Rezerviraj sada: Wolo Bukit Bintang Hotel

Odlično
Temeljeno na 5887 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
8,2
82% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (5887)Booking.com recenzije (1302)
8,2
Odlično
Temeljeno na 5887 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:8,2
Objekti7,3
Lokacija9,3
Udobnost sobe i kvaliteta8,2
Usluga8,1
Vrijednost za novac8,0
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
简体中文
Bahasa Indonesia
日本語
više
Vrsta sobe
Our Room Soba s Bračnim Krevetom tipa "Queen" ili s Dva odvojena Kreveta za Jednu Osobu
My Room Soba s Bračnim Krevetom tima "Queen" ili s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu bez Prozora
Velika soba
Sortirano prema
Prikazuje se 4476 komentara potvrđenih gostiju
8,0
Odlično
hendra od Indonezija
Par
Velika soba
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2018
Nice location”
Nice location at the heart of bukit bintang
Recenzirano 30 svibnja 2018
5,2
Svet od Malezija
Obitelj sa malom djecom
My Room Soba s Bračnim Krevetom tima "Queen" ili s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu bez Prozora
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
not worth for money”
Probably the location earns more money for this hotel. For solo travelers would be the best choice not for family. During my stay I had very bad experience of water leaks outside the bathroom thru edges. Only 1 rubbish bin provided. But good customer service.. Quick check in and check out. Immediate response for house keeping. Cafe at lobby and friendly guards. That quite impressive..
Recenzirano 29 svibnja 2018
9,2
Izvanredno
mison od Singapur
Par
Velika soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Good place”
Very good
Recenzirano 28 svibnja 2018
6,4
Dobro
Penny od Malezija
Par
My Room Soba s Bračnim Krevetom tima "Queen" ili s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu bez Prozora
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Good design but very noisy”
Toilet, basin and bathroom are not attched, its all separated..very inconvenient and very noisy.. i even can hear the phone ringing from the next room.
Recenzirano 26 svibnja 2018
6,4
Dobro
IVY od Malezija
Par
My Room Soba s Bračnim Krevetom tima "Queen" ili s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu bez Prozora
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
GOOD ENOUGH”
GREAT LOCATION!
Recenzirano 26 svibnja 2018
6,8
Dobro
Erfan od Australija
Solo putnik
Our Room Soba s Bračnim Krevetom tipa "Queen" ili s Dva odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste 7 noći u svibanj, 2018
Unfortunately the staff aren’t the best I’ve seen and I travel a lot! ”
Last day I was there there was a power outage. They said they’ll fix within an hour, 4 hours later still nothing. Imagine going up a flight of stairs for 12-13-14 storeys on a hot KL day. People were fuming and very frustrated. Totally unacceptable. Another thing was the attentiveness of the staff. Calling reception was a nightmare, they wouldn’t pick up even after the phone rang out 4-5 times. Very disappointed!
Recenzirano 25 svibnja 2018
8,4
Odlično
Mahmud od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Velika soba
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
Excellent hotel”
worth the money and good location
Recenzirano 23 svibnja 2018
8,4
Odlično
ischelle od Singapur
Par
Our Room Soba s Bračnim Krevetom tipa "Queen" ili s Dva odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2018
Would book this again!”
In the middle of town, many eateries nearby. fantastic location! Very worth the price. Modern and clean room.
Recenzirano 21 svibnja 2018
8,8
Odlično
primariani od Indonezija
Solo putnik
My Room Soba s Bračnim Krevetom tima "Queen" ili s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu bez Prozora
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2018
Awesome Hotel for Shopper”
This is my first stay at Wolo and I was HAPPY with my stay! The bed was comfortable, spacious bathroom, SO CLOSE TO AWESOME MALLS!
Recenzirano 21 svibnja 2018
8,4
Odlično
Hong od Singapur
Par
My Room Soba s Bračnim Krevetom tima "Queen" ili s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu bez Prozora
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2018
Location is good ”
Location is good - at main road and easily accessible to major shopping like Berjaya, Sungei Wong and at night can walk to Jalan Alor. Opposite have Watson & Kk 24 hours. Hotel is cosy, clean but the amenities like toilet and tissue paper not replenished. Overall for the price, worth it. & I like that the bathroom and toliet is separated.
Recenzirano 20 svibnja 2018
6,8
Dobro
Zhen od Malezija
Poslovni putnik
My Room Soba s Bračnim Krevetom tima "Queen" ili s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu bez Prozora
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Superb location, not an ordinary boutique hotel”
Air-conditioning system is freaking cool, tough to find the remote. Room space is limited but enough for a night stay.
Recenzirano 20 svibnja 2018
4,4
Samart od Kambodža
Grupa
My Room Soba s Bračnim Krevetom tima "Queen" ili s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu bez Prozora
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Room design too stress! Staff not welcome.”
I arrived the hotel around 1:00 am, we are very tired! When we arrived the hotel staff seem not welcome to us!
Recenzirano 18 svibnja 2018
8,8
Odlično
Hui od Singapur
Par
My Room Soba s Bračnim Krevetom tima "Queen" ili s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu bez Prozora
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Location good and cozy room”
The room is quite big and feel relax even for 2 big size persons. But my partner who is a light sleeper could not really sleep well because of the noise as the room that we get is near to the street. But if you are not light sleeper, you could enjoy it
Recenzirano 17 svibnja 2018
8,8
Odlično
christine od Malezija
Par
My Room Soba s Bračnim Krevetom tima "Queen" ili s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu bez Prozora
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Last min order”
Value to stay, convenient location with good price.
Recenzirano 17 svibnja 2018
9,2
Izvanredno
TWINKLE od Malezija
Par
My Room Soba s Bračnim Krevetom tima "Queen" ili s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu bez Prozora
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
great location ,value for money ”
Within walking distance to shopping mall.Room is small but affordable price at that location.Overall is good.
Recenzirano 17 svibnja 2018
10,0
Izvanredno
Gina od Indonezija
Par
Velika soba
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
Great Hotel”
WOLO hotel has a great location. It located right next to Bukit Bintang Monorail Station, Pavilion Mall, and Lot 10. The room is clean, and spacious (The Big Room) at a very affordable price. My favorite hotel to stay while in Kuala Lumpur
Recenzirano 16 svibnja 2018
9,6
Izvanredno
Tzee od Malezija
Par
Our Room Soba s Bračnim Krevetom tipa "Queen" ili s Dva odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2018
Great for value”
The location is just next to MRT station. Hotel is clean and spacious for its price. Smooth check in and check out. However it can be a little noisy at times from the street. Overall a great place to stay.
Recenzirano 15 svibnja 2018
7,2
Vrlo dobro
ernest od Malezija
Par
My Room Soba s Bračnim Krevetom tima "Queen" ili s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu bez Prozora
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Cleanliness need to be improved”
Dusty and dirty around bed are, for example the gap under the bed and the wooden floor around the bed (wooden floor between window and bed in room 606)
Recenzirano 14 svibnja 2018
7,6
Vrlo dobro
ALICE od Malezija
Grupa
Our Room Soba s Bračnim Krevetom tipa "Queen" ili s Dva odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2018
good”
good
Recenzirano 14 svibnja 2018
9,6
Izvanredno
Karim od Indonezija
Par
My Room Soba s Bračnim Krevetom tima "Queen" ili s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu bez Prozora
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Great value in the best location in KL”
I was in KL for my graduation ceremony, and I stayed there with my wife for 3 days. The hotel is almost perfect in every aspect especially the location, as it is located at the intersection between bukit bintang and sultan ismail, almost the most two important streets in KL. The staff were nice really, and helped me lots. The room style is so smart and comfortable. I would definitely go back there again.
Recenzirano 13 svibnja 2018
9,6
Izvanredno
nizam od Singapur
Solo putnik
Our Room Soba s Bračnim Krevetom tipa "Queen" ili s Dva odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2018
strategic location!”
nice & cool hotel with few steps away to good malls and restaurants! easy access to public transport too.
Recenzirano 12 svibnja 2018
6,4
Dobro
jane od Malezija
Par
Velika soba
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2018
good location. but very noisy”
really good location. but its very very noisy. i can hear the cars downstairs. and their a hole on the toilet ceiling n maybe thats y there's mosquitoes. and thats the only hotel i've ever stayed with NO basin!
Recenzirano 12 svibnja 2018
8,8
Odlično
SITI od Singapur
Par
Our Room Soba s Bračnim Krevetom tipa "Queen" ili s Dva odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2018
Odlično”
-
Recenzirano 08 svibnja 2018
7,6
Vrlo dobro
Nur od Singapur
Par
Velika soba
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2018
Request for make up room.”
I request for a make up room before heading out to do sight seeing but to my horror I came back with the same condition. Housekeeper didnt come in to clean the room. Aside of that disappointment, I love the convenience of the location of the hotel.
Recenzirano 08 svibnja 2018
8,4
Odlično
SITI od Singapur
Solo putnik
My Room Soba s Bračnim Krevetom tima "Queen" ili s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu bez Prozora
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Best Location”
The hotel is located at opposite of Lot 10, walking distant to Pavillion Mall. The mrt line also located near to the building.
Recenzirano 07 svibnja 2018
9,6
Izvanredno
Eddeham od Singapur
Solo putnik
Velika soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Izvanredno”
the aircon wasn't really working well.
Recenzirano 06 svibnja 2018
9,2
Izvanredno
Hicham od Sjedinjene Američke Države
Par
Our Room Soba s Bračnim Krevetom tipa "Queen" ili s Dva odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste 4 noći u travanj, 2018
Izvanredno”
pros...nice staff cons. housekeeping can do a better job
Recenzirano 05 svibnja 2018
5,2
lum od Malezija
Solo putnik
Velika soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
if got car please dont select this hotel”
no parking. if want to walk or use mrt can choose this hotel.
Recenzirano 05 svibnja 2018
10,0
Izvanredno
Jie od Singapur
Par
Our Room Soba s Bračnim Krevetom tipa "Queen" ili s Dva odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste 4 noći u travanj, 2018
convenient”
value for money
Recenzirano 04 svibnja 2018
8,8
Odlično
SURYA od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Our Room Soba s Bračnim Krevetom tipa "Queen" ili s Dva odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste 4 noći u travanj, 2018
Lokasinya Strategis”
Budget hotel dengan lokasi yang strategis ini cocok untuk kalian yang bepergian tanpa membawa anak kecil, karna tempatnya tidak begitu bersih. Namun semua pegawainya baik, mau membantu.
Recenzirano 04 svibnja 2018
8,0
Odlično
Khuan od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
My Room Soba s Bračnim Krevetom tima "Queen" ili s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu bez Prozora
Boravili ste 2 noći u veljača, 2018
Good”
Nice stay with great location
Recenzirano 03 svibnja 2018
9,2
Izvanredno
Evelyn od Singapur
Poslovni putnik
Our Room Soba s Bračnim Krevetom tipa "Queen" ili s Dva odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
Izvanredno”
Good location. Gym facility is limited.
Recenzirano 03 svibnja 2018
10,0
Izvanredno
Ain od Singapur
Par
Velika soba
Boravili ste 3 noći u studeni, 2017
Izvanredno”
You wouldn't want to miss the chance to stay here for your next KL trip! I know I will be back for sure!
Recenzirano 03 svibnja 2018
10,0
Izvanredno
Bradley od Tajland
Solo putnik
Our Room Soba s Bračnim Krevetom tipa "Queen" ili s Dva odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2018
Izvanredno”
Excellent Hotel. Very clean. Right in the middle of the action.
Recenzirano 03 svibnja 2018
7,6
Vrlo dobro
Sam od Singapur
Par
My Room Soba s Bračnim Krevetom tima "Queen" ili s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu bez Prozora
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
The location is quite happening”
Was spending a night catching up with an old friend, for me, it's a bit pricey, but location was quite happening
Recenzirano 02 svibnja 2018
6,8
Dobro
Kelvin od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Our Room Soba s Bračnim Krevetom tipa "Queen" ili s Dva odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
Dobro”
The toilet is quite small, is hard for every usage~
Recenzirano 01 svibnja 2018
3,6
Yi od Singapur
Par
My Room Soba s Bračnim Krevetom tima "Queen" ili s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu bez Prozora
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
Prihvatljivo”
Room is too small with very low ceiling. Cheap room with no window makes it extremely claustrophobic. Weird design of the room with sink, shower room and toilet bowl separated which is extremely inconvenient. Worse, if I'm using the sink the other person cannot use the wardrobe because of the sliding door. Just bad design of the room. Would NOT recommend!
Recenzirano 01 svibnja 2018
4,4
Sue od Malezija
Par
Our Room
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Don’t judge a book by its cover”
Pros: Location - you are in a major shopping belt and can Grab to many nearby attractions and food haunt under RM10. Cons: Interior, very dark with insufficient lighting. Layout, very strange and not an effective use of space. There is a foyer area in my room that has one power point and nothing else. The shower area is huge but there are not many places to hang clothes and toiletries. Also the drainage system is such that the entire shower and toilet area will be wet the moment you turn on the shower. There are mould at the window blinds and the toiletries rack is very tilted and on the verge of breaking from the wall. Facilities, not much to talk about here. We couldnt watch TV or use the wifi internet because there is a problem with the network. We complained this to the night reception before heading out for dinner. Nobody came to fix it at all - we know because we left the TV on to test the hotel staff. We wouldn’t recommend this place at all.
Recenzirano 30 travnja 2018
8,8
Odlično
Rohani od Singapur
Solo putnik
My Room Soba s Bračnim Krevetom tima "Queen" ili s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu bez Prozora
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
Odlično”
Im good with everything except that.. it would be better if there’s a hose pipe instead of bidet in the toilet.
Recenzirano 29 travnja 2018
6,8
Dobro
Nizam od Bruneji Darussalam
Par
Velika soba
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2018
Cosy boutique hotel with a great location ”
Stayed there before and the room was really tiny. This time we were in The Big Room and it was nice.
Recenzirano 29 travnja 2018
8,8
Odlično
Pearl od Malezija
Solo putnik
My Room Soba s Bračnim Krevetom tima "Queen" ili s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu bez Prozora
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
Best location ”
Its no doubt that this hotel is located at the best location! The entrance just right in front of busiest shopping area. And also a walking distance frm a monorail station. Although u cant expect the breakfast like a 5star hotel standard, but the breakfast selection is decent enough and just nice for the start of the day. The room that i stay is without window which i think is gud enough. The shower water pressure is strong enough, also sth i am particular during my travel stay. Overall, i enjoy my stay and look forward to come back again.
Recenzirano 26 travnja 2018
8,0
Odlično
Tan od Malezija
Poslovni putnik
My Room Soba s Bračnim Krevetom tima "Queen" ili s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu bez Prozora
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
Great location, nice design, unadjustable room temperature....”
Pros: Location, design, spacious, friendly staff Cons: My room is very cold and the air cond temperature controller seems like not functioning
Recenzirano 26 travnja 2018
8,4
Odlično
Jerry od Malezija
Poslovni putnik
Our Room Soba s Bračnim Krevetom tipa "Queen" ili s Dva odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
Awesome place”
The place is great, with Pavillion, Lot 10, Sungai Wang Shopping Mall close by. MRT and Commuter just outside the hotel.
Recenzirano 25 travnja 2018
8,4
Odlično
SONNY od Malezija
Par
My Room Soba s Bračnim Krevetom tima "Queen" ili s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu bez Prozora
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Superb location”
Superb location
Recenzirano 24 travnja 2018
8,0
Odlično
Kok od Malezija
Par
My Room Soba s Bračnim Krevetom tima "Queen" ili s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu bez Prozora
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Good Location”
Very good location and enjoy staying with the price I paid.
Recenzirano 24 travnja 2018
8,0
Odlično
KHENG od Singapur
Solo putnik
Our Room Soba s Bračnim Krevetom tipa "Queen" ili s Dva odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
Long Waiting Time”
Time to check on your fixtures in the room. Shower head starting to leak. Door latch broken not replace. Bath towels edges start to peel off. Reach Hotel 2pm and was told to back at 3pm as room not ready. Back at 4pm and still not ready and was told need wait for 20mins. After that room ready and went up and the housekeeping still tidying the room. Stayed so many times in this Hotel and this is the first time I need to wait so long for checking in.
Recenzirano 23 travnja 2018
8,4
Odlično
Mi od Singapur
Par
My Room Soba s Bračnim Krevetom tima "Queen" ili s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu bez Prozora
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Very good location ”
Location is very good . Near shopping Malls and near the Bukit Bintang mono rail station .
Recenzirano 21 travnja 2018
10,0
Izvanredno
Wilson od Otok Man
Solo putnik
My Room Soba s Bračnim Krevetom tima "Queen" ili s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu bez Prozora
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
good”
good hotel. overall experience is good.. the only thing im not a fan of is the dark hotel room. other than that its more than expectations :)
Recenzirano 21 travnja 2018
6,4
Dobro
Asheque od Bangladeš
Solo putnik
Velika soba
Boravili ste 4 noći u travanj, 2018
Great Location. But maintenance is poor. ”
Stayed 2 years ago and now. The hotel was hip. Now You can seen wear and tear I'm the room, lobby, and not proper maintenance. Didn't like the stay.
Recenzirano 20 travnja 2018
8,8
Odlično
Jakaphob od Tajland
Solo putnik
Velika soba
Boravili ste 3 noći u travanj, 2018
Worth for your money”
PROS 1. Best location. Near shopping area. 2. Room size is fine for me. However, i book for big room but i think they gave me small room since it does not look like what they show in pic. Cons 1. Check in time very late, 3pm 2. Not include breakfast, that's weird 3. I went out whole day, come back at 5pm and i found out that they did not make up my room yet. Someone is knocking at my door at 6pm to make up my room... what? 6pm! With this price... it is fine for me ... i would come back again next time
Recenzirano 20 travnja 2018