Glenalmond Hotel Sandton
Glenalmond Hotel Sandton
39 fotó, nézze meg mindet
 Glenalmond Hotel Sandton

  • Szoba mérete: 50 m²/538 láb²
Továbbiak megjelenítése
Szabadtéri medence Glenalmond Hotel Sandton
Szabadtéri medence
39 fotó, nézze meg mindet
Szabadtéri medence Glenalmond Hotel Sandton
Szabadtéri medence
39 fotó, nézze meg mindet
Uszoda Glenalmond Hotel Sandton
Uszoda
39 fotó, nézze meg mindet
TÉRKÉPEN Glenalmond Hotel Sandton
TÉRKÉPEN
Nagyszerű
Elhelyezkedés
8,6
39 fotó, nézze meg mindet Glenalmond Hotel Sandton
39 fotó, nézze meg mindet
Eltávolítva a Kedvencek közül

Glenalmond Hotel Sandton

Nagyszerű elhelyezkedés
Mi található a közelben?
Nagyon jó
77 értékelés alapján Tekintse meg a vendégek véleményét
7,8
/
10
Nagyszerű ár/érték arány
8,1
82% ajánlaná az ismerőseinek
Ár/érték arány8,1
Távolság a központtól2.00 Km
Helyszín értékelése8,6
Legközelebbi reptérORTambo nemzetközi repülőtér (JNB)
Távolság a reptértől17,2 km
  • Tömegközlekedés 850 m távolságra

  • Repülőtéri transzfer

  • Johannesburg szívében

  • Ingyenes Wi-Fi az összes szobában

Szobakínálat
8,0
Nagyon jó
Szoba kényelme és minősége
A szálláshely iránt nagy a kereslet!Utoljára néhány perce foglalva
2 hálószobás lakosztály (2 Bedroom Suite)
2 hálószobás lakosztály (2 Bedroom Suite)
...
  • Szoba mérete: 92 m²/990 láb...
  • Kilátás: Kertre néző
  • 2 egyszemélyes ágy és 2 két...
Árakhoz jelöljön ki dátumokat.
1 hálószobás lakosztály (1 Bedroom Suite)
1 hálószobás lakosztály (1 Bedroom Suite)
...
  • Szoba mérete: 72 m²/775 láb...
  • Kilátás: Kertre néző
  • 1 kétszemélyes ágy és 1 que...
Árakhoz jelöljön ki dátumokat.
Apartman Egy Hálószobás (Apartment One Bedroom)
Apartman Egy Hálószobás (Apartment One Bedroom)
...
  • Szoba mérete: 50 m²/538 láb...
Árakhoz jelöljön ki dátumokat.
Apartman Két Hálószobás (Apartment Two Bedrooms)
Apartman Két Hálószobás (Apartment Two Bedrooms)
...
  • Szoba mérete: 75 m²/807 láb...
Árakhoz jelöljön ki dátumokat.
Apartman (Apartment)
Apartman (Apartment)
...
    Árakhoz jelöljön ki dátumokat.
    Apartment Shared Bed
    Apartment Shared Bed
    ...
      Árakhoz jelöljön ki dátumokat.
      Apartment - 2 Rooms
      Apartment - 2 Rooms
      ...
        Árakhoz jelöljön ki dátumokat.
        Room - 2 bedrooms
        Room - 2 bedrooms
        ...
          Árakhoz jelöljön ki dátumokat.
          Kérdést szeretne feltenni a következőnek: Glenalmond Hotel Sandton?
          Agoda Exkluzív ajánlatok, akár 30% kedvezménnyel!

          Amint belép, az árak alacsonyabbak lesznek!

          Lépjen be most
          Glenalmond Hotel Sandton – További részletek

          Glenalmond Hotel Sandton – További részletek

          Áttekintés

          Több megjelenítése

          Alapvető szolgáltatások és azok távolsága

          A megjelenített távolságok a térkép alapján, légvonalban mért távolságok. Az út valós hossza eltérő lehet.
          Kevesebb megjelenítése

          Amit kínálnak

          Kevesebb megjelenítése

          Mi található a közelben?

          A megjelenített távolságok a térkép alapján, légvonalban mért távolságok. Az út valós hossza eltérő lehet.
          Több megjelenítése

          Tudnivalók a szálláshelyről

          Kevesebb megjelenítése

          Néhány hasznos adat

          Több megjelenítése

          Ellenőrzött utazói értékelések

          Agoda-értékelések (77)Booking.com-értékelések (541)
          Tisztaság7,8
          Szolgáltatások7,2
          Elhelyezkedés8,6
          Szoba kényelme és minősége8,0
          Kiszolgálás7,6
          Ár/érték arány8,1
          Az ellenőrzött vendégértékeléseket biztosítja az Agoda
          Összes nyelv
          Minden utazótípus (77)
          Összes szobatípus
          58 ellenőrzött, vendégektől származó értékelés
          123
          8,8
          Nagyszerű
          Karen - Spanyolország
          Család idősebb gyerekekkel
          2 hálószobás lakosztály
          1 éjszakát töltött itt 2018. augusztus hónapban
          Very Good Value and very helpful, professional staff”
          We spent one night while passing through to Kimberly. This is a very well situated, safe, clean and professionally staffed hotel. We enjoyed our stay and will with out hesitation return next time in the Joburg area. Thank you.
          Értékelés dátuma: 18 augusztus 2018
          10,0
          Kitűnő
          Thembekile - Ausztrália
          Pár
          1 hálószobás lakosztály
          9 éjszakát töltött itt 2018. július hónapban
          The staff are nice and friendly and the place always clean”
          Everything was perfect
          Értékelés dátuma: 24 július 2018
          8,8
          Nagyszerű
          Michaela - Dél-Afrika
          Üzleti utazó
          1 hálószobás lakosztály
          6 éjszakát töltött itt 2018. július hónapban
          Pleasantly surprised ”
          Could do with a bit of a facelift, finishes are looking a bit weary
          Értékelés dátuma: 08 július 2018
          6,0
          Su - Szingapúr
          Pár
          1 hálószobás lakosztály
          3 éjszakát töltött itt 2018. április hónapban
          Comfortable but falling apart”
          The hotel looks nice and it is functional. However, the wifi is totally unreliable and the equipment inside are either broken or about to fall apart. Staff are friendly and place is clean. Breakfast is a ripoff.
          Értékelés dátuma: 09 május 2018
          9,2
          Kitűnő
          Shane - Új-Zéland
          Család fiatal gyerekekkel
          1 hálószobás lakosztály
          1 éjszakát töltött itt 2018. január hónapban
          Kitűnő”
          Great staff. Excellent location. Always being maintained. Very friendly and helpful assistance from the staff. I have stayed many times and it remains my favorite home from home in Johannesburg.
          Értékelés dátuma: 16 január 2018
          Thank you so much for sharing your feedback regarding your stay,we are pleased you enjoyed your stay. We hope to see you soon.
          Válasz időpontja: 20 április 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          6,8
          Refilwe - Dél-Afrika
          Egyéni utazó
          1 hálószobás lakosztály
          1 éjszakát töltött itt 2017. november hónapban
          Rude, Judgemental Staff”
          All in all I love this place and it was my second time staying here, even have an upcoming booking. However this time around there was a gentleman who accused us of making a noise even though we went. After he called and we told him that the noise was not from our room he came to verify only for him to find that indeed it wasn't us he didn't even bother to apology for accusing us. Even on check in he was present and his colleague who processed the check in asked him for advise his response was unpleasant so to say he was undermining me. He honestly needs a re-evaluation as such a person shouldn't be allowed to be the face of your wonderful establishment.
          Értékelés dátuma: 27 november 2017
          Hello, Thank you for your review. Our apologies for the misunderstanding you had with our evening staff member. We assure you that this was an isolated incident. We have since carried out refresher training on guest interaction with our staff. We are glad that you have made use of the hotel on two occasions and hope to see you soon.
          Válasz időpontja: 20 április 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          9,2
          Kitűnő
          kyongsok - Dél-Korea
          Üzleti utazó
          1 hálószobás lakosztály
          5 éjszakát töltött itt 2017. június hónapban
          great”
          great except the location. since it is about 250 meters from the big street (Linden street), it was uncomfortable a little bit in the evening and at night.
          Értékelés dátuma: 04 július 2017
          Thank you for the review, we are indeed located in the Sandton CBD and within walking distance from the mall. Hope to see you again soon
          Válasz időpontja: 20 április 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          7,2
          Nagyon jó
          Georg - Dél-Afrika
          Üzleti utazó
          1 hálószobás lakosztály
          1 éjszakát töltött itt 2016. június hónapban
          Ok”
          Thanks
          Értékelés dátuma: 29 június 2016
          Short and to the point thank you
          Válasz időpontja: 20 április 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          8,0
          Nagyszerű
          Shaun - Dél-Afrika
          Egyéni utazó
          1 hálószobás lakosztály
          6 éjszakát töltött itt 2015. május hónapban
          Close to Sandton City”
          The rooms were great, but I was there in Winter and the heaters weren't working, I froze at night! Otherwise hotel is close to Sandton and was good to stay there.
          Értékelés dátuma: 20 április 2016
          Thank you for your review , the heaters have since been fixed we are sorry your experience was not so good. We promise to make your next stay a good one.
          Válasz időpontja: 20 április 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          5,3
          Wlodzimierz - Lengyelország
          Csoportos utazó
          1 hálószobás lakosztály
          2 éjszakát töltött itt 2012. november hónapban
          Big but a little bit neglected appartments”
          nice place
          Értékelés dátuma: 20 december 2015
          Thank you for taking time to review our property.We are busy with our renovation making sure all is fixed in our suites, hoping by your next visit things will be completely different.
          Válasz időpontja: 20 április 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          8,0
          Nagyszerű
          Nandipha - Dél-Afrika
          Család fiatal gyerekekkel
          2 hálószobás lakosztály
          1 éjszakát töltött itt 2015. október hónapban
          Hidden Gem in a great location”
          The location isn perfect . Close to Sandton City and Mandela Square. The apartments are very spacious and clean. Big balcony . Sheets white and crispy.
          We stayed for only one night with two kids . They really enjoyed themselves . Will certainly come back. The only disappointment when you open the bathroom window, the wall needs lick of paint or regular cleaning . Not a lovely sight. Overall we were happy .
          Értékelés dátuma: 25 október 2015
          9,0
          Kitűnő
          Chipateni - Zambia
          Üzleti utazó
          1 hálószobás lakosztály
          1 éjszakát töltött itt 2015. augusztus hónapban
          it was fairly good. Clean place.”
          the cleainess, cousyness and security
          good
          Értékelés dátuma: 11 augusztus 2015
          Thank you so much for your nice review,we look forward to welcoming you for your next stay.
          Válasz időpontja: 20 április 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          8,7
          Nagyszerű
          Sukhpal - India
          Család idősebb gyerekekkel
          2 hálószobás lakosztály
          2 éjszakát töltött itt 2015. június hónapban
          Lovely Holiday at Glenalmond”
          very helpful and curteous staff, cleanliness excellent, good location for shopping etc
          We had a very comfortable stay. Would like to stay there again when we visit Johannesburg next.
          Értékelés dátuma: 17 június 2015
          Thank you for your kind words, This hotel is good for short stay as well as long stays. The hotel is in a quiet and great location a few mins walk to shopping malls. Their service apartment comes with comprehensive kitchen equipments. Great for cooking your won meals
          Válasz időpontja: 20 április 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          9,3
          Kitűnő
          LeNubian - Dél-Afrika
          Család idősebb gyerekekkel
          2 hálószobás lakosztály
          2 éjszakát töltött itt 2015. május hónapban
          Wonderful ”
          Well priced, Clean and Comfortable
          Could do with more decent kitchen stuff.
          Értékelés dátuma: 06 június 2015
          Thank you for your review,we are glad that you enjoyed your stay,We are continually trying to improve the variety and quality of our food items at our Coffee shop.We are hoping your next stay will be a good one.
          Válasz időpontja: 20 április 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          9,0
          Kitűnő
          LeNubian - Dél-Afrika
          Pár
          2 hálószobás lakosztály
          1 éjszakát töltött itt 2015. május hónapban
          Convenient and pleasant”
          Value, location and spacious
          Spacious, neat and well serviced.
          Értékelés dátuma: 06 június 2015
          we are pleased our services did meet your expectations,looking forward to welcoming you on your next stay. Thank you so much for your review ...
          Válasz időpontja: 20 április 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          10,0
          Kitűnő
          Maryetta - Amerikai Egyesült Államok
          Pár
          1 hálószobás lakosztály
          5 éjszakát töltött itt 2014. szeptember hónapban
          Wonderful experience”
          Location to the convention center (I was there for a conference); Quiet location; spacious room/apartment
          Pleasant staff, easy taxi ride to shopping/convention center or a 12-15min. walk for those that enjoy walking. Quiet location for sleeping. Apartment style accommodations very comfortable. Our reservation included breakfast, which I highly recommend, good choices, prepared to order hot foods. Overall a great 5 night stay.
          Értékelés dátuma: 26 szeptember 2014
          Thank you for your stay with us and for sharing your experience with other travelers. We are pleased you had a great time.
          Válasz időpontja: 20 április 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          7,0
          Nagyon jó
          Olivier - Dél-Afrika
          Család idősebb gyerekekkel
          2 hálószobás lakosztály
          1 éjszakát töltött itt 2014. augusztus hónapban
          Good value for money's city place”
          Convenient, secure, familly hotel
          Értékelés dátuma: 29 augusztus 2014
          7,3
          Nagyon jó
          Roger - Svájc
          Pár
          1 hálószobás lakosztály
          3 éjszakát töltött itt 2014. augusztus hónapban
          Poor Organisation”
          Cleanliness, nice breakfasts, friendly cafe staff
          Booked double room to find they reserved a twin room for us. Had attitude when asked to rectify. Cool white fluro lighting did nothing to add to a home feeling. No amenities and restaurants to have dinner anywhere within safe walking distance.
          Értékelés dátuma: 22 augusztus 2014
          8,3
          Nagyszerű
          Cheryl - Amerikai Egyesült Államok
          Csoportos utazó
          2 hálószobás lakosztály
          1 éjszakát töltött itt 2014. július hónapban
          Good value”
          Location
          Értékelés dátuma: 24 július 2014
          8,0
          Nagyszerű
          Ira - Amerikai Egyesült Államok
          Üzleti utazó
          2 hálószobás lakosztály
          2 éjszakát töltött itt 2014. június hónapban
          Good Business Hotel ”
          Clean and well appointed business suites. Comfortable rooms
          Értékelés dátuma: 30 június 2014
          123
          Ez egy népszerű szálláshely. Ne szalassza el!

          Vissza a keresési találatokhoz

          Válasszon szobát

          |

          Bezárás

          Glenalmond Hotel Sandton
          |Nagyon jó 7,8
          ×
          Jelentkezzen be, és induljon felfedezőútra.
          Élmények az Agodán. Mert a szobája csak a kezdet.

          • Nagyszerű elhelyezkedés
          • Rosebank Roof Market
          • Gautrain kevesebb mint 0.85 km-re