Užsakyk dabar: Chengdu Homeland Hotel

Labai geras
Pagal 44 apžvalgosŽiūrėkite, ką sakė svečiai
7,4

Naujausi klientų komentarai

Agoda apžvalgos (44)Booking.com apžvalgos (9)
7,4
Labai geras
Pagal 44 apžvalgos
Pasirinkti Keliautojo Tipą
Švara7,8
Įranga7,2
Vietovė7,4
Kambario komfortas ir kokybė7,4
Paslaugos7,5
Kainos ir kokybės santykis7,3
Pateikta patikrintų svečių Agoda
Filtruoti svečių komentarus pagal:
Kalba
English
简体中文
日本語
繁體中文 (台灣)
daugiau
Kambario tipas
Apartamentai
Liukso kambarys
Grand liukso kambarys
Rūšiuoti pagal
Rodomi 42 patikrintų svečių komentarai
6,3
Gerai
Patrick iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Keliauju vienas
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2012 m. gegužė
10 Minutes from airport.”
Hotel is close to airport
old school design. Good location but not even close to great hotel.
Apžvelgta 03 birželio 2012
7,7
Labai gerai
SOHARA iš Japonija
Pora
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2012 m. gegužė
Good location but ”
Clean, Staffs with English capability
we stayed for a night to catch a flight early morning. the room was clean, staffs spoke english, but the interior was a bit flamboyant. the only complaint is that the taxi they arranged ripped us off and took for a 5 min drive to the airport.
Apžvelgta 08 gegužės 2012
8,3
Puiku
Sarah iš Jungtinė Karalystė
Keliauju vienas
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2012 m. balandis
Good hotel for airport layover”
7 mins drive from the airport
With a 14 hour overnight layover in Chengdu, this hotel was a good choice. Reception staff spoke good English and pre-booked me a taxi for my early flight the next morning. The room was comfortable - especially the bed with lovely fluffy pillows. The hotel's restaurants were a fine and I was given an ipad on which to peruse the Chinese menu. Communication was a little challenging here, with very few staff speaking any English. All in, a good choice, due to its location near the airport, and being well known by local taxis.
Apžvelgta 24 balandžio 2012
7,0
Labai geras
Kenneth iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Šeima su mažais vaikais
Apartamentai
Viešėta vieną naktį 2012 m. kovas
Good location for airport”
Close to airport, large rooms
large hotel near the airport. we chose this hotel for an early flight and also for the pool and bowling alley. unfortunately all of the facilities were closed for repair. it's an expensive choice if none of the advertised amenities are available. probably would not stay here again if i didn't confirm first that everything was working.
Apžvelgta 06 balandžio 2012
10,0
Išskirtinis
Miroslav iš Čekijos Respublika
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2012 m. spalis
Krásný hotel”
vzdálenost od letiště
Velmi krásný hotel, který využívám hlavně kvůli jeho vzdálenosti od letiště v Chengdu .Restaurace poskytují velmi chutnou národní stravu,se kterou jsem byl vždy spokojen .Tyktéž vybavení pokojů odpovídá počtu stars .Krásné jsou i vily , které při počtu tří osob je vhodné pronajmout .Mají komfort i wellnes vybavení.
Apžvelgta 05 sausio 2013
10,0
Išskirtinis
Jinjian iš Kinija
Verslo keliautojas
Viešėta vieną naktį 2015 m. vasaris
服务不错”
服务,位置,卫生
不错的选择
Apžvelgta 03 kovo 2015
亲爱的贵宾,您好!非常感谢您对家园国际的支持与评价,作为一个老牌五星酒店,我们始终将“服务在家园,微笑在家园”作为我们工作的座右铭,每一位家园人为此都在付出辛勤的劳动与努力。我们的服务与设施能得到您的赞赏,是对我们的极大鼓励和支持,衷心期待您的再次光临!
Atsakyta 29 rugsėjo 2017
Chengdu Homeland Hotel
10,0
Išskirtinis
Jinjian iš Kinija
Verslo keliautojas
Viešėta vieną naktį 2015 m. vasaris
服务不错”
服务,位置,卫生
不错的选择!
Apžvelgta 03 kovo 2015
尊敬的客人,谢谢您分享此次入住成都家园国际酒店的体验。非常高兴看到您对我们的肯定和称赞,感激您对于酒店的信任。“服务在家园,微笑在家园”是我们的服务宗旨及特色。我们将继续致力于完善每一个细节来提供更完美的入住享受。 我们会继续努力,期待有再次为您服务的机会。祝您一切顺利!
Atsakyta 29 rugsėjo 2017
Chengdu Homeland Hotel
7,7
Labai gerai
yangdan iš Kinija
Keliauju vienas
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2014 m. spalis
解决问题慢”
服务态度不错 便宜 离机场近
半夜头顶眼睛上方的灯自动打开并无法关上,超级影响休息。 烧水壶是坏的。
Apžvelgta 16 lapkričio 2014
尊敬的客人您好!成都家园国际酒店励志长远,我们一直努力收集顾客的意见,在各个方面持续提高。感谢您给予我们真诚而宝贵的意见!我们发自内心地把对客户的服务作为我们所有工作的核心。尊重客户,信任客户。我们十分重视每一次与您的有缘相约。再次感谢!成都家园国际酒店的小伙伴们期待您的下次到来!祝您生活愉快,工作顺利!
Atsakyta 29 rugsėjo 2017
Chengdu Homeland Hotel
5,3
Bo iš Kinija
Verslo keliautojas
Viešėta 2 naktys 2014 m. kovas
基本满意”
距离机场近,价格合适
Apžvelgta 31 kovo 2014
亲爱的贵宾,您好!非常感谢您选择成都家园国际酒店。您的赞赏是我们不懈努力的最大动力,我们将以更加热情、周到、贴心的服务来回馈您的支持,酒店全体员工诚挚欢迎您的再次光临!
Atsakyta 29 rugsėjo 2017
Chengdu Homeland Hotel
7,7
Labai gerai
qiying iš Kinija
Pora
Viešėta 2 naktys 2013 m. lapkritis
去机场极方便。”
房间宽敞、比较卫生整洁,服务人员态度很好。
Apžvelgta 27 lapkričio 2013
6,0
JEFF iš Kinija
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2013 m. spalis
性价比不错的五星级酒店”
性价比不错的五星级酒店
Apžvelgta 09 lapkričio 2013
6,0
yuchang iš Taivanas
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta 3 naktys 2012 m. rugpjūtis
位置優越但客房空間較小,網路也很慢”
離機場近
到成都洽公,當初想選離機場近,但我錯了,房間舊,網路速度慢,也沒有無線網路,要到巿區還有一段距離,不太方便
Apžvelgta 03 rugsėjo 2012
8,7
Puiku
kamol iš Tailandas
Keliauju vienas
Apartamentai
Viešėta vieną naktį 2011 m. lapkritis
โรงแรมหรู 5 ดาวใกล้สนามบิน”
ห้าดาว ใกล้สนามบิน ห้องสบาย
เป็นโรงแรมหรู 5 ดาว ห้องพักกลางเก่ากลางใหม่ ออกแบบห้องได้ดี ไม่อึดอัด บริการดี สภาพแวดล้อมรอบๆ สวยงามมาก สระว่ายน้ำกลางแจ้งกว้างใหญ่
Apžvelgta 18 lapkričio 2011
7,7
Labai gerai
HONGJIN iš Pietų Korėja
Keliauju vienas
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2012 m. spalis
공항과 가까운 깔끔한 호텔”
공항과의 근접성
공항에서 가까운 별5개 호텔. Downtown에 진입하기에는 거리가 좀 있다. 익일 오전 출국해야 하는 경우 이 호텔에 머무르는 것을 추천한다. 아름다운 야외수영장이 있고, 라운지 및 기타 시설들이 깔끔하다. 청두에 머물면서 만족스러웠던 호텔이다.
Apžvelgta 09 spalio 2012
6,3
Gerai
Takeshi iš Japonija
Šeima su vyresniais vaikais
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2012 m. rugpjūtis
空港に近いホテル ”
トランジット用として利用可能
全日空の成都行きで午後11時頃チェックインし、翌日、九寨溝に移動するためのトランジット用に利用しました。 建物は新築当時はお金もかけて立派だったのかと想像できますが、現在は手入れが行き届かず、宿泊した5階の部屋からは3階?の屋上にちらかった施設設備が見えて、がっかりさせられます。 朝食は付けてませんでしたし、ホテルでは88元でサービスしていたようですが、それを取る時間もなかったため、判断はできません。 ちなみに、空港からのタクシー代は20元弱、空港へは40元で送ると言われ、時間もないことから止む無く従いました。 また、チェックイン時のDepositは500元でした。
Apžvelgta 16 rugpjūčio 2012
9,7
Išskirtinis
Toshiya iš Japonija
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2012 m. liepa
値段とのバランスが良い。”
空港から近く深夜早朝着に便利
深夜に着き、翌々日の早朝に出たため大変便利で使い勝手が良かった。部屋も清潔で快適で熟睡できた。朝食も種類が多くなかなか良かった。タクシーの手配も万全にしてもらえた。英語が苦手と思われるスタッフも散見されたので、コミュニケーション力が△だったが、対応そのものは良かった。
Apžvelgta 10 liepos 2012
4,7
HANAE iš Japonija
Šeima su vyresniais vaikais
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2012 m. liepa
まあまあ”
一応部屋はきれいです。
地図で見ると空港に近いけど、実際には空港高速道路の下を通らないといけないので、思ったよりも時間がかかった。空港への行き来を重視するなら、高速道路の降り口付近のホテルを探した方がいいです。あと付近にスーパーがなく飲み物を買うのに大変不便。ルームサービスを利用して高くついた。
Apžvelgta 10 liepos 2012
8,0
Puiku
YUUKA iš Japonija
Grupė
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2012 m. birželis
豪華な内装で安全性が高い”
出発時に朝食を持たせてくれた。
英語は通じるが、上手くコミュニケーションが取れない。 筆談が1番良い。 ルームサービスのサンドウィッチはおいしかった。
Apžvelgta 02 liepos 2012
9,0
Išskirtinis
SHINJI iš Japonija
Pora
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2012 m. gegužė
空港に近く、綺麗なホテルで スタッフも親切。”
空港に近い
夜遅くチェックインしたが愛想よく対応してくれた。 部屋も広く豪華さがありよく眠れた。 朝食もメニューも豊富でおいしかった。
Apžvelgta 19 gegužės 2012
6,3
Gerai
takahashi iš Japonija
Pora
Apartamentai
Viešėta vieną naktį 2011 m. gegužė
空港に近く立派なホテル”
空港から近い
空港から近く、朝早くの出発や会議に便利かと思います。 ホテルの外観は立派ですが、部屋自体は別段綺麗ではありません。 レストランの食事も平均以下でしょうか。
Apžvelgta 10 gegužės 2011
3,6
CHIA iš Taivanas
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2017 m. kovas
櫃檯的人不老實”
要盯著
Apžvelgta 21 kovo 2017
尊敬的客人,您好。感谢您选择成都家园国际酒店作为您商务之行下榻的酒店,酒店自开业以来一直没有停下改革与创新的脚步,不断提升硬件设施的舒适度和服务的贴心满意度。你在入住期间有任何不愉快的经历都可以第一时间找到酒店的大堂副理或者酒店的值班经理,我们会24小时为您提供服务。一直以来家园国际觉得幸运的是,不断有宾客在入住后,在肯定表扬之余,还不厌其烦地一一列举出酒店可以改进之处,帮助我们更加完美的蜕变。感谢您指出酒店服务上的的瑕疵,您的提醒是对我们最好的鞭策。您的需求就是我们的追求,期待你我再次相聚的美好。祝您工作顺心,家庭和睦!
Atsakyta 29 rugsėjo 2017
Chengdu Homeland Hotel
4,0
Tsai iš Taivanas
Verslo keliautojas
Viešėta vieną naktį 2015 m. balandis
客房很舊”
沒有
Apžvelgta 10 birželio 2015
尊敬的客人:您好!感谢您在百忙之中给到的评价。一直以来不断有客人在入住家园国际酒店后,在肯定表扬之余,还不厌其烦地一一列举出我们需要改进之处,帮助家园国际更加完美的蜕变。您提出的问题我已经反映到了我们的管理部门,我们会倾听每位客人的心声,在日常的服务过程中我们记录了每位客人给我们的意见和建议,我们也希望做到使客人感到宾至如归,同时我们也希望您能见证我们的改变,成都家园国际酒店欢迎您的再次光临。
Atsakyta 29 rugsėjo 2017
Chengdu Homeland Hotel