Užsakyk dabar: Gloria Plaza Hotel Suzhou

Gerai
Pagal 44 apžvalgosŽiūrėkite, ką sakė svečiai

Naujausi klientų komentarai

Agoda apžvalgos (44)Booking.com apžvalgos (15)
Pagal 44 apžvalgos
Pasirinkti Keliautojo Tipą
Švara6,3
Įranga6,3
Vietovė8,5
Kambario komfortas ir kokybė6,4
Paslaugos6,3
Kainos ir kokybės santykis6,5
Pateikta patikrintų svečių Agoda
Filtruoti svečių komentarus pagal:
Kalba
English
日本語
简体中文
Język polski
daugiau
Kambario tipas
Liukso dviejų lovų
Aukštesnės verslo klasės su karališkąja lova
Standartinis su karališkąja lova
daugiau
Rūšiuoti pagal
Rodomi 41 patikrintų svečių komentarai
4,4
Roger iš Kinija
Liukso su karališkąja lova
Viešėta 2 naktys 2017 m. balandis
Priimtina”
酒店设施陈旧,除了浴巾比较新,别的都好像用了几十年的感觉,电视机还是小小的显像管彩电,房间墙壁有霉斑,虽然有窗户,但是还是感觉房间阴暗潮湿。订的大床房,结果给了双床房,然后到前台更换,结果换的房间空调坏的,再换,马马虎虎住下了。晚上值班的前台服务态度也是冷冷的而且很随性。酒店位置离地铁站不远,就这点还算可以。总之不推荐,以后也不会选择凯莱了。
Apžvelgta 25 balandžio 2017
6,0
ZONGRUI iš Kinija
Standartinis dviejų lovų
Viešėta vieną naktį 2016 m. liepa
下水管道设施太烂了!”
水池积水!!更重要的是,马桶下水道堵了!!冲都冲不下去,恶心死了!
Apžvelgta 18 liepos 2016
anping iš Kinija
Liukso su karališkąja lova
Viešėta vieną naktį 2016 m. vasaris
位置还行,其他一般”
位置
房间太老气,入住系统还是dos下的
Apžvelgta 14 vasario 2016
4,7
MENGJUN iš Kinija
Standartinis dviejų lovų
Viešėta vieną naktį 2014 m. rugsėjis
不尽人意”
雨天开车前往为停车未入住就已忍无可忍投诉,进入房间发现房间里竟然都是美标插头,而且床单有污渍,很失望很失望!好像真的很失望
Apžvelgta 30 rugsėjo 2014
8,7
junjie iš Kinija
Verslo keliautojas
Viešėta vieną naktį 2014 m. liepa
愉快”
性价比,地理位置,周边环境
Apžvelgta 18 liepos 2014
8,0
qiaojie iš Kinija
Verslo keliautojas
Viešėta vieną naktį 2013 m. lapkritis
地理位置好,环境佳”
地理位置好、环境佳、服务还不错
位于市中心、客房干净、服务还不错,毗邻苏州大学及干将路、平江路、观前街。工作人员很友好,客房服务速度很快。
Apžvelgta 04 gruodžio 2013
wu iš Kinija
Šeima su vyresniais vaikais
Standartinis dviejų lovų
Viešėta 2 naktys 2013 m. sausis
地理位置好,但设施太陈旧。”
离苏州大学近
是为女儿考托福住这家酒店的,地理位置很好,离平江路很近,还有观前街也近。就是设施太陈旧。酒店无特点、
Apžvelgta 31 sausio 2013
Xiao iš Kinija
Grupė
Standartinis dviejų lovų
Viešėta vieną naktį 2012 m. spalis
地理位置很好,但是酒店较旧房间很一般”
地理位置好,在闹市区,离平江路和观前街很近
酒店地理位置好,在闹市区,离平江路和观前街很近,步行5分钟就有地铁1号线。但是酒店可能因为时间长了,比较旧,楼面里的地毯都很脏了,房间和浴室都是长久使用的样子,其实从电视机就能看出,年代比较久远。
Apžvelgta 07 spalio 2012
3,7
Kao iš Taivanas
Standartinis dviejų lovų
Viešėta 4 naktys 2013 m. liepa
非常不好”
都沒有,沒有星級酒店的水準
洗澡洗手的水是黃色.客服人員不尊重客人隱私,房間老舊不舒服 大廳前台人員訓練不足,非常令人失望 樓房地面和牆壁骯臟 浴室內部老舊
Apžvelgta 22 liepos 2013
5,7
EIYOUNG iš Pietų Korėja
Pora
Viešėta vieną naktį 2015 m. gegužė
핑장루 근처호텔”
편리한 위치
핑장루와 가깝습니다 그러나 가성비 별로예요
Apžvelgta 17 rugsėjo 2015
6,4
SHIGERU iš Japonija
Standartinis dviejų lovų
Viešėta vieną naktį 2017 m. balandis
料金の割には”
この後無錫で泊まったホテルとどうしても比較してしまう。無錫の方がはるかに安く豪華で部屋のアメニティも良かった。グロリア プラザ ホテル には2回泊まったけれど、1回目は部屋には緑茶が2つあるだけでしたが、2回目ではコーヒーや砂糖もあった。一方、2回目はカーペットがあすり減っていた。1回目はシャワーにホースがなくうまく浴びられなかったが、2回目はホースがあった。アゴダでは2回目に泊まったが1回目よりやや高かった。
Apžvelgta 22 balandžio 2017
YUTAKA iš Japonija
ZF1CRZ”
①観光地に近く ②低価格で広く綺麗な部屋 ③静かでゆっくり滞在できる
Apžvelgta 05 gegužės 2015
8,3
KONNO iš Japonija
Standartinis dviejų lovų
Viešėta vieną naktį 2013 m. balandis
徒歩圏内で全てととのう”
雰囲気の良いレストランなどがあり便利
Apžvelgta 05 gegužės 2013
Standartinis dviejų lovų
Viešėta vieną naktį 2012 m. birželis
最高のロケーション。何処へ行くのも便利。”
落ち着いた感じのホテル。中国の代表的な作りで安心感があった。
ホテルの前は大通りでバスやタクシーが頻繁に通っていた。夕方はタクシーが捕まりづらかった。しかし食事や観光場所へも歩いていけるので安心。夜の散歩や朝の散歩にも最高の景色を体験できた。
Apžvelgta 03 liepos 2012
Standartinis dviejų lovų
Viešėta 2 naktys 2012 m. kovas
落ち着いた閑静なホテルでした。ロケーションもよくリーズナブルで次回も利用したいです。”
ロケーション 値段
街の中心地でどこへ行くにも便利。ホテルの作りも、いかにも蘇州と言う感じでとても良かったです。古文化街のまん前に立地し通りを渡ればそこは別世界のいい雰囲気でした。よるはカメラ片手に撮影を楽しみました。
Apžvelgta 04 balandžio 2012
Standartinis dviejų lovų
Viešėta vieną naktį 2012 m. kovas
落ち着いた閑静なホテルでした。”
ロケ^ション 値段
町の中心街で何処へ行くのも便利な場所でした。部屋も広くベッドも大きい。但し、街の西側、東側へ行くにあたりタクシーがなかなかつかまらないのが欠点かもしれません。あと部屋の洗面台の水道が詰まってました。支障はないので服務員には言いませんでした。
Apžvelgta 03 balandžio 2012
takumi iš Japonija
Liukso dviejų lovų
Viešėta 2 naktys 2010 m. spalis
ロケーションはよかった。”
静かで部屋は大きかった。
繁華街より歩いて10分ぐらいのところにあり、ロケーションはいい。 ただ現在目の前で地下鉄の工事をしていて道幅が狭く渋滞していた。 朝のビュッフェはよかった。
Apžvelgta 21 spalio 2010
6,0
REIJIRO iš Japonija
Standartinis dviejų lovų
Viešėta vieną naktį 2010 m. gegužė
立地良好”
九江路の中心にあります。
ホテル全体の雰囲気は暗い気がします。
とても、評価が難しいホテルです。 つまり、日本の大都市駅前にあるビジネスホテルを連想すればいいかもしれません。可もなく、不可もなく。どうせなら、もっと低級であるほうが中国風かも。 場所は最高に便利です。空港からリニアでそのまま2号線に入れば南京東路駅でも、人民公園駅でも10分くらいでつきます。
Apžvelgta 31 gegužės 2010
Yasunobu iš Japonija
Standartinis dviejų lovų
Viešėta 2 naktys 2010 m. vasaris
日本語でも大丈夫”
スタッフの一人は片言で日本語ができます。英語はもちろんのこと、日本語で意思伝達できるので安心しました。
朝食はブッフェスタイルですが、品数が少なく、選べるチャンスがないのが残念です。
繁華街からちょっと外れたところにありますが、タクシー、公共交通のバスの便もよいので、移動には便利でした。部屋の広さ、清潔さは良かった。中国のホテルは比較的照明が白熱電球であるため、薄暗いため、読書をするには適さないのが残念です。(日本の家庭の照明が明るすぎるのかな?)
Apžvelgta 03 kovo 2010
8,0
SHINJI iš Japonija
Standartinis dviejų lovų
Viešėta 8 naktys 2010 m. sausis
蘇州旅行”
以前、現地会社が使っていたホテルでしたので予約しました。 蘇州繁華街に近く、朝食も美味しいです。 ルームも綺麗ですよ。
インターネットが有料。
今回、Agodaで予約しましたが、いざチェックインするときに 予約が入っていませんでした。現地よりタイまで電話をして ホテルとAgoda担当者が話をして何とかチェックインできました。
Apžvelgta 29 sausio 2010
7,0
Nami iš Japonija
Pora
Viešėta vieną naktį 2007 m. gruodis
景色のよいホテルでした”
観光地に近く、比較的大きなホテルで部屋が広かった
2人での宿泊でしたが、バスローブやスリッパが1人分しかなかった。
部屋がとても広くてのびのび使えました。食事はとらなかったので、わかりません。フロントのスタッフは英語が通じましたが、客室係りは通じませんでした。周りの治安も良かったように思います。客層は中国系がほとんどでした。
Apžvelgta 16 rugsėjo 2009