Vrlo dobro 7,9
na temelju 1029 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 1029recenzija
  • Čistoća: 8,2
  • Objekti 8,0
  • Lokacija 8,2
  • Udobnost/standard sobe: 8,0
  • Uslužnost osoblja: 8,0
  • Vrijednost za novac 8,3
  • Hrana/objedi: 7,0
Sortirano prema

Melanie od Australija
Parovi
Deluxe pogled na bazen
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Good location but a nice quiet resort
Beach was less than 10 mins walk away. Resort in amongst all the action but still quiet. Staff were friendly and welcoming. We had deluxe pool view room and it was spacious. Breakfast wasnt anything special. Overall the resort was good value for money and had a good stay.
Recenzirano 19 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chee od Singapur
Parovi
Superior s pogledom na bazen
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Value for money. Great service!
Great location as the hotel was surrounded by restaurants and only a short 15-min walk to Kata Beach. Shoutout to the hotel staff as well who decorated the room as it was my birthday and giving me such a lovely surprise. Breakfast choices could have a little more variation but overall we enjoyed our stay at the hotel!
Recenzirano 18 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Eduard od Rusija
Parovi
Superior s pogledom na bazen
Boravili ste 9 noći u srpanj, 2016
Nice but nothing special
Good value for money. Don't expect much as this is Asia. This would be a 3* hotel in Europe, but it's got 5 stars in Asia. If you're not too picky and you don't spend much time in the hotel, this is a choice to consider. Breakfasts are fine, with just enough variety. Never tried the pool, but seems OK. The staff were helpful and polite. Towels (especially beach towels) may need replacement or better washing.
Recenzirano 11 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

MIKEL od Španjolska
Parovi
Deluxe pogled na bazen
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
kkkk
Kkk
Recenzirano 10 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Isaac od Izrael
Solo putnici
Superior s pogledom na bazen
Boravili ste 6 noći u srpanj, 2016
Clean, Nice staff, Nice pool, Pleasant stay.
Clean, Nice staff, Nice pool, Pleasant stay.
Recenzirano 28 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Xuetao od Kina
Solo putnici
Superior s pogledom na bazen
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
good experience
this resort have a good pool,the room is very big and has good view.
Recenzirano 25 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chalisa od Tajland
Parovi
Superior s pogledom na bazen
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Best stay for couples
It's cheap, it's clean, the room is incredibly big and valuable for money for couples, nice bathtub, beautiful pool view, wonderful staffs. It was perfect.
Recenzirano 25 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ricky od Filipini
Parovi
Superior s pogledom na bazen
Boravili ste 2 noći u rujan, 2015
Awesome Stay Im falling in love in this Place
Yes its is a romantic place for honeymooners can spend their time chilling by the pool. The room is clean and smell so good. Very well recommended ,and worth it to stay again soon.
Recenzirano 20 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Krisada od Tajland
Solo putnici
Deluxe pogled na bazen
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Excellent
Very good design hotel Superb service
Recenzirano 17 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ong od Singapur
Parovi
Superior s pogledom na bazen
Boravili ste 5 noći u lipanj, 2016
Indeed a Romantica experience.
The staff were polite, friendly and helpful in many ways and the hotel location is satuated along the streets with shops which is pretty convenient. Lastly, we were given a free upgrade of room which really make our stay a sweet and memorable one. Thanks.
Recenzirano 05 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: