ALIF od Malezija
Poslovni putnik
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Good value for money”
No-fuss, no frills. Just value for your sleep and rest after working. Good value for money.
Recenzirano 30 travnja 2018
8,4
Odlično
Mohamad od Malezija
Poslovni putnik
Superior King
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
nice place to stay”
lot of parking.. nice interior.. lots of place to eat...
Recenzirano 23 travnja 2018
8,0
Odlično
Mastura od Malezija
Par
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Easy access, near Tesco, easy to find good cheap food. Perfect for a short stay and business trip. ”
Parking lot is limited..quite hard to find
Recenzirano 21 travnja 2018
7,6
Vrlo dobro
Sok od Malezija
Poslovni putnik
Standard Single
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
Value for Money & Good Location”
Hotel value for money , also good location , cleanliness also OK.. but just the internet wifi is a little bit poor . Hope their internet wifi can improve. thanks
Recenzirano 21 travnja 2018
8,8
Odlično
FARAH od Malezija
Par
Standard Queen
Boravili ste 3 noći u travanj, 2018
Room quite small”
Pros -got liftt -have surau for muslim -housekeeping everyday👍🏻 -tv channel have variety -surrounded by mini food stall Cons -room quite small -does not have water dispenser(but housekeeping is everyday so could ask for drinking bottle) -a bit far from city (if you have transport, it is convenient )
Recenzirano 18 travnja 2018
2,0
Ai od Malezija
Par
Superior King
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Not value for money”
1. Location is far from city 2. Soundproof is bad 3. Hair on the bedsheet 4. Strong smoking smell 5. A strong bad smell from the floor trap 6. Noisy air con
Recenzirano 16 travnja 2018
6,8
Dobro
Chin od Malezija
Poslovni putnik
Standard Single
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Bathroom Water Heater”
Bathroom Water Heater not hot please have a look
Recenzirano 16 travnja 2018
Dear valued guest, Thanks for your support and noted on your comments about the water heater. Rest assured, we will rectified the bathroom room conditions. Best regards, The Leverage Business Hotel
Odgovoreno 18 travnja 2018
The Leverage Business Hotel (Bandar Baru Mergong)
7,6
Vrlo dobro
Ashar od Malezija
Poslovni putnik
Superior Twin
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
Food stall available at nearby hotel.”
Very comfortable.
Recenzirano 12 travnja 2018
8,8
Odlično
nurhamiza od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior King
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Value for money”
Clean & nice hotel.
Recenzirano 11 travnja 2018
8,8
Odlično
Rizal od Malezija
Poslovni putnik
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Odlično”
Best for travel
Recenzirano 10 travnja 2018
8,4
Odlično
Nik od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Executive King
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
confortable,+upmarket feel+value for money for short/business trips”
nicely designed interior comfortable bed complete in room facilities ie iron+toiletries+vanity pack
Recenzirano 09 travnja 2018
10,0
Izvanredno
Mirul od Malezija
Poslovni putnik
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Best Hotel.”
New hotel, all facilities are very good
Recenzirano 09 travnja 2018
9,6
Izvanredno
Sy od Malezija
Par
Executive King
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Nice”
Everything is okay, good location
Recenzirano 08 travnja 2018
10,0
Izvanredno
RAMU od Malezija
Poslovni putnik
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Awesome”
Very good fully recommended
Recenzirano 06 travnja 2018
10,0
Izvanredno
Chelsea od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior King
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Worth every RM”
Located above 7-11, Secret Recipe just a few steps away, banks downstairs, happening Malay supper area at night downstairs and Tesco just across the road. Elevator is available. Only downside is the parking unless you park a distance away. Other than that, 2 thumbs up. Will stay here again definitely!
Recenzirano 06 travnja 2018
6,0
mahamad od Malezija
Par
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Iznadprosječno”
No emergency light in the room
Recenzirano 04 travnja 2018
7,2
Vrlo dobro
Ong od Malezija
Poslovni putnik
Superior King
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
The rooms is very small n tied”
So far the room quiet clean but very small space n tied the design very inconvenient
Recenzirano 04 travnja 2018
10,0
Izvanredno
Muhammad od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Izvanredno”
Actually we not stay at this hotel because my wife was miscarriage. Payment was done. Maybe next time we will stay at this hotel.
Recenzirano 02 travnja 2018
8,4
Odlično
Hishamudin od Malezija
Par
Executive King
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Value for money”
The room shown from the actual but it worth. Easily get food from the stall around the hotel.
Recenzirano 31 ožujka 2018
8,0
Odlično
Jee od Malezija
Solo putnik
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Good ”
Everything very nice ...good location and good space for stay few night
Recenzirano 31 ožujka 2018
9,6
Izvanredno
William od Malezija
Poslovni putnik
Superior King
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Good”
Good for couple to stay
Recenzirano 30 ožujka 2018
9,2
Izvanredno
Lin od Malezija
Par
Superior King
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2018
Excellent!!”
Every time go alor setar must stay this hotel, value for the money!!
Recenzirano 28 ožujka 2018
9,2
Izvanredno
ROSE od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior King
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
SANGAT SELESA”
SETANDING HOTEL MEWAH !
Recenzirano 28 ožujka 2018
8,8
Odlično
Rashidi od Malezija
Poslovni putnik
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Value for money & more!!!”
I stayed here for 1 night with less expectation due to the price and near shop lot location but boy i was wrong... This hotel is really nice like 3-4 stars hotel and i'm really satisfied and the bed feel very comfortable. Not to forget the shower is the best due to the high pressure. Definitely will come again
Recenzirano 26 ožujka 2018
8,0
Odlično
AMY od Malezija
Poslovni putnik
Standard Single
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
improvement”
it would be comfortable & clean if the hotel management could include "slipper" for guest
Recenzirano 23 ožujka 2018
8,8
Odlično
Akhmadulina od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Executive King
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Comfortable hotel”
Although the room was small, the bed was very comfortable with good facilities. they provide toiletries including brushes, razor, sewing kit, etc.
Recenzirano 23 ožujka 2018
9,2
Izvanredno
Shazly od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
1 star price with 4 star service”
always good value and comfortable. for the price you pay no issues. hope they will maintain the standards. reception staff excellent
Recenzirano 22 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
Wan od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior King
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
5 STAR FACILITIES,1 STAR PRICE”
Very good,comfort hotel to stay..this hotel provides elevator which is gud 4 me bcoz i travel with my kids..the staf that entertain me is very polite and helpful..overall..highly recommended..
Recenzirano 21 ožujka 2018
6,0
Mohd od Malezija
Solo putnik
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Good for business traveller. Effordable.”
A good location, easy for food especially at night. Cleanliness need to be more empahasize, a bit poor on maintenance, parking at public lots, but price is reasonable. Suitable for business trip, singles, couples without childrens. Not suitable for vacation trip.
Recenzirano 20 ožujka 2018
8,8
Odlično
Syafiq od Malezija
Par
Superior King
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Worth the money!”
Not much words can express my satisfaction for the stay I had at this hotel. It was worth the money, and you can't get the same price for the stay experience at this hotel in comparison to other hotels. Keep it up!
Recenzirano 18 ožujka 2018
6,4
Dobro
Salman od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Executive King
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
Dobro”
the public area was not clean.
Recenzirano 16 ožujka 2018
6,0
choo od Malezija
Par
Superior King
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Comfort stay”
We booked a double bed room via agoda.Cozy room and comfort stay.
Recenzirano 15 ožujka 2018
7,6
Vrlo dobro
Sharifah od Malezija
Par
Superior King
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
Room clean. Bathroom great. Bed excellent. Sadly room too small”
Hotel under renovation thus no facilities. Great sleep
Recenzirano 09 ožujka 2018
7,6
Vrlo dobro
Muhammad od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior King
Boravili ste 2 noći u veljača, 2018
Ok”
Good
Recenzirano 01 ožujka 2018
8,8
Odlično
Aaron od Malezija
Poslovni putnik
Standard Single
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2018
Nice hotel”
Nice hotel and good location
Recenzirano 01 ožujka 2018
7,6
Vrlo dobro
Noor od Malezija
Poslovni putnik
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Customer service..senyum la sikit.”
Good price, clean, easy to access for foooooddd..
Recenzirano 28 veljače 2018
8,8
Odlično
Tuan od Malezija
Poslovni putnik
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Odlično”
Pros - like 4stars hotel Cons - toilet sometimes smelly Will come again if i got work here!
Recenzirano 27 veljače 2018
8,8
Odlično
Muhammad od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Queen
Boravili ste 2 noći u veljača, 2018
good”
ok for budjet hotel
Recenzirano 27 veljače 2018
10,0
Izvanredno
CHEN od Malezija
Poslovni putnik
Executive King
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Out of Expectation”
I must say that this hotel sucessfully grasp the needs of a business traveler. As a business traveler, I only expect the basic necessities. This hotel provides much more than what I expected. Bed is very comfortable and the room is spacious and clean. Highly recommended for business and family stay.
Recenzirano 24 veljače 2018
8,0
Odlično
CHONG od Malezija
Par
Superior Twin
Boravili ste 3 noći u veljača, 2018
Simply Great ”
Pros: well equip with all the necessary facilities. Express Check out. Shower was superb. Cons: floor bit dusty. overall still thumb up. see you again.
Recenzirano 23 veljače 2018
6,8
Dobro
THAKHIDA od Malezija
Solo putnik
Standard Single
Boravili ste 3 noći u veljača, 2018
My Leverage('s) night in Alor Setar”
I booked the room through internet, . (Checked in on 15 Feb to 18 Feb 2018). From my super busy schedule I just needed to take 3 nights off to arrange my sister's wedding, so its Chinese New Year, all hotels's are full. The internet show 1 nice room @RM90 for 1 person. So I took it thinkling of only will be spending night to sleep and I will be super busy in the day time. Reached Alor Setar at the hotel at around 8PM. Tired and check in ; to my suprise I was sent to one small room, with no window, a size of storeroom with 1 single bed , i cant even bent my body to pray. I was soo upset as this was not the room showed in the internet. Went down, really upset and on the receptionist table, there it is the photo of the room that I have booked in the internet, its a King Superior room and only cost RM125 pernite. With window, spacious , comfy bif king size bed and a space to pray!. I make a fuss and the receptionist was kind enough to changed the room. Im working with Westin Lgk.
Recenzirano 22 veljače 2018
8,4
Odlično
HUE od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior King
Boravili ste 2 noći u veljača, 2018
worth of money”
with this rate, it is consider good rate for a stay
Recenzirano 21 veljače 2018
6,0
nor od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Executive King
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Good enough”
Toilet bit smelly
Recenzirano 19 veljače 2018
7,6
Vrlo dobro
Shaliza od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior Twin
Boravili ste 2 noći u veljača, 2018
Value for money”
Requested for oku parking front of hotel ....was attended promptly my pn nur....but was taken up by motorcycles ...belong to workers at the hotel....should at least repect for elderly and oku .luckly friday and saturday off day plenty of parking space
Recenzirano 18 veljače 2018
8,0
Odlično
LING od Malezija
Solo putnik
Standard Single
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Nice place . ”
If can improve the floor cleaning will be more prefect . If can provide slipper more great . The staff all kindness with smiling face.
Recenzirano 18 veljače 2018