Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 334recenzija
  • Čistoća: 6,1
  • Objekti 5,1
  • Lokacija 6,6
  • Udobnost/standard sobe: 6,0
  • Uslužnost osoblja: 6,9
  • Vrijednost za novac 6,4
  • Hrana/objedi: 5,8
Sortirano prema

Jose od Filipini
Par
Taxi Soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Good
Very friendly staff, spacious room, clean. Good food.
Recenzirano 02 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Richard od Filipini
Grupa
Taxi Soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Great Location and Kind Service
It was a great stay at the hotel. Clean and the staff was good and accommodating. It's also very convenient for someone going to airport. They also have a service vehicle at very very affordable rate. I will definitely stay in this hotel the next time I'm in manila
Recenzirano 11 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

brian od Australija
Solo putnik
Taxi Soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
desperate only
Very old cheap building with basic amenities. No entrance or reception.
Recenzirano 07 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Arif od Tajvan
Poslovni putnik
Taxi Soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
very bad experience
very bad experience because I have no idea when I booked from see the photos, totally different than what we see in photos, this is kind of rest area house not hotel. very bad experience that's why I cancelled my next booking on 8th July
Recenzirano 29 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

XU od Kina
Poslovni putnik
Taxi Soba
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Bad room environment
This is my first time to Philippines. So I never know this hotel before. In my check in first day. I had bad feeling when I enter into the hotel. Somber light and stairs. But the most dispointment is the TV channel just only 2 channels for choice. One for love movie, other is sexy movie. That's make me awkwarded. I think I will not check in with this hotel in the future.
Recenzirano 12 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Richard od Kanada
Par
VIP soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Disappointing
Horrible place, Bedsheets stained,pillows stained, air conditioner old and loud. Only good thing about it is its close to the bus stations....
Recenzirano 03 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lukas od Češka Republika
Grupa
VIP soba
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
bad location in pasay
very bad location, better to take taxe immediatelly. True smell of manila street. Food delivery to the hotel room, expensive, but straight to the bed.
Recenzirano 26 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

arnold od Australija
Grupa
VIP soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
3 adult travellers staying overnight
friendly staff and located close to airport
Recenzirano 21 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Dennis od Malezija
Poslovni putnik
Taxi Soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Short stay
Had a layover stay at the hotel.
Recenzirano 16 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

curmi od Malta
Solo putnik
VIP soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
near airport
just rest for 1 night after long trip...,near bus station if any 1 want go other city
Recenzirano 10 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: