Užsakyk dabar: Imperial Hotel

Puiku
Pagal 1718 apžvalgosŽiūrėkite, ką sakė svečiai
8,1
85% rekomenduotų draugui

Naujausi klientų komentarai

Agoda apžvalgos (1718)Booking.com apžvalgos (375)
8,1
Puiku
Pagal 1718 apžvalgos
Pasirinkti Keliautojo Tipą
Švara8,5
Įranga7,7
Vietovė8,0
Kambario komfortas ir kokybė8,5
Paslaugos8,3
Kainos ir kokybės santykis8,2
Pateikta patikrintų svečių Agoda
Filtruoti svečių komentarus pagal:
Kalba
English
日本語
繁體中文 (台灣)
繁體中文 (香港)
daugiau
Kambario tipas
Geresnysis karaliaus lovos kambarys
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Premier karaliaus lovos kambarys
Premier dviejų lovų kambarys
daugiau
Rūšiuoti pagal
Rodomi 1444 patikrintų svečių komentarai
8,4
Puiku
JI iš Pietų Korėja
Verslo keliautojas
Ekonominis pusiau dvigulės lovos kambarys
Viešėta 2 naktys 2016 m. balandis
Good”
Good
Apžvelgta 02 balandžio 2017
9,6
Išskirtinis
Kiah iš Malaizija
Verslo keliautojas
Superior King Room (Check-in after 23:00)
Viešėta vieną naktį 2017 m. kovas
Check in after 23:00”
Make sure you know about the 23:00 check in time for some offer room, don't expect to check in before 23:00 if you arrive early.
Apžvelgta 13 kovo 2017
10,0
Išskirtinis
szu iš Taivanas
Šeima su vyresniais vaikais
Superior King Room (Check-in after 23:00)
Viešėta vieną naktį 2017 m. sausis
Good experience”
Good Hotel
Apžvelgta 06 vasario 2017
6,0
ChiaHan iš Taivanas
Pora
Superior King Room (Check-in after 23:00)
Viešėta vieną naktį 2016 m. vasaris
OK”
OK
Apžvelgta 20 sausio 2017
8,4
Puiku
ardeshir iš Kanada
Šeima su mažais vaikais
Geresnysis karaliaus lovos kambarys
Viešėta 2 naktys 2016 m. gruodis
nice hotel but old”
It is a 5 stars hotel but old one
Apžvelgta 28 gruodžio 2016
10,0
Išskirtinis
Ianshin iš Taivanas
Grupė
Geresnysis karaliaus - tik šalies piliečiams
Viešėta vieną naktį 2016 m. gruodis
Fantastic stay”
Very welcoming environment
Apžvelgta 22 gruodžio 2016
4,8
HIDEYUKI iš Japonija
Verslo keliautojas
Ekonominis pusiau dvigulės lovos kambarys
Viešėta 4 naktys 2016 m. balandis
so so”
so so
Apžvelgta 21 gruodžio 2016
7,2
Labai geras
Danny iš Taivanas
Keliauju vienas
Geresnysis karaliaus - tik šalies piliečiams
Viešėta vieną naktį 2016 m. gruodis
Great Hotel”
Clean room, comfortable bed. It's good to have a tv channel plays soft Christmas music and I had a good sleep. The only disadvantage is the only elevator is a little bit small and it's sometimes just full when it gets to you. The close time of the bar at first floor is kinda early but it's fine to have many bars just around the corner.
Apžvelgta 19 gruodžio 2016
8,4
Puiku
Chong iš Honkongas
Keliauju vienas
Geresnysis karaliaus lovos kambarys
Viešėta 3 naktys 2016 m. balandis
Only the location problem”
Everthing else is great.
Apžvelgta 14 gruodžio 2016
8,0
Puiku
Lian-su iš Taivanas
Verslo keliautojas
Superior King Room (Check-in after 23:00)
Viešėta vieną naktį 2016 m. spalis
Would like to stay next time!”
xyz
Apžvelgta 01 lapkričio 2016
8,0
Puiku
yi iš Taivanas
Keliauju vienas
Superior King Room (Check-in after 23:00)
Viešėta vieną naktį 2016 m. birželis
great service”
great service
Apžvelgta 30 rugpjūčio 2016
10,0
Išskirtinis
CHUNGWAN iš Pietų Korėja
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta 5 naktys 2016 m. gegužė
Clean and big bad”
Clean and big bad
Apžvelgta 17 rugpjūčio 2016
8,0
Puiku
Raymond iš Australija
Verslo keliautojas
Premier karaliaus lovos kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. liepa
I have stayed at this hotel many times. I like the location and their facilities. The basic rooms are too small but other rooms a good. Sometimes I have been upgrade to a suite type room which is alwa”
I will stay there again.
Apžvelgta 26 liepos 2016
6,0
Natnaruesorn iš Tailandas
Verslo keliautojas
Superior King Room (Check-in after 23:00)
Viešėta vieną naktį 2016 m. liepa
Pieces of crap all over the toilet bowl”
Booked the hotel from Agoda with the discount promo so I could only check in after 23:00 as their regulation?? Hmm, I am not sure whether this policy apply to all the hotels in Taiwan or what? I went there around almost 9 PM so I asked the receptionist if I could pay extra to get to check in first. So she told me the price of almost TWD 1,500. However she offer me that there was the guests just checked out but I need to wait for 30 mins for them to clean the room. Waiting for almost an hour so I decided to follow up. The receptionist just forgot to inform me that it's done and the key was with her long time ago. I got into the room and found that there were pieces of craps spread in the toilet bowl.. This is not supposed to happen in the 5 stars hotel. The toilet function was not working but that does not matter. At least the flush was working. The room number is 906. Next time I will go back to the hotel near Nihu. More spacious and get more quality with the same price.
Apžvelgta 25 liepos 2016
8,0
Puiku
Wai iš Honkongas
Šeima su vyresniais vaikais
Premier dviejų lovų kambarys
Viešėta 2 naktys 2016 m. liepa
Friendly and professional”
The staff are well-trained and they can give you professional assistance.
Apžvelgta 18 liepos 2016
10,0
Išskirtinis
tan iš Malaizija
Verslo keliautojas
Ekonominis pusiau dvigulės lovos kambarys
Viešėta 2 naktys 2016 m. liepa
davidtankengming”
excellent great accomodation hotel....
Apžvelgta 08 liepos 2016
7,2
Labai geras
Vincent iš Singapūras
Verslo keliautojas
Superior King Room (Check-in after 23:00)
Viešėta vieną naktį 2016 m. balandis
Friendly and helpful staff”
During my stay, I need to go to hospital due to some injury, the front desk staff not only offer to help and wanted to send me to hospital. Though I decline, but the gesture leave a deep impression.
Apžvelgta 07 liepos 2016
6,8
Gerai
seung iš Pietų Korėja
Verslo keliautojas
Ekonominis pusiau dvigulės lovos kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. birželis
very clean & neat”
I love this hotel very much. Hotel is a little bit old but its interior is not too old as its age. and I like hotel staff's hospitality and good manner
Apžvelgta 04 liepos 2016
9,2
Išskirtinis
Alex iš Singapūras
Šeima su mažais vaikais
Ekonominis pusiau dvigulės lovos kambarys
Viešėta 2 naktys 2016 m. birželis
Excellent staff!”
Staff were very helpful in every aspect.
Apžvelgta 27 birželio 2016
8,0
Puiku
Sylvia iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta 5 naktys 2016 m. vasaris
Clean Hotel with Friendly Staff”
Although this location is a bit far from most tourist attractions, the subway station is about a 7 min walk from the hotel. There are always taxis waiting in the front. If you don't speak mandarin the staff could help translate your destination to the cab driver. There's a small area with food stands about 5 mins walk.
Apžvelgta 20 birželio 2016
8,0
Puiku
Lu iš Kinija
Verslo keliautojas
Geresnysis karaliaus lovos kambarys
Viešėta 3 naktys 2016 m. gegužė
Overall is good.”
The view from club lounge is perfect.
Apžvelgta 04 birželio 2016
8,4
Puiku
CHRISTIAN iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Pora
Superior King Room (Check-in after 23:00)
Viešėta vieną naktį 2016 m. gegužė
Nice hotel, great location, friendly and professional staff”
We enjoyed our stay and would come again.
Apžvelgta 31 gegužės 2016
8,4
Puiku
tan iš Malaizija
Verslo keliautojas
Ekonominis pusiau dvigulės lovos kambarys
Viešėta 5 naktys 2016 m. gegužė
CEO”
i will.back soon.
Apžvelgta 27 gegužės 2016
8,4
Puiku
Tzu-Wei iš Taivanas
Verslo keliautojas
Superior King Room (Check-in after 23:00)
Viešėta vieną naktį 2016 m. gegužė
a SHORT STAY”
a SHORT STAY
Apžvelgta 23 gegužės 2016
10,0
Išskirtinis
JEN-YING iš Taivanas
Šeima su vyresniais vaikais
Superior King Room (Check-in after 23:00)
Viešėta vieną naktį 2016 m. gegužė
wonderful ”
It's a clean and nice hotel
Apžvelgta 19 gegužės 2016
8,0
Puiku
Fei iš Australija
Verslo keliautojas
Ekonominis pusiau dvigulės lovos kambarys
Viešėta 3 naktys 2016 m. balandis
Good”
Good
Apžvelgta 05 gegužės 2016
8,0
Puiku
峻榮 iš Taivanas
Verslo keliautojas
Superior King Room (Check-in after 23:00)
Viešėta vieną naktį 2016 m. balandis
very good!”
very good!
Apžvelgta 21 balandžio 2016
8,0
Puiku
Gek-leng iš Malaizija
Verslo keliautojas
Ekonominis pusiau dvigulės lovos kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. balandis
Pleasant stay”
Staffs are very friendly and helpful
Apžvelgta 21 balandžio 2016
8,4
Puiku
Jonathan iš Mianmaras
Šeima su vyresniais vaikais
Superior King Room (Check-in after 23:00)
Viešėta vieną naktį 2016 m. balandis
Pleasant stay, good location”
Selected a late check in package and it was just nice with the location with late night supper available just a street away.
Apžvelgta 17 balandžio 2016
9,2
Išskirtinis
Chang iš Taivanas
Grupė
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta 3 naktys 2016 m. balandis
Big room”
Comfortable stay
Apžvelgta 16 balandžio 2016
8,8
Puiku
Chang iš Taivanas
Pora
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta 3 naktys 2016 m. balandis
Good room”
MRT station nearby
Apžvelgta 16 balandžio 2016
9,2
Išskirtinis
Chang iš Taivanas
Pora
Ekonominis pusiau dvigulės lovos kambarys
Viešėta 3 naktys 2016 m. balandis
Good location.comfortable room”
Pillow too soft.staff should be more friendly
Apžvelgta 16 balandžio 2016
8,8
Puiku
Shinju iš Taivanas
Pora
Superior King Room (Check-in after 23:00)
Viešėta vieną naktį 2016 m. balandis
Nice”
Apžvelgta 13 balandžio 2016
8,0
Puiku
Lanfang iš Taivanas
Verslo keliautojas
Superior King Room (Check-in after 23:00)
Viešėta vieną naktį 2016 m. balandis
good location, nice room”
very worthy, will visit again
Apžvelgta 11 balandžio 2016
8,8
Puiku
NingYou iš Taivanas
Pora
Geresnysis karaliaus lovos kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. balandis
good”
nice choice for short-term stay
Apžvelgta 04 balandžio 2016
8,0
Puiku
HIU iš Honkongas
Keliauju vienas
Geresnysis karaliaus lovos kambarys
Viešėta 5 naktys 2016 m. kovas
Value for money”
Good location, easily accessible; friendly stuffs.
Apžvelgta 30 kovo 2016
8,7
Puiku
CHIHSHEN iš Taivanas
Pora
Superior King Room (Check-in after 23:00)
Viešėta vieną naktį 2016 m. kovas
A pleasant accommodation experience”
1. Cozy bed 2. Quiet 3. Clean (there is a washlet in the bathroom)
I strongly recommend you to have a night in this hotel if you come to Taiwan!
Apžvelgta 29 kovo 2016
8,0
Puiku
Meng-Lin iš Taivanas
Keliauju vienas
Superior King Room (Check-in after 23:00)
Viešėta vieną naktį 2016 m. kovas
Was decent”
Location was not that convenient
Apžvelgta 28 kovo 2016
5,6
Wang iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Verslo keliautojas
Geresnysis karaliaus lovos kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. kovas
ok hotel to stay”
the hotel is ok, not in great location. mainly need tax. but room is clean, acceptable.
Apžvelgta 20 kovo 2016
9,3
Išskirtinis
sheng iš Malaizija
Grupė
Premier dviejų lovų kambarys
Viešėta 3 naktys 2016 m. kovas
Worth every single penny”
Outstanding Services, Good manners and very tidy
You will never regret with this hotel, most of the staffs are like live language dictionary no matter what language you could think of they can easily assist you of your needs.
Apžvelgta 08 kovo 2016
10,0
Išskirtinis
CHOON iš Malaizija
Verslo keliautojas
Superior King Room (Check-in after 23:00)
Viešėta vieną naktį 2016 m. sausis
Good location, clean and great value for money”
Good location, clean and great value for money
Good location, clean and great value for money
Apžvelgta 28 sausio 2016
5,7
Byungsoo iš Pietų Korėja
Keliauju vienas
Superior King Room (Check-in after 23:00)
Viešėta vieną naktį 2015 m. gruodis
Old business hotel. Needs to be renovated.”
Good location, that's all
Not so much enjoyed. It shouldn't be five star. The day before I really enjoyed my stay in a four star hotel where I paid less and gained better service with much better room conditions so I probably expected too much. If your company pays the room charge you would happily stay but not worth it if you have to spend your own money here.
Apžvelgta 02 sausio 2016
6,0
Axel iš Vokietija
Šeima su vyresniais vaikais
Superior King Room (Check-in after 23:00)
Viešėta vieną naktį 2015 m. gruodis
unconfortable sleep”
-
Hotel is OK, but I feel overrated with 5 stars. - 2 person in a twin bed need to share one blanket/bed cover. incredible ! I have to fight with my wife who gets bigger part of the blanket/bed cover. Extremely uncomfortable !!! - Rooms are rather small for the price + friendly staff
Apžvelgta 31 gruodžio 2015
8,3
Puiku
May iš Kinija
Šeima su vyresniais vaikais
Superior King Room (Check-in after 23:00)
Viešėta vieną naktį 2015 m. gruodis
Imperial Hotel”
Good price
Good price
Apžvelgta 28 gruodžio 2015
7,3
Labai geras
Tse iš Kanada
Pora
Superior King Room (Check-in after 23:00)
Viešėta vieną naktį 2015 m. gruodis
Huge room”
Huge room
Good
Apžvelgta 25 gruodžio 2015
9,3
Išskirtinis
Carol iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Šeima su vyresniais vaikais
Geresnysis karaliaus lovos kambarys
Viešėta 5 naktys 2015 m. lapkritis
Pleasant and safe and comfortable”
Pleasant, safe and comfortable
I would go back again. No offensive smoker odors. Staff very courteous. There are so many places to eat out in Taipei that we never ate in the hotel because we always had invitations to try this place or that, from specialty little shops to well known restaurants to irresistable street vendors. I gave a food/dining rating a 3 because the rating process would not continue without a numeric value. I explained why we didn't eat there but don't want to diss their food so i offer a 3 as neutral. They may be excellent but one can try only a limited number of places in a few days.
Apžvelgta 12 gruodžio 2015
5,3
Hock iš Singapūras
Keliauju vienas
Superior King Room (Check-in after 23:00)
Viešėta vieną naktį 2015 m. gruodis
Okay”
Location, Food, Gym
Don't think it's 5 star worthy
Apžvelgta 10 gruodžio 2015
9,7
Išskirtinis
Joanne iš Singapūras
Pora
Premier karaliaus lovos kambarys
Viešėta 4 naktys 2015 m. lapkritis
EXCELLENT HOTEL!”
The Staffs (Mousa Wu) , hotel , cleanliness
Our stay at Imperial was perfect! The location is very centralized, with just 5 min walk to Zhongshan elementary school station. There are also various supermart and eateries nearby! The staffs were all very friendly and helpful. I would like to specially commend Miss Mousa Wu, the service that she has provided is way beyond her duty. My boyfriend was cut by the nail under the carpet, Mousa together with her team, got us the first aid kit immediately and got her engineer to act on preventive measures making sure that no other visitors experience the same thing again. Our experience was perfect! We will definitely choose imperial again!
Apžvelgta 26 lapkričio 2015
6,7
Gerai
Jialing iš Taivanas
Keliauju vienas
Geresnysis karaliaus lovos kambarys
Viešėta vieną naktį 2015 m. lapkritis
It's a 3 star hotel not 5 star”
No
Apžvelgta 22 lapkričio 2015
8,7
Puiku
Cynthia iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Grupė
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2015 m. spalis
Five star hotel”
Service, proximity to shopping, English speaking receptionists
Good
Apžvelgta 04 lapkričio 2015