2015
Fantastično 8,1
na temelju 220 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 220recenzija
  • Čistoća: 8,2
  • Objekti 8,6
  • Lokacija 9,1
  • Udobnost/standard sobe: 8,4
  • Usluga 8,4
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 6,4
Sortirano prema

Dwayne od Australija
Par
Jednosobni apartman sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
No Internet, No Dishwasher - Annoying
As per all accommodation that faces Cats Eye Beach it has amazing views. The rooms are very spacious, complete with kitchen & cooking utensils. Sadley what lets this hotels down from others is that there's no wifi in the rooms & no dishwasher and if you don't wash your dishes you get a $60 fee which is very annoying while on holidays, the hotel doesn't have any dining facilities or breakfast facilities, finally the staff weren't that friendly either.. Consider elsewhere..
Recenzirano 21 lipnja 2016

Shay od Australija
Grupa
Deluxe Soba s Pogledom na Koraljno More 1-2 Noći
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
Great service and very happy overall
We stayed for 3 nights. Not only were the staff also super friendly but went above and beyond and always delivered quickly. Would happily stay again :) Great location and easy to get places.
Recenzirano 20 lipnja 2016

hollie od Kina
Obitelj sa malom djecom
1-2 Noći s Pogledom na More
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
It's really worth the money.
Enjoy the stay!
Recenzirano 17 lipnja 2016

CLAIRE od Tajland
Solo putnik
Deluxe Soba s Pogledom na Koraljno More 1-2 Noći
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
great accommodation and location!
highly recommend
Recenzirano 30 svibnja 2016

SHARON od Australija
Par
1-2 Noći s Pogledom na More
Boravili ste 7 noći u svibanj, 2016
Fantastic!!!
What a wonderful week we had staying here. The rooms have been refurbished, the staff are just wonderful.... could not want more from a holiday
Recenzirano 26 svibnja 2016

Chris od Australija
Par
1-2 Noćenja s Pogledom na Vrt
Boravili ste 7 noći u svibanj, 2016
Hamilton Island Bliss
Great stay. Friendly and very helpful staff. Lovely views. Would definitely recommend this place. Pool, spa, and beach. Right at your door.
Recenzirano 23 svibnja 2016

Edwin od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
1-2 Noćenja s Pogledom na Vrt
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Fantastic Accomodation
Very comfortable and spacious rooms,complete with cooking utensils. Perfect location, it's 5 minutes from Hamilton Island airport. They have free shuttles that take guests to and from the airport, restaurants, & shops. Very courteous front desk service.
Recenzirano 04 svibnja 2016

Ana-Maria od Tajland
Par
Deluxe Soba s Pogledom na Koraljno More 1-2 Noći
Boravili ste 4 noći u travanj, 2016
Sound accommodation
Although the accommodation was barable, there are a few things that management may like to take into consideration. The walls were very thin and we could hear our neighbours talking - both upstairs and beside us. The cabinet handles in the kitchen were greasy and dirty. The bottom shelf of the fridge door (for bottles) was non-existent. The pillows were flat and stank - should be replaced.
Recenzirano 01 svibnja 2016

Edwin od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
1-2 Noćenja s Pogledom na Vrt
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Clean, spacious rooms with living room & kitchen
The room accomodation was excellent. The only thing missing is that there's no wifi in the rooms.
Recenzirano 29 travnja 2016

Anthony od Australija
Par
1-2 Noći s Pogledom na More
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Long weekend @ HI
Clean & spacious rooms
Recenzirano 26 travnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: