Dobro 7,3
na temelju 147 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 147recenzija
  • Čistoća: 6,8
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 8,6
  • Udobnost/standard sobe: 7,3
  • Uslužnost osoblja: 7,4
  • Vrijednost za novac 7,4
  • Hrana/objedi: 6,2
Sortirano prema

YEONSEONG od Južna Koreja
Parovi
Studio Soba uz Ocean
Boravili ste 3 noći u studeni, 2015
Lovely place
view staff balcony
The apartment is big and spacious and has an amazing view from the balcony
Recenzirano 18 siječnja 2016

YEONSEONG od Južna Koreja
Grupe
Studio Soba uz Ocean
Boravili ste 3 noći u studeni, 2015
Incredible view, great location
great ocean view price friendly staff
The view from my room was incredible i saw great sunrise!!!! i would like to go again!!!
Recenzirano 08 siječnja 2016

Annie od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
1 soba
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2015
Excellent
Location, staff friendliness, facilities
Excellent
Recenzirano 25 prosinca 2015

Nic od Australija
Parovi
Studio Soba uz Ocean
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
OK but not a hotel
location and view (but you had to pay more for that) and that's it.
This was more of a self contained apartment. We were told to wash and put away all dishes and remove all rubbish from the bins and take it down stairs or be charged an additional fee. It markets itself as a resort with the rooms classified as suites which it certainly wasn't. Very disappointing!
Recenzirano 19 prosinca 2015

Damien od Australija
Parovi
Studio Soba uz Ocean
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Comfort up a hill
Location, Views, Comfortable
Stay here was quite good. The bathrooms are a bit outdated but the room generally was clean and comfortable. Tough walk up the hill after a night out but location is still good enough to walk home from the esplanade. No trouble asking for a later check out time of 11am.
Recenzirano 19 prosinca 2015

vince od Australija
Parovi
1 soba
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2015
Total gooood
Position
Should stay it longa
Recenzirano 11 prosinca 2015

Melissa od Australija
Solo putnici
Studio Soba uz Ocean
Boravili ste 7 noći u listopad, 2015
Great spot to unwind
Location, views, self-catering
Recenzirano 10 studenog 2015

Karleen od Novi Zeland
Parovi
Studio Soba uz Ocean
Boravili ste 4 noći u listopad, 2015
Great Location
Location, view, comfy bed.
The Location was fantastic, and the view was outstanding from our room. The bed was extremely comfy. The second pool was a great temperature, but we felt it needed cleaning and the grounds surrounding it were in a neglected state. The reception area and staff were very friendly and helpful.
Recenzirano 31 listopada 2015

Jessica od Australija
Parovi
Studio Soba uz Ocean
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Great location and view from balcony
Friendly staff, good view, pool looking over
Really great place would stay again. Only negative was you could hear everything from the room next door (thin walls) there tv and talking kept me awake most the night.
Recenzirano 19 listopada 2015

Philip od Tajland
Poslovni putnici
1 soba
Boravili ste 4 noći u rujan, 2015
Mmm
location, car parking, view
Staff complained that I booked with Agoda and said I should have booked direct. Staff were arrogant when I telephoned to enquire about parking. Plumbing was very loud (water hammer was loud when turning taps on in the bathroom) as well as the apartment next door
Recenzirano 16 listopada 2015


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: