Užsakyk dabar: Boutix Hotel Suzhou Amusement Land

Boutix Hotel Suzhou Amusement Land Apžvalgos

Labai geras
Pagal 85 apžvalgosŽiūrėkite, ką sakė svečiai
7,1

Naujausi klientų komentarai

Agoda apžvalgos (85)Booking.com apžvalgos (22)
7,1
Labai geras
Pagal 85 apžvalgos
Pasirinkti Keliautojo Tipą
Švara7,3
Įranga6,1
Vietovė7,2
Kambario komfortas ir kokybė7,6
Paslaugos7,3
Kainos ir kokybės santykis7,1
Pateikta patikrintų svečių Agoda
Filtruoti svečių komentarus pagal:
Kalba
简体中文
English
日本語
繁體中文 (台灣)
daugiau
Kambario tipas
Karalienės lovos kambarys su vaizdu į miestą
Dviejų lovų kambarys su vaizdu į miestą
Aromaterapijos kambarys
su kalnų vaizdu karalienės lova, kambarys
Rūšiuoti pagal
Rodomi 73 patikrintų svečių komentarai
8,8
Puiku
JING iš Kinija
Pora
Aromaterapijos kambarys
Viešėta 2 naktys 2016 m. birželis
交通便利,房间设施有点陈旧”
交通还可以,直接有地铁到达;房间比较大,里面音响看着很高端,但实际并不好用,设施有点旧,洗手间马桶不错,卫洗丽有热水,其他就一般般了,可以推荐
Apžvelgta 28 gruodžio 2016
3,2
TECK iš Malaizija
Pora
Aromaterapijos kambarys
Viešėta 5 naktys 2016 m. liepa
各种设备都坏了”
各种设备都坏了。戒子放桌上都不见。
Apžvelgta 17 liepos 2016
8,0
Puiku
Tian iš Kinija
Keliauju vienas
Karalienės lovos kambarys su vaizdu į miestą
Viešėta vieną naktį 2014 m. balandis
很干净,安静,电视很棒。”
卫生,隔音,舒适度
很好,很舒适,性价比高,比以往住的酒店好。相比普通五星级酒店更有特色,但山景房的山景也就这样。总体感觉很好,中途有一次水管坏了,但很快就修好了
Apžvelgta 07 gegužės 2014
10,0
Išskirtinis
ZHOU iš Kinija
Keliauju vienas
Aromaterapijos kambarys
Viešėta vieną naktį 2013 m. spalis
不错的酒店”
房间大小,客房服务,便利程度
比较不错的酒店,各方面都感觉可以,想去吃,想去玩都感觉很方便,基本上没有找到什么问题,房间很大,很舒适,很愉快的住宿体验,推荐住宿这家酒店,比较好!~
Apžvelgta 06 spalio 2013
7,3
Labai geras
Ye iš Kinija
Grupė
Aromaterapijos kambarys
Viešėta vieną naktį 2013 m. rugsėjis
还不错的体验”
前台效率、酒店环境、舒适度
首先要说的就是这次住店很满意,床很大很舒适,洗浴用水也很给力,房间很安静,大窗子很有感觉。个人觉得需要提升的地方,开关多了点,且没有明确提示,空调控制面板做成液晶触摸的更显档次。总体来说是满意的。
Apžvelgta 19 rugsėjo 2013
8,7
Puiku
qian iš Kinija
Pora
Aromaterapijos kambarys
Viešėta vieną naktį 2013 m. birželis
离苏州乐园非常近 性价比高”
位置优势 舒适度不错 工作人员热情
离苏州乐园非常近啊!走几步就是 非常方便 房间设计比较现代 有特点 浴室非常大 整体都很不错 就是隔音效果不太好 外面来来往往的人讲话都听的很清楚
Apžvelgta 14 birželio 2013
7,3
Labai geras
zhihuang iš Kinija
Verslo keliautojas
Aromaterapijos kambarys
Viešėta vieną naktį 2013 m. gegužė
有DVD不错”
位置 卫生 娱乐 服务
Apžvelgta 01 birželio 2013
7,7
Labai gerai
XIAO iš Kinija
Šeima su mažais vaikais
Aromaterapijos kambarys
Viešėta 2 naktys 2013 m. vasaris
房间较小空调供暖能力不足”
地理位置好、服务好
酒店位置不错,也很安静,停车比较方便,和苏州乐园共享停车场。酒店周边吃饭购物地方不多,如果想买东西,相当不方便。不过还好有地铁1号线,总算还不错
Apžvelgta 18 vasario 2013
7,0
Labai geras
Lu iš Kinija
Šeima su mažais vaikais
Karalienės lovos kambarys su vaizdu į miestą
Viešėta vieną naktį 2012 m. spalis
还不错的酒店”
离苏州乐园、水上世界和糖果乐园超级近
酒店就在苏州乐园旁边,虽然没有定酒店的早饭,但是乐园门口就有全家和肯德基。听说酒店的早餐也挺丰富的。 酒店设施还算新,就是地毯和沙发有点脏。。。 鸭绒被盖着非常热。。。 如果能有电脑就更满意了!
Apžvelgta 16 spalio 2012
4,7
Xu iš Kinija
Šeima su mažais vaikais
su kalnų vaizdu karalienės lova, kambarys
Viešėta 3 naktys 2012 m. spalis
整体一般”
毗邻苏州乐园
先说停车,因为是长假前往,去的时候因为车流过多停车场的一个入口已经被警察关闭,另一个入口在告之是住客后,保安告之必须让酒店的人来接我们,否则不予进入,OK~好吧,电话以后让人来接;房间于4楼,窗外即可看到苏州乐园如织的人流、听到游客惊恐的尖叫;酒店早餐选择余地小,长假中单天接待了个住店旅客的早餐服务,可是准备不足,到后来连基本的餐具都没有,当向服务员指出时,服务员振振有词回答我们只是四星!酒店中所谓的游泳池在地下室,空间狭小,看了以后吓得退了回来。Agoda标注为五星,可是酒店服务员告之是四星,怎么回事?总体来说,这次的住店感觉不满意
Apžvelgta 07 spalio 2012
9,3
Išskirtinis
jun iš Kinija
Šeima su mažais vaikais
Karalienės lovos kambarys su vaizdu į miestą
Viešėta vieną naktį 2012 m. liepa
酒店地理位置很好,房间设施不错。但调换了两次房间才顺利入住。”
地理位置好,离游乐园很近,硬件设施很好。
先入住的第一间房间空调面板坏了,看不到空调温度冷热显示,要求换房间,换了第二间空调有问题,无法把房间内的高温降低,要求换第三个房间。最后一个房间才满意入住。
Apžvelgta 03 rugpjūčio 2012
8,0
Puiku
Yuanyuan iš Kinija
Šeima su mažais vaikais
Aromaterapijos kambarys
Viešėta vieną naktį 2012 m. liepa
交通方便的特色酒店”
酒店距离苏州乐园最近, 门口就有地铁站,可以免费停车。
酒店还是不错的, 房间设计有点特色, 有免费的水果和饮料提供。 门口可以免费泊车,交通也很方便, 门口就是地铁站。 就是感觉是经济型酒店偏上的那种, 是个小型酒店。和其他的酒店相比少了份气派。
Apžvelgta 30 liepos 2012
5,0
lei iš Kinija
Šeima su mažais vaikais
Aromaterapijos kambarys
Viešėta vieną naktį 2012 m. birželis
服务态度差”
离糖果乐园近
酒店卫生还可以,但是里面的服务态度很差,特别是前台,一点笑脸都没有,全都是板着张脸,而且房间太暗了,没有任何一盏大灯的,空调也太吵了,就像是拖拉机的声音
Apžvelgta 27 birželio 2012
7,3
Labai geras
Jenny iš Kinija
Grupė
Viešėta vieną naktį 2011 m. sausis
小巧精致”
装潢精致
设计上还是很有想法的,房间全部都打通,大床和浴缸也很舒服,还有浴盐可以提供泡澡。只是卫生间的窗帘拉不上去使得房间没有自然光,这点还是有缺憾的。
Apžvelgta 12 balandžio 2011
5,6
KIN iš Kinija
Grupė
Aromaterapijos kambarys
Viešėta 2 naktys 2016 m. rugsėjis
Geriau nei vidutiniškai”
一般, 開始殘舊,要改進
Apžvelgta 21 rugpjūčio 2017
尊敬的宾客您好!未能给您带来满意的入住体验我们深表歉意。酒店由于开业时间的缘故,部分设施难免会出现一些小问题,酒店硬件设施升级正在筹划中并且我们也会对房间以及其他各种设施进行定期维护和保养来完善每一个细节,给您提供更加舒适的入住体验,相信下次入住定能让您感到满意。真诚期待您的再次光临!
