Vrlo dobro 8,0
na temelju 1272 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 1272recenzija
  • Čistoća: 8,2
  • Objekti 7,1
  • Lokacija 8,1
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Uslužnost osoblja: 8,5
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 6,9
Sortirano prema

JEMIEL od Filipini
Solo putnik
Standard
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2014
you get what you pay for
nothing posh. just the basic necessities.
Recenzirano 14 ožujka 2015

John od Filipini
Par
Standard
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
Not recommended
Clean room. BALCONY. Friendly staff.
The whole experience isnt as good as the others who gave this hotel a high rating. I reserved for a room with balcony, and it took us 3 room transfers to finally get things right. They gave us a small room and i didnt complain as long as theres balcony. The frontdesk staff isnt accomodating. Our flight got delayed and we asked to extend until 1pm or 2pm but they refused unless we pay extra. The breakfast buffet isnt as appetizing compared to similar hotels in the vicinity. The nearby Quest hotel is far better than this hotel experience, having paid the same price.
Recenzirano 12 ožujka 2015

Nicolas od Filipini
Par
Standard
Boravili ste 3 noći u veljača, 2015
Worth the money
The service was excellent, clean rooms, and value for money
We'll definitely go back
Recenzirano 05 ožujka 2015

Peter od Kanada
Solo putnik
Studio
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2014
Nice place
location staff safety
Very good option. I liked my room and the beds. Helpful staff
Recenzirano 03 ožujka 2015

John od Australija
Solo putnik
Standard
Boravili ste 3 noći u veljača, 2015
Good hotel, enjoyed my stay.
Friendly staff, good food on roof top terrace and location.
Clean rooms, very friendly staff, pool is not very deep and more a kiddie pool. Overall, it was quite pleasant.
Recenzirano 02 ožujka 2015

Yuliana od Indonezija
Solo putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
clean new room, but sooo noisy
compfy bed, nice staff, location near Ayala
Recenzirano 01 ožujka 2015

FREDIELYN od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
nice!
recommended.
from customer service, accessibility, to room space are quite satisfactory, only the breakfast buffet, no refill of food and we were quite left with almost no food.. :-)
Recenzirano 28 veljače 2015

Yvonne od Sjedinjene Američke Države
Grupa
Deluxe
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
Hotel Service!!!
Location
Housekeeping doesn't follow instructions when to clean our room. Very poor Wifi connection. I'm unable to check emails in my smart phone and my laptop for my 6 nights stay at the hotel was very frustrated and disappointed about it when your emails is very important it's my way to communicate with my boss and work in the United States.
Recenzirano 28 veljače 2015

Williard od Filipini
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
location
bfast at roof top, near mall, nice staff
.......
Recenzirano 26 veljače 2015

Nick od Australija
Par
Standard
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
Great stay
Location, staff, rooms
Had a great time here. Staff were very helpful and it is very close to Ayala Mall
Recenzirano 20 veljače 2015


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: