Užsakyk dabar: Kempinski Hotel Chengdu

Puiku
Pagal 167 apžvalgosŽiūrėkite, ką sakė svečiai
8,1
88% rekomenduotų draugui

Naujausi klientų komentarai

Agoda apžvalgos (167)Booking.com apžvalgos (169)
8,1
Puiku
Pagal 167 apžvalgos
Pasirinkti Keliautojo Tipą
Švara8,3
Įranga7,7
Vietovė8,1
Kambario komfortas ir kokybė8,3
Paslaugos8,3
Kainos ir kokybės santykis7,8
Pateikta patikrintų svečių Agoda
Filtruoti svečių komentarus pagal:
Kalba
English
简体中文
日本語
繁體中文 (香港)
daugiau
Kambario tipas
Liukso kambarys
Vadovų kambarys
Geresnysis kambarys
Rūšiuoti pagal
Rodomi 148 patikrintų svečių komentarai
8,7
Puiku
DAVID iš Jungtinė Karalystė
Keliauju vienas
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2015 m. lapkritis
Stay number five”
Room Food and staff
Better than last time.vNo problems but only there for one night
Apžvelgta 16 lapkričio 2015
10,0
Išskirtinis
Xiao iš Singapūras
Keliauju vienas
Geresnysis kambarys
Viešėta vieną naktį 2015 m. rugpjūtis
Perfect location and nice room”
Location, Parking lots, spacious room
Apžvelgta 01 rugsėjo 2015
7,0
Labai geras
Chow iš Honkongas
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2015 m. liepa
Nice”
location good, clean, staff polite
Nice.
Apžvelgta 31 liepos 2015
8,0
Puiku
DAVID iš Jungtinė Karalystė
Keliauju vienas
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2015 m. birželis
Disappointment on this stay”
Most staff, location
On my 4 or 5th visit to the Kempinski it is a disappointment to write a poor review. I was in a room at the back of the hotel overlooking a building site that started work at 5:20 am and in earnest at 07:30. During the evening numerous people came into the hotel lobby area smoking and were not challenged (previous review I had commented on staff challenging people)
Apžvelgta 15 birželio 2015
8,7
Puiku
Andrew iš Singapūras
Verslo keliautojas
Geresnysis kambarys
Viešėta 2 naktys 2015 m. vasaris
Value for money”
Dinning; cleaniness and prime location
Apžvelgta 28 gegužės 2015
8,0
Puiku
Hooi iš Malaizija
Verslo keliautojas
Geresnysis kambarys
Viešėta 3 naktys 2015 m. gegužė
Choice to stay for business traveler”
Safe, comfort and convenient
Overall satisfy, good gym, good breakfast
Apžvelgta 20 gegužės 2015
9,7
Išskirtinis
Rita iš Indonezija
Keliauju vienas
Geresnysis kambarys
Viešėta vieną naktį 2015 m. balandis
Excellent ”
location, clean, beautiful room
Beyond expectations, clean, bright and big room with complete amenities, good service and good location.
Apžvelgta 15 gegužės 2015
9,7
Išskirtinis
DAVID iš Jungtinė Karalystė
Keliauju vienas
Liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2015 m. balandis
Kempinski No 2”
Staff, Food and room service
As good as the first time
Apžvelgta 10 balandžio 2015
6,0
Zongqi iš Kinija
Keliauju vienas
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2015 m. kovas
location”
location, food and staff
Apžvelgta 02 balandžio 2015
9,3
Išskirtinis
DAVID iš Jungtinė Karalystė
Pora
Geresnysis kambarys
Viešėta 3 naktys 2015 m. vasaris
my views”
Staff cleanliness meals
Apžvelgta 02 kovo 2015
9,7
Išskirtinis
Shane iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Keliauju vienas
Geresnysis kambarys
Viešėta 2 naktys 2015 m. vasaris
There are some who call me...Tim?”
Staff, comfort, decoration
Apžvelgta 26 vasario 2015
8,3
Puiku
Fai iš Honkongas
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2015 m. sausis
A pleasant surprise”
Swimming Pool, Food (Chinese)
For business travellers, we need a place to work out. I like the opening hours of the hotel's swimming pool until midnight. It gave me a lot of flexibility.
Apžvelgta 19 sausio 2015
10,0
Išskirtinis
Matthew iš Singapūras
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta 3 naktys 2014 m. gruodis
Dec 14 in Kempenski Chengdu”
Service, Food & Location
Excellent
Apžvelgta 01 sausio 2015
7,7
Labai gerai
Gail iš Singapūras
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2014 m. gruodis
An okay hotel”
nice staff, comfy rooms, good view
Overall my stay was generally good, the room was comfortable, and staff pleasant. However having stayed at other Kempinski hotels worldwide, i had higher expectations (since my previous stays in Thailand/Indonesia were excellent). There were a few hiccups i experienced, few taxi drivers unable to find the hotel entrance and exit (i.e. turns out, one of the exit signs was pointing in the wrong way), and some disappointments with the room service standard (the 3 meals i had were rather tasteless, a staff didn't know what was on their own menu etc, another one giving me the wrong order once). These weren't big problems of course, but for a 5* hotel, and given the standard of their other international outlets, it was a bit of a let down.
Apžvelgta 29 gruodžio 2014
8,0
Puiku
Bernard iš Prancūzija
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2013 m. gegužė
convenient hotel”
location and service
Apžvelgta 22 gruodžio 2014
8,0
Puiku
TITKHUEN iš Singapūras
Keliauju vienas
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2014 m. spalis
5 star comfort at reasonable price”
short distance from airport, Great room design and comfortable bed
My regular hotel in Chengdu
Apžvelgta 04 lapkričio 2014
10,0
Išskirtinis
Esther iš Honkongas
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2014 m. spalis
good business hotel in Chengdu”
nice staffs,clean and comfortable room
I stayed this hotel for 2 nights. Very good experience, Staffs are nice and friendly. Room clean and comfortable. The dinning experience also very good. Value for money. The location also very good, appx 30 mins to airport.
Apžvelgta 13 spalio 2014
10,0
Išskirtinis
Jennifer iš Kinija
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2014 m. rugpjūtis
Value for Money”
Room Comfortable, Convenience location, delicious food
Apžvelgta 08 rugsėjo 2014
9,0
Išskirtinis
Bonnie iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Keliauju vienas
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2014 m. rugpjūtis
Chengdu”
Breakfast, staff and shower
Great except that it was very difficult to get a taxi. This made it stressful to plan a schedule
Apžvelgta 30 rugpjūčio 2014
8,3
Puiku
Ayelet iš Izraelis
Šeima su mažais vaikais
Liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2014 m. kovas
luxurious”
location
ok
Apžvelgta 21 liepos 2014
10,0
Išskirtinis
Chiung iš Taivanas
Grupė
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2014 m. birželis
Good staff service”
Easy Wifi access
Apžvelgta 17 birželio 2014
6,0
marco iš Indonezija
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2014 m. gegužė
cool place to chill, clean, big room”
clean neat tidy
I like this hotel because it stays at the heart of the city and easy access to shopping places
Apžvelgta 16 birželio 2014
7,3
Labai geras
Alin iš Rumunija
Pora
Liukso kambarys
Viešėta 3 naktys 2014 m. balandis
Lots of ancient sightseeings”
Not so new, clean, little far from subway
Stay ok, hotel not as new
Apžvelgta 08 birželio 2014
7,7
Labai gerai
Bee iš Singapūras
Pora
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2014 m. birželis
Nice .. But the room lighting too dark, ”
1) good varieties of breakfast 2) nice and comfort room 3) friendly staffs
Overall is comfortable and nice stay . But the toilet flush need to press longer .. , room lighting too little, too dark
Apžvelgta 06 birželio 2014
6,0
Bernard iš Prancūzija
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2013 m. gegužė
convenient for business”
Clean
Apžvelgta 17 gegužės 2014
9,0
Išskirtinis
Thiago iš Brazilija
Pora
Liukso kambarys
Viešėta 3 naktys 2014 m. gegužė
High Value. 5 star very well located.”
Huge Bed, Centrally located and On Top of a Paulaner Bar.
Apžvelgta 05 gegužės 2014
8,7
Puiku
Thomas iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Pora
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2014 m. balandis
enjoyable”
location, comfortable bed, pool
We had a very relaxing time in a comfortable room.
Apžvelgta 20 balandžio 2014
8,7
Puiku
Hoi iš Singapūras
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta 4 naktys 2014 m. balandis
Clean hotel fast chech in and friendly staff”
Clean good location comfortable room
The room is really very comfortable with good pillow. Near mrt about 5 m walk
Apžvelgta 19 balandžio 2014
7,0
Labai geras
Robert iš Vokietija
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2014 m. balandis
Good choice for Chengdu”
Swimming Pool, Rooms, Proximity to Airport
Good choice for Chengdu, however, no kudos for the hotel staff for recommending a tourist-trap restaurant close to the hotel.
Apžvelgta 17 balandžio 2014
9,0
Išskirtinis
Andy iš Australija
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta 4 naktys 2013 m. spalis
Great Hotel”
Great room, bar and staff
My first time in Chengdu and the hotel made my stay comfortable, safe and leave a lasting impression that I want to go back. Thank You
Apžvelgta 27 kovo 2014
6,3
Gerai
Shawn iš Singapūras
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta 3 naktys 2013 m. kovas
Hotel for the wine show”
location, price and safety.
2nd time staying here because of the annual wine show. dont expect to use any of the F&B during the wine show in march. the rooms are ok. it's near to the train station. there are also few restaurants in the surrounding area. you just have to walk out.
Apžvelgta 30 gruodžio 2013
8,3
Puiku
Chang iš Malaizija
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2013 m. gruodis
Happy and had a great stay ”
Friendly staff , Good Location and Good restaurants
It was a very good although short stay and will definitely look forward to stay again in this hotel and compliments to the front desk staff Paul for his efficient service and also the staff in Harmony the Chinese Restaurant Angel An for her impeccable service .
Apžvelgta 13 gruodžio 2013
8,0
Puiku
Lim iš Honkongas
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta 3 naktys 2013 m. lapkritis
very good city for sightseeing”
swimming pool, buffet breakfast, well equipped fitness centre
Everything ok, the room is clean and the service provided is above expectation
Apžvelgta 29 lapkričio 2013
8,0
Puiku
Lim iš Honkongas
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta 3 naktys 2013 m. lapkritis
brillant”
swimming, internet facilities, breakfast
It is a very good hotel but it is difficult to get a taxi when you go out
Apžvelgta 29 lapkričio 2013
8,0
Puiku
Lim iš Honkongas
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta 3 naktys 2013 m. lapkritis
very good”
well facilities, swimming pool, buffet
It is very good with acceptable price. The swimming pool is not big but excellent
Apžvelgta 29 lapkričio 2013
6,3
Gerai
Lok iš Honkongas
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2013 m. lapkritis
It's in the city and good for the business trip.”
The price is reasonable, location is good and the room is clean
Apžvelgta 17 lapkričio 2013
6,0
Lok iš Honkongas
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2013 m. spalis
reasonable price for business trip ”
good rate, location and clean
the location is good for business trip, price is good, room is clean.
Apžvelgta 26 spalio 2013
7,7
Labai gerai
Pei iš Singapūras
Keliauju vienas
Liukso kambarys
Viešėta 3 naktys 2013 m. spalis
Relaxing and Pleasant Stay”
Service, Comfort, Location
Good. Except the room wasn't soundproof. Kept hearing doors banging and traffic from the road while I was still in bed.
Apžvelgta 24 spalio 2013
9,0
Išskirtinis
Andy iš Australija
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta 4 naktys 2013 m. spalis
Could not have asked for more”
Great attentive staff and great room
Apžvelgta 22 spalio 2013
8,0
Puiku
Supanan iš Tailandas
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2013 m. rugsėjis
wonderful”
location, services and convenient
Apžvelgta 28 rugsėjo 2013
8,0
Puiku
Supanan iš Tailandas
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2013 m. rugsėjis
good time”
location, service and food
Apžvelgta 27 rugsėjo 2013
8,0
Puiku
Supanan iš Tailandas
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2013 m. rugsėjis
fantastic”
location, services and facilities
Apžvelgta 25 rugsėjo 2013
8,0
Puiku
Supanan iš Tailandas
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2013 m. rugsėjis
I did enjoy my stay here”
location, services and food
Apžvelgta 21 rugsėjo 2013
8,0
Puiku
Supanan iš Tailandas
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2013 m. rugsėjis
wonderful”
service, food and location
Apžvelgta 20 rugsėjo 2013
8,0
Puiku
Supanan iš Tailandas
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2013 m. rugsėjis
nice service”
services, room and location
Apžvelgta 18 rugsėjo 2013
8,0
Puiku
Kun iš Malaizija
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta 6 naktys 2013 m. rugpjūtis
good”
staff is nice and friendly
Great, easy access to public transport. Hotel Room is clean, comfortable. staff is friendly, restaurant is good.
Apžvelgta 05 rugsėjo 2013
7,7
Labai gerai
David iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Pora
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2013 m. liepa
Good value with Agoda”
Lobby, comfort, food and drink
This is a true five-star, and a great value at the Agoda price. We paid extra for breakfast and wished we hadn't-- don't go late or nothing is left (nor do they care). The restaurants and bier stube are great, though the hotel needs to work harder on staff training.
Apžvelgta 27 liepos 2013
8,0
Puiku
Tan iš Singapūras
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2013 m. liepa
Good experience. Nice hotel.”
Nice hotel. Good service.
Good service and helpful staffs. Pleasant hotel stay.
Apžvelgta 15 liepos 2013
6,7
Gerai
Yiu iš Jungtinė Karalystė
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta 3 naktys 2013 m. liepa
Good all round ... but missed my room service”
Comfortable, efficient and is located near to the airport
This was the third time I stay here - it is located near to both the airport and the factory I come to visit. A comfortable and good all round hotel. My only complaint this time is the Room service - I placed an order to be delivered next day early morning but it's never arrived.
Apžvelgta 07 liepos 2013
7,7
Labai gerai
Xuan iš Kinija
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta 3 naktys 2013 m. gegužė
Nice hotel in good location”
Location, services, decor
Comfortable room with modern design, staff were friendly . But the breakfast and room services were not as good as expected. The best thing about the hotel is the location.
Apžvelgta 04 birželio 2013