Atsakyta 15 sausio 2018
Boutix Hotel Suzhou Amusement Land
6,0
KIN iš Kinija
Verslo keliautojas
Dviejų lovų kambarys su vaizdu į miestą
Viešėta 2 naktys 2016 m. rugsėjis
殘舊”
酒店開始殘舊, 特別是一樓(地下)樓層,開始有滲漏及有水漬,窗戶破壞沒有維修,對人客溝成不便.早餐款式有待改善.
Apžvelgta 28 rugsėjo 2016
7,3
Labai geras
Kuo iš Taivanas
Keliauju vienas
Aromaterapijos kambarys
Viešėta vieną naktį 2013 m. rugsėjis
乾淨整潔”
乾淨、房間蠻大的、旁邊就是遊樂場
房間挺大的,有大浴缸,從火車站坐計程車大約不到30人民幣,不算太遠,坐計程車到各景點也蠻快的!不遠就有購物中心,走路約半小時,或坐計程車起步價就到了!
Apžvelgta 10 spalio 2013
6,0
LEE iš Malaizija
Verslo keliautojas
Aromaterapijos kambarys
Viešėta 3 naktys 2013 m. rugsėjis
地理位置優越”
往返市內各區快速便捷。
地理位置優越,交通極其便利,往返市內各區快速便捷。大廳很寬敞,服務人員親切,房間大且床鋪舒適,浴室有浴缸
Apžvelgta 26 rugsėjo 2013
8,0
Puiku
CHUNG iš Honkongas
Pora
Aromaterapijos kambarys
Viešėta 2 naktys 2013 m. balandis
近覌前街,近地鐵,性價比高”
近覌前街,近地鐵出口,性價比高
Apžvelgta 23 balandžio 2013
9,7
Išskirtinis
CHUNG iš Honkongas
Pora
Aromaterapijos kambarys
Viešėta 3 naktys 2013 m. balandis
交通方便近地鐵站,近樂園,設施新。”
交通方便,近地鐵出口,設施新
Apžvelgta 23 balandžio 2013
9,0
Išskirtinis
dowon iš Pietų Korėja
Verslo keliautojas
Karalienės lovos kambarys su vaizdu į miestą
Viešėta vieną naktį 2014 m. lapkritis
친절한 호텔”
직원 청결 보안
매우좋았습니다. 가격도 저렴.
Apžvelgta 23 lapkričio 2014
8,7
Puiku
dowon iš Pietų Korėja
Verslo keliautojas
Aromaterapijos kambarys
Viešėta vieną naktį 2014 m. lapkritis
친절한 호텔”
직원 친절, 한국어가능
청결하고 매우좋습니다.
Apžvelgta 23 lapkričio 2014
5,7
BYUNG iš Pietų Korėja
Verslo keliautojas
Aromaterapijos kambarys
Viešėta 3 naktys 2013 m. kovas
출장객들이 편안하게 부담없이 쉴수 있음”
빠른인터넷, 깔끔한 실내, 가격적인 부담이 없음.
Apžvelgta 14 kovo 2013
8,0
Puiku
BYUNG iš Pietų Korėja
Verslo keliautojas
Aromaterapijos kambarys
Viešėta 2 naktys 2013 m. vasaris
출장에서 편안히 머물수 있던 호텔”
편안한 침대, 깨긋한 공간, 빠른 인터넷서비스
가격도 좋으면서, 사용하기에 편리한 호텔을 찾기가 쉽지않은데, 여러가지면에서 편안하게 이용할 수 있었습니다. 인터넷이 빨라서 업무하는데도 많은 도움이 되었으며, 깨끗한 환경이 마음에 들었습니다.
Apžvelgta 06 kovo 2013
10,0
Išskirtinis
JAEHYUN iš Pietų Korėja
Verslo keliautojas
Aromaterapijos kambarys
Viešėta vieną naktį 2012 m. rugpjūtis
모든 것에 만족하는 호텔”
호텔외적인 위치 조용함. 내부적 인테리어 만족함. (청결 함!!)
호텔 비용에 비하면 매우 만족합니다... 가격 많이 저렴.. 호텔 위치 Good!! (조용함!!) 호텔 Room 넓음. 청결 함!! 호텔 식사 맛 좋음... 한국사람으로써 매우 만족합니다.. 앞으로 계속 이용 할것임...
Apžvelgta 27 rugpjūčio 2012
5,2
koichi iš Japonija
Verslo keliautojas
Aromaterapijos kambarys
Viešėta vieną naktį 2017 m. gegužė
遊園地行くならすぐ横で便利、、、ビジネスは。。。”
すぐ隣が遊園地なので、目的がそれなら安くて便利です。 食事処の商業街は歩いて2kmぐらい離れているので 食後の運動兼ねるというならOKです。 一見綺麗っぽいのですがよく見ると微妙。
Apžvelgta 08 birželio 2017
7,6
Labai gerai
masaharu iš Japonija
Keliauju vienas
Karalienės lovos kambarys su vaizdu į miestą
Viešėta vieną naktį 2017 m. kovas
豪華”
ビジネスライクだが、すごく豪華でした。 この値段でこのクオリティであれば、 また利用したいです。 近くにショッピングモール、食べるところもあり、 とても便利です。
Apžvelgta 21 kovo 2017
7,6
Labai gerai
TADAHARU iš Japonija
Keliauju vienas
Karalienės lovos kambarys su vaizdu į miestą
Viešėta 2 naktys 2016 m. spalis
部屋は、綺麗で良かったが、廊下の照明が暗い。”
廊下の明るさ以外は、立地条件含め問題ない。
Apžvelgta 05 spalio 2016
4,3
Akihide iš Japonija
Verslo keliautojas
Karalienės lovos kambarys su vaizdu į miestą
Viešėta 2 naktys 2015 m. rugsėjis
好立地”
好立地、価格、広い
Apžvelgta 30 rugsėjo 2015
10,0
Išskirtinis
SACHIKO iš Japonija
Grupė
Aromaterapijos kambarys
Viešėta vieną naktį 2015 m. sausis
お薦めのホテルです”
部屋の広さ 清潔さ 静か
Apžvelgta 06 sausio 2015
6,3
Gerai
susumu iš Japonija
Verslo keliautojas
Dviejų lovų kambarys su vaizdu į miestą
Viešėta 2 naktys 2014 m. kovas
蘇洲初滞在”
綺麗 フロントの対応がいい 立地
両替が出来ないのが困りました。
Apžvelgta 22 rugpjūčio 2014
6,0
TANAKA iš Japonija
Keliauju vienas
Aromaterapijos kambarys
Viešėta vieną naktį 2014 m. kovas
まあ~こんなもんかな~”
駅からそんなに遠くない。遊園地に行きたい人は隣にある。食事特に日本食のレストラン街が近い。
ホテルの玄関まで行くのに隣が遊園地の為有料駐車場を通らなければ行けないので順番待ちをしなければいけない、 中国人特有のマナーの悪さの為入口を車がふさいでいる。 私の宿泊の部屋は一階の為バスルームが外から丸見え、厚手のカーテン無し。 バスタブはモンローの気分(男だけど)、シャワーの水は便器の周りまで、これって世界の共通?
Apžvelgta 28 kovo 2014
7,3
Labai geras
Kimiaki iš Japonija
Grupė
Aromaterapijos kambarys
Viešėta 2 naktys 2012 m. gruodis
モダンな部屋、快適だが少し寒かった。”
接客、清潔さ、ロケーション、共に満足。欲を言えば部屋の空調の効き具合。
蘇州楽園の目の前、新規開通の地下鉄駅もすぐそばというロケーションは抜群。ビジネスでも新区各社へのアクセスは勿論、地下鉄を使って園区通勤も充分可能で、更に日本食レストランが多数有る商業街も徒歩圏内、或いはユニクロも入っている泉屋デパートにも歩いて行ける。観光・ビジネス両方に対応できるロケーションと清潔さにとても満足しました。
Apžvelgta 07 sausio 2013
7,3
Labai geras
sakai iš Japonija
Verslo keliautojas
Aromaterapijos kambarys
Viešėta 4 naktys 2012 m. rugpjūtis
綺麗なホテル”
室内の作りが近代的
室内のつくりが近代的でした。エアコンの音が少し気になりましたが、 ねむれない程度ではありませんでした。 シャンプー・リンスなどの備品も充分準備されてました、
Apžvelgta 03 lapkričio 2012
8,3
Puiku
sakai iš Japonija
Verslo keliautojas
Aromaterapijos kambarys
Viešėta 3 naktys 2012 m. rugpjūtis
快適なホテル”
部屋の作りや備品類は良かったです。
部屋の作りも落ち着いていて、備品類も充実していました。 1Fの部屋だったので、隣の遊園地の音が少し気になりました。 ホテルの位置も、地下鉄の乗り場・バス乗り場のすぐ近くなので、とても便利でした。受付嬢の笑顔が無かったのが マイナス点です。外観や設備は良くなっても、中国のサービス業はまだまだですね。
Apžvelgta 03 lapkričio 2012
8,3
Puiku
SHINJI iš Japonija
Verslo keliautojas
Viešėta 2 naktys 2012 m. gegužė
何度泊まっても気持ちがよい”
スタッフの対応がよい
ホテルの裏に蘇州楽園があり休日の昼は物騒がしいですが、問題ありません。地下鉄も出来たので、交通の便利が増しました。
Apžvelgta 05 birželio 2012
8,7
Puiku
SHINJI iš Japonija
Pora
Viešėta 5 naktys 2012 m. balandis
5泊の長期滞在でしたがスタッフは親切丁寧にサポートしてくれました。”
部屋が綺麗で気持ちよかった
ロケーションはまあまあだが清潔感あふれる部屋でした。観光に行く手段やバスの行き先番号を調べてもらったり、バックの鍵が壊れて修理して頂き、本当に助かりました。また泊まりたいです。
Apžvelgta 07 gegužės 2012
7,7
Labai gerai
HIDEYUKI iš Japonija
Pora
Viešėta 4 naktys 2012 m. balandis
ロケーションは悪いが、スタッフは親切だし、部屋もきれい。”
スタッフのサービスはとても良いです
目的がホテルでのんびりだったので、フィットネスジムで身体を動かし、その後は14時から19時まで 毎日レストランでやっているフリー・ドリンク&スナック・サービスで少々まったり。火曜日と木曜日の18時から19時まではハッピーアワーでアルコール類もフリーみたいです(自分は一度も試しませんでしたが・・)。またスタッフがとても親切で、事細かに対応してくれるのもよかったです。 日本語を喋れる方もいます。 難点はロケーション。一番近いコンビニでもシャングリラ・ホテル付近まで10分強歩きます。同じくらいの距離でホテルを出て右にいくと「泉屋」のデパートがあります。
Apžvelgta 26 balandžio 2012
7,0
Labai geras
yuichi iš Japonija
Pora
Viešėta 2 naktys 2010 m. balandis
些細な事が気になった”
フロントの女性の対応は笑顔で良かった。 部屋も広く綺麗で、明るくて良いです。
周りが地下鉄の工事をしており今は良くないです。
基本的には良かったと思いますが、細かなところでマイナスとなる部分がありました。 2人で予約したのですが、スリッパ、バスローブ、歯ブラシ等は一人分しかなく(後で持ってきてくれました)2日目のミネラルウォーターが有りませんでした(これも確認したら持ってきてくれましたが)部屋自体は綺麗で良いと思うのですが、ベッドルームからバスルームがガラス越しに見える(ブラインドで隠せますが)のはどうかと思います。(日本人の感覚ではラブホテルと思ってしまいます)
Apžvelgta 22 balandžio 2010
7,6
Labai gerai
YUAN iš Taivanas
Keliauju vienas
Dviejų lovų kambarys su vaizdu į miestą
Viešėta 4 naktys 2018 m. sausis
感覺尚可”
節目頻道太少了,請改善
Apžvelgta 21 sausio 2018
尊敬的宾客您好!非常感谢您选择入住我们酒店并分享您的入住感受。谢谢您的宝贵意见,我们一定检讨自己做的不足的地方并积极改正,致力于为您提供惬意的入住体验,期待您的再次光临!
Atsakyta 23 sausio 2018
Boutix Hotel Suzhou Amusement Land
6,0
MENG iš Taivanas
Keliauju vienas
Karalienės lovos kambarys su vaizdu į miestą
Viešėta 2 naktys 2017 m. gruodis
Geriau nei vidutiniškai”
到Hotel 剛過子時, reception 櫃台男員工居然把腿翹上櫃台, 太難想像了. 電梯口還有守衛登記訪客, 什麼啊?
Apžvelgta 13 sausio 2018
尊敬的宾客您好!非常感谢您的入住和详细点评,正是如您一样的客人对我们的不断关心和督促,才能使我们不断发现工作中的问题,获得改正的机会和不断进步。从您的点评中,我们很遗憾的看到此次入住未能达到您的期望。关于前台接待的服务方面的问题,我们酒店非常重视,已经做了认真的调查和及时的整改;关于电梯口守卫登记访客的问题,是酒店方全权按照我辖区派出所的指示,确保和加强入住客人的安全问题而增设的岗位。您的宽容和理解是对我们工作的鼓舞和支持!我们将进一步的培训我们的员工,确保服务的灵活性和为给您提供更加舒适的入住体验,给您带来的不便我们表示歉意。真诚期待您的再次光临!
Atsakyta 15 sausio 2018
Boutix Hotel Suzhou Amusement Land
6,8
Gerai
YI-JEN iš Taivanas
Keliauju vienas
Dviejų lovų kambarys su vaizdu į miestą
Viešėta vieną naktį 2017 m. lapkritis
硬體設施不佳”
網路難以連結,瓶裝水需另外付費,側所門不翼而飛。
Apžvelgta 30 lapkričio 2017
尊敬的宾客您好!给您入住带来的不便我们深表歉意。您在住期间遇到网络问题可随时用座机拨前台电话“0”,我们会有IT专员全天候为您解决所遇问题。房间的瓶装矿泉水每天2瓶是免费使用的,如需增加是需要额外支付费用5元/瓶。卫生间的门已安装完成。酒店硬件设施升级正在筹划中,相信下次入住定能让您感到满意。酒店全体工作人员热情期待您的再次光临!
Atsakyta 04 gruodžio 2017
Boutix Hotel Suzhou Amusement Land
10,0
Išskirtinis
CHIN-TZU iš Taivanas
Pora
Karalienės lovos kambarys su vaizdu į miestą
Viešėta 2 naktys 2017 m. spalis
Išskirtinis”
房間乾淨,空間超大,服務人員也不錯,地點也好。CP值高
Apžvelgta 04 lapkričio 2017
尊敬的宾客您好,感谢您的点评,得到您的认可是我们最大的荣幸,同时也给我们巨大的动力,让我们在今后的服务中不断提升、不断创新,期待您的再次光临,我们将竭诚为您服务!
Atsakyta 06 lapkričio 2017
Boutix Hotel Suzhou Amusement Land
8,0
Puiku
WEI iš Taivanas
Pora
Karalienės lovos kambarys su vaizdu į miestą
Viešėta 2 naktys 2017 m. spalis
近地鐵的好地方”
位置就在蘇州樂園旁邊,房間算是乾淨,浴室也很寬敞,但影視設備有些舊了,且操作方式不明確,若以這個價位住到這樣的房間算是滿超值的。
Apžvelgta 09 spalio 2017
尊敬的宾客您好,非常感谢您选择入住我们酒店并分享您的入住感受!您在入住期间遇到任何房间里的设施设备问题可随时用座机拨打“0”,我们将会由工程专员全天候为您解决!期待您的再次光临!
Atsakyta 21 lapkričio 2017
Boutix Hotel Suzhou Amusement Land
6,0
CHU iš Taivanas
Verslo keliautojas
Aromaterapijos kambarys
Viešėta 2 naktys 2014 m. spalis
曾經風光的旅店”
看得出來剛開幕時的規模與想法,但後續維護不佳,可惜了
Apžvelgta 04 sausio 2017
4,0
Hung iš Taivanas
Pora
Aromaterapijos kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. gegužė
不推薦”
櫃台員工推銷升等房型,房間整潔度差,走道全是煙味,無免費停車,性價比低
Apžvelgta 09 gegužės 2016
7,6
Labai gerai
Ya iš Taivanas
Pora
Aromaterapijos kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. kovas
浴室大 飯店位置佳”
我是訂標準房,位於酒店的一樓 房間明亮乾淨,有辦公的空間、 一張King size大床和乾濕分離的淋浴間、 廁所和浴缸, 很推薦女性朋友, 可以在裡面盡情的化妝 飯店位置佳,步行大約10分鐘,有綠寶廣場、美羅百貨和泉屋百貨,用餐和購物相當方便,位於蘇州樂園旁,所以地鐵站和蘇州好行公交車皆有經過此飯店,若懶得搭乘交通運輸工具,也可以請前台服務員叫車,雖然起步價要15元,但是對於沒有大陸手機號的觀光客無法申請滴滴app,真是一大救星!若下次還有機會到蘇州旅行還會再入住!
Apžvelgta 25 kovo 2016
5,3
Bo-Wei iš Taivanas
Verslo keliautojas
su kalnų vaizdu karalienės lova, kambarys
Viešėta vieną naktį 2015 m. lapkritis
硬體尚待加強”
暖氣不夠力,水壓不足,水溫忽冷忽熱
暖氣不夠力,冬天室內空調最高只能到15度,晚上無法睡好 水壓不足,水溫忽冷忽熱
Apžvelgta 12 vasario 2016
6,7
Gerai
Kuo iš Taivanas
Grupė
Aromaterapijos kambarys
Viešėta vieną naktį 2015 m. sausis
交通方便房間乾淨但員工素質不佳”
交通便利/房間大有浴缸/停車方便
就在「蘇州樂園站」3a出口處交通便利!不過check in 時 員工一直想讓我們多加39RMB住樓上房間, 說1樓房間吵 一直想說服我們, 在我們堅持下還是入住1樓, 但一點也不吵反而很安靜!如果只是想多賺業績或想整合住房於同一樓層, 這種感覺真的很差!員工素質應該再提升, 不然撐不上五星級酒店!
Apžvelgta 07 sausio 2015
9,0
Išskirtinis
Heng iš Taivanas
Verslo keliautojas
Karalienės lovos kambarys su vaizdu į miestą
Viešėta 3 naktys 2014 m. spalis
還不錯,就是地點遠了點”
環境舒適安靜
Apžvelgta 03 lapkričio 2014