Vrlo dobro 8,0
na temelju 3286 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 3286recenzija
  • Čistoća: 8,1
  • Objekti 7,7
  • Lokacija 8,4
  • Udobnost/standard sobe: 8,0
  • Uslužnost osoblja: 8,0
  • Vrijednost za novac 7,8
  • Hrana/objedi: 8,0
Sortirano prema

Ryan od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Two Thumbs UP!
For me, this hotel is one of the most prestigious and amazing hotel in Cebu CIty. This is a mile better than Crown Regency. I would surely come back here and refer it to my friends! You'll never get disappointed as they staff are friendly and accommodating. Gym is 24 hours open.
Recenzirano 23 rujna 2016

Jasper od Filipini
Grupe
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Satisfactory
Service is good. Overall stay is satisfactory. Definitely return.
Recenzirano 23 rujna 2016

RICHARD od Filipini
Poslovni putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
elegant hotel at the heart of the city
occasional problem with lavatory faucet in the bathroom. faucet fittings in the sauna room shower are deffective and needs upkeep.
Recenzirano 22 rujna 2016

Benedict od Filipini
Parovi
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Perfect for Leisure and Business Trips
Waterfront Cebu City Hotel and Casino is one of the hotels in Cebu where I can combine business and leisure trips. Its proximity to Cebu IT Park and Ayala Center Cebu makes it ideal for both purpose. The hotel also has a huge ballroom big enough to hold concerts. The breakfast served is okay. Generally, this hotel, despite being old, is still acceptable. Though, they need to slowly refurbish the rooms.
Recenzirano 20 rujna 2016

Shannon od Australija
Grupe
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2015
Average
Hotel needs to be refurbished. I have stayed in 10+ hotels in the Philippines and would say that the Star rating may need to be revised. Otherwise, staff were friendly and helpful.
Recenzirano 17 rujna 2016

changwon od Južna Koreja
Solo putnici
Superior
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
CH ...
friendly staff , good location...
Recenzirano 13 rujna 2016

Clark od Filipini
Poslovni putnici
Ambassador Soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Ok
Ok
Recenzirano 13 rujna 2016

Clark od Filipini
Poslovni putnici
Deluxe soba
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Ok
Ok
Recenzirano 13 rujna 2016

SEAN od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnici
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Very old hotel
Need renovation....
Recenzirano 13 rujna 2016

Arturo od Filipini
Poslovni putnici
Deluxe soba
Boravili ste 4 noći u rujan, 2016
Need to improve bathroom , its already old , specialy the basin , faucet and bathtub .., bathroom need renovation
Recenzirano 12 rujna 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: