Rezerviraj sada: Venus Boutique Hotel

Vrlo dobro
Temeljeno na 2701 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,3
/
10
87% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (2701)Booking.com recenzije (1166)
7,3
/
10
Vrlo dobro
Temeljeno na 2701 recenzijama
Čistoća:7,6
Objekti6,6
Lokacija7,9
Udobnost sobe i kvaliteta7,5
Usluga7,4
Vrijednost za novac7,6
Omogućili provjereni gosti Agoda
Svi jezici
Sve vrste putnika (2701)
Svi tipovi soba
Prikazuje se 2320 komentara potvrđenih gostiju
5,2
Shelli od Indonezija
Par
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2018
Not going to stay here anymore”
The hotel is located in strategic area, easy to find halal food nearby.The toilet is good and clean. Wifi works, but they disconnect like every several minutes after iddle so you have to re enter user id and password every time (which was not user friendly word). But the stuff did not bother to iron the bed sheet at all, so it looks like it hasn’t been washed. The wallpaper is dirty. The room is small for hotel with that price. It’s better to look for other hotel that bother to iron the bed sheet.
Recenzirano 29 kolovoza 2018
6,4
Dobro
yee od Malezija
Par
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2018
The space is too limited”
The room and bathroom space is too limited. However the parking area is available under the fly over just opposite the hotel.
Recenzirano 28 kolovoza 2018
8,0
Odlično
WAI od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Standard Queen
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2018
Good place to stay at Malacca”
Hotel location is good and is within easy walking distance to various tourist spots sight. Convience for those who don't drive in Malacca. Hotel is clean, not big room, but has things that you need for your stay. Most of the staffs are friendly and helpful in answering your query. I ffel satisfactory.
Recenzirano 20 kolovoza 2018
9,6
Izvanredno
NURYANTI od Indonezija
Par
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2018
value for money”
Nice hotel, 10 minutes to MMC hospital, 5 minutes to Mahkota Parade. friendly staff👍
Recenzirano 19 kolovoza 2018
9,6
Izvanredno
NURYANTI od Indonezija
Par
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2018
Value for money ”
Nice hotel, 10 minutes to MMC hospital, 5 minutes to Mahkota Parade. friendly staff👍
Recenzirano 19 kolovoza 2018
8,4
Odlično
Jayce od Malezija
Par
Deluxe Obiteljska Soba za 3 Osobe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2018
Odlično”
Bed is comfy although room is small, there is free parking located opposite the hotel :) overall im happy with the stay!!
Recenzirano 19 kolovoza 2018
8,4
Odlično
Jayce od Malezija
Par
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2018
Odlično”
Bed is comfy although room is small, there is free parking located opposite the hotel :) overall im happy with the stay!!
Recenzirano 19 kolovoza 2018
8,4
Odlično
Jayce od Malezija
Par
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2018
Good value for money”
Bed is comfy although room is small, there is free parking located opposite the hotel :) overall im happy with the stay!!
Recenzirano 19 kolovoza 2018
9,6
Izvanredno
NURYANTI od Indonezija
Par
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2018
Nice Hotel, value for the money you pay👍❤️❤️❤️”
Nice Location. just behind Mahkota Parade shopping center. 10 minuter to MMC medical center. Some light is broken. others is ok
Recenzirano 16 kolovoza 2018
10,0
Izvanredno
TAN od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Obiteljska Soba za 3 Osobe
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2018
Good location and nice rooms”
I was booking two double rooms. The rooms are big, comfortable and clean.We have filtered water in the room. Very convenience when I need to cook water. Thanks a lot.
Recenzirano 15 kolovoza 2018
8,0
Odlično
cheah od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe Obiteljska Soba za 4 Osobe
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
good”
very good
Recenzirano 14 kolovoza 2018
2,8
DAVY od Malezija
Grupa
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2018
LOW COST DOESN'T MEAN LOW GRADE”
This is first hotel I seen where the lobby's aircond and lighting was turn off to cut expenses cost, and we have to wait at reception during check in because receptionist was not around (funny hotel), luckily the guard inform us else we may be leave. I believe the hotel is newly renovated for the outlook but facility still the old one which require to be fixed, especially the shower (the room we had). The hotel located at traffic jam area, not advise for traveller who drive car, but ok for traveller by walking. I hope the hotel management can improve quality of service, and hire more staff to do job.
Recenzirano 14 kolovoza 2018
4,0
DAVY od Malezija
Grupa
Deluxe Obiteljska Soba za 3 Osobe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2018
LOW COST DOESN'T MEAN LOW GRADE”
This hotel seems cutting expenses by turning off lobby's aircond and lighting, and we didn't see any receptionist at lobby until a guard told us we have to wait a while, and receptionist show up after 10 minutes. The hotel seems newly renovated by the facility still the old one, shower in the room need repairing, aircond need servicing. Overall the location wasn't good for car traveller, it's traffic jam area, but good for traveller by walking.
Recenzirano 14 kolovoza 2018
6,4
Dobro
Law od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe Family 3 Promo 3
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2018
Overall ok”
The location is quite near the attraction of place. Only the bad thing is the water will remain on the floor when showering.
Recenzirano 09 kolovoza 2018
2,0
Wan od Malezija
Poslovni putnik
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2018
Bau busuk dan service very poor so sombong ”
Bau sgt busuk , service poor, really selesa
Recenzirano 07 kolovoza 2018
6,4
Dobro
Emily od Malezija
Solo putnik
Deluxe Standard Soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2018
Could get better service with the price. ”
Pros: 1. Located next to Mahkota Parade with walking distant. 2. Ample private parking. 3. Nice room. 4. Fridge and safety box are provided. 5. Laundry service is literally next to hotel and they do have bike rental too. Cons: 1. Weird and strong smell at the hallway and room. 2. No toiletries provided except for hair dryer, shampoo and body wash. 3. Dustbin without bag/plastic. 4. Can easily hear voices from outside and even children running n yelling from upstairs. I paid over RM120 for this room which I expect I would get more or less the same services as I stayed at other budget hotels which provide toiletries like toothbrush, cotton buds and sanitary bag (at least). Paid for the same amount but the service given was below my expectation for a budget hotel.
Recenzirano 29 srpnja 2018
8,0
Odlično
Muhammad od Malezija
Poslovni putnik
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2018
Vrlo dobro”
Great location. Nice place to stay.
Recenzirano 28 srpnja 2018
6,8
Dobro
Tonny od Indonezija
Par
Standard Queen
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2018
air conditioner not cold”
stayed for 2 nights, the ac was not cold at all. Told the receptionist and she gave me 2 pcs batteries for the ac remote (which not solved the problem). Phoned the receptionist again in the morning and someone checked the ac, checked the remote and set the ac with remote (nol solved the problem as well). Other than air conditioner problem everything was good.
Recenzirano 25 srpnja 2018
5,2
Cheryl od Singapur
Par
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2018
Sticky floor”
They need to clean their bathroom or change their blackened grout
Recenzirano 24 srpnja 2018
9,2
Izvanredno
mohd od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Obiteljska Soba za 4 Osobe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2018
Izvanredno”
1. KENA LETAK 4 AIR BOTOL MINERAL 2. KENA LETAK SABUN MANDI BUKU, BERUS GIGI, UBAT GIGI DI BILIK AIR 3. TUKAR KUNCI BILIK AIR, ADA YANG TAK PANDAI KUNCI.
Recenzirano 23 srpnja 2018
7,2
Vrlo dobro
jessy od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe Obiteljska Soba za 3 Osobe
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2018
nil”
nil
Recenzirano 20 srpnja 2018
8,8
Odlično
Natassha od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe Obiteljska Soba za 3 Osobe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2018
Fantastic room! ”
We booked a room for 4 pax (2 queen bed) and no regret! However, whilst I was showering, there was a blackout the whole hotel. But glad that power came back within 5 mins.
Recenzirano 18 srpnja 2018
8,8
Odlično
Rita od Indonezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe Standard Soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2018
Good”
Good
Recenzirano 09 srpnja 2018
5,6
Nancy od Singapur
Par
Standard Queen
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2018
Iznadprosječno”
Location is quite good.
Recenzirano 04 srpnja 2018
7,6
Vrlo dobro
Mazlan od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe Obiteljska Soba za 3 Osobe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2018
Vrlo dobro”
Good location and value of you money
Recenzirano 24 lipnja 2018
6,8
Dobro
Zez od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Obiteljska Soba za 4 Osobe
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2018
Close to place of attractions and malls”
The location was strategic that the place of attractions can actually be reached by 10 minutes walk. Big car park space for those who is driving. The room is abit cramped but overall still okay. Price has increased by alot during public holidays but still at an acceptable range.
Recenzirano 19 lipnja 2018
6,8
Dobro
Zez od Malezija
Par
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2018
Good location, A lot of parking space”
Overall the location is good with a lot of parking space. Room was comfortable, toilet were clean with hair dryer attached. However, the staffs were a bit rude and unfriendly. According to the usual check in hours, it was supposed to be 2pm but the staffs told us that we can only check in at 3pm. However, the room was still not ready yet at 3pm. We were given a room which was still in a mess.
Recenzirano 19 lipnja 2018
9,6
Izvanredno
TAN od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Family 3 Promo 3
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2018
Good location and comfortable rooms”
The deluxe family 4 is good value and big. There are 2 queen beds, enough for 4 persons. We walk to Maritime Museum just 5 minutes. From Jonker Walk we take a grab car just RM7. Thanks Agoda give a nice price to us.
Recenzirano 16 lipnja 2018
8,0
Odlično
Fui od Malezija
Grupa
Deluxe Obiteljska Soba za 3 Osobe
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Good location ”
Near to shopping malls. 5 min walk to Mahkota Parade. Free parking. Cleanliness good, quiet area. Staffs unfriendly, always away from their post, no one at reception few times that I had to look for the staff.
Recenzirano 01 lipnja 2018
10,0
Izvanredno
Karthigesu od Malezija
Grupa
Deluxe Obiteljska Soba za 4 Osobe
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Exceptional”
The best budget hotel that I stayed ever.. Room and bathroom was very clean.. Friendly staff and free parking by hotel management..Nice location too.. My first choice hotel if I came back again..
Recenzirano 29 svibnja 2018
5,2
Thana od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Room Promo 2
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2018
Iznadprosječno”
Should have mineral water, Colgate, tooth brush. It's quite expensive but even mineral water not given.
Recenzirano 29 svibnja 2018
10,0
Izvanredno
Pei od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard Queen
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2018
acceptable price”
acceptable price
Recenzirano 15 svibnja 2018
8,4
Odlično
nor od Malezija
Grupa
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Ok”
Use to stay bout 3 or 4 time at venus because of the clean hotel and surround and near to hotspot in melaka.but this time im quite dissapointed as i bring along my friend together.its not up to my expectation as we use to have before.the water heater seem not functioning.the room just ok.the pro is they provide babycot for free..
Recenzirano 14 svibnja 2018
7,6
Vrlo dobro
luqman od Malezija
Par
Standard Room Promo 1
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2018
nice hotel”
very well room and strategic location
Recenzirano 14 svibnja 2018
8,4
Odlično
zi od Singapur
Par
Deluxe Standard Soba
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
Odlično”
Walkway to hotel rooms have a weird odour.
Recenzirano 14 svibnja 2018
9,2
Izvanredno
Ee od Malezija
Par
Standard Queen
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2018
Everything is good around here!”
Friendly staff and comfortable environment! There's a free parking under the bridge, just at the opposite side of the hotel, making it highly accessible for those who drives. 5 mins of walk can reach the heart of the city, which is Plaza Mahkota or Dataran Pahlawan. For going to Jonker Street, it may need up to half an hour of walking or drive to the nearest parking spots too! However, the only thing that I dislike about is the bathroom, it seems a bit different than the photos and looks a bit untidy. The overall experience over the stay is good though, definitely will come back for next trip.
Recenzirano 06 svibnja 2018
7,2
Vrlo dobro
Aniza od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Obiteljska Soba za 3 Osobe
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Clean room”
Room is clean and spacious. Location is near shopping area
Recenzirano 30 travnja 2018
6,4
Dobro
Sock od Singapur
Grupa
Deluxe Standard Soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Good location”
It was a last minute booking so not many hotel choices left. Good location & reasonably priced as a last minute choice hotel.
Recenzirano 29 travnja 2018
7,6
Vrlo dobro
ANNISA od Indonezija
Grupa
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Good”
Good facility
Recenzirano 20 travnja 2018
6,4
Dobro
ANNISA od Indonezija
Grupa
Deluxe Obiteljska Soba za 4 Osobe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Nice hotel”
Good hotel and clean
Recenzirano 20 travnja 2018
6,8
Dobro
KWONG od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Obiteljska Soba za 4 Osobe
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Boutique hotel standard”
good for a short trip
Recenzirano 17 travnja 2018
8,4
Odlično
kok od Malezija
Poslovni putnik
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Odlično”
Good
Recenzirano 16 travnja 2018
7,2
Vrlo dobro
Chung od Malezija
Grupa
Deluxe Obiteljska Soba za 4 Osobe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Good”
Location wise is good , room is clean & big.Comfortable.
Recenzirano 11 travnja 2018
4,8
LEONG od Malezija
Par
Deluxe Standard Soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Staff no friendly, wifi very wear....”
pls upgrade the wifi speed.
Recenzirano 06 travnja 2018
8,8
Odlično
Zurkatini od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Great location. Friendly staff.”
Walking distance to Melaka's attraction. Near Melaka uptown. They also provide free parking. Very friendly and informative staff.
Recenzirano 29 ožujka 2018
8,4
Odlično
SHAHMIN od Malezija
Par
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Harga Yang Berpatutan ”
Hotel ini berhampiran dengan Menara Tamingsari dan Pusat membeli belah dan mereka juga mempunyai tempat parkir khas untuk pelanggan hotel. Walaupun saiz bilik yang tidak besar tapi sistem yang digunakan adalah yang Up-To-Date
Recenzirano 29 ožujka 2018
8,4
Odlično
AZULIANI od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Twin
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
good ”
nice room, a lot of tv channels, just a toilet there is a bit of smell but everything is ok I am satisfied, maybe that day housekeeping quite busy because too many customers check in and check out. and hopefully can upgrade the room by adding a freezer so it's easy to keep anything.
Recenzirano 26 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
Syamsulizam od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Standard Soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Value for money”
Room at this price is acceptable. Lot of parking space given for the guess & it's free. The location awesome. Will come & stay here again.
Recenzirano 26 ožujka 2018
8,4
Odlično
Lee od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Obiteljska Soba za 3 Osobe
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Odlično”
A very basic hotel. The room is full with cigarette smoke although I request a non smoke room
Recenzirano 25 ožujka 2018
8,0
Odlično
Keen od Malezija
Grupa
Deluxe Standard Soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Not bad to stay, value for money”
Please upgrade your WiFi service.
Recenzirano 24 ožujka 2018