Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 265recenzija
  • Čistoća: 7,2
  • Objekti 6,3
  • Lokacija 7,4
  • Udobnost/standard sobe: 7,3
  • Uslužnost osoblja: 7,5
  • Vrijednost za novac 7,5
  • Hrana/objedi: 5,5
Sortirano prema

HASRUL od Malezija
Solo putnici
Jednokrevetna soba s klima-uređajem
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Soccer fan
I love Kuching
Recenzirano 22 ožujka 2016

Chuang od Malezija
Parovi
Basic double soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Music to help you sleep maybe
The tidiness and cleanliness is good for a small place to stay. Only down side is the KTV below can be noisy at night and it operate till 1am or more.
Recenzirano 21 ožujka 2016

Kyle od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Jednokrevetna soba s klima-uređajem
Boravili ste 2 noći u veljača, 2016
wonderful experience
I stayed for 4 nights at the Woodpecker Lodge. The room was as promised and I found the location to be perfect. It sits right at the end of the riverwalk and around the corner from the bus stop to Bako National Park, which was my primary purpose for coming to the area. The best part of my stay was the staff. I found them to be kind, professional and genuinely interested in what they do and the place they live. I was lucky enough to have a couple conversations with the owner who really helped me get the most out of my trip to Borneo.
Recenzirano 05 ožujka 2016

Alfian od Indonezija
Solo putnici
Trokrevetna soba s klima-uređajem
Boravili ste 4 noći u veljača, 2015
Love the location. Easy access to shopping and eat
Love the location. Easy access to shopping and eateries. Friendly staffs from the front office and restaurants. All willing to help. Nice atmosphere a
Recenzirano 06 veljače 2016

Ali od Turska
Solo putnici
Standard double
Boravili ste 5 noći u siječanj, 2016
Sometimes u look for something that is more than luxury...
the owner of hotel Oliver is very kind and friendly.
Recenzirano 25 siječnja 2016

WONG od Malezija
Grupe
Jednokrevetna soba s klima-uređajem
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
NOT STAYING
NOT STAYING BUT GOOD STAFF SERVICE
NOT STAYING..SO DONT KNOW MUCH ABOUT THE HOTE. BUT I AM SURE THE STAFF THERE PROVIDE A GOOD SERVICE.
Recenzirano 10 siječnja 2016

Guan od Malezija
Solo putnici
Jednokrevetna soba s klima-uređajem
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
It does not appear to be like the pictures shown
First of all the lodge was quite difficult to find. It was very disappointing when I found out that the lodge itself was not exactly the same as shown in the pictures. The staircases were so smelly, the room was so old and dirty but the service was very good indeed. Hope they renovate the lodge then it will be different.
Recenzirano 08 siječnja 2016

Muhammad od Malezija
Parovi
Dva klima uređaja
Boravili ste 4 noći u listopad, 2015
Nothing
Nothing
Recenzirano 18 listopada 2015

Annette od Malezija
Poslovni putnici
Dva klima uređaja
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
Okay for 2 start budget hotel
comfortable bed and clean bathroom
Location wise, staircase very smelly because of the pub lounge at level 1. Maybe should try other budget hotel with similar price.
Recenzirano 01 rujna 2015

Jo od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Dva klima uređaja
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2015
Nice friendly owner.
Service
Will visit again.
Recenzirano 21 srpnja 2015


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: