いますぐ予約 ▶▶ モンテフィオーレ ホテル バイ スマート ホテルズ

モンテフィオーレ ホテル バイ スマート ホテルズ (Montefiore Hotel By Smart Hotels)のクチコミ

非常に満足
クチコミ 86 件の総評宿泊者のクチコミを読む
8.0

宿泊者からのクチコミ

クチコミ by アゴダ®(86)クチコミ by Booking.com(732)
8.0
非常に満足
クチコミ 86 件の総評
クチコミ投稿者の旅行タイプで絞り込み>>
施設の状態/清潔さ7.8
施設・設備7.1
ロケーション9.0
お部屋の快適さ・クオリティ7.3
サービス8.2
お得感8.0
クチコミはアゴダ®の利用者のみから投稿されています Agoda
絞り込み条件
クチコミ言語
English
עברית
Español
Русский
さらに表示
ルームタイプ
クラシック
クラシック トリプル
クラシック ファミリー
並び替え
滞在ゲストのホンネ|クチコミ 51件
6.8
良い
Jonathan オーストラリア
ひとり旅
クラシック
2016年11月 | 2泊滞在
Great location. Walking distance to old city. Clean, basic. Good value if you touring everyday ”
Good value. Great location.
◇投稿日 2016年12月3日◇
9.7
最高!
Sally アメリカ合衆国
カップル
クラシック
2016年2月 | 2泊滞在
Best hotel for the money”
Location, food and staff
Great
◇投稿日 2016年3月1日◇
7.3
すごく良い
Dorit イスラエル
グループ
クラシック
2014年5月 | 1泊滞在
Good Value for Money. Location, Location, location”
Location, Breakfast
On the overall good. This is not a BOUTIQUE hotel as it is represented. Hotel's location is its best advantage
◇投稿日 2014年5月24日◇
6.7
良い
David オーストラリア
カップル
2012年5月 | 5泊滞在
Nice hotel but over booked”
location
we arrived at 3 pm expecting to check in as per our reservation. we were told that we could not check in til 6 pm so we left our tel. no. for them to call us in case the room would be ready earlier, never head from them so we returned at 5 pm to be told that the room would be ready at 8 pm. i requested another room only to be told that they were all booked out but had another similar hotel, the jerusalem inn where they could accommodate us in a better room, we accepted. the send us there by taxi and provided us with a voucher for a dinner at a local restaurant as compensation. at 10 pm some one called from the montefiore hotel to tell us that the room would soon be ready, i laughed !
◇投稿日 2012年6月4日◇
9.7
最高!
Nicola イギリス
グループ
2010年5月 | 5泊滞在
Montefiore Hotel, Jerusalem”
Very friendly and helpful staff. Fridge and tea/coffee making facilities in the room. The hotel is in an excellent location.
The lift only goes up to the 6th floor so if you have a room on the 7th floor, you have to have to use the stairs from the 6th floor which is difficult when you are carrying cases. I think the air conditioning generator must be on the top floor because it was very noisy up there. I only stayed in that room for one night because they were able to move me to a lower floor the following day which was a lot better.
This hotel is in an excellent location. It's a short walk to the shops and cafes in Ben Yehuda street and also a short walk to Independence Park which creates a nice balance. The rooms are clean and the staff are friendly and helpful. I would recommend this hotel and would definitely stay here again.
◇投稿日 2010年5月10日◇
10.0
最高!
TAO 中国
ひとり旅
クラシック
2018年3月 | 3泊滞在
好”
舒服
◇投稿日 2018年3月25日◇
8.4
非常に満足
Marcos エクアドル
大きなお子様連れの家族旅行
クラシック トリプル
2018年1月 | 10泊滞在
Hotel bien ubicado y buen servicio”
Ventajas: Bien ubicado, buena relacion en calidad-precio, buen desayuno Incovenientes: Falta mejorar la calidad del wifi, en las habitaciones
◇投稿日 2018年2月1日◇
8.0
非常に満足
ANA グアテマラ
カップル
クラシック
2017年8月 | 3泊滞在
SOBRE EL SERVICIO”
Solicité me habilitaran la caja de seguridad de la habitacion, repetidas veces, pero no lo hicieron. A la hora del desayuno, cuando los huéspedes usan el único elevador existente, personal de limpieza también usa el elevador cargando carritos, colchones, etc. Esto dificulta e incomoda a los visitantes. Fuera de esto encuentro al hotel sumamente cómodo en todo sentido.
◇投稿日 2017年8月31日◇
6.7
良い
jaume スペイン
カップル
クラシック
2014年1月 | 3泊滞在
Correcto, gran desayuno, pero no vale más de 100€”
Ubicación bastante céntrica, desayuno completo.
El precio por habitación doble no debería superar las cien euros, a veces cotizan incluso a de manera que ir mirando y si pasa de 110, por decir algo, no vale la pena. Es correcto, aire acondiconado un poco ruidoso, moqueta en la habitación y algunos detalles de limpieza no esmerada. La cortina de la ducha es de color indefinido, por ejemplo, espejos no precisamente pulidos, vaya que pueden mejorar mucho, pero es aceptable. El desayuno, con materia prima de calidad, hace olvidar esos detalles. El servicio, como en general en Israel no se desvive por el cliente en absoluto.
◇投稿日 2014年2月2日◇
8.0
非常に満足
daniel フランス
カップル
クラシック
2017年2月 | 4泊滞在
Un très bon séjour”
Petit hôtel très bien situé .Nous avons particulièrement apprécié l'accueil ,le petit déjeuner et le calme de ce lieu.Nous reviendrons certainement.
◇投稿日 2017年2月24日◇
7.3
すごく良い
paule フランス
カップル
クラシック
2015年6月 | 1泊滞在
Bon sejour”
Emplacement rapport qualité prix
Bien
◇投稿日 2015年6月24日◇
8.4
非常に満足
Leopold オーストリア
カップル
クラシック
2016年6月 | 3泊滞在
Auf jeden Fall zu empfehlen!”
Wir kamen früh morgens, trotzdem konnten wir unser Zimmer sofort beziehen. Wir würden zum Frühstücken eingeladen.Wir hatten das Pech, das eine große Gruppe Jugendlicher im Hotel weilt und es extrem laut war.
◇投稿日 2016年6月14日◇
4.0
Michael ドイツ
カップル
クラシック
2014年4月 | 1泊滞在
Super Lage ”
Lage 10 min zur Altstadt
Lage 10 min zur Altstadt und zum Markt. Sehr zentral und sauber.
◇投稿日 2014年4月23日◇
9.6
最高!
Pan 中国
カップル
クラシック
2017年1月 | 2泊滞在
性价比高,但是没有停车位”
性价比高,本来选择时说是有停车位,结果去了才知道,停车位在两三百米外的地方,收费“55谢/24小时”,不过看在它价格不高,就算了,总体还是不错滴!
◇投稿日 2017年2月1日◇
9.2
最高!
Inbal イタリア
カップル
クラシック
2018年2月 | 1泊滞在
ottimo!”
siamo stati una notte a Gerusalemme. questo albergo è situato in una posizione perfetta, vicino alla città vecchia e anche alla zona di nightlife. colazione molto abbondante con bella scelta. raccomandato!
◇投稿日 2018年3月4日◇
9.2
最高!
moshe イスラエル
大きなお子様連れの家族旅行
クラシック
2018年4月 | 2泊滞在
מלון נעים. צוות עובדים אדיב. מיקום מעולה במרכז העיר.”
יתרונותיו יקום מעולה במרכז העיר. כל אטרקציות התיירות במרחק הליכה. חסרונותיו ארוחת בוקר דלה .הבנות שלנו לא מצאו משהו לאכול.
◇投稿日 2018年4月10日◇
9.2
最高!
Zila イスラエル
カップル
クラシック
2018年2月 | 1泊滞在
נהנינו מאוד מארוחת הבוקר, חדר בסיסי ועונה על הדרישות. ”
כאמור ארוחת בוקר מעולה! יש בעיית חנייה!
◇投稿日 2018年2月27日◇
6.8
良い
Daniel イスラエル
カップル
クラシック
2018年2月 | 1泊滞在
良い”
המיקום והמחיר משקפים את רמת המלון שדומה במהותו לאכסנייה (טובה). מה שאיכזב בעיקר היה שהמיטה שהייתה אמורה להיות זוגית היא תצרף של שתי מיטות יחיד, המזרון לא נוח, המקלחת קצת מרופטת.
◇投稿日 2018年2月26日◇
9.6
最高!
doris イスラエル
ひとり旅
クラシック ファミリー
2018年1月 | 1泊滞在
מלון קטן ומקסים במיקום מעולה צוות נעים ואדיב - תמורה מלאה למחיר - מומלץ בחום”
מלון קטן ומקסים במיקום מעולה צוות נעים ואדיב - תמורה מלאה למחיר - מומלץ בחום
◇投稿日 2018年1月28日◇
5.2
Ada アメリカ合衆国
ひとり旅
クラシック
2017年11月 | 1泊滞在
ארוחת בקר לא מזינה. והחדר לא מוכן לקבלתנו”
מיטות בחדר לא היו נפרדות כפי שביקשנו בהזמנה וקבלנו אישור. הטלוויזיה לא היתה מחוברת נאלצנו פעמיים להזמין עזרה לחדר. הברז במקלחת מזמן לא נוקה. ארוחת הבקר; כל הביצים היו קפואות כאילו יצאו מהקפאה. גם כשהערתי על כך העובדת הרימה כתפיים ״זה מה יש״. גם מכונת הקפה עבדה לסירוגין וכד עבדה הקפה היה קפוא. לא ניכר מאמץ ולו קל לשרת את הקהל בחדר האוכל.
◇投稿日 2017年11月14日◇
9.6
最高!
Zviya イスラエル
ひとり旅
クラシック
2017年7月 | 1泊滞在
מלון חמוד במיקום מוצלח”
המלון מעוצב בשמרנות חסרת ייחוד, אבל מיקומו פשוט מעולה לטיולים בעיר וארוחת הבוקר עשירה. תמורה מלאה למחיר.
◇投稿日 2017年7月27日◇
9.6
最高!
ABRAHAM イスラエル
ひとり旅
クラシック
2017年4月 | 1泊滞在
最高!”
המלון ממש במיקום מעולה. נקי. האוכל מגוון . הצוות הכי הכי - אייל עזר לנו והא ממש קסם של אדם. הפריע לי הברז בחדר האמבטיה. אבל מאחר והגענו ללילה אחד - לא התלוננתי. אהבתי את המלון ואשוב אליו ואמליץ עליו.
◇投稿日 2017年4月22日◇
6.4
良い
yechzkel イスラエル
ひとり旅
クラシック
2017年2月 | 1泊滞在
האוכל מעולה אך החדר פשוט והמיטות לא נוחות”
נהנינו מארוחת בוקר טעימה ומגוונת אך קמנו עם כאבי גב. למרות זאת המיקום שקט ונח להגיע אליו ולצאת ממנו למקומות מרכזיים בירושלים.
◇投稿日 2017年2月13日◇
9.2
最高!
Daniel イスラエル
カップル
クラシック
2016年12月 | 1泊滞在
מעולה”
מיקום מעולה הבעיה היחידה היא שאין למלון חנייה אבל הם עובדים עם חניון שלוקח 55 ש"ח ליום ובמרחק של 2 דקות
◇投稿日 2016年12月24日◇
6.8
良い
michael
カップル
クラシック
2016年12月 | 1泊滞在
מיקום מאוד מרכזי ונוח”
באנו כזוג המיקום היה מאוד טוב קרוב להכל. השירות היה אדיב.
◇投稿日 2016年12月21日◇
9.2
最高!
Racheli イスラエル
カップル
クラシック
2016年12月 | 1泊滞在
שרותי אורחים ליד חדר האוכל לא נקיים. לא היו מגבות קטנות במקלחת, המיקום של זרם המים בטוש לא מוצלח”
המלון נעים וכך גם הצוות שנתן שירות מעולה. במסדרון ריח לא נעים, צבעי חדר אוכל קודרים. המיקום של המלון מושלם.
◇投稿日 2016年12月15日◇
7.3
すごく良い
Stig スウェーデン
カップル
2013年7月 | 3泊滞在
Centralt”
trevlig personal, centralt, nära till det mesta
Ett standardhotell centralt nära till det mesta. Frukosten var okej men inte mer än så. Bra medinternetuppkoppling
◇投稿日 2013年7月17日◇
6.4
良い
ALEXEY ロシア
大きなお子様連れの家族旅行
クラシック トリプル
2017年12月 | 5泊滞在
Неплохо, но много недостатков....”
Были в данном отеле в Новый 2018 год. Неоднозначное впечатление об отеле. Из плюсов: хорошее расположение отеля - минут 20 до Старого города, довольно тихое место (хотя под утро приезжает мусоровозка) , очень-очень хороший завтрак, кому важно - много русских каналов в телевизоре, персонал на ресепшене дружелюбный и говорит по-русски. Из минусов: во-первых: женщины, обратите внимание, фена в номере может не быть. Мы смогли буквально "выпросить" фен только к концу третьего дня. Во-вторых: в номерах убирают плохо, пыль похоже вообще не вытирают, не было пульта от телевизора . В-третьих: в последний день в номере нашли живого таракана. Я не шучу: настоящего рыжего таракана.
◇投稿日 2018年1月17日◇
8.0
非常に満足
Rostislav ロシア
ひとり旅
クラシック
2017年1月 | 5泊滞在
Выберем этот отель повторно”
Плюсы: 1) Лучший завтрак!!!! 5/5 2) Расположение 3) Уборка Недостатки: 1) нужно напоминать любую просьбу по два раза (наверное это менталитет такой)! В номере на двоих был всего один стул и не было бокалов, а также небыло информации ни на каком языке по услугам отеля и прочее. 2) зимой холодно - сквозняк из окон 3) бар был пуст при заезде 4) шумоизоляция
◇投稿日 2017年1月13日◇
7.6
すごく良い
vladimir ロシア
カップル
クラシック
2016年4月 | 7泊滞在
Об отеле”
Отель расположен удачно, в центре города, в шаговой доступности от центра Иерусалима. Персонал приветливый, но русскоговорящих не встретили. Порядок в номерах поддерживается ежедневно. Нормальный отель, претензий нет. Завтраки скудноваты, но мы были в период еврейской Пасхи. Отель кошерный.
◇投稿日 2016年7月1日◇
10.0
最高!
fanny アルゼンチン
カップル
クラシック
2018年1月 | 2泊滞在
Cómodo y excelente hotel en el centro de la ciudad”
Excelente ubicación céntrica, silencioso y tranquilo, cuarto limpio y cómodo, desayuno EXCELENTE, personal cordial y muy atencioso. Nada que quejarnos.
◇投稿日 2018年2月26日◇