Dobro 7,3
na temelju 509 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 509recenzija
  • Čistoća: 6,9
  • Objekti 6,0
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,4
  • Uslužnost osoblja: 7,4
  • Vrijednost za novac 7,8
  • Hrana/objedi: 6,5
Sortirano prema

DAVID od Australija
Solo putnici
Standard Fan
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
Good people at Villa Puri Royan
Location, poop, people
Perfect start to my break.
Recenzirano 27 studenog 2015

KengHsuan od Tajvan
Grupe
Standard Fan
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
Worst experience
Location
Old and bad design. Dirty water stuck in shower place, dirty water splashed from sink and stain every where-bed sheep, curtain, wall of shower place, sofa. Really bad and disgusting.
Recenzirano 01 studenog 2015

ida od Norveška
Parovi
Bungalov
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
You get what u pay for
It's near the beach and cheap
It was an ok hotell, but old and it smelled if u opend the closet.
Recenzirano 11 listopada 2015

Howard od Australija
Parovi
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste 7 noći u kolovoz, 2015
Disapointed
Pool ....Staff....Location
Toilet did not work properly Reported on Day One still a problem a week later !! Hotel Dogs barking during the night and fighting Breakfast very limited, I asked for a second coffee at breakfast Had to pay !! I requested a second egg for my Eggs & toast, Not allowed !! Only received 2 small bottle water on day one..The rules !! Requested clean bed sheets after 5 days..Was done..Free
Recenzirano 29 kolovoza 2015

Dario od Italija
Parovi
Bungalov
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
Ok
Courtesy, cleaning, big rooms
Recenzirano 16 kolovoza 2015

Ashley od Australija
Parovi
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Nice place to arrive after a long flight
Safe, clean, quiet
Recenzirano 16 srpnja 2015

Danielle od Australija
Solo putnici
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Okay for what it is.
Proximity to Jimbaran Bay seafood restaurants
It was a good spot for our final night in Bali so we could enjoy dinner at Jimbaran Bay. sadly our bathroom smelt mouldy and it permeated into our room. It was difficult for our driver to find as it is not well known. I suggest ordering a bluebird group taxi to take you anywhere as the transport they provide have very little knowledge and are more expensive.
Recenzirano 12 srpnja 2015

Rachel od Australija
Parovi
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2015
Great place to stay
Location, atmosphere, cleanliness
This was our third stay at Villa Puri Royan and we love staying there. Clost to the beach and seafood warungs, Short stroll along the beach to the Fish market.Away from the chaos of Kuta. Only negative was the WIFI connection. This kept dropping out.
Recenzirano 27 svibnja 2015

Mathieu od Kanada
Parovi
Standard Fan
Boravili ste 4 noći u travanj, 2015
Cheap
Location price and good staff
Recenzirano 10 svibnja 2015

Marty od Japan
Obitelji sa malom djecom
Standard Fan
Boravili ste 2 noći u travanj, 2015
Reasonable price
Moderate, standard, average
Recenzirano 20 travnja 2015


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: