7,3
147 értékelés alapján

Legfrissebb értékelések

Utazótípus szerinti szűrés:



147 értékelés alapján
  • Tisztaság 6,8
  • Szolgáltatások 7,5
  • Elhelyezkedés: 8,6
  • Szoba komfortfokozata 7,3
  • Személyzet teljesítménye 7,4
  • Ár/érték arány 7,4
  • Étel/Étkezés 6,2
Rendezés ez alapján

Joyce - Szingapúr
Párban utazók
1 hálószobás szoba
2 éjszakát töltött itt 2015. szeptember hónapban
very bad hotel
only the view from the room is good
Very poor service, the lady at front desk was very unfriendly. The hotel location at top of hill, we have to carry luggage all the way up and nobody helps! The walkway is so dirty! Will never ever stay again!
Értékelés dátuma: 28 szeptember 2015

Hugh - Ausztrália
Egyéni utazók
Stúdió az óceánparton
8 éjszakát töltött itt 2015. augusztus hónapban
Great view
View, Size of room, Cooking facilities
I had a studio apartment which was spacious and comfortable. The only down side was that I was in Florin block which was right at the top of the very steep hill. Hard work walking up.
Értékelés dátuma: 18 augusztus 2015

donald - Ausztrália
Párban utazók
Stúdió az óceánparton
7 éjszakát töltött itt 2015. július hónapban
pleasant time at airlie beach
view,staff helpfulness,closeness to main shopping street ,
The quality of the room was what you would expect from a three star establishment.In future we would upgrade and expect a flasher establishment.
Értékelés dátuma: 04 augusztus 2015

Peter - Ausztrália
Párban utazók
Stúdió az óceánparton
8 éjszakát töltött itt 2015. június hónapban
great
location friendly & helpful staff great food
great
Értékelés dátuma: 16 június 2015

josephin - Ausztrália
Párban utazók
Stúdió az óceánparton
3 éjszakát töltött itt 2015. június hónapban
Wouldn't recommend, room old, needs work
Location,view, friendly staff
Would not go again we had a room that interconnected with another room which we didn't know people and paper thin walls we could hear other guests felt like no privacy ..room old and dated needs to be renovated ..good view of ocean.
Értékelés dátuma: 12 június 2015

Russell - Új-Zéland
Párban utazók
Stúdió az óceánparton
4 éjszakát töltött itt 2015. május hónapban
More a hostel than resort...
The view.
Late arrival and the studio room was unclean, hairs in the bathroom, dripping dirty taps, old mismatched furnishings and more. Totally substandard accommodation. My after-hours complaint secured another studio room which had at least been painted in recent years. I addressed my complaints to the Terraces manager who noted my concerns. The pool and bar area is open to the locals and backpackers, my opinion is the place is more a hostel than a resort.
Értékelés dátuma: 01 június 2015

Cathie - Ausztrália
Párban utazók
1 hálószobás szoba
5 éjszakát töltött itt 2015. május hónapban
Relaxed Getaway
Location, friendly staff and facilities
The resort was very well priced and located near Everythng. Staff were friendly and very helpful. Views were amazing. Room was comfortable and clean.
Értékelés dátuma: 17 május 2015

Snezana - Ausztrália
Csoportos utazók
Stúdió az óceánparton
3 éjszakát töltött itt 2015. május hónapban
Whitsunday Terraces resort
Location, clean sheets and towels
Értékelés dátuma: 14 május 2015

Emma - Ausztrália
Csoportos utazók
Stúdió az óceánparton
2 éjszakát töltött itt 2015. május hónapban
Alright
Close to everything, lovely staff
Our room was terrible. Right over the bar and we had a lot of trouble sleeping. The reception wasn't open for us to request another room.
Értékelés dátuma: 11 május 2015

Ehsan - Ausztrália
Párban utazók
Stúdió az óceánparton
3 éjszakát töltött itt 2015. május hónapban
The best location
1:swimming pool and spa 2: friendly staff 3: the pool side bar
Értékelés dátuma: 09 május 2015


1

Válasszon jutalomprogramot

PointsMAX
Nyelv
A jutalomprogram A jutalomprogram
B jutalomprogram

A menüben kattintson a PointsMAX-re és válassza ki kedvenc jutalomprogramját.

2

Válasszon pontajánlatot

A hotel szoba
Szoba Info
Gyüjtsön
5 000 pont

Válassza ki a szoba- és pont opciókat az Ön által megjelölt szállásra

3

Adja meg a tagsági azonosítót

Útlevelet kiállító ország
Program tagsági azonosítója
1234

Adja meg a kijelölt program tagsági számát a foglalás során. A pontokat a távozás után írjuk jóvá a fiókjában.

Kezdjen itt, és válassza ki a kedvenc programját: