Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 2415recenzija
  • Čistoća: 7,8
  • Objekti 7,2
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,0
  • Usluga 7,8
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 7,2
Sortirano prema

Nazween od Malezija
Grupa
Deluxe
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Good location
great place to stay, near to beach, shop & restaurant. We got upgraded to deluxe room. Surprisingly quiet at night even though located at the super busy kuta beach!
Recenzirano 07 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

John od Australija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe
Boravili ste 7 noći u kolovoz, 2016
Excellent For Price
Good location, quiet
Recenzirano 05 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

jean-michel od Novi Zeland
Solo putnik
Deluxe
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
very central in Kuta but still quite. Best address in Kuta
It is a clean, friendly quiet hotel in the center of Kuta with a good restaurant. 100 meters from the beach. I always stay there.
Recenzirano 14 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

scott od Australija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
excellent,,, perfect location,,,
Nice big rooms, cleaned daily, perfect, excellent location, close to shops, waterboom park and beach. Nice quite place, no noise from the street.
Recenzirano 12 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kym od Australija
Par
Deluxe
Boravili ste 7 noći u kolovoz, 2016
We'll be back
This is a very well run hotel. Hard to fault the service from the various staff who were always very pleasant and helpful. Lovely gardens and small pool. Best hashbrowns at breakfast.
Recenzirano 12 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

keryn od Australija
Par
Deluxe
Boravili ste 9 noći u srpanj, 2016
i stayed her 12 times and luv it
my fav
Recenzirano 06 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

christophe od Australija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste 5 noći u srpanj, 2016
Great location
Walking distance from everything. Nice hotel. Away from the noise. Great staff. Very nice breakky. Will be back.
Recenzirano 04 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Fulong od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
Good hotel
N/a
Recenzirano 02 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

sheng od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
nice villa
Great location
Recenzirano 02 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

junie od Malezija
Solo putnik
Deluxe
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Good
Good location
Recenzirano 01 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: