Rezerviraj sada: YC's Apartment @ Eden Seaview Condo

YC's Apartment @ Eden Seaview Condo recenzija

Dobro
Temeljeno na 37 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
6,6

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (37)
6,6
Dobro
Temeljeno na 37 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:6,7
Objekti5,6
Lokacija7,1
Udobnost sobe i kvaliteta6,9
Usluga6,5
Vrijednost za novac6,9
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
Bahasa Malaysia
العربية
简体中文
više
Vrsta sobe
Condo A
Condo B
Sortirano prema
Prikazuje se 36 komentara potvrđenih gostiju
7,0
Vrlo dobro
SEK-YUEN od Malezija
Grupa
Condo B
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2013
Fun”
Clean and spacious
Recenzirano 05 srpnja 2013
6,7
Dobro
Nik od Malezija
Grupa
Condo A
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
Great location, attentive staff”
Location, suitable for big family, attentive staff
The airconds in the master bedroom and room number 2 are not functioning well (not cold). Luckily there are fans in every room. It's quite hard to search for the specific parking lot. There is no wifi. The staff is quite helpful. The water pressure in the shower is good. To me the condo is a bit pricey compare to the condition of the condo. Overall everything is okay.
Recenzirano 26 lipnja 2013
4,7
Ali od Oman
Obitelj sa malom djecom
Condo B
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2013
Nice area & good time”
Nice view , nice pool & good location
Recenzirano 23 lipnja 2013
6,7
Dobro
Lee od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Condo B
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2013
Near the beach and pasar malam”
Stay a night with family and feel comfortable,just need to install air cond at the living room.
Recenzirano 13 lipnja 2013
9,0
Izvanredno
Suhaili od Malezija
Grupa
Condo B
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
comfortable and very clean.nice for family”
bedroom bathroom swimmingpool
Recenzirano 15 svibnja 2013
4,3
SWEE od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Condo A
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2013
Bit old apartments”
Near holiday Inn
location just behind Holiday Inn, but hard to find the unit and parking space.
Recenzirano 05 veljače 2013
5,0
zaharah od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Condo A
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2012
Nice hotel ”
5 min Drive to the Pasar Malam area, 10 min drive from hard rock hotel
Clean room with good basic facilites. Spacoius and very quite
Recenzirano 16 siječnja 2013
8,0
Odlično
Chow od Malezija
Grupa
Condo A
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2012
Great location and live it like your own house”
friendly environment, great location
For the price, you can't ask for more. The apartment is fully equipped with kitchenware and everything..you just bring your luggage and stay there. Furniture are all brand new. The only con is you will better off contact them one day prior to your arrival to organize a time for them to allocate their staff to meet you at the entrance of the apartment.
Recenzirano 02 siječnja 2013
8,3
Odlično
Wan od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Condo A
Boravili ste jednu noć u studeni, 2012
Best affordable condo ever!”
Cheap although on holidays, near the beach, a lot of attractions, rooms are good furnished.
Stayed a night with family and feel very comfortable. Just need to install aircond in the living room
Recenzirano 25 studenog 2012
10,0
Izvanredno
ayman od Saudijska Arabija
Grupa
Condo A
Boravili ste jednu noć u listopad, 2012
lovely apartment ”
very clean, great price, very big, beautiful view, and great location.
me and my friends went to penang for couple a days but we were afraid of where we gonna stay so even after we found the apartment that fear didn't disappear cause the price and location was to good to be true but ones we arrived we got shocked cause its all what it says in the description. i would recommend it and mos defiantly am going back soon.
Recenzirano 28 listopada 2012
5,3
ayman od Saudijska Arabija
Obitelj sa starijom djecom
Condo A
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2013
شقه كبيرة وواسعة”
كبيره واسعه نظيفه
Recenzirano 01 srpnja 2013
7,3
Vrlo dobro
tan od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Condo B
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2012
住处很好,也很清洁”
都很贴心的给我们方便check in和check out
厕所有两间,一间比较小,但是整体上房间都很清洁~ 只是不知道为什么进房间有嗅到一些味道~ 所以我觉得应该要注重要喷香气会好一些~ 至于床那些都很舒服~只是被子太薄了,如果能换厚一些的被子,那就好了~ 因为那天晚上整家人都在抢被子~ 游泳池一定要穿泳衣和写名字之类~ 我家人没带泳衣,全部都失望的没得玩~
Recenzirano 24 prosinca 2012
8,0
Odlično
Mohd od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Condo B
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Kemudahan dan perkhidmatan yang baik.”
Berdekatan dengan tempat-tempat menarik di Batu Feringghi.
Recenzirano 04 siječnja 2016
4,7
Sunita od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Condo B
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Ulasan Penginapan di Eden”
ada private swimming pool, aircond di kamar tidur menyamankan dan ada bath tub.
Tidak berbaloi dengan bayaran RM400 satu malam. Set sofa kecil untuk keluarga yang besar linkungan 6-7 orang. Singki di master bedroom bocor (terpaksa guna baldi untuk tandas) dan singki tidak stabil boleh jatuh. Ruang tamu agak panas tapi tiada aircond. Tuala agak usang dan sangat tidak sesuai untuk diberi kepada penghuni.Mesin basuh pakaian ada tetapi tiada sabun pencucinya. Kami tidak dapat mencuci pakaian.
Recenzirano 13 lipnja 2015
9,0
Izvanredno
Suzzita od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Condo A
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2013
sesuai dan selesa untuk keluarga yg besar”
pemandangan dr bilik amat cantik, berdekatan pantai di mana byk aktviti riadah blh dilakukan bersama keluarga.
Seperti berada di rumah sendiri. Selesa. Utk mandi di kolam renang, perlu memakai seluar atau suit mandi yg dibenarkan. Lelaki mesti berseluar tide pendek. Bawa siap2 dr rumah ya :)
Recenzirano 08 lipnja 2013
6,3
Dobro
miho od Japan
Obitelj sa malom djecom
Condo A
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2013
車が無いと何も出来ない”
岡の中腹にあるコンドミニアムなので、車があるのが前提。
3部屋・2バス/トイレ・キッチン・家電が揃う普通のコンドミニアム。過度に期待しなければ、プールもあるし、バルコニーに洗濯物も洗って干せるので、長期滞在向き。
Recenzirano 23 listopada 2013