Dobro 7,5
na temelju 941 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 941recenzija
  • Čistoća: 7,5
  • Objekti 7,3
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 7,5
  • Usluga 7,7
  • Vrijednost za novac 7,5
  • Hrana/objedi: 6,9
Sortirano prema

Tra od Vijetnam
Solo putnici
Standardna ( bez parkirališta )
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
so so
it's fine
Recenzirano 23 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

jesper od Danska
Solo putnici
Standardna ( bez parkirališta )
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
i always stay here when in manila
24 hours stay perfect if you have a late fligth
Recenzirano 17 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Thinagaran od Malezija
Solo putnici
Deluxe Dvokrevetna Soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Good
Good
Recenzirano 17 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Budy od Indonezija
Grupe
Standardna ( bez parkirališta )
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
weird hotel I ever seen in life
The hotel doesn't have a lobby. Last time I arrived in this Hotel at 1 A.M and we checked in but the hotel was not ready for the room. Since we had to wait at the small room, the staff provides us the snack and welcome drink. It's okay. The hotel doesn't have lift. We need to climb up the stairs. But the staff is very helpful. They help us to pick our baggage to the room. The hotel provides us the breakfast but we have to choose only one menu and they will send our breakfast to our room. It's so weird. Haha But overall It's okay. The room is big and clean. And for the advantage, the hotel provides us the shuttle to the NAIA Airport. We didn't need to find the taxi. Thanks you Victoria Court Cuneta Motorist Lodge. Regard, Budy - Indonesia
Recenzirano 15 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

James od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Standardna ( bez parkirališta )
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2016
Convenient but not more than that
The price was good, and it is close enough to the Mall of Asia for a 30 minute or less walk. One selling point was that breakfast for two was included in the price which put it ahead of its competition in that area. There are several hotels nearby but the night market area to the west, and the commercial/shopping street the other way are both dodgy and dirty. Interesting if you like to take in the local scene. It is not too far from the City of Dreams and other attractions though. The hotel caters to short term stays by couples, but this was not a problem as they were seldom seen and the room was quiet. There were families staying there too, so it is not just a love hotel.
Recenzirano 09 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Yong od Malezija
Parovi
Standardna ( bez parkirališta )
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Comfy Room
I stayed here a few times, i just feeling curious is why same type of room but some of them didn't provide kettle jugs.
Recenzirano 07 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Enea od Italija
Poslovni putnici
Standardna ( bez parkirališta )
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Close to airport good room breakfast
Perfect hotel for a one or two nights layover. Very close to airport, breakfast included, large room and large bathroom
Recenzirano 06 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

John od Kanada
Parovi
Standardna ( bez parkirališta )
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Cuneta
My second time here. This place seems pretty ideal for me since I like to be close to the airport. They have a convenient and inexpensive private taxi to the airport (or anywhere for that matter). Rooms are very nice. They seem to respect your privacy here also.
Recenzirano 05 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Philip od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Deluxe Dvokrevetna Soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2014
Fine for the money
Slightly tacky but fine for a few days. Good value for the money. I would stay here again.
Recenzirano 02 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Michael od Filipini
Parovi
Standardna ( bez parkirališta )
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Clean and nice
Very good all throughout... just a suggestion would be nicer to have a separate building for hotel rooms and motel rooms that will be great for family visits. The rooms you have are excellent including the staff.
Recenzirano 23 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: