Vrlo dobro 8,0
na temelju 1272 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 1272recenzija
  • Čistoća: 8,2
  • Objekti 7,1
  • Lokacija 8,1
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Usluga 8,5
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 6,9
Sortirano prema

Jabe od Filipini
Poslovni putnik
Deluxe trokrevetna soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Quite Satisfying
Their bathroom did not have any rugs and the floor got muddy.
Recenzirano 31 svibnja 2016

Joseph od Australija
Par
Standard
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Well located
First time I have stayed there but would return as a guest
Recenzirano 30 svibnja 2016

Diane od Filipini
Grupa
Deluxe trokrevetna soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Two Thumbs Up!
The staff are accommodating.. The rooms were clean and they also have free shuttle service (w/ free pick-up) to/from Ayala Mall..
Recenzirano 24 svibnja 2016

Martin od Njemačka
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Supernice relaxing at Welcome Hitel
The friendly staff at the frontdesk gave us an nice room. Balkony, safetybox, minibar and big bed in big room. flat tx and so on. we enjoyed the stay becz breakfast was delicious and the pool with gym helped me to feel complete. Very near to Ayala center
Recenzirano 21 svibnja 2016

I od Tajvan
Solo putnik
Studio
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
The hotel is over rated
We are excited to check in this hotel since the review rate is pretty high but turned out its a big disappointment. The room is so dark with bad soundproof wall and broken A/C
Recenzirano 18 svibnja 2016

Paul od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Good budget hotel
Staff are hospitable and friendly. They gave us free upgrade during our stay. Breakfast is excellent. Only concern is the elevator is too small.
Recenzirano 17 svibnja 2016

Xueting od Kanada
Solo putnik
Deluxe trokrevetna soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
not worse the price
stuff is not very nice,everthing are expensive
Recenzirano 17 svibnja 2016

romain od Francuska
Par
Standard
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
good but aircon very very noisy and swimming pool so small
The room are very nice. good location very close to ayala mall. staff nice. but the aircon in the room 216 was so much noisy cant sleep....and the swimming pool of the hotel is unfortunately so small. ps: there is a very nice bar at the roof desk is a very good + !!!
Recenzirano 16 svibnja 2016

Maria od Filipini
Grupa
Deluxe
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Good stay
I'm disappointed on the service. A bit slow.
Recenzirano 16 svibnja 2016

Lechel od Filipini
Par
Deluxe
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
satisfied
staff were very friendly
Recenzirano 15 svibnja 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: