Fantastično 8,4
na temelju 1720 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1720recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Objekti 7,9
  • Lokacija 8,3
  • Udobnost/standard sobe: 8,8
  • Uslužnost osoblja: 8,6
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 8,1
Sortirano prema

Yanguo od Kina
Solo putnici
Superior soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Really nice hotel with good location
It is my first choice hotel near Orchid Road in Singapore. As a result, it is quite a good experience of shopping in the Orchid Road because after enthusiastic shopping you can easily walk back to hotel to have a good rest for a better second day fun. Besides, the staff here are excellent in their service and you will feel quite good.
Recenzirano 21 srpnja 2016

Melissa od Malezija
Parovi
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Great stay
Beautifully refurbished room. Very pleasantly surprised with the complimentary use of the smartphone provided in the room.
Recenzirano 13 srpnja 2016

Sadeq od Singapur
Poslovni putnici
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Good value for ur money
Enjoyed the spacious and plush property, which provided every comfort a guest could wish for. Spacious and very comfortable rooms, extremely comfortable beds, beautiful lobby, good food in the restaurants, complete fitness facilities. All that a business traveller could want. Very polite and helpful staff.
Recenzirano 29 lipnja 2016

Andrew od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnici
Superior soba
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2016
Good hotel
..
Recenzirano 25 lipnja 2016

Josephine od Singapur
Parovi
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Great staycation with my pet dog
This is a great staycation to have with my husband and pet dog~ comfy room and amenities~ the service provided are good making sure we're comfortable Will definitely be back again
Recenzirano 20 lipnja 2016

Monique od Indonezija
Obitelji sa odraslom djecom
Superior soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Great Location, Great Hotel
Great Location, Great Hotel
Recenzirano 19 lipnja 2016

Bambang od Indonezija
Parovi
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
nice hotel
But the bed is a little bit hard
Recenzirano 19 lipnja 2016

Leonard od Tajland
Poslovni putnici
Upgrade Offer - Deluxe to Regent Club Deluxe Room
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Great location.
No complaints...Had a great stay.
Recenzirano 13 lipnja 2016

Leonard od Tajland
Poslovni putnici
Club Deluxe
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
Good location hotel
My stay at the Club Floor and its services were good as it met my expectations every time.
Recenzirano 13 lipnja 2016

YingBo od Singapur
Parovi
Superior soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Great Stay
Our second stay at this wonderful hotel. Friendly and helpful staff makes the whole stay more enjoyable. Room was very nice, however perhaps due to hotel's age, the shower head and tap was abit wonky. Great location, being near or orchard road but away from the bustle and noise. Highly recommended hotel.
Recenzirano 01 lipnja 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: