Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 77recenzija
  • Čistoća: 7,3
  • Objekti 6,7
  • Lokacija 6,6
  • Udobnost/standard sobe: 7,7
  • Usluga 7,7
  • Vrijednost za novac 7,5
  • Hrana/objedi: 7,8
Sortirano prema

Kanhathai od Tajland
Grupa
Follow the Flow
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
Peaceful and friendly staff
The decoration of the hotel
Recenzirano 15 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ellis od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Follow the Flow
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2014
lalala
rooms pool food
Awesome
Recenzirano 05 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Benedict od Malezija
Par
Jednosobna deluxe vila s bazenom
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2014
The boss is a great guy!!
Nature orientated, no disturbance as no TV and WiFi..
Recenzirano 22 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kin od Singapur
Par
Jednosobna deluxe vila s bazenom
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2014
Peaceful area and back to basics
Cozy, nice pool and earthy design
Weird ownwer with hippie tendencies and penchant for nudity. Need to be open-minded. I wouldn't say it's value for money because there was no TV in the room, some lights weren't working and the room just had a bed and table. No one came to clean the room during our stay too. When I thought I lost my key to the room, they actually told me they didn't have a spare key! Good thing I found it. It's nestled in a residential estate and seemingly has little or no public transport nearby (I rented a scooter while I was in Kuching). It's a place that might appeal to some for its character and homely feeling but definitely won't go down well with some tourists. Staff were friendly and helpful in general and the pool with a 'waterfall' and fish therapy pond were nice touches. Food was good because the owner used to be a chef but all in all, I doubt I'd come back again on my next visit to Kuching.
Recenzirano 25 lipnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Joo od Malezija
Par
Jednosobna deluxe vila s bazenom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2013
Superb!
Nature, Atmosphere, Food
At first I was like...no TV????!!! You kidding me??? But after a while, I started to like the place.. Back to nature I would say... Overall design is just fantastic.. They even have a jacuzzi and yes, they have a swimming pool too... Very laidback and enjoyable atmosphere... TOns of place for you to laze around in the common area.. Treehouse.. I love it... definitely will be back there again!
Recenzirano 19 ožujka 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mohd od Malezija
Par
Follow the Flow
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2013
A Wonderful Experience
Waterfalls, Jacuzzi, Infrared Sauna
This vacation for my birthday. Besides my well-planned journey trips to Semanggoh, Bako and Damai, the owner Cyril help us with tips for more smoother journey. Very friendly owner, staff and the dogs...hahaha..although we are Muslims, but they respect well to keep them away. A vacation to remember the most with wonderful stay experience here
Recenzirano 23 veljače 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

kit od Malezija
Par
Follow the Flow
Boravili ste jednu noć u listopad, 2013
Mystery, comfortable, dont judge from outside
Nice design, unique,nice pool and fish SPA
Our room is on top on the tree. The design is full of cultural atmosphere. The pool is nice. Really a relaxing place in a town
Recenzirano 21 veljače 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Hsu od Tajvan
Solo putnik
Follow the Flow
Boravili ste 3 noći u studeni, 2013
Good place!
Good view, food, and friendly service.
A nice place to relax.very good for service and nice guys in that.
Recenzirano 03 prosinca 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

CHING od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Jednosobna deluxe vila s bazenom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2013
Worth of the money spend
Nice design, feeling comfortable, like staying at home.
Recenzirano 26 studenog 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

KER od Malezija
Grupa
Follow the Flow
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2013
friendly hotel manager
character hotel
The owner aka hotel manager is very friendly. This is a character place to stay in, stay only if you are adventurous. either you like it or dont. we did have a great time.
Recenzirano 09 listopada 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: