Naujausi klientų komentarai

Pasirinkti Keliautojo Tipą
Gerai



iš 1219 apžvalgų
  • Švara 6,3
  • Įranga 5,1
  • Vietovė 7,6
  • Kambario patogumai / lygis 6,7
  • Paslaugos 6,5
  • Kainos ir kokybės santykis 6,1
  • Maistas / maitinimas 5,7
Rūšiuoti pagal

BENJAMIN iš Malaizija
Šeima su mažais vaikais
Liuksas Rainforest
Viešėta vieną naktį 2015 m. gegužė
Holiday
location, privacy, pool
great altogether. Had much fun.
Apžvelgta 02 birželio 2015

YAP iš Malaizija
Pora
Liuksas Rainforest
Viešėta vieną naktį 2015 m. gegužė
Holiday
Damai Puri Resort & Spa
Very poor for holiday. Because no any function for holiday so boring for holiday.
Apžvelgta 02 birželio 2015

Mohd iš Malaizija
Keliauju vienas
Liukso klasės su vaizdu į jūrą
Viešėta 2 naktys 2015 m. gegužė
good location,poor hotel condition
location next to the beach, walking distance to damai central
Not a pleasant stay, the bathroom seem smelly, room condition rating from average to poor
Apžvelgta 01 birželio 2015

Anne iš Jungtinė Karalystė
Šeima su vyresniais vaikais
Liukso klasės su vaizdu į jūrą
Viešėta 4 naktys 2015 m. gegužė
Beautiful resort
View, pool, quiet
The resort is on a beautiful private beach where you can access kayaking, boat trips and diving. Views from the deluxe rooms are really lovely overlooking the enormous pool, gardens and beach. The hotel was practically empty when we stayed mid week and we usually had the pool to ourselves. The downside of this that the restaurants were empty of customers and therefore unwelcoming. The reception staff were friendly and helpful. I think they need to do more marketing to reach more tourists
Apžvelgta 30 gegužės 2015

Khang iš Malaizija
Šeima su mažais vaikais
Liuksas Rainforest
Viešėta vieną naktį 2015 m. gegužė
Good for Children
Good swimming pool, Kids pool, clean beach
Apžvelgta 25 gegužės 2015

Martin iš Vokietija
Pora
Liukso klasės su vaizdu į jūrą
Viešėta 2 naktys 2014 m. rugpjūtis
has been a nice hotel
location, beach
Good location but the hotel and outdoor facilities needs to be fixed. Hotel is old
Apžvelgta 24 gegužės 2015

lee iš Malaizija
Keliauju vienas
Liukso klasės su vaizdu į jūrą
Viešėta 2 naktys 2015 m. gegužė
nice resort overall
ambience, sunset, music
No wifi in room....aircon area leaked water to the floor. However, overall ambience was good and the view facing the pool and sea from my room was beautiful...
Apžvelgta 17 gegužės 2015

Lim iš Malaizija
Grupė
Liukso klasės su vaizdu į jūrą
Viešėta vieną naktį 2015 m. gegužė
No SPA facilities in the hotel
nice beach, quiet
No SPA facilities although it written spa resort!! No water sports such as banana boats and jet ski. Almost every facilities (ping pong table, chess table, pool table etc) in the resort need charges. Dining is closed during daytime and just open during the night. By the way the staff is friendly and the room is comfortable and clean.
Apžvelgta 17 gegužės 2015

Kwee iš Malaizija
Pora
Liukso klasės su vaizdu į jūrą
Viešėta vieną naktį 2015 m. gegužė
Hotel lead of maintainance
1. View is nice 2. pool also not bad
First complaint was the shower handle is fixed and you need to hold it with one hand to take a shower. Can this be accepted by the management? The water was not filtered, the color is dark brown color. After my pee, I flushed the toilet bowl but after 5 minutes my wife want to use it and first thing she complaint I did not flush the toilet and she tell me to take more water. Later we found out it was the water so dirty. (i captured a video and will put it up in trip adviser). We have to by a big 5 liters water to wash our mouth and to clean after shower. The bed spread was not changed when we check in, we have to ask house keeping to change it.
Apžvelgta 16 gegužės 2015

Rohaida iš Malaizija
Šeima su mažais vaikais
Liukso klasės su vaizdu į jūrą
Viešėta vieną naktį 2015 m. gegužė
best view but not the hotel conditions
view..beach..mountain
During my arrival i was planning to extend 1 more night stay there because the view is great..but i wait until we enter the room and Use the bathroom..and finally we decided not to extend :) its not too bad but i think the price is overrated compared to the hotel conditions
Apžvelgta 12 gegužės 2015


1

Pasirinkite lojalumo programą

PointsMAX
Kalba
Lojalumo programa A Lojalumo programa A
Lojalumo programa B

Meniu spauskite PointsMAX ir pasirinkite jums patinkančią lojalumo programą.

2

Pasirinkite taškų pasiūlymą

Viešbučio kambarys A
Kambario informacija
Uždirbti
5000 taškų

Išsirinkite kambarį ir taškų nustatymus pasirinktai apgyvendinimo įstaigai.

3

Įveskite nario ID

Pasą išdavusi šalis
Programos nario ID
1234

Užpildykite pasirinktos programos nario numerio laukelį rezervavimo metu. Šie taškai bus pridėti prie jūsų paskyros po jūsų išsiregistravimo iš apgyvendinio įstaigos.

Pradėkite čia ir pasirinkite patinkančią programą: