Vrlo dobro 7,9
na temelju 1029 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 1029recenzija
  • Čistoća: 8,2
  • Objekti 8,0
  • Lokacija 8,2
  • Udobnost/standard sobe: 8,0
  • Uslužnost osoblja: 8,0
  • Vrijednost za novac 8,3
  • Hrana/objedi: 7,0
Sortirano prema

Chee od Singapur
Parovi
Superior s pogledom na bazen
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Value for money. Great service!
Great location as the hotel was surrounded by restaurants and only a short 15-min walk to Kata Beach. Shoutout to the hotel staff as well who decorated the room as it was my birthday and giving me such a lovely surprise. Breakfast choices could have a little more variation but overall we enjoyed our stay at the hotel!
Recenzirano 18 kolovoza 2016

Eduard od Rusija
Parovi
Superior s pogledom na bazen
Boravili ste 9 noći u srpanj, 2016
Nice but nothing special
Good value for money. Don't expect much as this is Asia. This would be a 3* hotel in Europe, but it's got 5 stars in Asia. If you're not too picky and you don't spend much time in the hotel, this is a choice to consider. Breakfasts are fine, with just enough variety. Never tried the pool, but seems OK. The staff were helpful and polite. Towels (especially beach towels) may need replacement or better washing.
Recenzirano 11 kolovoza 2016

MIKEL od Španjolska
Parovi
Deluxe pogled na bazen
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
kkkk
Kkk
Recenzirano 10 kolovoza 2016

Isaac od Izrael
Solo putnici
Superior s pogledom na bazen
Boravili ste 6 noći u srpanj, 2016
Clean, Nice staff, Nice pool, Pleasant stay.
Clean, Nice staff, Nice pool, Pleasant stay.
Recenzirano 28 srpnja 2016

Xuetao od Kina
Solo putnici
Superior s pogledom na bazen
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
good experience
this resort have a good pool,the room is very big and has good view.
Recenzirano 25 srpnja 2016

Chalisa od Tajland
Parovi
Superior s pogledom na bazen
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Best stay for couples
It's cheap, it's clean, the room is incredibly big and valuable for money for couples, nice bathtub, beautiful pool view, wonderful staffs. It was perfect.
Recenzirano 25 srpnja 2016

Ricky od Filipini
Parovi
Superior s pogledom na bazen
Boravili ste 2 noći u rujan, 2015
Awesome Stay Im falling in love in this Place
Yes its is a romantic place for honeymooners can spend their time chilling by the pool. The room is clean and smell so good. Very well recommended ,and worth it to stay again soon.
Recenzirano 20 srpnja 2016

Krisada od Tajland
Solo putnici
Deluxe pogled na bazen
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Excellent
Very good design hotel Superb service
Recenzirano 17 srpnja 2016

Ong od Singapur
Parovi
Superior s pogledom na bazen
Boravili ste 5 noći u lipanj, 2016
Indeed a Romantica experience.
The staff were polite, friendly and helpful in many ways and the hotel location is satuated along the streets with shops which is pretty convenient. Lastly, we were given a free upgrade of room which really make our stay a sweet and memorable one. Thanks.
Recenzirano 05 srpnja 2016

Xianjing od Singapur
Solo putnici
Superior s pogledom na bazen
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Unfriendly staff
When I arrived Kata beach, I didn't find this hotel n the hotel's number cannot get through also. So I tried many methods to get to the front desk of the hotel. However, the staff there was not friendly n she spoke terrible English n I really didn't understand her. The location in Google Map is not correct as well n I asked a lot of ppl n spent long time to find the hotel. The experience is very disappointing.
Recenzirano 01 srpnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: