Movenpick Resort & Spa El Gouna
Klasikinis kambarys su karaliaus lova - Rodyti Movenpick Resort & Spa El Gouna
Fojė Movenpick Resort & Spa El Gouna
Fojė Movenpick Resort & Spa El Gouna
Žiūrėti visas 39 nuotraukas
Pašalinta iš mėgstamiausių
8,0
Puiku
/10
( 28 apžvalgos)Žiūrėkite, ką sakė svečiai
ŽEMĖLAPYJE
9,0
Išskirtinis
Vietos įvertinimas
Išskirtinė vieta
Parkavimas
NEMOKAMAI
Nemokamas wi fi

Movenpick Resort & Spa El Gouna

Po Box 72, Hurghada, Red Sea, El Guna, Gurdaka, Egiptas - ŽEMĖLAPYJE
Labai gera švara
Įvertininas už švarą 7,9
Labai geras aptarnavimas
Įvertinimas už aptarnavimą 7,9
Labai gera vidaus įranga
Vidaus įranga 7,8
Labai geras komfortas
Kambario kokybė ir komfortas 7,5
  • Transportas iš ir į oro uostą

  • Privatus paplūdimys

  • Valiutos keitykla

  • Nemokamas Wi-fi visuose kambariuose

  • Karšto vandens vonia

Pigiau nei 99% visų apgyvendinimo įstaigų Gurdaka per paskutines 24 valandas

Palyginus su 1 319 Gurdaka Agoda apgyvendinimo įstaigomis įvairiomis datomis

Apgyvendinimo įstaigos įvertinimas|Palyginus su 1 319 Gurdaka apgyvendinimo įstaigomis
Žiūrėti visus reitingus
Vietovės įvertinimas
9.0/10
Aptarnavimo įvertinimas
7.9/10
Švaros įvertinimas
7.9/10
Kambario komforto įvertinimas
7.5/10
Geresnis nei
99
%
Gurdaka apgyvendinimo įstaigų
Geresnis nei
99
%
Gurdaka apgyvendinimo įstaigų
Geresnis nei
99
%
Gurdaka apgyvendinimo įstaigų
Geresnis nei
99
%
Gurdaka apgyvendinimo įstaigų
Kainos ir kokybės santykis7,6
Vietos įvertinimas9,0

Kambariai Movenpick Resort & Spa El Gouna

7,5
Labai gera
Kambario patogumas ir kokybė
Apartamentai šeimai, su vaizdu į jūrą (Family Suite Sea View)
Apartamentai šeimai, su vaizdu į jūrą (Family Suite Sea View)
...
  • Kambario dydis: 72 m²/775 f...
  • Vaizdas: Jūra
  • 1 Karaliaus lova
Matyk kainas, pasirinkęs datas
Ištaigingas liukso numeris su vaizdu į jūrą (Deluxe Suite Sea View)
Ištaigingas liukso numeris su vaizdu į jūrą (Deluxe Suite Sea View)
...
  • Kambario dydis: 72 m²/775 f...
  • Vaizdas: Jūra
  • 1 Karaliaus lova
Matyk kainas, pasirinkęs datas
Šeiminis su karališka lova (Family King Bed)
Šeiminis su karališka lova (Family King Bed)
...
  • Kambario dydis: 50 m²/538 f...
  • Vaizdas: Lagūna
  • 1 Karaliaus lova
Matyk kainas, pasirinkęs datas
Ištaigingas 2 lovų numeris su vaizdu į jūrą  (Deluxe Twin Sea View)
Ištaigingas 2 lovų numeris su vaizdu į jūrą (Deluxe Twin Sea View)
...
  • Kambario dydis: 40 m²/431 f...
  • Vaizdas: Jūra
  • 2 Viengulės lovos
Matyk kainas, pasirinkęs datas
Liukso klasės kambarys, vaizdas į jūrą ir karališka lova (Deluxe King Sea View Room)
Liukso klasės kambarys, vaizdas į jūrą ir karališka lova (Deluxe King Sea View Room)
...
  • Kambario dydis: 40 m²/431 f...
  • Vaizdas: Jūra
  • 1 Karaliaus lova
Matyk kainas, pasirinkęs datas
Klasikinis - Dviguba lova (Classic Twin Bed)
Klasikinis - Dviguba lova (Classic Twin Bed)
...
  • Kambario dydis: 40 m²/431 f...
  • Vaizdas: Sodas
  • 2 Viengulės lovos
Matyk kainas, pasirinkęs datas
Ištaigingas dviejų lovų numeris (Deluxe Twin)
Ištaigingas dviejų lovų numeris (Deluxe Twin)
...
  • Kambario dydis: 40 m²/431 f...
  • Vaizdas: Lagūna
  • 2 Viengulės lovos
Matyk kainas, pasirinkęs datas
Liukso kambarys su vaizdu į lagūną (Deluxe Lagoon View Room)
Liukso kambarys su vaizdu į lagūną (Deluxe Lagoon View Room)
...
  • Kambario dydis: 40 m²/431 f...
  • Vaizdas: Lagūna
  • 1 Karaliaus lova
Matyk kainas, pasirinkęs datas
Klasikinis kambarys su karaliaus lova (Classic King)
Klasikinis kambarys su karaliaus lova (Classic King)
...
  • Kambario dydis: 40 m²/431 f...
  • Vaizdas: Sodas
  • 1 Karalienės lova
Matyk kainas, pasirinkęs datas
Standartinis numeris šeimai (Family room Standard)
Standartinis numeris šeimai (Family room Standard)
...
  • Kambario dydis: 50 m²/538 f...
Matyk kainas, pasirinkęs datas
Iki 30% nuolaida su Agoda pasiūlymais nariams!

Kainos krenta vos jums prisijungus!

Prisijunkite dabar
Daugiau apie Movenpick Resort & Spa El Gouna

Daugiau apie Movenpick Resort & Spa El Gouna

Aprašymas

Rodyti mažiau

Daugiausiai kalbėta apie įrangą

Maistas ir maitinimas
2 paminėjimai
Paplūdimys
1 paminėjimas
Tvarkymo paslaugos
1 paminėjimas

Savybės

Rodyti mažiau

Maistas ir maitinimas

Restoranai vietoje

Palavrion
Virtuvė:Tarptautinė
Meniu:Bufetas, A la carte

Apgyvendinimo įstaigos svečių taisyklės

Rodyti mažiau

Naudinga informacija

Rodyti mažiau

Svarbus pranešimas

Rodyti mažiau

Movenpick Resort & Spa El Gouna tikrų svečių apžvalgos

Bendras įvertinimas
8,3
Puiku
Pagal 1067 apžvalgos
Pateikta patikrintų svečių
Agoda apžvalgos (28)Booking.com apžvalgos (1039)
Agoda vartotojų įvertinimas8,0
/
10
Puiku
Švara7,9
Įranga7,8
Vietovė9,0
Kambario komfortas ir kokybė7,5
Paslaugos7,9
Kainos ir kokybės santykis7,6
Aukštai įvertinta. Gurdaka
Įvertinimas
9+ Išskirtinė (1)
8-9 Puiki (4)
7-8 Labai gera (4)
6-7 Gera (2)
<6 Blogiau, nei tikėtasi (2)
Metų laikas
Kov - Geg (3)
Bir - Rgp (3)
Rgs - Lap (3)
Grd - Vas (4)
Visi keliautojų tipai (28)
Visi kambarių tipai
Visos kalbos
Rodomi 13 patikrintų svečių komentarai
8,8
Puiku
Rami iš Egiptas
Pora
Klasikinis - Dviguba lova
Viešėta 2 naktys 2019 m. lapkritis

Avery special hotel in which we spent a very special honeymoon ”

Perfect

Apžvelgta 13 lapkričio 2019
6,8
Gerai
George iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Šeima su vyresniais vaikais
Ištaigingas 2 lovų numeris su vaizdu į jūrą
Viešėta 3 naktys 2019 m. birželis

Gerai”

The front desk manager" Mr. Abdrabo" switch the room while we are checking in to the surprise of the check in staff. I was assigned a room without a sea view contrary to my reservation. When I requested to change it to match my reservation, they made me wait for over 90 minutes to get the key for the room. The front desk manager, Mr. Abdrabo, did not care and basically invited me to complain after my stay. When I complained to Movenpick I received a quick response blaming it on over crowded holiday ( only one or two people checked in while I was waiting for over 90 minutes) and offered me a future upgrade. They did not bother to investigate and find the actual reasons.

Apžvelgta 18 birželio 2019

Dear George, Thank you for having chosen our hotel as your holiday destination. We appreciate you have taken the time to review our hotel in details. At the same time, we regret that your stay was slightly be troubled by some negative experiences. The management will certainly look into the issue and take the needed corrective action, along with our internal Training Department. Thank you for bringing your valuable comments to our attention. We hope to be able to welcome you back very soon for another visit, With best regards Brigitte Gobran Marketing Communications Manager

Atsakyta 20 birželio 2019
Movenpick Resort & Spa El Gouna
5,6
farid iš Australija
Grupė
Ištaigingas 2 lovų numeris su vaizdu į jūrą
Viešėta 3 naktys 2018 m. gruodis

Geriau nei vidutiniškai”

This is not 5 stars by any muisurment It is less than 3 stars food awaful

Apžvelgta 04 sausio 2019

Dear Farid, It was a pleasure to welcome you in our hotel and we thank you for reviewing our hotel. We are delighted to know, that you ha’ve enyoued your visit with us. At the same time, we regret to know that our food offer was not able to meet up to your expectations and we sincerely apologize should this have overshadowed your stay. The management will look into it and ensure, that the needed corrective action will be taken wherever possible. Thank you for bringing your valuable comments to our attention and we certainly look forward to welcoming you back very soon for another visit. With best regards Brigitte Gobran Marketing Communications Manager

Atsakyta 20 birželio 2019
Movenpick Resort & Spa El Gouna
6,4
Gerai
Ahmed iš Egiptas
Pora
Liukso klasės kambarys, vaizdas į jūrą ir karališka lova
Viešėta 3 naktys 2018 m. kovas

Not up to expectations from a 5-stars “fancy” resort”

The facility, the room, the view from the room and food were good. Some if the staff were nice, but mist of them were really incompetent. Room service was not good as we ordered coffee and it came cold and without spoon to stir. We booked a king size bed room and got a twin bed one, lost 4 hours to change the room after being unprofessionally handled by the front office team (except one guy to be honest who did his best to make it up for us). The waiters in the breakfast were probably new and incompetent as one if them asked me to change the table easier instead of getting us a cover! Anyway the place is good but can’t be rated 5 stars by any means, which is disappointing specially from a place that really used to be the “fancy” resort of elgouna for years...

Apžvelgta 01 balandžio 2018

Dear Ahmed, Thank you for having chosen our hotel as your holiday destination. We appreciate you have taken the time to review our hotel in details. At the same time, we regret that your stay was slightly be troubled by some negative experiences. The management will certainly look into the issue and take the needed corrective action, along with our internal Training Department. Thank you for bringing your valuable comments to our attention. We hope to be able to welcome you back very soon for another visit, With best regards Brigitte Gobran Marketing Communications Manager

Atsakyta 17 gegužės 2018
Movenpick Resort & Spa El Gouna
10,0
Išskirtinis
FIRAS iš Kuveitas
Pora
Liukso klasės kambarys, vaizdas į jūrą ir karališka lova
Viešėta 2 naktys 2017 m. kovas

Wonderful hotel ”

Location services and staff

Apžvelgta 01 balandžio 2017

Dear Firas, Thank you for your great review. We are delighted to know, that you had a nice stay with us and that our facilities and services were up to your expectations. The management appreciates, that you have taken the time to share your experiences and we are hoping to be able to welcome you back very soon at the Moevenpick Resort & Spa El Gouna. With best regards Brigitte Gobran Marketing Communications Manager

Atsakyta 17 gegužės 2018
Movenpick Resort & Spa El Gouna
8,0
Puiku
Carlton iš Jungtinė Karalystė
Pora
Klasikinis kambarys su karaliaus lova
Viešėta 9 naktys 2017 m. vasaris

Standards fallen ”

Stayed here in 2015 and was fabulous but was a little disappointed this time. Room wasn't as clean as it could have been and bedding seemed old and tired.

Apžvelgta 14 vasario 2017

Dear Carlton, Thank you very much for choosing our hotel for your vacation in El Gouna and sharing your experience with other travelers here on this platform. We are happy to read that you had an enjoyable stay with us and that you left the hotel with a positive impression. We have taken note of your constructive comments and sincerely apologize, if this has slightly overshadowed your stay. The management will certainly look into the issue and make the needed corrections, wherever possible. We are looking forward to welcoming you very soon for another visit. With best regards Brigitte Gobran Marketing Communications Manager

Atsakyta 17 gegužės 2018
Movenpick Resort & Spa El Gouna
8,8
Puiku
Sungwon iš Pietų Korėja
Keliauju vienas
Klasikinis kambarys su karaliaus lova
Viešėta 2 naktys 2017 m. sausis

Good facility with friendly staff”

However one staff was very rude and showed an angry/unhappy face when i asked for help. It did cloud my mood but other staff's kindness did offset it. The facility is huge so you might get lost a couple of times before you check out.

Apžvelgta 31 sausio 2017

Dear Sungwon, Thank you very much for choosing our hotel for your vacation in El Gouna and sharing your experience with other travelers here on this platform. We are happy to read that you had an enjoyable stay with us and that you left the hotel with a positive impression. We hope to be able to welcoming you back for another visit. With best regards Brigitte Gobran Marketing Communications Manager

Atsakyta 17 gegužės 2018
Movenpick Resort & Spa El Gouna
7,6
Labai gerai
Christine iš Jungtinė Karalystė
Pora
Klasikinis kambarys su karaliaus lova
Viešėta 13 naktys 2016 m. gruodis

Not really 5 Star but best there is in El Gouna”

Having stayed many times at The Grand Rotana Resort and Spa in Sharm I'm afraid Movenpick although good, couldn't match the standards of Rotana. The staff, uniforms, professionalism you expect from 5 star wasn't there. El Gouna itself is a much better choice of area than Hurghada, as it is a purpose built Resort, with beautiful marinas and restaurants. The hotel location is ideal and we hired a motor boat for 4 hours and went around all the lagoons. I'd advise people thinking of going to Egypt to go B & B because at the current time the exchange rate is so good for Europeans and the local people need you to support them by getting out and about and trying other restaurants and shops. You will find El Gouna has a very laid back relaxed vibe, with no one asking you to purchase anything, so hassle free!

Apžvelgta 31 gruodžio 2016

DearChristine, Thank you for having chosen our hotel as your holiday destination. We are pleased to know, that you’ve enjoyed your visit and appreciate that you have taken the time to share your experiences on this site. Hoping to be able to welcome you back very soon at the Moevenpick Resort & Spa El Gouna. With best regards Brigitte Gobran Marketing Communications Manager

Atsakyta 17 gegužės 2018
Movenpick Resort & Spa El Gouna
7,6
Labai gerai
aly iš Egiptas
Šeima su mažais vaikais
Klasikinis kambarys su karaliaus lova
Viešėta 3 naktys 2016 m. birželis

Good Hotel with good facilities”

