Vrlo dobro 7,6
na temelju 5151 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 5151recenzija
  • Čistoća: 8,1
  • Objekti 6,9
  • Lokacija 7,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,5
  • Uslužnost osoblja: 7,7
  • Vrijednost za novac 8,1
  • Hrana/objedi: 6,2
Sortirano prema

Anna od Filipini
Par
Double soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
okay overall
room was clean, good service
Recenzirano 20 rujna 2016

Liang od Malezija
Par
Double soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Conveniently located in Makati area....
Conveniently located in Makati area.... Pros ....cheap,clean and convenient Cons....small room, charge for Luggage storage even for room guest
Recenzirano 19 rujna 2016

Adam od Australija
Solo putnik
Double soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Clean and comfortable
Only stayed here for one night, but the staff were very helpful, the room was clean and the bed was very comfortable
Recenzirano 19 rujna 2016

Mohammed od Saudijska Arabija
Grupa
Double soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Bad hotel
Really it was bad hotel small room with bad location
Recenzirano 18 rujna 2016

Omar od Saudijska Arabija
Solo putnik
Double soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Good price
Good prices, but it wasn't that clean, eg. one of the towels were dirty, but in general good place would visit again.
Recenzirano 18 rujna 2016

Kumar od Filipini
Poslovni putnik
Twin soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Red planet stay
Slow wifi, old towels.
Recenzirano 18 rujna 2016

Ma od Filipini
Par
Twin soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
perfect location in the heart of makati
The location was perfect. There was a lot of nearby restaurants and shopping malls. Location is also very accessible to public transportation.
Recenzirano 18 rujna 2016

Mark od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnik
Double soba
Boravili ste 7 noći u kolovoz, 2016
price and location good
typical redplanet property clean safe Adjacent restaurant good but over priced. Taxi Mafia in front of hotel are mercenary
Recenzirano 18 rujna 2016

Jean od Francuska
Solo putnik
Double soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Always nice to stay with Red Planet.
Despite this venue being notably influenced by the red light district nearby, the ambiance is pretty calm and the staff is surely friendly. Room was good and I just always enjoy staying with Red Planet. (No, I am not affiliated with them. I can easily see the efforts to become competitive and have a very creative marketing) Would definitely stay with them again.
Recenzirano 17 rujna 2016

Tom od Australija
Par
Double soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Red Hot 3 days
Tool my girlfriend there (she is a flight attendant) for a major airline so she knows hotels....! In summary she loved it - good price - goods location - goods nights zzzzzzz.
Recenzirano 17 rujna 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: