Rezerviraj sada: The Scott Renaissance at Scott Garden Kuala Lumpur

The Scott Renaissance at Scott Garden Kuala Lumpur recenzija

Odlično
Temeljeno na 88 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
8,0
92% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (88)Booking.com recenzije (1)
8,0
Odlično
Temeljeno na 88 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:8,4
Objekti7,9
Lokacija7,8
Udobnost sobe i kvaliteta8,0
Usluga7,9
Vrijednost za novac8,3
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Vrsta sobe
Dvoetažni Apartman
Dvoetažni Obiteljski ( 4 odraslih )
Theme Apartment
Sortirano prema
Prikazuje se 38 komentara potvrđenih gostiju
7,6
Vrlo dobro
Siew od Malezija
Grupa
Theme Apartment
Boravili ste 3 noći u veljača, 2017
nice to stay”
Nice environment and nice view.. a lot of restaurant down stair and near to PJ and KL
Recenzirano 12 veljače 2017
6,8
Dobro
KWEE od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Theme Apartment
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Totoro theme house”
Great house design as I like anime. Convenient if driving
Recenzirano 28 prosinca 2016
8,0
Odlično
Mei od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Dvoetažni Apartman
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
short trip ”
A very nice apartment, but very jam. And not able to sleep well due to that apartment is a happening place with night life
Recenzirano 26 prosinca 2016
10,0
Izvanredno
Foo od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Theme Apartment
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
Good”
My kids love it that theme room, good location and cleanliness
Recenzirano 07 studenog 2016
8,0
Odlično
Shonchai od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Dvoetažni Obiteljski ( 4 odraslih )
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Suitable for family staying”
This is a great place for family stay, but the corridor light will need to change and downstairs need to clean up for a better environment. Recommended
Recenzirano 14 rujna 2016
7,6
Vrlo dobro
SiauFong od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Theme Apartment
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Comfortable stay”
I would say we love the Totoro theme apartment stay here. The apartment is clean and is fully furnished . The host ms tee is very responsive person and would not feel is difficult on the check in and check out even is not convenience as hotel counter. One thing to complaint was the swimming pool under repair and without further notice to the host in order to inform us while booking. The playground rubber floor also is Abit run down and can see the dog poo poo on the playground and field. The location is strategy and overall consider good.
Recenzirano 11 srpnja 2016
9,6
Izvanredno
Chian od Malezija
Par
Theme Apartment
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Simple nice and clean”
Kitchen facilities provided as well.
Recenzirano 23 lipnja 2016
8,0
Odlično
Abdul od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Dvoetažni Obiteljski ( 4 odraslih )
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Great and spacious accomodation”
The Soho is spacious and new furnitures in the unit. Had a lovely stay, and was very comfortable for our family of 5.
Recenzirano 02 lipnja 2016
6,0
KAREN od Malezija
Grupa
Dvoetažni Obiteljski ( 4 odraslih )
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Satisfactory”
not bad, the bed and pillow is soft...
Recenzirano 29 svibnja 2016
8,0
Odlično
phoon od Malezija
Grupa
Dvoetažni Apartman
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
nice room”
great location,clean room,value for money
Recenzirano 19 siječnja 2016
7,7
Vrlo dobro
Cheong od Malezija
Grupa
Dvoetažni Apartman
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2016
Nice comfortable”
Clean and well design
A bit noisy during night time due to pub around
Recenzirano 05 siječnja 2016
6,3
Dobro
kendrick od Singapur
Poslovni putnik
Dvoetažni Obiteljski ( 4 odraslih )
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
great service”
location, price, service
the stay was nice, the owner did came late to pass the keys, overall the room is fine.
Recenzirano 11 prosinca 2015
5,7
Kee od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Dvoetažni Apartman
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Troublesome check in”
Location
Everything was great, my mum mistook the hair dryer & we were given the chance to return instead of being charged!
Recenzirano 03 lipnja 2015
7,0
Vrlo dobro
SITI od Malezija
Poslovni putnik
Dvoetažni Apartman
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2014
good”
security
Recenzirano 14 ožujka 2015
9,3
Izvanredno
shi od Malezija
Grupa
Dvoetažni Apartman
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2014
Beautiful place, nice stay”
beautiful, wonderful interior design, free wifi
we asked for extra bed & we paid for it, whose know they just ask us to move out the bed below our master bed. we moved ourselves, and we pay for nothing.
Recenzirano 31 prosinca 2014
6,7
Dobro
Xiang od Malezija
Solo putnik
Dvoetažni Apartman
Boravili ste jednu noć u veljača, 2014
Love it but a bit costly”
Location, cleanliness, boutique home stay
Is all good. Just the price is above expectation and is bit trouble to collect and return room key
Recenzirano 01 kolovoza 2014
7,0
Vrlo dobro
Lena od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Dvoetažni Apartman
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2014
Good Stay with family”
Nice design & comfy apartment, suitable for family stay
Recenzirano 21 svibnja 2014
9,3
Izvanredno
saw od Malezija
Grupa
Dvoetažni Apartman
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
is a good place for party and gathering”
nice design, high ceiling , large and high window
I felt so relax and comfortable in this house. I like the design and deco, simple and nice!
Recenzirano 04 siječnja 2014