Užsakyk dabar: Hoya Resort Wuling

Labai gerai
Pagal 213 apžvalgosŽiūrėkite, ką sakė svečiai
7,8
90% rekomenduotų draugui

Naujausi klientų komentarai

Agoda apžvalgos (213)Booking.com apžvalgos (67)
7,8
Pagal 213 apžvalgos
Pasirinkti Keliautojo Tipą
Švara7,8
Įranga7,1
Vietovė8,5
Kambario komfortas ir kokybė7,9
Paslaugos7,9
Kainos ir kokybės santykis7,2
Pateikta patikrintų svečių Agoda
Filtruoti svečių komentarus pagal:
Kalba
繁體中文 (台灣)
English
繁體中文 (香港)
简体中文
daugiau
Kambario tipas
Liukso klasės apartamentai dviems
Dviejų lovų liukso numeris
Šeiminis keturvietis, liukso numeris
Rūšiuoti pagal
Rodomi 102 patikrintų svečių komentarai
SONG iš Malaizija
Dviejų lovų liukso numeris
Viešėta vieną naktį 2016 m. gruodis
出乎意料。”
我來台湾旅游已经几次了,但武陵卻是第一次这里的风景还算不錯,酒店的外观出乎意料的新潮,房间不错只可惜浴室比较殘舊是时候装修了而且马桶坐板没有自动暖化的设置,因为在山上住晩上或清晨上厕所睡意沉沉的坐在马桶上会立刻觉得精神饱满,因为坐板是冷冰冰的。希望酒店关注这一点。关于餐饮方面是值得讚very good, 在山上有如此多食物供选择还比一般大城市的酒店所提供的自助餐还要好,希望改次再度入住时仍然保持现有的餐饮狀况,也希望agoda 能够多争取更多房间好让会员订租。
Apžvelgta 09 gruodžio 2016
wan iš Kinija
Pora
Viešėta 2 naktys 2016 m. lapkritis
感谢富野,必须给100个👍”
这次LP意外受伤反而让我体会到富野的员工热心帮助,感谢来回开车数小时司机师傅和多名协助的客服人员。虽然这次自由行留下了遗憾,但富野服务却给我留下深刻回忆,感谢台湾,感谢富野!
Apžvelgta 05 lapkričio 2016
Chen iš Taivanas
Pora
Viešėta vieną naktį 2018 m. gegužė
希望櫃台能夠稍有彈性”
爬山下來身心俱疲,比check in時間早50分鐘到達,櫃檯人員說房間還沒準備好(不知是否飯店政策),一直等到覺得乾脆開車回家算了,問櫃台是否可以退宿,才說房間已經準備好了。當天入住客人不多,房間應該也是早就好了,飯店政策是否可以有彈性一點?
Apžvelgta 25 gegužės 2018
YUK iš Kinija
Trivietis liukso numeris
周邊環境都很靚, 食物不錯”
下次來會再住
Apžvelgta 05 rugsėjo 2017
2,8
Samuel iš Honkongas
Dviejų lovų liukso numeris
Viešėta 2 naktys 2017 m. balandis
還可以”
不願置評
Apžvelgta 15 balandžio 2017
6,4
Tan iš Singapūras
Dviejų lovų liukso numeris
Viešėta 2 naktys 2016 m. gruodis
食物和隔音差”
1)飯店自助晚餐是和台灣當地旅客一起吃,他們插隊、又拿一大堆食物,不管別人。 2)房間隔音太差了,一早就給走廊音樂和團體吵醒。 3)早晚餐都不好吃
Apžvelgta 29 gruodžio 2016
CHOW iš Kinija
Dviejų lovų liukso numeris
Viešėta 2 naktys 2016 m. liepa
地點十分怡人”
四季渡假都十分好的選擇
Apžvelgta 30 liepos 2016
8,7
PAI iš Kinija
Dviejų lovų liukso numeris
Viešėta 2 naktys 2015 m. gruodis
環境特優”
環境,步道,房間 都很適合休閒度假
Apžvelgta 03 sausio 2016
明煜 iš Taivanas
Šeima su mažais vaikais
Viešėta vieną naktį 2015 m. gruodis
非常好!”
很棒
Apžvelgta 15 gruodžio 2015
Barry iš Taivanas
Dviejų lovų liukso numeris
Viešėta vieną naktį 2015 m. liepa
房間內實在不需亮著緊急逃生燈,太亮了,影響晚上睡眠!”
音樂會很不錯、剪紙阿姨很nice!
Apžvelgta 02 rugpjūčio 2015
curtis iš Taivanas
Trivietis liukso numeris
Viešėta 2 naktys 2015 m. liepa
不錯”
空氣好
好舒服
Apžvelgta 09 liepos 2015
HSIEH iš Taivanas
Šeima su vyresniais vaikais
Viešėta vieną naktį 2013 m. rugpjūtis
為於武陵農場內”
環境優 . 供自助式晚餐 宵夜 及早餐
為於武陵農場內 地點風景優 因不屬於武陵農場所以需先付入園費 房間大體還佳,也有spa及住客音樂會及觀星活動 但房間內無wifi上網 餐飲佳!!
Apžvelgta 15 rugpjūčio 2013
5,3
Wen-Hung iš Taivanas
Dviejų lovų liukso numeris
Viešėta vieną naktį 2013 m. birželis
武陵風景優美, 但此飯店房價太高”
鄰近武陵農場,櫃檯人員細心。
(1)房間普通老舊,隔音不佳。 (2)餐食口味普通,餐具不夠乾淨,如盤子積水未乾,裝筷子的桶子裡頭都是黑色小屑屑,補菜速度太慢。 (3)用餐順序安排不佳,早餐用餐以團體客為主,許多桌子保留給團體客卻未規範時間,導製散客大排長龍。許多桌子卻空置在那,卻始終未見團體客抵達用餐。 (4)飯店電話非常難打,不論是訂房組或總機,常找不到人(非電話中),有事急需聯絡時根本打不通。 以一晚上萬元的價格來說,此飯店有四星的價格,卻無四星的品質,令人失望。
Apžvelgta 02 liepos 2013
8,7
CHIU iš Taivanas
Trivietis liukso numeris
Viešėta vieną naktį 2011 m. gruodis
地理位置極佳的賞星飯店”
賞星賞花賞楓賞鳥賞魚的好地方。
富野渡假村從check in開始,都一直讓人很享受輕鬆的渡假氛圍。飯店裡到處都有藝術收藏品,值得細細觀賞,難得的是骨董文物收藏也無私地公開展示。同時考慮周道地為家庭旅行的成員們設計的益智遊戲區,看到許多認真的臉龐正散發幸福溫馨的畫面。 提供菜色豐富的自助式晚餐和早餐,讓人補充滿滿的能量。順道一提的是免費的雅客SPA水療館,可以洗去塵囂的疲憊,忘卻煩人的俗事,悠然自得地享受片刻美好光陰。 武陵好山好水好空氣+富野渡假村=幸福滿滿!
Apžvelgta 04 sausio 2012
Hsieh iš Taivanas
Trivietis liukso numeris
Viešėta vieną naktį 2011 m. birželis
服務親切態度和諧”
森林
服務人員介紹我們如何使用飯店設備 也親切導引我們逛森林 用餐不錯 很安靜很乾淨的環境 宵夜點心用泡麵 大家強著要 真的很好玩
Apžvelgta 15 birželio 2011
7,3
Tzu iš Taivanas
Pora
Viešėta vieną naktį 2011 m. balandis
武陵富野- 武陵農場的最佳住宿地點”
服務好親切, 客房及旅館乾淨整潔, 四周環境四季都有值得看的景物
這次入住武陵富野度假村, 印象最深刻的就是服務人員都很親切. 有甚麼問題都會仔細的回答. 在住宿第二天因洗水塔換房時也主動幫我們換到比較好的房間, 也讓我們可以任何時間換過去. 餐點有一定的水準. 美中不足的是原本的做竹筒飯活動取消了
Apžvelgta 08 balandžio 2011
7,3
Hideo iš Japonija
Šeima su vyresniais vaikais
Viešėta vieną naktį 2015 m. birželis
特別料金のスイート部屋での特別料金のトラブル”
最終的に部屋のグレードをスィートにしてくれた事。スパがGood.食事はまあまあ。
特別料金のスイート部屋での特別料金で申し込んだのにスタンダードでチェックインされた。フロントで文句言ったら、やっとスイートにしてくれた。アコダにきちっと事前確認してほしかった。
Apžvelgta 23 birželio 2015
Shih iš Taivanas
Šeiminis kambarys
Viešėta 2 naktys 2018 m. balandis
Labai gerai”
1.選包早晚餐方案,早晚餐的樣式超過自己想像標準,吃得很飽,不過如果可以降低價格,樣式少一點或是簡餐類的也可以接受,因為連兩天早晚餐都是吃到飽,有點太多了! (但吃的部分在武陵農場這邊似乎是沒太多選擇) 2.建議增加一些兒童室內遊戲區,目前只有在天橋走廊設置簡單的益智遊戲,天黑後就沒啥好逛,天氣不好也辦法賞星,至於晚上樂團表演,看個人喜好,有一天是小老鷹樂團,還不錯
Apžvelgta 18 balandžio 2018
FANG iš Taivanas
Pora
Viešėta vieną naktį 2018 m. kovas
富野是武陵最好選擇”
Spa開放時間可增加07:00-11:00時段,
Apžvelgta 28 kovo 2018
HsiuPing iš Taivanas
Trivietis liukso numeris
Viešėta vieną naktį 2017 m. spalis
不錯”
不錯
Apžvelgta 26 vasario 2018
chia iš Taivanas
Šeima su vyresniais vaikais
Viešėta vieną naktį 2018 m. sausis
Išskirtinis”
很棒
Apžvelgta 09 vasario 2018
MING-REN iš Taivanas
Pora
據說是武陵農場裏最棒的”
房間乾淨 可惜晚餐時段補餐速度很慢 水果缺很大 但是還不錯
Apžvelgta 31 sausio 2018
YU iš Taivanas
Trivietis liukso numeris
Viešėta 2 naktys 2018 m. sausis
得天獨厚的位置,略顯老舊的設施,永遠不開的二樓小七雜貨鋪”
位置好,賞梅花非常方便,服務人員都相當熱心有禮,讓人覺得窩心。房間設施均看的出有年份(也許維護不易?),清潔尚可。自助餐還不錯,菜色有用心,只是房間隔音非常不ok,有點可惜。
Apžvelgta 25 sausio 2018
CHUN-CHIEH iš Taivanas
Dviejų lovų liukso numeris
Viešėta 2 naktys 2017 m. lapkritis
賓至如歸”
此次住宿,由於飯店訂房資訊未強調有三溫暖設施,因此未準備泳衣,實為遺憾!
Apžvelgta 27 lapkričio 2017
chihyin iš Taivanas
Pora
Viešėta vieną naktį 2017 m. liepa
吃得有待加強 但到武陵 這裡真的是最佳選擇
Apžvelgta 09 spalio 2017
5,2
Yao iš Taivanas
Trivietis liukso numeris
Viešėta vieną naktį 2017 m. rugsėjis
Geriau nei vidutiniškai”
三人套房比想像中的還要擠
Apžvelgta 02 spalio 2017
YANG iš Taivanas
Trivietis liukso numeris
Viešėta 2 naktys 2017 m. rugsėjis
武陵區最好的飯店, 老實說有點年紀了, 我至少造訪過3次以上。”
在山上吃到熱騰騰的自助餐, 教導孩子要惜福
Apžvelgta 21 rugsėjo 2017
pei iš Taivanas
Šeima su mažais vaikais
Viešėta vieną naktį 2017 m. rugpjūtis
Puiku”
自助晚餐普普 但飯店位置非常的棒
Apžvelgta 31 rugpjūčio 2017
maggy iš Taivanas
Šeima su vyresniais vaikais
Viešėta 2 naktys 2017 m. rugpjūtis
早餐和晚餐很棒,床軟硬度適中,很好睡”
建議,已經在飯店住宿旅客,不需再收取入園門票,每層樓都需要都飲水機和製冰機.
Apžvelgta 23 rugpjūčio 2017
4,8
june iš Taivanas
Trivietis liukso numeris
Priimtina”
住宿當晚有高山音樂會,感覺很棒 但一開始進房間裡有一隻蒼蠅在裡面飛來飛去,感覺不大好,好不容易將蒼蠅請出去 早餐和晚餐感覺尚可
Apžvelgta 23 rugpjūčio 2017
HSIU iš Taivanas
Labai gerai”
活動蠻多的,每一項都有參加。 大人小孩都滿意。 spa更衣室地板還有改善空間。
Apžvelgta 07 rugpjūčio 2017
每一項 活動飯店都精心準備 感覺非常棒 下次還會去
Apžvelgta 04 rugpjūčio 2017
Chi iš Taivanas
Grupė
值得入住的洒店”
雖然是裝潢老舊但是還蠻乾淨的
Apžvelgta 21 liepos 2017
4,8
Linfuei iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Dviejų lovų liukso numeris
Viešėta vieną naktį 2017 m. birželis
服務太差”
員工一問三不知
Apžvelgta 05 liepos 2017
wenyuan iš Taivanas
Dviejų lovų liukso numeris
在武陵應該是最適合家庭的首選,可能沒競爭算貴性價比普通”
想深度武陵務必住在武陵,可能要住兩晚 但兩晚武陵富野真不便宜,但是吃都包, 上山吃的不用太在意已經很好,但是餐桌一直搖麻煩要修,服務人員很多像是學生,麻煩不要讓客人有太明顯試驗品的感覺 晚間飯店活動非常好 agoda只註明早餐,要檢討
Apžvelgta 05 liepos 2017
6,4
yumei iš Taivanas
Gerai”
環境優,但下雨天沒有其他對應設施及配套活動小小可惜,餐時普通,可再加強會更好。
Apžvelgta 03 liepos 2017
kuo iš Taivanas
難忘的體驗!”
非常感謝武陵富野渡假村貼心的服務,逾時進住幫忙留餐,在加油站休息的狀況下協調幫忙解決加油問題,熱心的服務令人感動!
Apžvelgta 01 liepos 2017
6,8
Andersen iš Taivanas
Trivietis liukso numeris
每年都要來一次”
近十年每年都會來 雖然設備有點陳舊 但一直維持良好的傳統 室內音樂會 觀星 都是我會入住的原因 每次都有不同收獲 😘
Apžvelgta 28 birželio 2017
Kuang iš Taivanas
Dviejų lovų liukso numeris
Viešėta 2 naktys 2017 m. kovas
風景秀麗環境中較佳住宿”
設施及飲食已不太符合現在需求
Apžvelgta 26 kovo 2017
So iš Honkongas
Dviejų lovų liukso numeris
地理位置佳,午餐選擇少。”
位置好。節目安排好如觀星。午餐較失色。
Apžvelgta 18 sausio 2017
TING iš Taivanas
很棒”
楓葉真的很漂亮,環境很棒
Apžvelgta 30 gruodžio 2016
4,4
Alan iš Taivanas
不甚滿意”
訂單備註事項未準備、房務整理delay影響入住時間。
Apžvelgta 29 gruodžio 2016
Yaling iš Taivanas
乾淨整潔”
吃的部分,有待改善⋯
Apžvelgta 28 gruodžio 2016
HUI-FANG iš Taivanas
美好”
值得再來!
Apžvelgta 14 gruodžio 2016
YI iš Taivanas
Grupė
Viešėta vieną naktį 2016 m. lapkritis
滿意!”
入住含二餐(晚,早)跟免費的宵夜,唯一不方便是沒附牙刷,但可跟飯店人員購買
Apžvelgta 20 lapkričio 2016
Yiting iš Taivanas
Pora
Viešėta vieną naktį 2016 m. spalis
很棒的住宿經驗”
館內服務人員親切,房間乾淨,餐點滿意
Apžvelgta 31 spalio 2016
Yen-hui iš Taivanas
Pora
團體客太吵了,建議散客與團體客房間分配應做區隔”
原想休閒渡假卻因團體客很吵,品質欠佳!
Apžvelgta 17 spalio 2016
Kuohsiung iš Taivanas
Pora
Viešėta 2 naktys 2016 m. spalis
輕鬆寫意”
四季各有特色