Vrlo dobro 8,0
na temelju 1270 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 1270recenzija
  • Čistoća: 8,2
  • Objekti 7,1
  • Lokacija 8,1
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Usluga 8,5
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 6,9
Sortirano prema

Aica od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Deluxe trokrevetna soba
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Good
Nice staff and nice location..
Recenzirano 26 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Patrick od Australija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste 6 noći u ožujak, 2016
Great staff
Stayed with my partner and our daughter the staff were great bent over backwards to help us. Very friendly highly recommend.
Recenzirano 06 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

joseph od Filipini
Poslovni putnici
Standard
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
clean room
Thank you for the room upgrade and for the surprise. It was a wonderful and memorable stay. Until next time.
Recenzirano 05 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Royson od Filipini
Solo putnici
Standard
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Feeling truly welcome
I have stayed at Wellcome for numerous times already. It has always been my first choice everytime I go to Cebu City (either on official business, or on a simple pleasure urban trip outside of Manila) because of the excellent VALUE FOR MONEY considering the kind of room amenities they afford their guests, and the welcoming and warm kind of service from their staff. If you are not looking for a resort-type of a hotel within the city, Wellcome would be perfect for you. Also, it is located very near (a short walking distance) the Ayala Mall. If there would be one thing I hope the establishment could improve on, it would be the pricing and quality of their cafes, and roofdeck bar and restaurant.
Recenzirano 05 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

teresita od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Standard
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
small rooms
good for one night stay.
Recenzirano 03 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kristin od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Nice Place
Accessible Loaction and Nice Rooms
It was a good stay with my family. We were here for my graduation. The place is clean and accessible to jeepneys and taxis. Walking distance to ayala mall. We would considere to stay here again.
Recenzirano 29 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kristin od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Standard
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Nice Hotel
Accessible location and Nice rooms
It was a good stay with my family. They upgraded our standard room to deluxe room for free. We were here for my graduation. The place is clean and accessible to jeepneys and taxis. Walking distance to ayala mall. We would considere to stay here again.
Recenzirano 29 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kristin od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Nice Place to Stay
Near Malls and Nice Rooms
It was a good stay with my family. We were here for my graduation. The place is clean and accessible to jeepneys and taxis. Walking distance to ayala mall. We would considere to stay here again.
Recenzirano 29 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

CHANG od Južna Koreja
Solo putnici
Standard
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
very good hotel
very kind place restrount
very good clean room
Recenzirano 21 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Georges od Tajland
Solo putnici
Deluxe trokrevetna soba
Boravili ste 2 noći u veljača, 2016
best rate quality price in Cebu
The roofdeck for a drink or for dinner, the staff availability, the cleanliness
Very good stay, It was perfect except the air conditioning noise during the night.
Recenzirano 06 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: