select your dateNorėdami pamatyti kainas, įrašykite atvykimo datas
Movenpick Resort & Spa El Gouna
Klasikinis kambarys su karaliaus lova Movenpick Resort & Spa El Gouna
Fojė Movenpick Resort & Spa El Gouna
paplūdimys Movenpick Resort & Spa El Gouna
Žiūrėti visas 60 nuotraukas

Movenpick Resort & Spa El Gouna

Po Box 72, Hurghada, Red Sea, El Guna, Gurdaka, Egiptas, 84511 - ŽEMĖLAPYJE
Nemokamas wi fi
ŽEMĖLAPYJE
Objektai netoliese
Downtown Bazaar 770 m
Pasų & imigracijos tarnyba 19,2 km
Akvariumas 19,9 km
Papas II 19,9 km
Tritono Imperijos Paplūdimys 20,0 km
Easy Divers 20,0 km
Valstybinė ligoninė 20,0 km
Tourist Police 20,1 km
Telephone Centrale (Ad-Dahar) 20,4 km
El Baroudy Internet 20,5 km

8,9

Puiku

Vietos įvertinimas

Puiki vieta
Automobilių stovėjimo aikštelėNEMOKAMAI
Higiena Plius
Ši apgyvendinimo įstaiga pati pasirinko ir pati taiko šias higienos saugumo priemones.Sužinokite daugiau
Saugumo priemonės
Pagal saugumo protokolą apmokytas personalas
Žiūrėti visus patogumus
Prevencinė įranga
rankų dezinfekatas
Free face masks
sterilizavimo įranga
Sveikata ir medicina
pirmosios pagalbos vaistinėlė
Žiūrėti visus patogumus
  • Transportas iš ir į oro uostą

  • Privatus paplūdimys

  • Valiutos keitykla

  • Nemokamas Wi-fi visuose kambariuose

  • Karšto vandens vonia

Jūsų datos tarp keliautojų populiariosAgoda.com vartotojai užsako vietą Gurdaka kas 43 minutes
Kainos ir kokybės santykis7,5
Vietos įvertinimas8,9

Kambariai Movenpick Resort & Spa El Gouna

Labai gera
Kambario patogumas ir kokybė
7,5
Deluxe Lagoon View, Guest room, 2 Twin/Single Bed(s)
...
  • Kambario dydis: 40 m²/431 f...
  • Vaizdas: Lagūna
  • 2 Viengulės lovos
Matyk kainas, pasirinkęs datas
Šeiminis su karališka lova (Family King Bed)
...
  • Kambario dydis: 50 m²/538 f...
  • Vaizdas: Lagūna
  • 1 Karaliaus lova
Matyk kainas, pasirinkęs datas
Klasikinis kambarys su karaliaus lova (Classic King)
...
  • Kambario dydis: 40 m²/431 f...
  • Vaizdas: Sodas
  • 1 Karaliaus lova
Matyk kainas, pasirinkęs datas
Liukso klasės kambarys, vaizdas į jūrą ir karališka lova (Deluxe King Sea View Room)
...
  • Kambario dydis: 40 m²/431 f...
  • Vaizdas: Jūra
Matyk kainas, pasirinkęs datas
Ištaigingas 2 lovų numeris su vaizdu į jūrą (Deluxe Twin Sea View)
...
  • Kambario dydis: 40 m²/431 f...
  • Vaizdas: Jūra
  • 2 Viengulės lovos
Matyk kainas, pasirinkęs datas
Deluxe Room, Guest room, King, Lagoon view
...
  • Kambario dydis: 40 m²/431 f...
  • Vaizdas: Lagūna
  • 1 Karaliaus lova
Matyk kainas, pasirinkęs datas
Ištaigingas numeris su labai didele lova ir vaizdu į jūrą (Deluxe King Room with Sea View)
...
  • Kambario dydis: 40 m²/431 f...
  • Balkonas / terasa
  • 1 Karaliaus lova
Matyk kainas, pasirinkęs datas
Klasikinis - Dviguba lova (Classic Twin Bed)
...
  • Kambario dydis: 40 m²/431 f...
  • Vaizdas: Sodas
Matyk kainas, pasirinkęs datas
Ištaigingas liukso numeris su vaizdu į jūrą (Deluxe Suite Sea View)
...
  • Kambario dydis: 72 m²/775 f...
  • Vaizdas: Jūra
  • 1 Karaliaus lova
Matyk kainas, pasirinkęs datas
Ištaigingas numeris su labai didele lova ir vaizdu į lagūną (Deluxe King Room with Lagoon View)
...
  • Kambario dydis: 40 m²/431 f...
  • Balkonas / terasa
  • 1 Karaliaus lova
Matyk kainas, pasirinkęs datas

Dažnai užduodami klausimai

Koks Movenpick Resort & Spa El Gouna atvykimo ir išvykimo laikas?

Atvykimas nuo 14:00, išvykimas iki 12:00. Užsakydami galite prašyti ankstyvo atvykimo ar vėlyvo išvykimo, suteikiama pagal galimybes. Svečiams, atvykstantiems iki ar išvykstantiems po nustatyto laiko, gali būti taikomi papildomi mokesčiai. Kurortas Siūlo bagažo saugojimo paslaugą svečiams, atvykstantiems iki ar išvykstantiems po nustatyto laiko. Registratūra dirba visada, dieną ir naktį.

Kaip nusigauti į Movenpick Resort & Spa El Gouna?

Movenpick Resort & Spa El Gouna lengva pasiekti iš oro uosto. Savo patogumui, jūs netgi galite iš anksto užsakyti pervežimo iš oro uosto paslaugą už papildomą 20 USD mokestį. Naudokite „Pasakykite, ko pageidaujate“ skyrių užsakymo puslapyje ir praneškite kurortas, kad reikalingas transportas, o jie susisieks su jumis Agoda žinute. Movenpick Resort & Spa El Gouna Malonu pasižvalgyti po viešbučio apylinkes su patogiu kurortas siūlomu autobusų transportu. Vairuojantiems savo automobilius, Movenpick Resort & Spa El Gouna siūlo patogią automobilių parkavimo aikštelę vietoje. Svečiams parkavimas nemokamas. Kurortas Siūlo patogiai parkuoti automobilius patiems. Jei ieškote paprasto būdo pasižvalgyti po Gurdaka apylinkes, kurortas gali jums pasiūlyti taksi paslaugą.

Ar Movenpick Resort & Spa El Gouna patiekiami pusryčiai?

Pradėkite rytą smagiau, Movenpick Resort & Spa El Gouna siūlomi pusryčių pasirinkimai: bufetas ir kontinentiniai.

Koks maisto pasirinkimas Movenpick Resort & Spa El Gouna?

Jei laikotės dietos, halal dieta bus paruoštos kuo dėmesingiausiai.

Kokios Movenpick Resort & Spa El Gouna rūkymo taisyklės?

Movenpick Resort & Spa El Gouna leidžiama rūkyti kai kuriose vietose, ne 100% nerūkoma.

ŽEMĖLAPYJE
Atraskite apylinkes
Apgyvendinimo įstaigos įvertinimas|Palyginus su 497 Gurdaka apgyvendinimo įstaigomis
Žiūrėti visus reitingus
Vietovės įvertinimas
8,9/10
Kambario komforto įvertinimas
7,5/10
Pigiausios kainos įvertinimas
Kambario dydis
45 sqm.
Geresnis nei
98
%
Gurdaka apgyvendinimo įstaigų
Geresnis nei
98
%
Gurdaka apgyvendinimo įstaigų
Geresnis nei
97
%
Gurdaka apgyvendinimo įstaigų
Didesnis nei
97
%
Gurdaka apgyvendinimo įstaigų
Iki 30% nuolaida su Agoda pasiūlymais nariams!

Kainos krenta vos jums prisijungus!

Prisijunkite dabar
Bendras įvertinimas:

8,2

Įvertinimas
1 842 apžvalgos
Švara
7,7
Įranga
7,8
Vietovė
8,9
Skaityti visas apžvalgas >
Daugiau apie Movenpick Resort & Spa El Gouna

Daugiau apie Movenpick Resort & Spa El Gouna

Patogioje Gurdaka miesto dalyje esantis Movenpick Resort & Spa El Gouna viešbutis yra puiki vieta iš kur galima pradėti pažintį su šiuo nuostabiu miestu. Iš čia svečiai gali mėgautis lengvu susisiekimu su viskuo, ką šis vaizdingas miestas gali pasiūlyti. Esanti patogioje vietoje, ši apgyvendinimo įstaiga siūlo lengvą susisiekimą su visais miesto lankytinais objektais.

Movenpick Resort & Spa El Gouna viešbučio paslaugos ir aptarnavimas garantuoja malonų svečių apsistojimą. Apgyvendinimo įstaiga siūlo svečiams 24 val. kambarių aptarnavimas, 24 val. dirbanti registratūra, patogumai neįgaliesiems, bagažo saugykla, WiFi , kad jaustumėtės dar patogiau.

Įženkite į vieną iš 554 jaukių kambarių ir pamirškite dienos nuovargį. Kai kuriuose kambariuose galite mėgautis tokiomis paslaugomis, kaip plokščiaekranis televizorius, oro kondicionavimas, šildymas, rašomasis stalas, mini baras. Nesvarbu ar esate sporto mėgėjas ar tiesiog ieškote būdų atsipalaiduoti po ilgos dienos, čia galėsite mėgautis tokiomis pramogomis, kaip vonia, privatus paplūdimys, sporto klubas, sauna, golfo laukas (ne toliau kaip 3 km.). Nesvarbu, koks Jūsų kelionės tikslas, Movenpick Resort & Spa El Gouna viešbutis yra puikus pasirinkimas apsistojus Gurdaka mieste.

Rodyti mažiau

Daugiausiai kalbėta apie įrangą

Maistas ir maitinimas

2 paminėjimai

Paplūdimys

1 paminėjimas

Tvarkymo paslaugos

1 paminėjimas

Savybės

Rodyti mažiau

Maistas ir maitinimas

Restoranai vietoje

Palavrion
Virtuvė:Tarptautinė
Meniu:Bufetas, A la carte

Apgyvendinimo įstaigos svečių taisyklės

Rodyti mažiau

Naudinga informacija

Rodyti mažiau

Apgyvendinimo įstaigos pranešimai

Rodyti mažiau

Movenpick Resort & Spa El Gouna tikrų svečių apžvalgos

Pateikta patikrintų svečių Agoda
7,9
/
10
Labai gerai
Švara7,7
Įranga7,8
Vietovė8,9
Kambario komfortas ir kokybė7,5
Paslaugos7,8
Kainos ir kokybės santykis7,5
Aukštai įvertinta. Gurdaka
Įvertinimas
9+ Išskirtinė (1)
8-9 Puiki (4)
7-8 Labai gera (4)
6-7 Gera (2)
<6 Blogiau, nei tikėtasi (2)
Metų laikas
Kov - Geg (3)
Bir - Rgp (3)
Rgs - Lap (3)
Grd - Vas (4)
Nepraleiskite progos!Agoda.com vartotojai užsako vietą Gurdaka kas 43 minutes
Visi keliautojų tipai (31)
Visi kambarių tipai
Visos kalbos

Rodyti apžvalgas, kuriose minima 

Rodomi 13 patikrintų svečių komentarai
8,8
Puiku
RamiEgiptas
Pora
Klasikinis - Dviguba lova
Viešėta 2 naktys lapkritis, 2019

Avery special hotel in which we spent a very special honeymoon ”

Perfect

Apžvelgta 13 lapkritis 2019

Žiūrėti kambarių pasiūlymus

6,8
Gerai
GeorgeJungtinės Amerikos Valstijos
Šeima su vyresniais vaikais
Viešėta 3 naktys birželis, 2019

Gerai”

The front desk manager" Mr. Abdrabo" switch the room while we are checking in to the surprise of the check in staff. I was assigned a room without a sea view contrary to my reservation. When I requested to change it to match my reservation, they made me wait for over 90 minutes to get the key for the room. The front desk manager, Mr. Abdrabo, did not care and basically invited me to complain after my stay. When I complained to Movenpick I received a quick response blaming it on over crowded holiday ( only one or two people checked in while I was waiting for over 90 minutes) and offered me a future upgrade. They did not bother to investigate and find the actual reasons.

Apžvelgta 18 birželis 2019

Žiūrėti kambarių pasiūlymus

Dear George, Thank you for having chosen our hotel as your holiday destination. We appreciate you have taken the time to review our hotel in details. At the same time, we regret that your stay was slightly be troubled by some negative experiences. The management will certainly look into the issue and take the needed corrective action, along with our internal Training Department. Thank you for bringing your valuable comments to our attention. We hope to be able to welcome you back very soon for another visit, With best regards Brigitte Gobran Marketing Communications Manager

Atsakyta 20 birželis 2019
Movenpick Resort & Spa El Gouna
5,6
faridAustralija
Grupė
Ištaigingas 2 lovų numeris su vaizdu į jūrą
Viešėta 3 naktys gruodis, 2018

Geriau nei vidutiniškai”

This is not 5 stars by any muisurment It is less than 3 stars food awaful

Apžvelgta 04 sausis 2019

Žiūrėti kambarių pasiūlymus

Dear Farid, It was a pleasure to welcome you in our hotel and we thank you for reviewing our hotel. We are delighted to know, that you ha’ve enyoued your visit with us. At the same time, we regret to know that our food offer was not able to meet up to your expectations and we sincerely apologize should this have overshadowed your stay. The management will look into it and ensure, that the needed corrective action will be taken wherever possible. Thank you for bringing your valuable comments to our attention and we certainly look forward to welcoming you back very soon for another visit. With best regards Brigitte Gobran Marketing Communications Manager

Atsakyta 20 birželis 2019
Movenpick Resort & Spa El Gouna
6,4
Gerai
AhmedEgiptas
Pora
Liukso klasės kambarys, vaizdas į jūrą ir karališka lova
Viešėta 3 naktys kovas, 2018

Not up to expectations from a 5-stars “fancy” resort”

The facility, the room, the view from the room and food were good. Some if the staff were nice, but mist of them were really incompetent. Room service was not good as we ordered coffee and it came cold and without spoon to stir. We booked a king size bed room and got a twin bed one, lost 4 hours to change the room after being unprofessionally handled by the front office team (except one guy to be honest who did his best to make it up for us). The waiters in the breakfast were probably new and incompetent as one if them asked me to change the table easier instead of getting us a cover! Anyway the place is good but can’t be rated 5 stars by any means, which is disappointing specially from a place that really used to be the “fancy” resort of elgouna for years...

Apžvelgta 01 balandis 2018

Žiūrėti kambarių pasiūlymus

Dear Ahmed, Thank you for having chosen our hotel as your holiday destination. We appreciate you have taken the time to review our hotel in details. At the same time, we regret that your stay was slightly be troubled by some negative experiences. The management will certainly look into the issue and take the needed corrective action, along with our internal Training Department. Thank you for bringing your valuable comments to our attention. We hope to be able to welcome you back very soon for another visit, With best regards Brigitte Gobran Marketing Communications Manager

Atsakyta 17 gegužė 2018
Movenpick Resort & Spa El Gouna
10,0
Išskirtinis
FIRASKuveitas
Pora
Liukso klasės kambarys, vaizdas į jūrą ir karališka lova
Viešėta 2 naktys kovas, 2017

Wonderful hotel ”

Location services and staff

Apžvelgta 01 balandis 2017

Žiūrėti kambarių pasiūlymus

Dear Firas, Thank you for your great review. We are delighted to know, that you had a nice stay with us and that our facilities and services were up to your expectations. The management appreciates, that you have taken the time to share your experiences and we are hoping to be able to welcome you back very soon at the Moevenpick Resort & Spa El Gouna. With best regards Brigitte Gobran Marketing Communications Manager

Atsakyta 17 gegužė 2018
Movenpick Resort & Spa El Gouna
8,0
Puiku
CarltonJungtinė Karalystė
Pora
Klasikinis kambarys su karaliaus lova
Viešėta 9 naktys vasaris, 2017

Standards fallen ”

Stayed here in 2015 and was fabulous but was a little disappointed this time. Room wasn't as clean as it could have been and bedding seemed old and tired.

Apžvelgta 14 vasaris 2017

Žiūrėti kambarių pasiūlymus

Dear Carlton, Thank you very much for choosing our hotel for your vacation in El Gouna and sharing your experience with other travelers here on this platform. We are happy to read that you had an enjoyable stay with us and that you left the hotel with a positive impression. We have taken note of your constructive comments and sincerely apologize, if this has slightly overshadowed your stay. The management will certainly look into the issue and make the needed corrections, wherever possible. We are looking forward to welcoming you very soon for another visit. With best regards Brigitte Gobran Marketing Communications Manager

Atsakyta 17 gegužė 2018
Movenpick Resort & Spa El Gouna
8,8
Puiku
SungwonPietų Korėja
Keliauju vienas
Klasikinis kambarys su karaliaus lova
Viešėta 2 naktys sausis, 2017

Good facility with friendly staff”

However one staff was very rude and showed an angry/unhappy face when i asked for help. It did cloud my mood but other staff's kindness did offset it. The facility is huge so you might get lost a couple of times before you check out.

Apžvelgta 31 sausis 2017

Žiūrėti kambarių pasiūlymus

Dear Sungwon, Thank you very much for choosing our hotel for your vacation in El Gouna and sharing your experience with other travelers here on this platform. We are happy to read that you had an enjoyable stay with us and that you left the hotel with a positive impression. We hope to be able to welcoming you back for another visit. With best regards Brigitte Gobran Marketing Communications Manager

Atsakyta 17 gegužė 2018
Movenpick Resort & Spa El Gouna
7,6
Labai gerai
ChristineJungtinė Karalystė
Pora
Klasikinis kambarys su karaliaus lova
Viešėta 13 naktys gruodis, 2016

Not really 5 Star but best there is in El Gouna”

Having stayed many times at The Grand Rotana Resort and Spa in Sharm I'm afraid Movenpick although good, couldn't match the standards of Rotana. The staff, uniforms, professionalism you expect from 5 star wasn't there. El Gouna itself is a much better choice of area than Hurghada, as it is a purpose built Resort, with beautiful marinas and restaurants. The hotel location is ideal and we hired a motor boat for 4 hours and went around all the lagoons. I'd advise people thinking of going to Egypt to go B & B because at the current time the exchange rate is so good for Europeans and the local people need you to support them by getting out and about and trying other restaurants and shops. You will find El Gouna has a very laid back relaxed vibe, with no one asking you to purchase anything, so hassle free!

Apžvelgta 31 gruodis 2016

Žiūrėti kambarių pasiūlymus

DearChristine, Thank you for having chosen our hotel as your holiday destination. We are pleased to know, that you’ve enjoyed your visit and appreciate that you have taken the time to share your experiences on this site. Hoping to be able to welcome you back very soon at the Moevenpick Resort & Spa El Gouna. With best regards Brigitte Gobran Marketing Communications Manager

Atsakyta 17 gegužė 2018
Movenpick Resort & Spa El Gouna
7,6
Labai gerai
alyEgiptas
Šeima su mažais vaikais
Viešėta 3 naktys birželis, 2016

Good Hotel with good facilities”

Recommended

Apžvelgta 18 liepa 2016

Žiūrėti kambarių pasiūlymus

Dear Aly, We would like to take this opportunity and thank you kindly for your on line feedback below following your recent stay with us. We are very glad to read that you have enjoyed your stay with us, and that you would unhesitatingly recommend us on to other travellers. We would certainly be delighted to be able and welcome you again. With best regards, Brigitte Gobran Marketing Communications Manager

Atsakyta 17 gegužė 2018
Movenpick Resort & Spa El Gouna
9,0
Išskirtinis
SherinJungtinė Karalystė
Grupė
Viešėta 2 naktys rugpjūtis, 2015

My experience ”

Swimming pool, beaches and lagoons

Great

Apžvelgta 26 rugpjūtis 2015

Žiūrėti kambarių pasiūlymus

Dear Sherin, Thank you very much for sharing your experience with other travelers here on this platform. We are happy to read that you had an enjoyable stay with us and that you left the hotel with a positive impression. We are looking forward to welcoming you very soon for another visit. Your Moevenpick Resort El Gouna Team

Atsakyta 17 gegužė 2018
Movenpick Resort & Spa El Gouna
9,0
Išskirtinis
KarimEgiptas
Šeima su vyresniais vaikais
Viešėta 4 naktys rugsėjis, 2012

Great location”

beach

everything was great. i booked the hotel via agoda and was please with the price. when i turned up i realised this is a resort style hotel on the beach, with wide beach frontage and excellent facilities. i would come back to this hotel when next visiting sharm el sheikh. thanks for a great stay. i recommend to others looking for everything you need for a beach holiday

Apžvelgta 07 spalis 2012

Žiūrėti kambarių pasiūlymus

Dear Karin, Thank you for having chosen our hotel as your holiday destination. We are pleased to know, that you’ve enjoyed your visit and appreciate that you have taken the time to share your experiences on this site. Hoping to be able to welcome you back very soon at the Moevenpick Resort & Spa El Gouna. With best regards Brigitte Gobran Marketing Communications Manager

Atsakyta 17 gegužė 2018
Movenpick Resort & Spa El Gouna
6,0
QuentinJungtinė Karalystė
Pora
Viešėta 5 naktys balandis, 2012

Acceptable, nice hotel, but little of quality”

Location and rooms

Staff are good, hotel is nice but food and beverage is a great shame. Spent all my time going out of the hotel to find half decent food

Apžvelgta 23 rugpjūtis 2012

Žiūrėti kambarių pasiūlymus

DearQuentin, Thank you very much for staying with us and the rating you have given us based on your recent experience. We appreciate you pointing out some of the observations you had and we will be looking into to make the necessary improvements wherever possible. We hope to welcome you back again soon. With best regards Brigitte Gobran Marketing Communications Manager

Atsakyta 17 gegužė 2018
Movenpick Resort & Spa El Gouna
7,3
Labai geras
TakashiJaponija
Keliauju vienas
Viešėta vieną naktį spalis, 2012

施設は上々、メシもGood、サービスは向上の余地も。。。”

施設がゆったりしていて、きれい

とにかく海はきれいだし、敷地内にあるダイブ・ショップも信頼が置けるしで、海のリゾートしてインフラ的には文句なし。ただ、エジプトではよくあることながら、コンシェルジェやフロントのスタッフは、顧客の意向を理解する能力・意図が低く、不満が残る。ま、悪意はないのですが。

Apžvelgta 17 spalis 2012

Žiūrėti kambarių pasiūlymus

ご意見ありがとうございます。私たちは、あなたがあなたのホテルでの素敵なご滞在を持っていたことを、知って満足しています。 宜しくお願いします、

Atsakyta 17 gegužė 2018
Movenpick Resort & Spa El Gouna
Tai populiari apgyvendinimo įstaiga. Nepraleiskite progos!

Atgal į paieškos rezultatus

Pasirinkite kambarį

|

Atmesti

null