Užsakyk dabar: Metro Hotel

Puiku
Pagal 551 apžvalgosŽiūrėkite, ką sakė svečiai
93% rekomenduotų draugui

Naujausi klientų komentarai

Agoda apžvalgos (551)Booking.com apžvalgos (163)
Pagal 551 apžvalgos
Pasirinkti Keliautojo Tipą
Švara8,3
Įranga7,5
Vietovė9,1
Kambario komfortas ir kokybė8,0
Paslaugos9,1
Kainos ir kokybės santykis8,3
Pateikta patikrintų svečių Agoda
Filtruoti svečių komentarus pagal:
Kalba
繁體中文 (台灣)
English
繁體中文 (香港)
日本語
daugiau
Kambario tipas
Keturvietis liukso kambarys
Geresnysis dvigulės lovos kambarys
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Rūšiuoti pagal
Rodomi 246 patikrintų svečių komentarai
Tzu iš Taivanas
Pora
Viešėta vieną naktį 2018 m. balandis
房間大”
可是早餐很普通
Apžvelgta 07 birželio 2018
HSU iš Taivanas
Pora
Viešėta vieną naktį 2018 m. gegužė
CP值非常高”
外觀看起來老舊,但其實飯店本身的設備都蠻整潔的。 晚餐有特別時段提供宵夜,是蠻貼心的一個服務 週遭就是斗六車站商圈,買東西非常方便喔~ 唯一美中不足的就是停車要到對面的台鐵, 對有帶寶寶的人來說會比較不方便一點點, 如果下雨那就更不方便了~ 但整體真的非常棒!
Apžvelgta 04 birželio 2018
Fu-Ju iš Taivanas
Verslo keliautojas
Viešėta vieną naktį 2018 m. birželis
位置絕佳”
對於利用大眾交通的住客來說非常方便,就在斗六火車站正對面。 房間大,還有免治馬桶座,早餐不錯,值得推薦。 只是我們是自己開車去的,被破舊的停車場嚇到,而且能下停車場的電梯只有一部,但兩部電梯共用一個節電式按鈕(就是按了鍵只有一部電梯會動),當天早上趕著要去開會的我有點焦急。
Apžvelgta 04 birželio 2018
6,4
kuna iš Taivanas
滿舒適的旅社”
房間空間大 床又是很大一張雙人床,兩個人睡還有翻滾的空間 斗六車站一出來就是飯店 很適合來斗六的人住宿
Apžvelgta 29 gegužės 2018
YEN iš Taivanas
Keturvietis liukso kambarys
地點好,房客素質不良室內抽煙。cp值高”
早餐不錯,用餐環境也蠻好的
Apžvelgta 27 gegužės 2018
HAO iš Taivanas
不錯的飯店”
交通方便就在火車站前面,有特約停車場很大離飯店大概五十公尺,進出很自由方便,員工整體體服務周到,打卡還贈送海灘鞋還不錯! 晚上有提供消夜但跑去逛夜市沒吃到,早餐整體來說算不錯!下次去斗六還是會列入住宿考慮!
Apžvelgta 23 gegužės 2018
Lee iš Taivanas
服務細膩貼心”
斗六並不熱鬧,華安大門也並不顯眼。公務出門只想乾淨舒適的過夜。華安的服務人員態度非常好:動作細膩、貼心為入住的房客服務。由於個人需要必須預約計程車,後又因個人因素需要更改時間。櫃臺的服務人員,沒有一點不耐煩,主動、貼心的接納與服務。 我一年有一半以上的日子,必須入住旅館,以華安這樣的住房費,從整潔與服務態度,我認為是五星級的!!必須點讚!!
Apžvelgta 05 gegužės 2018
TM iš Australija
Pora
Viešėta vieną naktį 2017 m. lapkritis
地點方便 體貼服務”
酒店對面就是火車站, 非常方便。 服務非常好。 我兩夫婦是往田中參加馬拉松, 需要預早上五點,搭車去田中。 酒店特意為我們安排早餐,方便我們出發, 非常貼心。晚上又安排宵夜, 雖然是泡麵,但都好開心。
Apžvelgta 24 lapkričio 2017
CHAN iš Kinija
Šeima su mažais vaikais
Viešėta vieną naktį 2017 m. rugpjūtis
喜出望外”
地點就在斗六火車站對面,服務比很多5星級酒店還要親切,酒店有點舊卻十分整潔和寧靜又沒有煙味,全家都能睡得很甜。免費的簡約宵夜吃得很開心,早餐竟然有益力多和豆腐花,孩子大人都吃得很起勁。唯一缺點是毛巾架有點生銹。是去斗六的首選酒店。
Apžvelgta 01 rugsėjo 2017
hui iš Taivanas
Šeima su mažais vaikais
Viešėta vieną naktį 2016 m. spalis
服務人員態度佳”
地點極好,停車方便。但由於外地人不熟悉停車入口已轉換,故若能提早告知會更加完美。
Apžvelgta 11 spalio 2016
PeiShan iš Taivanas
Keturvietis liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. rugpjūtis
cp值很高”
位置便利,服務人員態度超級好,除了早餐還有宵夜。雖然是老式飯店,但是價格,服務都很讓人滿意。
Apžvelgta 15 rugpjūčio 2016
YU iš Taivanas
Keturvietis liukso kambarys
櫃台服務人員不輸五星級飯店的服務”
整體而言入住還不錯,唯有的缺點例如馬桶沖水按鈕壞了。房間清潔需要再加強。
Apžvelgta 12 rugpjūčio 2016
CHANG iš Taivanas
Pora
Viešėta 2 naktys 2016 m. birželis
優良”
很不錯
Apžvelgta 28 birželio 2016
shih iš Taivanas
Keturvietis liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. gegužė
服務一流,客房整潔乾淨”
地下停車場車道狹小
Apžvelgta 12 gegužės 2016
Chin iš Taivanas
Pora
Viešėta vieną naktį 2016 m. balandis
地點佳 附近很熱鬧 ”
乾淨又整潔,櫃台人員服務佳 地點佳也很方便
Apžvelgta 08 gegužės 2016
8,7
Letizia iš Honkongas
Keturvietis liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2015 m. liepa
老誌好飯店”
超方便!職員很有禮貌!
Apžvelgta 14 liepos 2015
JUNGYOON iš Pietų Korėja
Keliauju vienas
Viešėta vieną naktį 2016 m. rugsėjis
80년대 호텔”
호텔문을 여는 동시에 쾌쾌한 냄새가 났다. TV도 오래된 TV였다. 정말 잘 곳이 없다면 차라리 주변 SPA 모텔에서 투숙하는 게 훨씬 낫다. 조식도 정말 맛없었다. 돈이 진짜 아깝다.
Apžvelgta 14 sausio 2017
yuichiro iš Japonija
Verslo keliautojas
Viešėta vieną naktį 2018 m. sausis
Išskirtinis”
駅前という好立地です。このホテルに泊まるのは三回目ですが、スタッフの応対も丁寧で感じが良いです。 日系の現地工場がホテルと契約していて出張者の宿泊場所になっていることもあり、朝食にお味噌汁、海苔の佃煮や納豆、ふりかけなんかも用意されていて、なかなか良いですよ。
Apžvelgta 04 sausio 2018
SATOKO iš Japonija
Keliauju vienas
Viešėta vieną naktį 2017 m. rugsėjis
夜食があるよ”
夜の9時から10時までレストランで 夜食が用意してあります。 カップラーメン、お菓子、スープ、パン、コーヒーなどが あって、結構利用している人がいました。
Apžvelgta 01 spalio 2017
TOSHIKO iš Japonija
Keliauju vienas
Viešėta vieną naktį 2017 m. liepa
駅の真正面、公共交通機関利用ならベストロケーションです”
口コミがとてもよかったので期待しすぎてしまい、最初部屋に入った時は湿っぽいにおいがしてちょっとだけがっかりしました。しかし浴室の換気扇を回したら改善しました。 12階と9階の二つの部屋に(別々の日に)泊まりました。部屋にはどちらもバルコニーがあり、向きによってそれぞれ斗六駅、市街地(円環のライトアップとか)が見えます。駅側の部屋は列車の音が聞こえます。 日本のテレビのチャンネルも4つあってうれしかったです。(一人旅で日本語が聞けるとうれしい) シャワーの水圧は12階より9階が強かったです。部屋によるのか階によるのかはわかりません。 朝食もサラダやハム、卵などもそろっていて十分な品揃えだと感じました。 夜21:00~22:00に食堂でスナックが食べられます(無料)。クラッカー、スープ、パン、カップ麺程度ですが、おふろ上がりにちょっと小腹を満たせて部屋に帰ってビールを飲んだりと楽しめました。食堂からは夜景も見えます。 フロントには少し日本語ができる方が常にいらっしゃいました。
Apžvelgta 19 liepos 2017
HISAKO iš Japonija
Keliauju vienas
Viešėta vieną naktį 2017 m. vasaris
Išskirtinis”
駅前で非常に便利。バス、台鉄、高鐵へのバスなど、移動手段に困らない。
Apžvelgta 12 kovo 2017
Sayaka iš Japonija
Išskirtinis”
施設も、スタッフもいいね! ロケーションがよい。ベッドも広々でバスルームも使いやすかった。 スタッフも日本語が上手で、カフェの予約の電話(中国語でしか予約できない)を快く引き受けてくれました。社員教育ができているな~と感心しました。
Apžvelgta 24 vasario 2017
TOMOKAZU iš Japonija
Pora
駅前で便利です”
斗六駅のまん前で便利です。 フロントでお願いすると、手作りの周辺地図がもらえます。 スタッフは女性ばかりでしたが、気持ちのいい対応をしていただきました。
Apžvelgta 21 vasario 2017
TOSHIYUKI iš Japonija
Puiku”
駅前という抜群のロケーション。 スタッフが親切。 価格の割に朝食がおいしい。
Apžvelgta 15 vasario 2017
ATSUHIDE iš Japonija
Pora
Viešėta 4 naktys 2016 m. gruodis
お勧めします”
スタッフが良い、ロケーションが良い、部屋が 良い。
Apžvelgta 22 gruodžio 2016
ATSUHIDE iš Japonija
Keliauju vienas
Viešėta 3 naktys 2016 m. lapkritis
お薦めします”
リーズナブルな価格設定です。 日本語堪能なスタッフが居ます。 対応も良いし、ルーム・設備も良い。
Apžvelgta 19 lapkričio 2016
TERUKAZU iš Japonija
Pora
駅ちか、日本語スタッフ勤務あり”
街を散策していないので、立地条件は駅前ということが良い、という判断しかてきませんが、私は良いと思いました。 台湾人のスタッフが頑張って日本語でサービスしてくれます。 朝食はバイキング形式で、コーヒーも美味しかです。
Apžvelgta 20 rugpjūčio 2016
AKIRA iš Japonija
Pora
口コミ通りの高いレベル”
虎尾から台西客運のバスで斗六(後站)に到着、地下道を通って駅前に出ると メトロホテル(華安大飯店)がありました。駅前周辺が繁華街なので立地は抜群、 タクシーも斗六駅に多数。フロントでは、レストランの予約依頼なども綺麗な日本語で対応してもらいました。部屋の広さや設備も問題なく快適な滞在でした。
Apžvelgta 23 balandžio 2016
Chia-Hsuan iš Taivanas
Grupė
Labai gerai”
滿乾淨的。
Apžvelgta 31 gegužės 2018
YU iš Taivanas
Grupė
Very high c/p ratio”
Great location, Great breakfast, Great service, and Acceptable price. The best choice near Douliu Train Station. The room is clean. There are many Japanese business travelers. A good choice for business trip. The only disadvantage is that the bed is not too soft and the pillow is too soft.
Apžvelgta 11 gegužės 2018
Helen iš Taivanas
Keturvietis liukso kambarys
Labai gerai”
交通方便,服務不錯,雖然設備有點舊。
Apžvelgta 02 gegužės 2018
YuAn iš Taivanas
Verslo keliautojas
Geriau nei vidutiniškai”
天花板是明架感覺實在太奇怪
Apžvelgta 01 gegužės 2018
CHUN iš Taivanas
還不錯”
可以接受
Apžvelgta 26 balandžio 2018
Ming iš Taivanas
Keturvietis liukso kambarys
地點不錯。有宵夜可享用。房間還算舒適。”
10樓4人房略有點潮濕。冷氣控制器希望能多一點控制功能。不要只有強中弱3個鈕。
Apžvelgta 26 balandžio 2018
Chih iš Taivanas
Išskirtinis”
早餐簡單但美味, 員工態度極好, 性價比高, 會介紹給朋友或有機會會再入住.
Apžvelgta 23 balandžio 2018
6,4
TZE iš Taivanas
Gerai”
離火車站近,但整體感覺為一般商旅卻又掛福華的名子,早餐還不錯吃,有免費停車場
Apžvelgta 17 balandžio 2018
Joseph iš Taivanas
高C/P”
價位合理不如北港住宿昂貴、停車方便、消夜帶早餐,令人驚豔,唯一缺點枕頭過扁,數量上可以增加一個更好
Apžvelgta 16 balandžio 2018
hsiaoyuan iš Taivanas
Keturvietis liukso kambarys
整潔乾淨 地理位置方便”
飯店沒有提供娃娃床,只有床邊圍欄可以借用,但放了圍欄小北鼻還是不小心掉下去了,希望飯店還是能提供娃娃床
Apžvelgta 09 balandžio 2018
Iris iš Taivanas
Keturvietis liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2018 m. balandis
停車方便,附近東西多,但是蚊子太多,整潔度需要加強”
停車方便,附近東西多,但是蚊子太多,整潔度需要加強
Apžvelgta 09 balandžio 2018
HUI iš Taivanas
Gerai”
早餐食材新鮮、乾淨、少油、少鹽、清爽、好吃。 櫃檯服務人員親切有禮貌。 值得推薦的飯店。
Apžvelgta 06 balandžio 2018
CHIH-CHING iš Taivanas
Pora
有歷史痕跡的飯店,服務人員親切。”
飯店外觀雖略顯老舊,卻非常整潔乾淨,廁所配備免治馬桶座。 飯店的位置很具優勢,不管是搭車,或是到斗六知名景點都非常便利,適合簡單的散步之旅。
Apžvelgta 06 balandžio 2018
YAHAN iš Taivanas
整體很舒適”
電視機太老舊,畫面有雜訊在跑。
Apžvelgta 05 balandžio 2018
FENG-LAN iš Taivanas
Keturvietis liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2018 m. kovas
不喜歡”
隔音太差 煙味太重
Apžvelgta 03 balandžio 2018
5,6
Chieh-Huei iš Taivanas
Šeima su mažais vaikais
Geriau nei vidutiniškai”
地點不錯,樓下有便利商店、屈臣氏、許多小吃店。停車是火車站的特約停車場,距離還可以接受。有宵夜滿特別的,早餐還可以。除了房間能洗澡睡覺外,沒什麼設施可言。
Apžvelgta 02 balandžio 2018
lichu iš Taivanas
整體不錯”
位於斗六車站對面,開車族也有特約停車場在附近,樓下很多商家還有麥當勞,環境很乾淨,早餐普通,隔音有待加強,因為對面是火車站 住13樓房間聽得道火車聲,以CP值來說還不錯囉~
Apžvelgta 05 kovo 2018
Chien iš Taivanas
Pora
Viešėta vieną naktį 2017 m. gruodis
便宜好選擇”
櫃台真的很親切;雖然停車位不夠,但很積極幫忙解決。
Apžvelgta 28 vasario 2018
Chun iš Taivanas
Šeima su vyresniais vaikais
Viešėta vieną naktį 2018 m. vasaris
交通好,服務人員親切”
雖然是舊飯店改裝,但還是有福華一貫的水準,早餐東西也多,值得一住
Apžvelgta 27 vasario 2018
Hao iš Taivanas
很好”
服務人員很親切 晚上還有提供宵夜的服務 只是房間跳電跳了兩三次 半夜冷氣不冷被熱醒
Apžvelgta 27 vasario 2018
Chao-Hsiu iš Taivanas
舊式飯店,但工作人員服務態度很好
Apžvelgta 22 vasario 2018
EN iš Taivanas
Išskirtinis”
櫃枱小姐親切有禮,飯店也貼心提供宵夜,住宿也舒適,下次還會再來喲~︿_︿
Apžvelgta 22 vasario 2018