Recommended

Apžvelgta 18 liepos 2016

Dear Aly, We would like to take this opportunity and thank you kindly for your on line feedback below following your recent stay with us. We are very glad to read that you have enjoyed your stay with us, and that you would unhesitatingly recommend us on to other travellers. We would certainly be delighted to be able and welcome you again. With best regards, Brigitte Gobran Marketing Communications Manager

Atsakyta 17 gegužės 2018
Movenpick Resort & Spa El Gouna
9,0
Išskirtinis
Sherin iš Jungtinė Karalystė
Grupė
Viešėta 2 naktys 2015 m. rugpjūtis

My experience ”

Swimming pool, beaches and lagoons

Great

Apžvelgta 26 rugpjūčio 2015

Dear Sherin, Thank you very much for sharing your experience with other travelers here on this platform. We are happy to read that you had an enjoyable stay with us and that you left the hotel with a positive impression. We are looking forward to welcoming you very soon for another visit. Your Moevenpick Resort El Gouna Team

Atsakyta 17 gegužės 2018
Movenpick Resort & Spa El Gouna
9,0
Išskirtinis
Karim iš Egiptas
Šeima su vyresniais vaikais
Viešėta 4 naktys 2012 m. rugsėjis

Great location”

beach

everything was great. i booked the hotel via agoda and was please with the price. when i turned up i realised this is a resort style hotel on the beach, with wide beach frontage and excellent facilities. i would come back to this hotel when next visiting sharm el sheikh. thanks for a great stay. i recommend to others looking for everything you need for a beach holiday

Apžvelgta 07 spalio 2012

Dear Karin, Thank you for having chosen our hotel as your holiday destination. We are pleased to know, that you’ve enjoyed your visit and appreciate that you have taken the time to share your experiences on this site. Hoping to be able to welcome you back very soon at the Moevenpick Resort & Spa El Gouna. With best regards Brigitte Gobran Marketing Communications Manager

Atsakyta 17 gegužės 2018
Movenpick Resort & Spa El Gouna
6,0
Quentin iš Jungtinė Karalystė
Pora
Viešėta 5 naktys 2012 m. balandis

Acceptable, nice hotel, but little of quality”

Location and rooms

Staff are good, hotel is nice but food and beverage is a great shame. Spent all my time going out of the hotel to find half decent food

Apžvelgta 23 rugpjūčio 2012

DearQuentin, Thank you very much for staying with us and the rating you have given us based on your recent experience. We appreciate you pointing out some of the observations you had and we will be looking into to make the necessary improvements wherever possible. We hope to welcome you back again soon. With best regards Brigitte Gobran Marketing Communications Manager

Atsakyta 17 gegužės 2018
Movenpick Resort & Spa El Gouna
7,3
Labai geras
Takashi iš Japonija
Keliauju vienas
Viešėta vieną naktį 2012 m. spalis

施設は上々、メシもGood、サービスは向上の余地も。。。”

施設がゆったりしていて、きれい

とにかく海はきれいだし、敷地内にあるダイブ・ショップも信頼が置けるしで、海のリゾートしてインフラ的には文句なし。ただ、エジプトではよくあることながら、コンシェルジェやフロントのスタッフは、顧客の意向を理解する能力・意図が低く、不満が残る。ま、悪意はないのですが。

Apžvelgta 17 spalio 2012

ご意見ありがとうございます。私たちは、あなたがあなたのホテルでの素敵なご滞在を持っていたことを、知って満足しています。 宜しくお願いします、

Atsakyta 17 gegužės 2018
Movenpick Resort & Spa El Gouna
Tai populiari apgyvendinimo įstaiga. Nepraleiskite progos!

Atgal į paieškos rezultatus

Pasirinkite kambarį

|

Atmesti

Movenpick Resort & Spa El Gouna
|Puiku 8,0
×
Atvykite. Pasivaikščiokite.
Patirtys su Agoda. Nes jūsų kambarys - tai tik pradžia.

  • Išskirtinė vieta