Vrlo dobro 8,0
na temelju 1269 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 1269recenzija
  • Čistoća: 8,2
  • Objekti 7,1
  • Lokacija 8,1
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Usluga 8,5
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 6,9
Sortirano prema

Marden od Filipini
Parovi
Standard
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
okay and nice
nice , small room , clean
it was just okay
Recenzirano 01 kolovoza 2015

Anantharajah od Malezija
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2015
Breakfast was not good at all
Location (near Ayala mall), cleanliness, facilities
Good except the breakfast was really bad....
Recenzirano 29 srpnja 2015

Ma od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Standard
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Location
Close to Ayala mall, Breakfast
It was good. we only stayed for a night to leave early to Bantayan Island. Th breakfast was very good and we made ourselves full. Swimmming pool is really small so we didnt swim.
Recenzirano 27 srpnja 2015

Marsha od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Standard
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2015
GREAT
Great staff, great food, great location
Veryyyyy good. Close to Ayala mall and free pick up
Recenzirano 26 srpnja 2015

Isah od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Great stay
Locaton, Kiddie Pool and Affordable Price
Stayed for a night in this hotel and it was good. My nieces enjoyed the small pool. It is walking distance to Ayala.
Recenzirano 22 srpnja 2015

Maria od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2014
Family getaway
Cleanliness, great service and comfort
Recenzirano 21 srpnja 2015

Clifford od Sjedinjene Američke Države
Obitelji sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste 6 noći u srpanj, 2015
six day stay
the staff were always friendly and helpful. the room was a good size. Always plenty of hot water.
Our stay for six days was very good. We had booked a room for 3 people. Room size good bathroom good and both very clean. All the staff were very friendly and helpful always smiling. The breakfast was adequate. Overall, this hotel was a good choice and good value for money. Would stay there again.
Recenzirano 20 srpnja 2015

marvin od Australija
Obitelji sa odraslom djecom
Standard
Boravili ste 5 noći u srpanj, 2015
Pleasant stay
Good location close to Ayala Mall,Breakfast included,Comfortable rooms
Family of 5 enjoyed our stay of 5 nights
Recenzirano 16 srpnja 2015

Volha od Bjelorusija
Parovi
Standard
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
One night stay
-
The room had a locked door connecting to the other room. We asked to change the room, but they said no rooms were free at the moment, however later after trying our patience they finally got a room. Deluxe room was okey, big bed, amenities, clearness, enough space for two etc., but aircon could raise the dead from the grave, impossible to sleep when it's on. Doorman was very helpful, getting a taxi for us and carrying the baggage. Breakfast is a buffet, below average. The location of the hotel isn't really the best, with the construction nearby , but at the same time not far from city center. Would not recommend.
Recenzirano 16 srpnja 2015

Aura od Filipini
Grupe
Deluxe
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Value for money
location, price, staff
Recenzirano 15 srpnja 2015


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: