Ugodno 6,9
na temelju 4101 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 4101recenzija
  • Čistoća: 7,4
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 7,7
  • Udobnost/standard sobe: 6,8
  • Usluga 7,2
  • Vrijednost za novac 6,7
  • Hrana/objedi: 5,6
Sortirano prema

Erica od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
it was okay
near food selection & close to train station
Recenzirano 19 rujna 2016

Sharin od Singapur
Par
Superior double
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
bad location due to construction aroud that area
very hard to find if you are taking a cab.
Recenzirano 18 rujna 2016

Alvin od Malezija
Par
Superior twin soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Good
Goof
Recenzirano 18 rujna 2016

Ngoc od Vijetnam
Par
Superior double
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
It was ok
I don't like change the line when taking subway, u have to change at least 1 if u go to any famous place
Recenzirano 16 rujna 2016

LIM od Malezija
Poslovni putnik
Superior double
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Good location, 2 mins to Bras Basah MRT Station
Good location, 2 mins to Bras Basah MRT Station. Swimming Pool is good enough for a quick swim.
Recenzirano 14 rujna 2016

SAGI od Izrael
Poslovni putnik
Superior double
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
good hotel
small and noise during the day due to reno in-front of the hotel,
Recenzirano 14 rujna 2016

SAGI od Izrael
Poslovni putnik
Superior double
Boravili ste 5 noći u kolovoz, 2016
Clean but small
good, clean but small,
Recenzirano 14 rujna 2016

Nazerul od Singapur
Solo putnik
Deluxe sa balkonom
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Balconied Away
Lovely snug room with balcony tho the untinted glass doors were problematic given the highrise apartments across the street. The hotel should consider blinding out the glass for privacy. Large groups of travellers created quite a racket along the corridor just talking.
Recenzirano 14 rujna 2016

Hisyamuddin od Singapur
Par
Superior twin
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Good but bad location
The location was abit secluded due to renovation but nonetheless enjoyed my stay
Recenzirano 12 rujna 2016

Dan od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnik
Superior double
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Good hotel good location
Hotel is clean easy to use but room is small. The price is good as the room is a bit small. Location is good for me as a short walk to Bugis station and Bras Barah station. Starbucks and 7/11 right there..
Recenzirano 12 rujna 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: