Rezerviraj sada: Warm Blanket Hostel

Vrlo dobro
Temeljeno na 461 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,0

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (461)Booking.com recenzije (98)
7,0
Vrlo dobro
Temeljeno na 461 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:7,0
Objekti5,8
Lokacija7,0
Udobnost sobe i kvaliteta7,2
Usluga7,4
Vrijednost za novac7,9
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
Bahasa Indonesia
简体中文
Bahasa Malaysia
više
Vrsta sobe
Single krevet
Double krevet
Soba s Krevetom na Kat za Jednu Osobu
Soba za 4 osobe
Sortirano prema
Prikazuje se 370 komentara potvrđenih gostiju
7,6
Vrlo dobro
onn od Malezija
Grupa
Soba za 4 osobe
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Cockroach fest”
No-frills hostel. Check-in closes at 11pm. Guests accesses the front entrance using a code which changes daily. No soap and towels provided. No TV, no pantry. Some cockroaches in room. So maybe bring your own insecticide spray. Will be my choice to stay next time if I do visit that part of johore again. It's too cheap and comfortable. Obviously not for insectphobias!
Recenzirano 04 prosinca 2017
7,2
Vrlo dobro
Oliver od Singapur
Poslovni putnik
Soba s Krevetom na Kat za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Stopover only”
The place is ok for short stopover. Room is clean. Outside shower can be improved as there are items that need to be repaired, old taps. Overall will stay again for the night if need to
Recenzirano 03 prosinca 2017
5,6
Muhamad od Malezija
Poslovni putnik
Single krevet
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
No privacy”
No privacy at all.. yes, i know this hotel sharing bathroom and i don't mind about that.. what concerns me is the room is separated with a thin wall.. u can hear someone from the other room talking and even breathing.. like seriously? Other than that OK la for a budget room.. u can't expect too much..
Recenzirano 01 prosinca 2017
8,0
Odlično
HARLOW od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Double krevet
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
Great Value as Always!”
Warm Blanket... it works. Clean, Easy, Inexpensive. Yes shared bathroom/hostel style. But if you just need a simple place to sleep in Buikit Indah area, this is it. Been using WB for 4 years now.
Recenzirano 21 studenog 2017
8,0
Odlično
HARLOW
Solo putnik
Soba za 4 osobe
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
warm blanket-simple clean , it works.”
I've stayed at WB many times now . Its simple, clean, no frills, inexpensive. period. Shared bathrooms are ok. you need to rent a towel for rm 5 if you don't have one with you, which sometimes i find annoying but it is no frills place. staff very friendly always. several new restaurants opened right down stairs making food an easy option now around WB. easy parking. i will continue to use WB for my stays in NusaJaya area. Harlow
Recenzirano 07 studenog 2017
7,6
Vrlo dobro
Isaac od Malezija
Solo putnik
Soba s Krevetom na Kat za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Not bad”
So far so good
Recenzirano 07 studenog 2017
7,6
Vrlo dobro
Ajeng
Grupa
Soba za 4 osobe
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Arrival Middle of the Night”
The hostel located in little building. Actually not hard for find but we have arrived at middle of the night and the hostel was closed, Luckily the staff is still awake in that time and help us to check in. The 711 located beside this hostel.
Recenzirano 05 studenog 2017
2,0
Sareen od Malezija
Solo putnik
Double krevet
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
satisfied”
suitable for backpackers.
Recenzirano 06 listopada 2017
8,4
Odlično
HARLOW od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Double krevet
Boravili ste 4 noći u veljača, 2017
Warm Blanket is perfect. ”
I've stayed at Warm Blanket many times over the last 3 years. it works. Clean, simple, and very very inexpensive. I don't need fancy when I stay in JB. Just a clean , safe, easy to get to room. That's Warm Blanket. The staff are always helpful and friendly. Warm Blanket is "my place" in JB!
Recenzirano 02 listopada 2017
3,2
Jimmy od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Soba za 4 osobe
Boravili ste 2 noći u rujan, 2017
Cheap but vry Dirty hostel”
Small coakroaches almost every where
Recenzirano 18 rujna 2017
8,8
Odlično
LOH od Malezija
Solo putnik
Single krevet
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Budget Stay ”
Recommend, a very nice hotels
Recenzirano 12 rujna 2017
6,0
ONG od Malezija
Grupa
Soba za 4 osobe
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Good for budget or short trip”
This hostel is good for those who is looking for a budget stay. Around the hostel have mamak stall, japan restaurant, eleven and chinese restaurant. There are 4 sharing toilets which need to cater for around 20 rooms' guest and still need to improve more on some prevention work from noise sound by the next door.
Recenzirano 04 rujna 2017
4,8
Khairul od Malezija
Par
Soba s Krevetom na Kat za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Smoke smell in the room”
The room has smoke smell. Very cheap price for 1 night stay and worth it if you just stay for sleep.
Recenzirano 20 srpnja 2017
4,0
KOK od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Soba za 4 osobe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Dirty”
We saw a cockroach when enter the tiny room. The double bed we slept is broken with a big hole. We can even hear the handphone alarm ringing from our next room.
Recenzirano 28 lipnja 2017
10,0
Izvanredno
Huey od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Soba za 4 osobe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Worth to stay 1 nite”
The hostel is very clean. Close to many chinese food stall, easy to get food anytime. Seven Eleven is just down stair of this hostel. Will come back again.
Recenzirano 19 lipnja 2017
6,0
HUN od Singapur
Solo putnik
Double krevet
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Iznadprosječno”
Simple and basic, ideally for short stay
Recenzirano 11 svibnja 2017
6,8
Dobro
Liangyu od Singapur
Solo putnik
Single krevet
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Dobro”
One of the water heater was spoiled.
Recenzirano 02 svibnja 2017
4,0
Ashley od Malezija
Par
Double krevet
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Small room and dirty”
Soundproofing is really bad.Early morning can hear the sound clearly. The room wallpaper all spoilt and bedsheets is dirty.
Recenzirano 28 travnja 2017
4,8
voon od Singapur
Solo putnik
Soba s Krevetom na Kat za Jednu Osobu
Boravili ste 2 noći u travanj, 2017
Prihvatljivo”
very small room...toilet paper not provided inside toilet and not very comfortable feel in the toilet...no hair dryer....just for sleep only room and bed provided
Recenzirano 28 travnja 2017
7,2
Vrlo dobro
HAN od Malezija
Solo putnik
Single krevet
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2016
Satisfactory”
If you are concern about money but not about other facilities or location. You may consider to stay here. Is cheap, but you better have your own transport. Others are just fine and satisfied.
Recenzirano 15 travnja 2017
8,0
Odlično
Nur od Malezija
Grupa
Double krevet
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Add facilities in the room”
Maybe you can add a television in the room.
Recenzirano 13 travnja 2017
8,0
Odlično
LOH od Malezija
Solo putnik
Single krevet
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Value for money”
A very simple room, suitable for short stay.
Recenzirano 19 ožujka 2017
10,0
Izvanredno
JESUS od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
Soba za 4 osobe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
accomodating staff”
nice place, clean room
Recenzirano 16 ožujka 2017
10,0
Izvanredno
JESUS od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
Soba za 4 osobe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
accomodating staff”
clean room
Recenzirano 16 ožujka 2017
8,4
Odlično
chuah od Malezija
Grupa
Soba za 4 osobe
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Good value”
Good value
Recenzirano 05 ožujka 2017
10,0
Izvanredno
Norbaini od Malezija
Grupa
Soba za 4 osobe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
Super service!!”
The staffs are friendly and helpful throughout our stay. Breakfast served and location is nearby the train station which make it easy to commute. Lovely place.
Recenzirano 02 ožujka 2017
10,0
Izvanredno
Charles od Indonezija
Grupa
Soba s Krevetom na Kat za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
nice”
near legoland and mall
Recenzirano 17 siječnja 2017
8,4
Odlično
LOH od Malezija
Solo putnik
Single krevet
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2016
Good , value for money”
Suitable For a short stay, all basic needed here. Staff friendly & helpful. Value for money.
Recenzirano 02 siječnja 2017
7,6
Vrlo dobro
Valene od Malezija
Solo putnik
Double krevet
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Worth the money”
The toilet is too wet but the rest is in good condition
Recenzirano 28 prosinca 2016
4,8
JOSEPH od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Double krevet
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Quite ok”
The hotel is a bit old compare to photo, but still acceptable as the price is good.
Recenzirano 05 prosinca 2016
9,2
Izvanredno
Lau od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Double krevet
Boravili ste 2 noći u studeni, 2016
Simple”
Clean environment with very nice n helpful staff-kk, really thanks for ur help n sorry for the trouble. Just a little bit not convenient to boil water if travel wt kids.
Recenzirano 21 studenog 2016
9,2
Izvanredno
Nina od Tajland
Solo putnik
Single krevet
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
Stay”
Its really good and clean hostel, very nice service and girl receptionist very nice and helpful. she organized for me the transfer to airport for cheapest price and help me with my alarm broken. So nice people. and ease to access to 7/11 and food area. but a bit far from airport, takes about 45 mins. but from legoland takes about 20-30 mins drive, which i paid by taxi meter 20 myr.
Recenzirano 17 studenog 2016
6,4
Dobro
Teck od Malezija
Solo putnik
Single krevet
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
Not so great experience”
Quite a number of foreign worker staying here. need to queue for toilet. people smoking at the back portion of the hostel.
Recenzirano 07 studenog 2016
7,2
Vrlo dobro
JiaHao od Malezija
Grupa
Single krevet
Boravili ste jednu noć u listopad, 2016
Value for money”
Great decorations in room and equipped with adequate of facilities. The room is quite small though. Anyway, it is a good pick for those whom want to save budget.
Recenzirano 31 listopada 2016
5,6
Chan od Malezija
Par
Double krevet
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
rehat”
close to food shops and 7-11
Recenzirano 28 listopada 2016
2,4
Roslinda od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Soba za 4 osobe
Boravili ste 2 noći u studeni, 2015
Not really good ”
Not really suitable for family with young children. We have to share toilets and bathrooms with others - hostel type. We have to search other hotel at that night.
Recenzirano 17 listopada 2016
7,6
Vrlo dobro
gfinian od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Soba za 4 osobe
Boravili ste jednu noć u listopad, 2016
Simple”
Close to Legoland
Recenzirano 04 listopada 2016
4,4
Hee od Malezija
Par
Soba s Krevetom na Kat za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Overall was bad”
Staff is good. Toilet - He told us that 2 of their shower heater spoilt. 2 is ok to use. Their toilet is wet and smelly. No carpet for us to wipe after come out for toilet. Only provide 1 at entrance. So water is all over the door. Inside the toilet only have 1 hook. Imagine you have towel, 3 piece of clothes.. No place to put toiletries! Room - smelly. I think they didnt put air refresher. I need to use own perfume to ease the smell. Saw a small cockroach on bed. Unable to shoo it away. The place to brush teeth has alot ants. Sigh.. Room rate is cheap but all the above need to be fixed.
Recenzirano 26 rujna 2016
6,0
Kum od Malezija
Solo putnik
Single krevet
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
room size”
the room is smaller then i thought..
Recenzirano 21 rujna 2016
4,8
ck od Malezija
Par
Double krevet
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Disappointing”
Value for money but the cleanliness not so good, got smell inside the room. but overall was ok
Recenzirano 19 rujna 2016
8,4
Odlično
Rachel od Malezija
Grupa
Single krevet
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
satisfied customer”
ENjoyed my stay. I needed a cheap place but clean and Warm Blanket definitely gave me that. I really liked the small cozy room. The receptionists were also very accommodating. Good that it is situated near shops and an Aeon is nearby too!
Recenzirano 14 rujna 2016
4,4
Yeat od Malezija
Grupa
Single krevet
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Cleanliness and facilities”
There are 4 bathrooms in the hostel and 2 bathrooms's heater were not functioning. Besides that, the rooms were smelly when we checked in. Early check-in would charge RM 10 for air-con usage.
Recenzirano 13 rujna 2016
2,8
Davin od Malezija
Grupa
Double krevet
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
The toilet was dirty ”
The room was good ,the price was good but the toilet is bad m
Recenzirano 12 rujna 2016
6,8
Dobro
Siow od Malezija
Poslovni putnik
Soba s Krevetom na Kat za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Good for solo traveler or ”
The whole place is quite clean, room is small, we took a double Decker room, we both are medium size, plus our luggage on the floor, it's quite hard for both of us move around in the room. Quite clean, and comfortable. Maybe it's small and closed room, the room does smell or previous tenant odor and humidity, need to Febreeze a bit, Hope the hotel owner could solve the problem. Overall is quite good, we had good sleep!
Recenzirano 24 kolovoza 2016
4,4
TIAN od Malezija
Solo putnik
Double krevet
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Just a place for sleep”
I can understand that wall is thin and soundproof is not that good, but I cannot accept the room door, look lousy, feel like can open easily even you locked. Did not provide towel and have to rent or buy from them. Water heater is not working, I have to showered in cold water in the midnight and early morning. Toilet is not that clean also. You may consider if just need a room for sleep.
Recenzirano 24 kolovoza 2016
8,0
Odlično
Kien od Malezija
Solo putnik
Soba za 4 osobe
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Suitable for Backpackers”
Suitable for Backpackers
Recenzirano 19 kolovoza 2016
4,8
Zaki od Malezija
Grupa
Soba za 4 osobe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Should be cheaper”
I thought that the hostel would be moderately satisfying. But it is only 70% compared to photos given. Also it is a bit pricey for separate room and toilet
Recenzirano 04 kolovoza 2016
9,2
Izvanredno
LEE od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Soba za 4 osobe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Good”
Easy to locate. Location is near to Legoland. Room is quite small but still ok. Toilet can improve better. No staircase, if carry big luggauge will be quite difficult to carry up. Parking no problem.
Recenzirano 03 kolovoza 2016
6,0
Joann od Filipini
Par
Double krevet
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Very accomodating staff”
Good points: > The place is just like 12mins away to Legoland > The Staff were very accomodating. They drove us to Legoland at a reasonable price. For improvement: > The toilet needs to be maintained clean > You can hear people from outside the hall / other room > For a price like that, atleast /or a bath towel would be appreciated
Recenzirano 17 srpnja 2016
6,8
Dobro
Kai od Malezija
Poslovni putnik
Single krevet
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
its okay”
its okay
Recenzirano 26 lipnja 2016