Springfield Village Golf & Spa Hotel Hua Hin / Cha-am Thaiföld szállásajánlója - 1. oldal
Foglaljon most: Springfield Village Golf & Spa Hotel

Nagyszerű
1135 értékelés alapján Tekintse meg a vendégek véleményét
8,1
95% ajánlaná az ismerőseinek

Ellenőrzött utazói értékelések

Agoda-értékelések (1135)Booking.com-értékelések (62)
8,1
Nagyszerű
1135 értékelés alapján
Utazótípus szerinti szűrés:
Tisztaság8,3
Szolgáltatások8,6
Elhelyezkedés7,2
Szoba kényelme és minősége8,5
Szolgáltatások8,5
Ár/érték arány8,4
Az ellenőrzött vendégértékeléseket biztosítja az Agoda
Vendégek megjegyzéseinek szűrése a következők alapján:
Nyelv
ภาษาไทย
English
日本語
简体中文
több
Szobatípus
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
Házikó lakosztály
Grand junior lakosztály
Junior lakosztály cottage
több
Rendezés ez alapján
964 ellenőrzött vendégektől származó megjegyzés megjelenítése
10,0
Kitűnő
Paul - Amerikai Egyesült Államok
Pár
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
12 éjszakát töltött itt 2016. november hónapban
Great value/ great and large jacuzzi / staff is so nice/ many trips here/ awesome golf resort - top”
They baked me two cakes on my 50th birthday! I just barrly mentioned it when i cjecked in that i qas turning 50!
Értékelés dátuma: 20 november 2016
8,0
Nagyszerű
Randall - Amerikai Egyesült Államok
Egyéni utazó
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
3 éjszakát töltött itt 2016. november hónapban
Relaxing”
Nice getaway in "the country."
Értékelés dátuma: 11 november 2016
8,4
Nagyszerű
GHAZALA - Pakisztán
Család idősebb gyerekekkel
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
1 éjszakát töltött itt 2016. november hónapban
Excellent facilities but seems a bit dated ”
Great golf course and swimming pool. Facilities can be modernized a bit.
Értékelés dátuma: 07 november 2016
9,6
Kitűnő
jason - Egyesült Királyság
Pár
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
2 éjszakát töltött itt 2016. november hónapban
Amazing place to get away from city life ”
Very relaxing resort to unwind, plenty of activities, room service was fast, food delicious and reasonably priced, superb swimming pool, you will need a car because its in the mountains about 20 min to Hua Hin
Értékelés dátuma: 05 november 2016
9,2
Kitűnő
Deanne - Dél-Afrika
Család fiatal gyerekekkel
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
2 éjszakát töltött itt 2016. október hónapban
Perfect getaway from Bangkok”
Great getaway, peaceful, relaxing but still plenty to do. Gorgeous views and really nice rooms. Very affordable. Decent food. Very friendly staff.
Értékelés dátuma: 31 október 2016
10,0
Kitűnő
Alex - Új-Zéland
Pár
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
1 éjszakát töltött itt 2016. szeptember hónapban
Excellent, As Usual”
Love this resort.
Értékelés dátuma: 26 október 2016
10,0
Kitűnő
Joseph - Hongkong
Pár
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
1 éjszakát töltött itt 2016. szeptember hónapban
excellent”
Absolute value for money
Értékelés dátuma: 30 szeptember 2016
9,2
Kitűnő
Sutassanee - Thaiföld
Család fiatal gyerekekkel
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
1 éjszakát töltött itt 2014. augusztus hónapban
very good hotel. ”
everything is going well.
Értékelés dátuma: 22 szeptember 2016
10,0
Kitűnő
Alex - Új-Zéland
Pár
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
1 éjszakát töltött itt 2016. július hónapban
Great Weekend Retreat”
This is a fantastic place if you want to get away from it all. You'll want to have a car to get out here, and it probably won't suit people who want to be near the beach and tourist attractions. The food is quite good and there is room service if you want to eat on the balcony, otherwise you have to eat in Hua Hin, about fifteen minutes drive away. The rooms are terrific, especially the large balcony with jacuzzi and swing chair. Take some bubble bath, as they don't have it at the hotel. The swimming pool is also very nice. You can lounge around in a deck chair and drink cocktails. You can also play golf or try one of their adventure activities.
Értékelés dátuma: 26 augusztus 2016
9,6
Kitűnő
Khanit - Thaiföld
Pár
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
1 éjszakát töltött itt 2016. július hónapban
Excellent staffs, room and value”
recommend for all guests
Értékelés dátuma: 25 július 2016
8,0
Nagyszerű
Noppadol - Thaiföld
Család fiatal gyerekekkel
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
2 éjszakát töltött itt 2016. július hónapban
Big room and nice swimming pool”
The double room is spacious for two adults and two young kids
Értékelés dátuma: 22 július 2016
7,6
Nagyon jó
GHAZALA - Pakisztán
Család idősebb gyerekekkel
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
2 éjszakát töltött itt 2016. július hónapban
Great facilities but run down ”
Breakfast needs to improve and staff in restaurant were inattentive
Értékelés dátuma: 11 július 2016
10,0
Kitűnő
Ravi - India
Család fiatal gyerekekkel
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
2 éjszakát töltött itt 2016. június hónapban
Very good Hotel and will stay come back again and again. Hotel staff were very good. ”
Very Nice and Good Hotel and Will stay back again. Thank you.
Értékelés dátuma: 26 június 2016
10,0
Kitűnő
Natthapat - Thaiföld
Pár
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
2 éjszakát töltött itt 2016. június hónapban
Nice location”
The staff were nice and helpful, the location is good for relax, Nature hotel surroundibg with trees and mountains.Nice view and room
Értékelés dátuma: 20 június 2016
6,8
Siew - Szingapúr
Család fiatal gyerekekkel
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
2 éjszakát töltött itt 2016. május hónapban
Great stay with tons of entertainment”
Enjoy very much ATV and Hill Rope. My kids are very occupied most of the time both at the pool and facilities center. But room service is just so so, hope they can improve on making pizza especially. The base is too dry and hard to chew for kids.
Értékelés dátuma: 27 május 2016
9,2
Kitűnő
Kusuma - Thaiföld
Egyéni utazó
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
2 éjszakát töltött itt 2016. április hónapban
Rest”
Nothing
Értékelés dátuma: 03 május 2016
9,2
Kitűnő
Pimook - Thaiföld
Család fiatal gyerekekkel
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
1 éjszakát töltött itt 2016. április hónapban
Great”
Very fun place to be
Értékelés dátuma: 25 április 2016
8,8
Nagyszerű
Tzay-Fu - Tajvan
Üzleti utazó
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
2 éjszakát töltött itt 2016. február hónapban
Owner”
More information should be open at Internet, for example, We didn't know that Springfield have the package 'hotel+golf',so we paid more money for this trip for that.
Értékelés dátuma: 09 március 2016
8,0
Nagyszerű
kanok - Thaiföld
Család idősebb gyerekekkel
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
1 éjszakát töltött itt 2015. október hónapban
my fav resort”
pool food view
this here my son so happy
Értékelés dátuma: 25 február 2016
7,0
Nagyon jó
sye - Szingapúr
Család fiatal gyerekekkel
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
2 éjszakát töltött itt 2016. február hónapban
happy and will be back”
the mountain view , cosy, the villa
Love everything , except for the lobby receptionist, her greeting was and facial expression was not friendly and she can't speak and understand English. This resort attracts mostly expatriates as I can see but I just Don understand why Springfield had this lady attending to customers . It especially annoying when the resort is 3 hrs far from bkk airport and the greeting is so bad. Breakfast was simple but the way they spread it was appetising. Villa and view was great . Swimming and depth was awesome. I will be back with family.
Értékelés dátuma: 16 február 2016
6,3
GRAHAM - Egyesült Királyság
Pár
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
7 éjszakát töltött itt 2016. január hónapban
ovely hotel but too far from town”
Amazing swimming pool large room good wifi
This hotel is great for golfers or gusets with children who are happy to go to bed early, but not for people looking for good nightlife. The swimming pool is awesome huge size complete with waterfalls, water slide, bubble pools and kids pool. There are ample sun loungers also so never a problem to get poolside. Our room was large with good aircon and soft bed with a large balcony with private jaquzzi and swing on it. The food at the hotel was ok and not expensive and guests get a 50% discount at the golf course. Free wifi which is very good but only allows one user at a time per room so had to share it with my wife. On the negative side the hotel is a 30 minute drive to Hua Hin town centre and has no bars or restaurants anywhere nearby. The hotel runs a free shuttle service 3 times per day but the last shuttle back is 9.30 pm just when the town is coming to life. If they had a 12 midnight return it would be much better, however a taxi back only cost 500 baht (£10) so not the end of the world. A good hotel but too far out for me but enjoyed our stay.
Értékelés dátuma: 30 január 2016
8,3
Nagyszerű
Kijja - Thaiföld
Család fiatal gyerekekkel
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
2 éjszakát töltött itt 2015. december hónapban
so relax”
private, bath tub, pool
Értékelés dátuma: 31 december 2015
8,0
Nagyszerű
Pauline - Kanada
Család fiatal gyerekekkel
Junior lakosztály
2 éjszakát töltött itt 2015. október hónapban
Hidden gem”
Pool, Room size, cleanliness
Salt-water pool was great! Rooms were big and very clean! The hot tub and swing in the balcony was a nice addition to the room! My 1-yr loved them both! A great stay!
Értékelés dátuma: 26 október 2015
6,7
NG - Malajzia
Pár
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
2 éjszakát töltött itt 2015. október hónapban
Relax”
Pool, environment and relax
Overall ok but the jacuzzi a bit open and next room can see each other. Not so privacy and should improve on this area. This place a bit far to town but hotel provide transport (need to pre-book).
Értékelés dátuma: 26 október 2015
9,0
Kitűnő
Stuart - Ausztrália
Egyéni utazó
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
5 éjszakát töltött itt 2015. október hónapban
Relaxing enjoyable resort nice”
Golf ambiance room
Excellent
Értékelés dátuma: 23 október 2015
8,7
Nagyszerű
Adisorn - Thaiföld
Család fiatal gyerekekkel
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
2 éjszakát töltött itt 2015. október hónapban
Price should include breakfast”
Swimming pool, room space, balcony
Értékelés dátuma: 07 október 2015
8,0
Nagyszerű
Somprathana - Thaiföld
Pár
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
2 éjszakát töltött itt 2015. szeptember hónapban
great atmosphere”
natural location, great swimming pool, cozy terrace
Értékelés dátuma: 06 október 2015
9,0
Kitűnő
tanita - Thaiföld
Pár
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
1 éjszakát töltött itt 2015. szeptember hónapban
Very good hotel”
Jacuzzi, room, space in the room, room decoration
very impressive hotel, big room with Jacuzzi, clean and comfortable
Értékelés dátuma: 12 szeptember 2015
8,0
Nagyszerű
Padej - Thaiföld
Család fiatal gyerekekkel
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
1 éjszakát töltött itt 2015. augusztus hónapban
Accommodation”
Resort style room, big bath and nice pool
Értékelés dátuma: 31 augusztus 2015
8,0
Nagyszerű
pattarajit - Thaiföld
Pár
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
1 éjszakát töltött itt 2015. február hónapban
Beautiful Hotel”
Good accommodation, romantic dinning, relaxing atmosphere and friendly Thai hospitality
Értékelés dátuma: 29 július 2015
6,7
luis - Portugália
Család fiatal gyerekekkel
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
1 éjszakát töltött itt 2015. július hónapban
slider, big room, comfortable bed”
slider, pool, quiet
It is low season. But we really enjoyed it. We can occupied all pool and slider. Not enough staff, It takes aged for room services. Food quality was bad. Pizza with cheap chess.Also Seafood was not fresh. Room was big and bed very comfy.But the room very dark.
Értékelés dátuma: 23 július 2015
9,7
Kitűnő
Uthairat - Thaiföld
Egyéni utazó
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
1 éjszakát töltött itt 2015. július hónapban
Very good view and nice staff”
Location, claiming, good staff
Good impress and will choice next time if have good promotion prise
Értékelés dátuma: 16 július 2015
8,7
Nagyszerű
WITTAYA - Thaiföld
Család fiatal gyerekekkel
Házikó lakosztály
1 éjszakát töltött itt 2015. május hónapban
Very Good hotel”
Bathroom, Swiming pool especially slider, balcony
It's my first time for this hotel. I and my children are very happy when are here. We played slider in the swimming pool ( very excited ). In the room is very big also bath room too. They separate bathtub into the balcony and can see the hill view and have shower room with big shower (feel like a rain). But our room is a little far from lobby and car park. But they have golf cart can pick up you anywhere that you need. My children need to come back here again.
Értékelés dátuma: 06 május 2015
9,3
Kitűnő
Amirfarhang - Thaiföld
Család fiatal gyerekekkel
Junior lakosztály
1 éjszakát töltött itt 2015. május hónapban
Nice place”
Swimming pool, rooms, activities
Great
Értékelés dátuma: 05 május 2015
8,0
Nagyszerű
Surin - Thaiföld
Család fiatal gyerekekkel
Junior lakosztály
1 éjszakát töltött itt 2015. április hónapban
Best for relaxation”
Driving range, Swimming pool, Atmosphere
Feeling comfortable, nice accommodation, sevices are fine, just only to use hotel car for transportation which is a bit slow. This is because the room is a bit away from the lobby and restaurant. It is good for anyone who is looking for vaccation, especially golfer.
Értékelés dátuma: 24 április 2015
10,0
Kitűnő
Nussara - Thaiföld
Család fiatal gyerekekkel
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
2 éjszakát töltött itt 2015. február hónapban
good perfect super”
nice big very good
We want to stay more. Hotel was very good. Nice big clean room. Good for family. Many activity for the kids. Nice and big swimming. .... I LOVE IT 100% perfect
Értékelés dátuma: 23 április 2015
9,7
Kitűnő
kitticharn - Thaiföld
Család fiatal gyerekekkel
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
1 éjszakát töltött itt 2015. április hónapban
Hotel”
Service and clean
Very good
Értékelés dátuma: 19 április 2015
7,0
Nagyon jó
Vorranat - Thaiföld
Család fiatal gyerekekkel
Junior lakosztály
2 éjszakát töltött itt 2015. április hónapban
worth values, big room, peaceful location”
Room size, clean, peaceful
Great relax, silent and peaceful
Értékelés dátuma: 16 április 2015
3,7
Warren - Egyesült Királyság
Család fiatal gyerekekkel
Házikó lakosztály
1 éjszakát töltött itt 2015. április hónapban
3 * at best”
Activities
The hotel bungalow was run down and in need of renovation, may have been 5* a long time ago, now 3* at best!!!
Értékelés dátuma: 10 április 2015
6,7
Wanvisa - Thaiföld
Család idősebb gyerekekkel
Házikó lakosztály
1 éjszakát töltött itt 2015. március hónapban
Review hotel”
Good location n nice weather
Értékelés dátuma: 07 április 2015
8,7
Nagyszerű
Sarayuth - Thaiföld
Pár
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
2 éjszakát töltött itt 2015. április hónapban
Very good ”
Room , swimming pool and jacuzzi
Good
Értékelés dátuma: 04 április 2015
7,0
Nagyon jó
Supitcha - Thaiföld
Pár
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
1 éjszakát töltött itt 2014. április hónapban
If you want a quiet place, you should stay here”
Quiet, Comfortable, Nice atmosphere
The hotel is far from town. If you arrive late, you might get lose and you to eat only in the hotel if you are hungry at night. There is no restaurants or shops nearby. However, the room with Jacuzzi is great and comfortable. The Jacuzzi is big enough for 2 persons. Quiet at night.
Értékelés dátuma: 04 április 2015
9,3
Kitűnő
Mark - Egyesült Királyság
Család fiatal gyerekekkel
Junior lakosztály
1 éjszakát töltött itt 2015. március hónapban
Wonderful Place”
Swimming Pool, Rooms, Service
Never any need to stay anywhere else!! My wife claimed it to be the best hotel she had ever stayed in - and she doesn't play golf!! The rooms are fantastic, very spacious and well laid out with your own balcony and swing chair for you to sit and relax. Unlike the Sheraton where they charge you to use the shuttle bus, Springfield supply this free of charge - both ways. Yes it is a long way out but it is in a delightful location. Half price golf for guests. Good swimming pool(s)with a water slide that kept my daughter happy. Also lots of other activities for children which is great if you can't be with them all the time to play golf. Our big regret was only staying there one night... this is our future destination when we come to Hua Hin. One complaint though - we stayed on a Saturday which coincided with a golf tournament. When it came to dinner, one restaurant was closed to hotel guests, fair enough so we went to the other. The outside area was also closed to guests so the only option was to eat inside in a rather cold air-condioned room. We chose not to do this and went out for dinner which was a shame. I am quite sure that this is quite a rarity and just back luck.. Definitely going back.
Értékelés dátuma: 01 április 2015
6,0
Thaworn - Thaiföld
Család idősebb gyerekekkel
Házikó lakosztály
1 éjszakát töltött itt 2015. március hónapban
Holiday with Family”
The most wonderful thing of this hotel is swiming pool and Jacuzzi
We love to relax with nature and mountain but our kids love to play pool. We decided to take a holiday at here. If our arrival of this hotel is like love at first sight, we don't think it's not so sure. Because the entrance to the hotel looked very dry, not fresh. The trees are not green.
Értékelés dátuma: 30 március 2015
8,3
Nagyszerű
nonnapat - Thaiföld
Család fiatal gyerekekkel
Junior lakosztály
1 éjszakát töltött itt 2015. március hónapban
Very good swimming pool”
Swimming pool , service , private
Értékelés dátuma: 30 március 2015
9,3
Kitűnő
Phasikha - Thaiföld
Pár
Házikó lakosztály
1 éjszakát töltött itt 2015. március hónapban
Good”
Nice service with best environment
Értékelés dátuma: 24 március 2015
7,3
Nagyon jó
Benjamin - Egyesült Királyság
Pár
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
4 éjszakát töltött itt 2015. február hónapban
Golfing paradise...👍👍👍”
Golf course ... Service... Views and peace and tranquility
Excellent ... What more can I say...👍👍👍
Értékelés dátuma: 08 március 2015
7,7
Nagyon jó
Chuchai - Thaiföld
Pár
Deluxe szoba, hidromasszázs káddal
1 éjszakát töltött itt 2014. október hónapban
Great pool”
Pool, Room, Staff
This was the first time we stayed close to the golf course even though we were not golfing. The hotel is located quite far from the beach but it compensates with all amenities. The main pool is awesome. We stayed around the pool area all day. This hotel is also very family friendly. There is a kid pool with a slider. We stayed on the top floor of the hotel so our view is the golf course. It's great just to sit in our jacuzzi at the spacious balcony watching sunset.
Értékelés dátuma: 08 március 2015
7,0
Nagyon jó
peera - Thaiföld
Egyéni utazó
Junior lakosztály
3 éjszakát töltött itt 2015. február hónapban
It's OK”
Staff, Valuable
Értékelés dátuma: 03 március 2015
8,7
Nagyszerű
michele - Olaszország
Pár
Házikó lakosztály
5 éjszakát töltött itt 2015. február hónapban
very relaxing stay.friendly staff”
golf course,swimming pool,nature
Very good.
Értékelés dátuma: 28 február 2015